как измамниците прикриват следите си
Администратор

Открийте как измамниците крият следите си и как да ги надхитрите

Актуализиран 08.22.24

Повечето женени двойки смятат, че изневярата е най-сериозният проблем. Статистиката показва, че 54% от двойките в сериозна връзка ще се разделят, след като истината за изневярата им излезе наяве. Има специфични неща, които изневеряващите казват, за да прикрият аферите, и повечето от тях са приятни за ухото.

Чудите ли се как измамниците прикриват следите си? В тази статия са обяснени някои популярни техники, които те използват, за да не бъдат разкрити от съпрузите им.

Какво представлява измамата?

Изневярата е умишлено действие, с което се нарушава доверието на партньора, като се създава романтична връзка или се извършват измамни действия с друг човек. Изневеряващите често посочват абсурдни причини, поради които имат афера ─ някои твърдят, че емоционалните им нужди не са били задоволени, а други признават, че изкушението е надделяло.

Научаването на това как измамниците прикриват следите си в iPhone може да ви помогне да установите дали партньорът ви изневерява и колко дълго продължава тайната връзка.

8 проверени начина, по които измамниците крият следите си

  1. Устройствата им са защитени с парола.

Има ли партньорът ви код за отключване за всяко устройство, което притежава? Ако да, вероятно има какво да крие. Измамниците често създават нови пароли, за да ви попречат да получите достъп до телефона им. Това не е изненадващо, като се има предвид, че всички доказателства за тяхната изневяра се съдържат в тези хитроумни джаджи.

Ако поискате паролата на телефона на изневеряващ човек, това може да предизвика конфликт ─ той дори може да ви обвини, че се опитвате да нарушите личния му живот.

  1. Укриват информация

Друг предупредителен знак, че половинката ви изневерява, е, че контролира информацията, която споделя с вас. Те умело отговарят на вашите протести и ви успокояват с уверени думи, когато изразявате основателни опасения относно тяхното поведение.

Измамниците ще обяснят как са използвали семейните пари или защо са се прибрали късно вкъщи с кратки, добре организирани изявления, които пораждат повече въпроси, отколкото отговори.

  1. Някои изневеряващи са склонни да споделят прекалено много.

От друга страна, някои хора са склонни да споделят прекалено много, когато се чувстват застрашени от партньора си. Този психологически трик включва разкриване на почти всичко, което сте правили през деня. Както се очаква, измамниците ще коригират някои детайли от историята си, за да прикрият следите си.

Ако сте крили нещо от партньора си, има вероятност да прекалите с разказите, за да не предизвикате подозренията му. Тази черта обаче може да показва, че сте виновни за нещо.

  1. Те използват конкретни кодове за измама

Преглеждането на телефона на партньора ви може да предостави достатъчно доказателства за неговата изневяра. Когато четете текстовете му, проверете дали използва кодове, емотикони и жаргонни термини като DTF (Down To F*ck). Измамниците използват такива скрити шифри, за да прикрият съобщенията си, което още повече затруднява залавянето им.

Днес емоджитата съдържат тайни значения, които обикновено са от сексуално естество. След като се научите как да разкодирате тези скрити кодове и послания, ще бъдете в по-добра позиция да разберете какво обсъжда изневеряващият ви партньор с любовника си.

  1. Инсталирали са Second Space в телефона си

Second Space е уникално приложение за телефон, което измамниците използват, за да прикрият внимателно следите си. Това приложение създава отделни акаунти на едно и също устройство, което позволява на потребителите да защитят данните си от любопитните погледи на неупълномощени лица. Освен че създава скрита папка, Second Space създава две отделни пространства в телефона ви, за да улесни тайния ви живот.

Да се научите как да скриете измама в iPhone е изключително лесно, ако използвате Second Space. Нечестните ви действия ще останат в тайна, докато партньорът ви не разбере, че използвате това приложение.

  1. Измамниците използват манипулация, за да скрият следите си

От години е известно, че измамниците са майстори на манипулациите. Те се възползват от уязвимостта на партньора си, за да го държат в напрежение през цялото време. Например могат да ви обвинят в изневяра, въпреки че са напълно наясно, че сте им верни, само за да отвлекат вниманието ви от собствената си изневяра.

След като изневеряващите се сблъскат с истината, те напълно избягват да признаят действията си. Вместо това ще ви кажат нещата, които изневеряващите казват, за да скрият аферите, като например "Това няма да се повтори".

  1. Следват религиозно определен график

Повечето измамници имат модели и графици, които следват безотказно. Например, те се събуждат много рано за "работа" и се връщат у дома доста късно. Когато настъпи уикендът, те ще ви разкажат за спешен фирмен семинар или изнесено заседание, на което трябва да присъстват извън града.

Неверните хора също така плащат в брой, когато правят покупки, за да не оставят дигитални следи за разходите си. Освен това те ще избягват да наричат хората по име, когато водят телефонни разговори, особено когато имат няколко любовни интереса.

  1. Избягват да се събличат в присъствието на партньора си

Може ли партньорът ви да се съблече във ваше присъствие? Ако не, той може да крие съмнителни следи по тялото си, като например цицини и BDSM мигли. Такива следи са лесни за забелязване, дори и за нетренирано око. Изневеряващите също така ще изтрият цифровите си следи, за да не разберете с какво се занимават.

И така, къде жените крият неща от съпрузите си? Вероятно всички твърди доказателства се съхраняват на сигурно място в телефоните им, защитени с парола.

Проучете как измамниците прикриват действията си
Опитайте сега

Заключение

Опитите да хванете измамник понякога могат да изглеждат като игра на котка и мишка. Надяваме се, че тази статия е разяснила как измамниците прикриват следите си. След като откриете, че партньорът ви изневерява, е важно да избягвате да действате в гняв. Отделете време, за да разберете дали наистина си струва да прекарате живота си с него. Това може да означава дори да посетите терапевт за двойки в опит да възстановите връзката си от нулата.

Оставете отговор:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *