hack whatsapp med telefonnummer og imei
Administrator

Top 5 måder at hacke WhatsApp med telefonnummer og IMEI

Opdateret 06.19.24

Siden 2009 er WhatsApps brugerbase vokset hurtigt og har nået over 2 milliarder kroner månedlige aktive brugere i 2022. En af de mest solide grunde til denne succes er den sikkerhed, den tilbyder, herunder end-to-end-kryptering og to-lags autentificering.

Derfor kan det høje beskyttelsesniveau gøre det vanskeligt, hvis du prøver at få adgang til nogens WhatsApp. Du kan ikke bare logge ind på deres konto eller downloade chatbackup, uden at de får en besked.

Men som alle andre messaging-apps er der smuthuller, der kan udnyttes. I denne guide vil jeg forklare, hvordan man hacker WhatsApp ved hjælp af telefonnummer i al hemmelighed. Jeg guider dig gennem nogle brugervenlige og effektive metoder. 

Hvorfor har folk brug for at spionere på WhatsApp?

Før vi dykker ned i praktiske metoder til at hacke WhatsApp-kontoen via telefonnummer, skal vi se på nogle af grundene til, at du måske har brug for at udspionere dine nærmestes aktiviteter. Det handler ikke kun om at tilfredsstille din nysgerrighed, da WhatsApp ikke er så uskyldig, som den ser ud til.

  • At beskytte børn mod onlinetrusler. En nylig undersøgelse fra Pew Research Center viste, at 46% af amerikanske teenagere oplever cybermobning på sociale medieplatforme, herunder WhatsApp. Ved at holde øje med dit barns aktivitet kan du gribe ind, hvis det er nødvendigt.
  • For at bevare relationer. Omkring 12% af mennesker i faste forhold har indrømmet, at de har været involveret i en eller anden form for online utroskab. Et hurtigt tjek af deres chats kan hjælpe med at afgøre, om din partner er utro.
  • At overvåge medarbejdernes aktiviteter. Mange virksomheder bruger WhatsApp som deres primære kommunikationsværktøj. Ved at overvåge deres beskeder kan du sikre et gnidningsløst workflow og forhindre lækage af fortrolige oplysninger.

Hvordan hacker man WhatsApp-nummerets placering?

scannero

Hvis du spekulerer på, hvordan man hacker en WhatsApp-konto med telefonnummer for at se brugerens aktuelle placering? Du har ikke brug for komplekse hackingfærdigheder. 

Den webbaserede app Scannero tilbyder en unik GPS-sporingsteknologi, der er kompatibel med alle mobile enheder. Alt, hvad du behøver, er målets telefonnummer - der kræves ingen adgang til deres telefon. 

Følg disse enkle trin for at bruge Scannero lige nu:

  1. Gå til den officielle hjemmeside https://scannero.io/ og indtast det telefonnummer, du vil spore.
  2. Opret en kort, anonym sms. Scannero sender den med et skjult sporingslink. Tryk på "Find".
  3. Scannero viser deres placering på et kort, når de åbner din besked. Du modtager også nyttige oplysninger som f.eks. den nøjagtige adresse og tidspunktet for den seneste opdatering af positionen.

❗️Scannero frigiver snart en opdatering. Du vil kunne hacke WhatsApp-nummeret direkte via messenger. Sørg for at prøve det!

Mere end placering: Top 4 apps til at hacke WhatsApp-nummer

Mens Scannero nemt sporer alle WhatsApp-numre, er der endnu mere kraftfulde løsninger at overveje. De apps, jeg skal til at dele, er perfekte til alle, der gerne vil finde ud af, hvordan man hacker en WhatsApp-konto med telefonnummer. Her er mine bedste anbefalinger.

ProduktVigtige funktionerPenge-tilbage-garantiMin score
HaqerraOvervåger opkaldslister, sms'er og mediefiler
Tager skærmbilleder
Sporer placering24/7 support
14 dage⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MoniterroKeylogger-drevet
Live GPS-sporing
Sender smarte notifikationer
Aktivitetsrapporter
14 dage⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ClevGuardSporer private chats og gruppechats
Viser delte fotos og videoer
30 dage⭐️⭐️⭐️⭐️
FlexispyOvervåger kontakter og opkaldslister
Giver adgang til chat-historik
10 dage⭐️⭐️⭐️⭐️

Haqerra

haqerra whatsapp

Haqeraa tilbyder en omfattende måde at hacke WhatsApp-konto med telefonnummer. Bortset fra chathistorik sporer Haqerra placering i realtid, gendanner slettede beskeder og fanger endda alle forsvundne fotos og videoer, som brugerne måtte udveksle. Appen vedhæfter alle relevante oplysninger, f.eks. kontaktnumre, navne og tidsstempler, så du nemt kan finde ud af, hvad dine kære har gang i.

FordeleUlemper
Kører usynligt på målenheden.Ingen
Giver dig adgang til alle WhatsApp-data, inklusive slettede filer og beskeder.
Styrket af GPS-tracker
Overvåger andre sociale medie-apps som Facebook, Instagram og Snapchat.

Sådan hacker du WhatsApp-nummer ved hjælp af Haqerra

  • Trin 1.

    Opret din konto på den officielle hjemmeside.

  • Trin 2.

    Vælg type af målenhed, Android eller iOS. Konfigurer Haqerra ved at følge instruktionerne i din velkomstmail.

  • Trin 3.

    Log ind på din konto fra en hvilken som helst enhed, og begynd at overvåge!

Moniterro

moniterro whatsapp

Moniterro skiller sig ud som en smart app til overvågning af sociale medier. Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan man hacker WhatsApp kun med telefonnummer, så prøv den. Takket være AI-drevne brugsrapporter kan du hurtigt finde ud af, hvem din målgruppe kontakter mest, og endda modtage advarsler, når specifikke ord nævnes i tekster.

Fordele:Ulemper:
Genererer omfattende rapporter om brugen af WhatsApp.Dyrt at spore flere enheder.
Sporer placering i realtid.
Den kan ikke findes eller slettes.

ClevGuard

clevguard

Selvom ClevGuard markedsfører sig selv som en forældreapp, kan du bruge den til at hacke et WhatsApp-nummer. Den er kompatibel med både Android- og iOS-enheder og har en brugervenlig grænseflade.

Fordele:Ulemper:
Giver dig adgang til chats, opkald og delte filer.Tager skærmbilleder af alle beskeder i stedet for at sortere chats efter kontakter. Derfor skal du bruge meget tid på at gennemgå indholdet. 
Kan fungere selv med en svag internetforbindelse.Dyre abonnementsplaner. 

Flexispy

flexispy

Flexispy afrunder min liste over løsninger på, hvordan man hacker WhatsApp-beskeder ved hjælp af telefonnummer. For dem, der er på udkig efter grundlæggende sporingsværktøjer uden yderligere funktioner, er denne app et godt valg.

Fordele:Ulemper:
Giver dig mulighed for at se kontakter og opkaldslister.Installationen kan være kompleks.
Genopretter chat-historik.Kræver rooting eller jailbreaking.
WhatsApp-sporing er kun tilgængelig i Premium-abonnementspakken.

Hvordan hacker man WhatsApp ved hjælp af IMEI-nummer?

For ikke så længe siden var der guides på nettet, der forklarede, hvordan man hacker WhatsApp med telefonnummer og IMEI. Teknikken "WhatsApp mirroring" udnyttede sårbarheden i enhedens identifikation. Du skulle indtaste målets IMEI og telefonnummer i kloningssoftwaren for at få WhatsApp til at "tro", at du var en legitim kontoejer.

Men de seneste sikkerhedsopdateringer fra Meta har rettet denne sårbarhed. Så hvis en tjeneste lover at hjælpe dig med at hacke WhatsApp ved hjælp af IMEI-nummeret, er det sandsynligt, at du har med svindlere at gøre. I stedet for at risikere personlige data kan du prøve en af mine anbefalede løsninger. De er nemme, effektive og sikre.

Hack WhatsApp med telefonnummer
Prøv nu

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vil de være synlige på den overvågede enhed? Er spionapps synlige på målenheden?

Jeg har kun dækket usynlige apps i dette indlæg, så du kan være sikker på, at dine sporingsaktiviteter forbliver uopdagede.

Hvordan ved du, om nogen overvåger din WhatsApp?

Du kan køre en antivirusscanner for at opdage WhatsApp-spyware på din enhed. Men hvis hackere bruger avancerede spionapps, er det ikke sikkert, at du finder nogen usædvanlige apps eller filer. I så fald skal du kontakte din tekniske service og bede om en inspektion.

Kan nogen se mine WhatsApp-beskeder fra en anden telefon?

Hvis nogen bruger spionapps til at læse WhatsApp-beskeder, kan de få adgang til din chathistorik fra enhver telefon, tablet eller pc med internetforbindelse.

Efterlad et svar:

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *.