хакнете WhatsApp с телефонен номер и imei
Администратор

Топ 5 Начини за хакване на WhatsApp с телефонен номер и IMEI

Актуализиран 06.19.24

От 2009 г. насам потребителската база на WhatsApp бързо нараства, достигайки над 2 милиарда месечни активни потребители през 2022 г. Една от най-сериозните причини за този успех е сигурността, която предлага, включително криптиране от край до край и двуслойно удостоверяване.

Ето защо високото ниво на защита може да се окаже трудно, ако се опитвате да получите достъп до нечий WhatsApp. Не можете просто да влезете в профила му или да изтеглите резервно копие на чата, без той да получи известие.

Въпреки това, подобно на всички приложения за изпращане на съобщения, има пропуски, които могат да се използват. В това ръководство ще обясня как да хакнете WhatsApp, като използвате тайно телефонен номер. Ще ви преведа през някои лесни за използване и ефективни методи. 

Защо хората трябва да шпионират WhatsApp?

Преди да се потопим в практическите начини за това как да хакнете акаунта в WhatsApp с телефонен номер, нека да проучим някои причини, поради които може да се наложи да шпионирате дейностите на вашите близки. Не става въпрос само за задоволяване на любопитството ви, тъй като WhatsApp не е толкова невинен, колкото изглежда.

  • За да предпазите децата от онлайн заплахи. Неотдавнашно проучване на Pew Research Center установи, че 46% от опита на американските тийнейджъри кибертормоз в платформите на социалните медии, включително WhatsApp. Като следите дейността на детето си, можете да се намесите, ако е необходимо.
  • За да запазите взаимоотношенията. За 12% на хора в сериозни връзки са признали, че са участвали в някаква форма на онлайн изневяра. Една бърза проверка на чатовете им може да ви помогне да определите дали партньорът ви изневерява.
  • Да наблюдавате дейностите на служителите. Много фирми използват WhatsApp като основен инструмент за корпоративна комуникация. Като контролирате съобщенията им, можете да осигурите гладко протичане на работния процес и да предотвратите изтичането на поверителна информация.

Как да хакнете WhatsApp номер Местоположение?

scannero

Ако се чудите как да хакнете акаунт в WhatsApp с телефонен номер, за да видите текущото местоположение на потребителя? Няма да ви трябват сложни хакерски умения. 

Уеббазираното приложение Scannero предлага уникална технология за GPS проследяване, съвместима с всяко мобилно устройство. Необходим ви е само телефонният номер на целта - не е необходим достъп до нейния телефон. 

За да използвате Scannero още сега, следвайте следните прости стъпки:

  1. Отидете на официалния уебсайт https://scannero.io/ и въведете телефонния номер, който искате да проследите.
  2. Създайте кратко анонимно текстово съобщение. Scannero ще го изпрати със скрита връзка за проследяване. Натиснете "Locate".
  3. Scannero ще покаже местоположението им на карта, след като отворят съобщението ви. Ще получите и полезни данни, като например точния адрес и часа на последното актуализиране на позицията.

❗️Scannero скоро ще пусне актуализация. Ще можете да хакнете номера на WhatsApp директно чрез месинджъра. Не забравяйте да го изпробвате!

Повече от местоположение: Топ 4 Приложения за хакване на WhatsApp номер

Въпреки че Scannero лесно проследява всички номера на WhatsApp, има и още по-мощни решения, които трябва да разгледате. Приложенията, които ще споделя, са идеални за всеки, който иска да открие как да хакне акаунт в WhatsApp с телефонен номер. Ето моите най-добри препоръки.

ПродуктОсновни характеристикиГаранция за връщане на паритеМоят резултат
HaqerraНаблюдава дневниците за обаждания, текстовите съобщения и медийните файлове
Прави скрийншоти
Местоположение на трасетата24/7 поддръжка
14 дни⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MoniterroЗахранван от клавиатурен програматор
GPS проследяване в реално време
Изпраща интелигентни известия
Отчети за дейността
14 дни⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ClevGuardПроследява частни и групови чатове
Показва споделени снимки и видеоклипове
30 дни⭐️⭐️⭐️⭐️
FlexispyМониторинг на контактите и регистрите на обажданията
Осигурява достъп до историята на чата
10 дни⭐️⭐️⭐️⭐️

Haqerra

Haqerra whatsapp

Haqeraa предлага изчерпателен начин как да хакнете WhatsApp акаунт с телефонен номер. Освен историята на чата, Haqera проследява местоположението в реално време, възстановява изтрити съобщения и дори улавя всички изчезващи снимки и видеоклипове, които потребителите могат да обменят. Приложението прикачва цялата съответна информация, като номера за контакт, имена и времеви маркери, така че лесно да разберете какво правят вашите близки.

ПлюсовеПротив
Изпълнява се невидимо на целевото устройство.Няма
Дава ви достъп до всички данни от WhatsApp, включително изтрити файлове и съобщения.
С помощта на GPS проследяващо устройство
Наблюдава други приложения за социални медии като Facebook, Instagram и Snapchat.

Как да хакнете WhatsApp номер, използвайки Haqerra

  • Стъпка 1.

    Създайте акаунт в официалния уебсайт.

  • Стъпка 2.

    Изберете типа на целевото устройство - Android или iOS. Настройте Haqerra, като следвате инструкциите, приложени към имейла за добре дошли.

  • Стъпка 3.

    Влезте в профила си от всяко устройство и започнете да наблюдавате!

Moniterro

moniterro whatsapp

Moniterro се откроява като интелигентно приложение за мониторинг на социалните медии. Ако сте любопитни как да хакнете WhatsApp само с телефонен номер, опитайте. Благодарение на базираните на изкуствен интелект отчети за използване можете бързо да откриете с кого най-често контактува вашата цел и дори да получавате предупреждения, когато в текстовете се споменават конкретни думи.

Плюсове:Против:
Генерира изчерпателни отчети за използването на WhatsApp.Скъпо за проследяване на няколко устройства.
Проследява местоположението в реално време.
Тя не може да бъде намерена или изтрита.

ClevGuard

clevguard

Въпреки че ClevGuard се представя като родителско приложение, можете да го използвате, за да хакнете номер в WhatsApp. То е съвместимо както с устройства с Android, така и с iOS и има удобен за потребителя интерфейс.

Плюсове:Против:
Позволява ви достъп до чатове, обаждания и споделени файлове.Прави скрийншоти на всички съобщения, вместо да подрежда чатовете по контакти. По този начин се налага да прекарвате много време в пресяване на съдържанието. 
Може да работи дори при слаба интернет връзка.Скъпи абонаментни планове. 

Flexispy

flexispy

Flexispy закръгля моя списък с решения за това как да хакнете съобщенията на WhatsApp, използвайки телефонен номер. За тези, които търсят основни инструменти за проследяване без допълнителни функции, това приложение е добър избор.

Плюсове:Против:
Позволява ви да преглеждате контактите и регистрите на повикванията.Инсталацията може да е сложна.
Възстановяване на историята на чата.Изисква изкореняване или разбиване на затвора.
Проследяването на WhatsApp се предлага само в абонаментния пакет Premium.

Как да хакнете WhatsApp, като използвате IMEI номер?

Не много отдавна имаше ръководства онлайн, които обясняваха как да хакнете WhatsApp с телефонен номер и IMEI. Техниката "WhatsApp mirroring" използваше уязвимостта на идентификацията на устройството. Трябваше да въведете IMEI на целта и телефонния номер в софтуера за клониране, за да накарате WhatsApp да "мисли", че сте легитимен собственик на акаунта.

Въпреки това последните пачове за сигурност от Meta са отстранили тази уязвимост. По този начин, ако някоя услуга обещава да ви помогне да хакнете WhatsApp, използвайки IMEI номер, вероятно имате работа с измамници. Вместо да рискувате лични данни, опитайте едно от препоръчаните от мен решения. Те са лесни, мощни и безопасни.

Hack WhatsApp с телефонен номер
Опитайте сега

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Ще бъдат ли те видими на наблюдаваното устройство? Видими ли са шпионските приложения на целевото устройство?

В тази публикация съм разгледал само невидими приложения, така че можете да сте сигурни, че дейностите ви по проследяване ще останат незабелязани.

Как да разберете дали някой следи вашия WhatsApp?

Можете да стартирате антивирусен скенер, за да откриете шпионския софтуер на WhatsApp на устройството си. Ако обаче хакерите използват усъвършенствани шпионски приложения, може да не откриете никакви необичайни приложения или файлове. В такъв случай се свържете с техническата служба и поискайте проверка.

Може ли някой да види съобщенията ми в WhatsApp от друг телефон?

Ако някой използва шпионски приложения, за да чете съобщенията в WhatsApp, той може да получи достъп до историята на чата ви от всеки свързан с интернет телефон, таблет или компютър.

Оставете отговор:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *