Nabourání se do účtu Gmail: Komplexní průvodce
admin

Nabourání se do účtu Gmail: Komplexní průvodce

Aktualizováno 08.22.24

Gmail je e-mailová služba na míru poskytovaná společností Google. Od svého spuštění v roce 2004 se tato platforma značně rozrostla a nyní se může pochlubit více než 1,8 miliardy aktivních uživatelů po celém světě. Služba Gmail je vybavena množstvím užitečných funkcí, jako je inteligentní odpověď a plánování e-mailů, které si ji oblíbili uživatelé po celém světě.

Když se naučíte nabourat do účtu Gmail, můžete zjistit, zda vaši blízcí neposílají nevhodné e-maily nebo nekomunikují s cizími lidmi online. Tak se do toho pusťte!

4 jedinečné způsoby hacknutí účtu Gmail

Jednoduché vyhledávání na Googlu vám ukáže, že existuje mnoho metod hackování, které lze použít k nabourání účtu Gmail. Ne všechny jsou však účinné nebo ještě více bezpečné. Několik z nich jsme vyzkoušeli a jsme připraveni vynést verdikt o jejich účinnosti, uživatelské přívětivosti a bezpečnosti.

  1. Použijte Instant Mailbox Hacker

Zajímá vás, jak hacknout účet Gmail bez jakéhokoli softwaru? Instant Mailbox Hacker může být právě to, co hledáte. Tento webový nástroj vám umožní číst odeslané a přijaté e-maily jiné osoby bez větších potíží. Jeho použití je poměrně snadné ─ k manévrování s tímto řešením nepotřebujete žádné předchozí zkušenosti s hackováním.

Nástroj Instant Mailbox Hacker je navržen s ohledem na bezpečnost. Je vybaven víceúrovňovým šifrovacím systémem, který chrání vaše data a zaručuje jejich úplnou důvěrnost. A co víc, tento nástroj nepotřebuje, aby uživatelé do cílového telefonu instalovali žádnou aplikaci.

Můžete pohodlně sledovat informace o příjemci a zobrazit přesný čas přijetí nebo odeslání každého e-mailu. Toto řešení je diskrétní, což znamená, že vaši blízcí zůstanou bez povšimnutí o vašich pokusech o hackerský útok. Zároveň poskytuje přesné výsledky v rekordním čase deseti minut.

Nabourání se do účtu Gmail
Vyzkoušejte nyní
  1. Použití správce hesel v prohlížeči

Naučit se, jak se nabourat do účtu Gmail a obnovit něčí e-maily, může manželským párům pomoci odhalit, zda jejich partneři používají tuto platformu k podvádění. Vynikajícím způsobem, jak se nabourat do účtu Gmail své drahé polovičky, je zkontrolovat správce hesel v jejím prohlížeči. Tato metoda však vyžaduje fyzický přístup k cílovému zařízení.

Jakmile získáte příslušný telefon, postupujte podle následujících kroků a získejte jeho heslo ke službě Gmail:

  • Spusťte Google Chrome (nebo svůj výchozí prohlížeč)
  • Klepněte na tři svislé tečky v pravé horní části obrazovky.
  • Přejděte dolů a klikněte na Nastavení a najděte Automatické vyplňování a hesla
  • Klepněte na Google Správce hesel a sjeďte dolů, dokud nenajdete položku Gmail.
  • Klikněte na tuto možnost, vložte vzor pro odemknutí obrazovky a voilà! Zobrazí se jejich heslo do služby Gmail
  • Použijte toto heslo k nabourání se do služby Gmail
  1. Prostřednictvím phishingu

Nabourat se do účtu Gmail není složité, pokud máte k dispozici správnou sadu nástrojů. Někteří hackeři používají různé taktiky phishingu, aby své oběti přiměli k poskytnutí hesla k účtu. K phishingu dochází, když podvodná osoba, která se vydává za důvěryhodného odborníka/značku, požaduje od nic netušících uživatelů webu osobní údaje.

E-mailový phishing je mimořádně oblíbená forma phishingu, kdy hackeři zasílají cílovým uživatelům e-mail nebo SMS s požadavkem, aby klikli na přiložený odkaz, změnili si heslo a vyhnuli se tak zablokování svého účtu. Ačkoli tento trik vyžaduje určitou technickou zdatnost, vždy můžete využít phishingovou sadu.

Jakmile si stáhnete podvodný balíček, postupujte podle následujícího postupu. hacknout účet Gmail online zdarma:

  • Navštivte libovolnou bezplatnou webhostingovou službu a vytvořte si účet.
  • Vytvoření duplicitní registrační stránky Gmailu, která bude vypadat dostatečně profesionálně, aby nalákala cílovou skupinu.
  • Zajistěte, aby byly na stránce vyzvány k ověření stávajícího hesla a "přesměrovány" k nastavení nového hesla.
  • Nastavte podvodnou sadu a vytvořte e-mail, který bude znít legitimně, bez pravopisných a gramatických chyb.
  • Vygenerujte odkaz na nově vytvořenou podvodnou stránku a odešlete jej cílovému uživateli.

Je důležité si uvědomit, že phishing je na celém světě nezákonný a v případě dopadení vás může poslat za mříže.

  1. Použití aplikace Haqerra Mobile Hacking

Haqerra je vynikající nástroj pro hackování služby Gmail, který uživatelům poskytuje plný přístup ke všem datům obsaženým v cílovém zařízení. Tato aplikace je vybavena dvěma klíčovými funkcemi pro sledování Gmailu, které zahrnují:

  • E-mailový hacker ─ Pomocí aplikace Haqerra můžete snadno zobrazit všechny odeslané a přijaté e-maily uložené v jejich poštovní schránce.
  • Vzdálený keylogger ─ Tento nástroj obsahuje keylogger, který zaznamenává každý stisk klávesy na cílovém zařízení. Kromě toho, že vidíte vše, co zadávají, můžete zachytit jejich přihlašovací údaje ke službě Gmail a použít je k obnovení hackerského účtu Gmail.

Haqerra také nabízí řadu základních funkcí pro hackování mobilních zařízení, mezi které patří:

  • Prohlížeč hovorů a kontaktů ─ Zjistěte, kdo a kdy vašemu partnerovi často volá. Pomocí této aplikace můžete také vzdáleně přistupovat k jejich kontaktům.
  • Sledování polohy GPS ─ Nyní můžete mít po celý den přehled o přesné poloze svého blízkého. Systém Haqerra také zašle upozornění, kdykoli opustí nebo vstoupí do některých určených oblastí.
  • Špión sociálních médií ─ Tato aplikace poskytuje pohled z ptačí perspektivy na aktivity vašeho cíle na Tinderu, Snapchatu, Facebooku a podobných platformách sociálních médií. Informace, které můžete shromáždit, zahrnují soukromé chaty, přátele a skupinové zprávy.

Často kladené otázky

Co je to aplikace pro hackování Gmailu?

Jedná se o specializovaný špionážní nástroj, který dokáže získat přístup do cizího účtu Gmail a získat všechny jeho e-maily a přílohy.

Jak se nabourat do účtu Gmail bez jakéhokoli softwaru?

V dnešním světě je prakticky nemožné nabourat se do služby Gmail bez použití monitorovacího nástroje třetí strany, jako je například Haqerra.

Hack Gmail účty online zdarma ─ je to skutečné?

Přestože je možné se do služby Gmail nabourat pomocí některých bezplatných online nástrojů, nedoporučujeme to. Většina bezplatných aplikací nabízí omezené funkce a nabádá uživatele, aby zaplatili určitou částku peněz za odemknutí jejich plného potenciálu. Některé z těchto bezplatných nástrojů by navíc mohly být použity jako malware.

Závěr

Časté čtení e-mailů vašeho blízkého vám pomůže zjistit, zda nesdílí neslušný obsah s ostatními. Jakmile se naučíte, jak se nabourat do účtu Gmail pomocí Haqerra, budete moci lépe chránit své nejbližší před digitálními nebezpečími.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *