skryté podvodné aplikace pro iphone
admin

Jak skrýt podvádění na iPhonu

Aktualizováno 06.19.24

Díky častějšímu používání chytrých telefonů je pro lidi snadné být nevěrný svým partnerům, aniž by byli přistiženi.

Pokud máte pocit, že vás partner podvádí, měli byste vědět o tajných aplikacích pro iPhone.

V tomto článku se dozvíte, jak rozpoznat příznaky podvodu, jaké skryté aplikace se při něm používají a jak postupovat.

Jaké jsou příznaky podvádění na iPhonu?

Pokud si všimnete některého z následujících příznaků, může to znamenat, že váš partner používá nevěrné aplikace pro iPhone:

  1. Zvýšené utajení: Může se zdát, že si svůj telefon chrání více než obvykle, nosí ho všude s sebou nebo ho dokonce před vámi odvrací.
  2. Změny v používání telefonu: Pokud dojde k náhlé změně v jejich chování k telefonu, například pokud ho začnou používat mnohem častěji.
  3. Nové aplikace: Měli byste také sledovat všechny nové nebo neznámé aplikace v telefonu, neměli byste se je pokoušet skrývat.

5 nepoznatelných skrytých podvodných aplikací pro iPhone

skryté aplikace na iphone pro podvádění

Některé maskované aplikace pro zasílání zpráv vypadají jako jiné aplikace. Některé jsou vyvinuty tak, aby připomínaly běžné nástroje, ale ve skutečnosti slouží k utajenému zasílání zpráv.

Zde je pět skrytých ikon podvodných aplikací iPhone:

Kalkulačka Pro+

Zdá se, že jde o jednoduchou aplikaci, která se podobá kalkulačce, takže si jí téměř nelze všimnout.

Tato jednoduše vypadající aplikace má nicméně tajnou schránku, kam si uživatelé mohou ukládat zprávy, fotografie a videa.

Vaulty

Vaulty je aplikace pro ukládání fotografií, která také vytváří falešný dojem aplikace pro ukládání fotografií. Ve skutečnosti dokáže skrýt zprávy a jakékoli jiné formy informací, které lze považovat za důvěrné.

Skrýt mé hovory/texty

Je maskována jako aplikace pro psaní poznámek, ale vypadá jako standardní nástroj pro zvýšení produktivity. Pomáhá však chránit textové zprávy a protokoly hovorů před ostatními a udržovat je v tajnosti.

Lze ji také použít k vytvoření falešných obálek aplikací, aby aplikace vypadala ještě skutečnější.

Chyťte podvodníka na iPhonu
Vyzkoušejte nyní

Tajný fotografický trezor

Tato aplikace pokračuje v trendu podvodných tajných aplikací pro iPhone a maskuje se jako fotogalerie a umožňuje ukládání zpráv a hovorů. Uživatelé mohou své osobní údaje šifrovat pomocí kódu PIN, otisku prstu a rozpoznání obličeje.

Soukromé SMS a volání - Skrýt text

Tato aplikace skrývá zprávy a hovory za jednoduchou ikonou, jako je ikona kalendáře nebo systémového nástroje, takže je nenápadná mezi ostatními ikonami.

Můžete vytvořit skryté kontakty, takže k žádným zprávám vyměněným mezi uživateli nebo hovorům uskutečněným na tyto kontakty nebudou mít přístup jiné osoby.

5 nejlepších seznamovacích aplikací pro skrytí podvádění na iPhonu

skryté ikony podvodných aplikací pro iPhone

Existuje mnoho seznamovacích aplikací, které jsou proslulé svou užitečností při hledání partnera, a mnoho aplikací, které jsou proslulé podváděním.

Zde je pět nejčastějších seznamovacích aplikací, které používají nevěrníci:

Tinder

Tinder má miliony uživatelů a je poměrně známý, nicméně díky funkci swipe je spojován především s příležitostnými románky.

Má také možnost tajných zpráv, která je ideální pro lidi, kteří chtějí vědět, jak skrýt podvádění na iPhonu.

Díky možnosti geolokace aplikace mohou uživatelé snáze najít partnery v blízkém okolí, což umožňuje náhodné i tajné schůzky.

Ashley Madison

Ashley Madison, která se propaguje jako platforma pro lidi, kteří chtějí podvádět své partnery, je webová stránka pro ty, kteří jsou ženatí a vdané a chtějí se zapojit do mimomanželské vztahy.

Její slogan "Život je krátký, mějte poměr" přímo vystihuje skutečnost, že se jedná o dokonalou aplikaci pro nevěrníky pro iPhone zdarma.

Bumble

Bumble je sice běžná seznamovací aplikace, ale je oblíbená i mezi těmi, kdo hledají příležitostné známosti.

Funkce, která ji odlišuje od ostatních seznamovacích aplikací a vybízí dámy k prvnímu kroku, je bonus v podobě soukromí.

Grindr

Grindr se také používá k tajným schůzkám, především pro LGBTQ+ komunitu.

Aplikace klade důraz na porovnávání polohy, což uživatelům umožňuje rychle najít a spojit se s dalšími lidmi v blízkém okolí.

Vyhledávač přátel pro dospělé

Adult Friend Finder je jednou z nejoblíbenějších webových stránek pro ty, kteří preferují nezávazné vztahy a aféry.

Je zřejmé, že aplikace je určena pro dospělé, kteří chtějí randit, a proto je to aplikace pro ty, kteří chtějí podvádět.

Jaké aplikace používají podvodníci na iPhonu pro tajné chatování

jak skrýt podvádění na iphonu

Lidé, kteří podvádějí, používají aplikace, které jim umožňují tajnou komunikaci. Zde je pět nejběžnějších aplikací pro podvodníky pro iPhone zdarma:

Snapchat

Hlavní funkcí aplikace je posílání zpráv a fotografií, které po přečtení zmizí, což je užitečné pro podvádění.

K dispozici je také možnost nazvaná "Pouze pro mé oči", která uživateli umožňuje uložit určitý obsah pod heslem.

Facebook Messenger

Facebook Messenger se často používá k tajným chatům a lze jej snadno integrovat do jiných konverzací.

Obsahuje funkci "tajné konverzace", která šifruje zprávy a umožňuje odesílateli mazat časované zprávy.

WhatsApp

Aplikace pro zasílání zpráv má zabezpečenou službu zasílání zpráv, která umožňuje zobrazit zprávu pouze odesílateli a příjemci zprávy, zprávu nemůže číst ani aplikace.

Chyťte podvodníka na iPhonu
Vyzkoušejte nyní

Telegram

Jednou z hlavních funkcí Telegramu jsou tajné chaty s možností nastavit čas sebedestrukce. Aplikaci lze používat anonymně, což znamená, že uživatelé nemusí uvádět svou skutečnou identitu.

Kik

Služba Kik má pověst anonymního zasílání zpráv a tajné komunikace. Uživatelé si mohou zaregistrovat účet bez telefonního čísla, takže jejich identita není prozrazena.

Chyťte podvodníka na iPhonu pomocí Haqerra

haqerra

Haqerra je výkonný a spolehlivý nástroj, který vám pomůže snadno chytit podvodníka na vašem iPhonu.

Pokud máte podezření na nevěru, v této příručce najdete vše, co potřebujete k tomu, abyste mohli vyšetřit příčinu problému a adekvátně na něj reagovat.

Zde se dozvíte, jak vám může společnost Haqerra pomoci:

  • Zprávy: Sledování textových zpráv, včetně smazaných.
  • Hovory: Můžete sledovat protokoly hovorů a dokonce nahrávat konverzace.
  • Umístění: Sledování GPS v reálném čase, abyste věděli, kde se nacházejí.
  • Používání aplikace: Zjistěte, které aplikace se používají a jak často.

Nevěra je citlivé a náročné téma, ale díky systému Haqerra můžete shromáždit spolehlivé důkazy o nevěře a postavit se problému čelem.

Je skrytý, detekuje skryté aplikace v iPhonu pro podvádění a snadno se používá, což znamená, že můžete špehovat svůj cíl bez povšimnutí.

Závěrečné myšlenky

Odhalit skryté ikony podvodných aplikací v iPhonu může být náročné, ale pokud znáte příznaky a víte, na které aplikace si dát pozor, můžete se před podvodem ochránit.

Nástroje jako Haqerra poskytují cenné informace a mohou vám pomoci odhalit pravdu. Vždy však přistupujte k situaci obezřetně a v případě potřeby zvažte vyhledání odborného poradenství.

Pozornost věnovaná příznakům nevěry a porozumění různým skrytým aplikacím pro podvádění vám může pomoci řešit případnou nevěru.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *