η καλύτερη εφαρμογή catch a cheater
admin

[2024 Review] Η καλύτερη εφαρμογή για να πιάσετε έναν απατεώνα

Ενημερωμένο 06.19.24

Περίπου 70% των ανθρώπων παραδέχονται ότι έχουν απατήσει σε μια σχέση. Μην γίνετε απλώς άλλη μια στατιστική. Αποκαλύψτε την απάτη τους χρησιμοποιώντας ένα εφαρμογή για να πιάσετε έναν απατεώνα.

Υποψιάζεστε ότι ο σύντροφός σας είναι άπιστος, αλλά δεν έχετε στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τις υποψίες σας;

Υπάρχει ένα μέρος που πρέπει να κοιτάξετε οπωσδήποτε: το κινητό τους τηλέφωνο. Σχεδόν όλα τα smartphones αποθηκεύουν αποτυπώματα της ιδιωτικής μας ζωής, από μυστικές συνομιλίες μέχρι μέρη που επισκεφτήκαμε πρόσφατα. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πιο αποκαλυπτικό σημάδι απιστίας συχνά σχετίζεται με τη μυστικότητα σχετικά με τις ψηφιακές δραστηριότητες.

Ωστόσο, αν ο σύζυγος ή η σύζυγός σας σκέφτεται να καλύψει τα ίχνη τους, έχετε ένα κλειδί για τα σκοτεινά μυστικά τους - την καλύτερη εφαρμογή για να πιάσετε έναν απατεώνα. Όχι μόνο μία, αλλά δέκα προηγμένες λύσεις με λειτουργίες αιχμής που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να τους πιάσετε επ' αυτοφώρω.

10 εφαρμογές για την σύλληψη ενός απατεώνα 2024

Ακολουθεί η βαθμολογία μου για τις πιο αποτελεσματικές εφαρμογές για να πιάσετε έναν απατεώνα:

  1. Haqerra
  2. mSpy
  3. Eyezy
  4. Moniterro
  5. Spynger
  6. Spyic
  7. UMobix
  8. Spyera
  9. Hoverwatch
  10. XNSPY

Οι 5 κορυφαίες συστάσεις μου:

HaqerramSpyEyezyMoniterroSpynger
- Παρακολούθηση SMS- GPS tracker- Καταγραφέας οθόνης- Keylogger- Αναλυτής δραστηριότητας- Παρακολουθητής GPS- Geofencing- Keylogger- Social media tracker- Αναλυτής ιστορικού προγράμματος περιήγησης- Παρακολούθηση SMS και κλήσεων- Παρακολουθητής GPS- Παρακολούθηση μηνυμάτων- Ανιχνευτής κωδικού πρόσβασης- Παρακολούθηση φωτογραφιών και βίντεο
Τιμή: $10/μήναΤιμή: $11.66/μήναΤιμή: $7.99/μήναΤιμή: $9.71/μήναΤιμή: $10.83/μήνα
Υποστήριξη: Ζωντανά 24/7Υποστήριξη: Ζωντανά 24/7Υποστήριξη: Ζωντανά 24/7Υποστήριξη: Ζωντανά 24/7Υποστήριξη: Ζωντανά 24/7
Συμβατές συσκευές: iOS και AndroidΣυμβατές συσκευές: iOS και AndroidΣυμβατές συσκευές: iOS και AndroidΣυμβατές συσκευές: iOS και AndroidΣυμβατές συσκευές: iOS και Android
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ας δούμε κάθε εφαρμογή για να πιάσετε έναν απατεώνα λεπτομερώς.

1. Haqerra

haqerra

Το Haqerra βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μου με τις πιο ισχυρές εφαρμογές για την σύλληψη ενός απατεώνα. Λειτουργεί άψογα με συσκευές Android και iOS και μπορεί να εγκατασταθεί μέσα σε 5 λεπτά. Μόλις το Haquerra τεθεί σε λειτουργία, μεταφέρει συνεχώς δεδομένα από το κινητό τηλέφωνο του συζύγου σας σε έναν διαδικτυακό πίνακα ελέγχου, παρέχοντας τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να τον αντιμετωπίσετε.

Παρόλο που η Haqerra παρακολουθεί κάθε στοιχείο σε πραγματικό χρόνο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα σας πιάσουν. Δεν επιβραδύνει τη συσκευή-στόχο και παραμένει αόρατο στις Ρυθμίσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Καταγραφέας οθόνης
  • Εντοπιστής GPS
  • SMS Tracker
  • Social Media Tracker
  • Keylogger
Πλεονεκτήματα:Μειονεκτήματα:
Εκτελείται κρυφά στη συσκευή του συζύγου σας.Ακόμα ψάχνω για ένα.
Απλό στην εγκατάσταση και φιλικό προς το χρήστη. Για βοήθεια με τη διαμόρφωση, η ζωντανή ομάδα υποστήριξης πελατών είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο.
Παρακολουθεί δεδομένα online και offline, από τη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έως τις τηλεφωνικές κλήσεις.
Καταγράφει στιγμιότυπα οθόνης σε μικρά χρονικά διαστήματα σε πραγματικό χρόνο.
Παρακολουθεί τη θέση της συσκευής-στόχου χωρίς καθυστερήσεις.

Τιμή: $10/μήνα.

2. mSpy

mspy

Η σύλληψη ενός απατεώνα σημαίνει ότι πρέπει να παίξετε λίγο τον ντετέκτιβ. Η εφαρμογή mSpy κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς, αναλύοντας τα μοτίβα δραστηριότητας του συντρόφου σας. Εξοπλισμένο με έξυπνα εργαλεία παρακολούθησης, μπορεί να προσδιορίσει ποιον καλεί συχνότερα ο φίλος σας, πόσο συχνά επισκέπτεται συγκεκριμένους ιστότοπους και να παρακολουθεί ακόμη και τις πρόσφατες τοποθεσίες. Το μόνο που σας απομένει είναι να έχετε πρόσβαση στις καθημερινές αναφορές που στέλνει το mSpy στον εξατομικευμένο πίνακα οργάνων σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Keylogger
  • Αναλυτής κλήσεων
  • Παρακολούθηση SMS
  • Εντοπιστής GPS
  • Παρακολούθηση ιστορικού προγράμματος περιήγησης
Πλεονεκτήματα:Μειονεκτήματα:
Σας βοηθά να ερμηνεύετε τα δεδομένα που συλλέγονται χωρίς κόπο.Διαισθητική αλλά λίγο παλιομοδίτικη διεπαφή.
Παρακολουθεί κλήσεις και μηνύματα με αριθμούς και χρονοσφραγίδες.
Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε εφαρμογές γνωριμιών.
Συμβατό με smartphones Android και iOS.

Τιμή: $11.66/μήνα

3. Eyezy

eyezy

Το Eyezy ξεχωρίζει ως η καλύτερη εφαρμογή για να πιάσετε έναν απατεώνα επ' αυτοφώρω. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια λίστα με λέξεις-κλειδιά που ενεργοποιούν το σύστημα ειδοποιήσεων του Eyezy. Κάθε φορά που ο φίλος σας πληκτρολογεί συγκεκριμένες φράσεις, όπως το όνομα της πρώην του ή το όνομα μιας ιστοσελίδας γνωριμιών, θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση. Το εργαλείο εντοπισμού GPS λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο. Μπορείτε να σχεδιάσετε εικονικές ζώνες σε έναν χάρτη και να ειδοποιείστε κάθε φορά που ο σύντροφός σας περνάει τα όρια.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Geofencing
  • Keylogger
  • Παρακολούθηση κοινωνικών μέσων ενημέρωσης
  • Παρακολούθηση άμεσων μηνυμάτων
  • Ημερολόγια και παρακολούθηση σημειώσεων
Πλεονεκτήματα:Μειονεκτήματα:
Στέλνει αμέσως μια ειδοποίηση κάθε φορά που πραγματοποιούνται αλλαγές στη συσκευή-στόχο.Η παρακολούθηση πολλαπλών συσκευών μπορεί να είναι ακριβή
Εντοπίζει την τοποθεσία με ακριβείς συντεταγμένες και διεύθυνση.
Είναι δυνατή η απομακρυσμένη εγκατάσταση σε συσκευές iOS.
Παρακολουθεί δημοφιλή instant messengers σε μη ριζωμένες συσκευές Android.

Τιμή: $7.99/μήνα.

4. Moniterro

εφαρμογή moniterro

Το Moniterro διασφαλίζει ότι δεν θα παραβλέψετε την υπόθεση του συζύγου σας. Θα λαμβάνετε λεπτομερή αρχεία των διαδικτυακών δραστηριοτήτων τους, ακόμη και αν ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Incognito. Η εφαρμογή κατασκοπείας για να πιάσετε έναν απατεώνα παρακολουθεί το ιστορικό περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των πιο συχνά επισκεπτόμενων ιστότοπων και των σελιδοδεικτών. Οι κρυφές συνδέσεις θα περάσουν απαρατήρητες. Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα μηνύματα που στέλνουν ή λαμβάνουν.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αναλυτής ιστορικού προγράμματος περιήγησης
  • Εντοπιστής GPS
  • Παρακολούθηση SMS και κλήσεων
  • App tracker
  • Παρακολούθηση του WhatsApp και του Facebook
Πλεονεκτήματα:Μειονεκτήματα:
Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες κρυφά από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.Ορισμένες προηγμένες λειτουργίες απαιτούν rooting της συσκευής.
Σας επιτρέπει να κατεβάζετε στιγμιότυπα οθόνης από συνομιλίες και αρχεία πολυμέσων.
Προσφέρει παρόμοιο σύνολο λειτουργιών για συσκευές Android και iOS.
Ανακτά δεδομένα ακόμη και αν ο σύζυγός σας ενεργοποιεί το VPN ή τη λειτουργία incognito.

Τιμή: $9.71/μήνα

5. Spynger

spynger

Η εφαρμογή Spynger για να πιάσετε έναν απατηλό σύζυγο υπόσχεται να βοηθήσει τους χρήστες να τερματίσουν το δράμα στις σχέσεις τους. Πιστό στους ισχυρισμούς του, το Spynger σας δίνει πρόσβαση στη γκαλερί των πολυμέσων τους, στα μηνύματα και στη θέση GPS σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, χάρη στις δυνατότητες καταγραφής πληκτρολογίου του, μπορείτε να λάβετε τα στοιχεία σύνδεσής τους για κάθε ιστότοπο που επισκέπτονται.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Παρακολούθηση μηνυμάτων
  • Σπάσιμο κωδικού πρόσβασης
  • Παρακολούθηση φωτογραφιών & βίντεο
  • Εντοπιστής GPS
Πλεονεκτήματα:Μειονεκτήματα:
Σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Stealth Mode για μυστική παρακολούθηση.Η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να είναι πιο αργή κατά τις ώρες αιχμής.
Υποστηρίζει μη ριζωμένες συσκευές.
Παρακολουθεί συνομιλίες σε όλους τους αγγελιοφόρους και τις εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των διαγραμμένων.
Στέλνει συχνά ενημερώσεις δεδομένων.

Τιμή: $10,83/μήνα.

6. Spyic

Spyic

Εάν ο σύζυγος ή η σύζυγος σας διαθέτει τηλέφωνο Android, σκεφτείτε την εφαρμογή Spyix catch a cheater. Προσφέρει όλα τα βασικά εργαλεία που θα χρειαστείτε για να συγκεντρώσετε τα γεγονότα και να τον αντιμετωπίσετε. Και όπως και οι άλλες εφαρμογές στη λίστα μου, το Spyix διατηρεί τα πράγματα αθόρυβα - δεν θα εμφανιστεί στην αρχική οθόνη ή στις ρυθμίσεις της συσκευής.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Παρακολούθηση SMS και κλήσεων
  • Εντοπιστής δραστηριότητας περιήγησης
  • Ηλεκτρονικά μηνύματα, σημειώσεις και παρακολούθηση εφαρμογών
  • Εντοπιστής GPS
Πλεονεκτήματα:Μειονεκτήματα:
Προσφέρετε σαφή και διαισθητικό πίνακα ελέγχου.Η έκδοση iOS έχει περιορισμένες δυνατότητες.
Λειτουργεί άψογα στις περισσότερες συσκευές Android.Τα συνδρομητικά προγράμματα είναι υψηλότερα από το μέσο όρο.
Ο εντοπιστής GPS περιλαμβάνει ένα εργαλείο γεωεντοπισμού.

Τιμή: $14/μήνα.

7. UMobix

umobix

Προσπαθώντας να κερδίσει τον τίτλο της καλύτερης εφαρμογής κατασκοπείας για να πιάσει έναν απατεώνα, το uMobix συνεχίζει να κυκλοφορεί τακτικές ενημερώσεις λογισμικού. Σε αντίθεση με τις άλλες εφαρμογές που ανέφερα, το uMobix βάζει τη χρησιμότητα πάνω από τους αριθμούς. Σας δίνει μόνο λίγα εργαλεία, αλλά είναι ακριβώς αυτά που χρειάζεστε.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Παρακολούθηση κλήσεων και μηνυμάτων
  • Εντοπιστής GPS
  • Παρακολούθηση δραστηριότητας περιήγησης
  • Παρακολούθηση της κατάστασης online/offline
Πλεονεκτήματα:Μειονεκτήματα:
Παρακολουθεί κλήσεις και μηνύματα με χρόνο, διάρκεια και αριθμούς.Δεν διαθέτει ενσωματωμένο χάρτη για εντοπισμό GPS. Για να δείτε την καρφίτσα θέσης, πρέπει να ανοίξετε το Google Maps.
Εμφανίζει το ιστορικό συνομιλιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μορφή συνομιλίας.Η έκδοση iOS παρακολουθεί μόνο το Facebook και το Instagram.
Σας ειδοποιεί όταν ο φίλος ή η φίλη σας μπαίνει στο διαδίκτυο.

Τιμή: $12,63/μήνα.

Μάθετε αν εξαπατούν
Δοκιμάστε τώρα

8. Spyera

spyera

Χρησιμοποιώντας το Spyera αισθάνεστε σαν να κρατάτε το κινητό τηλέφωνο του συντρόφου σας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα σας πιάσουν. Αυτή η εφαρμογή για τη σύλληψη απατεώνων προσφέρει έναν απομακρυσμένο πίνακα διαδικτυακού ελέγχου που μπορεί να συνδεθεί στις συσκευές που χρησιμοποιεί περισσότερο ο σύζυγός σας, είτε πρόκειται για τηλέφωνο είτε για tablet.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Καταγραφή κλήσεων 
  • Παρακολούθηση συνομιλίας
  • Παρακολούθηση χρήσης εφαρμογών
  • Παρακολούθηση κοινών φωτογραφιών
Πλεονεκτήματα:Μειονεκτήματα:
Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη χρήση του τηλεφώνου της συζύγου σας από οποιαδήποτε συσκευή.Η εγκατάσταση είναι χρονοβόρα. Ίσως χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή με επιτυχία.
Λειτουργεί με τα περισσότερα smartphones και tablets.Η υποστήριξη πελατών θα μπορούσε να είναι καλύτερη.
Μπορείτε να το απεγκαταστήσετε εξ αποστάσεως.Σας παρέχει βασικές λειτουργίες, αλλά η τιμή είναι λίγο υψηλή.

Τιμή: $32.4/μήνα.

9. Hoverwatch

εφαρμογή hoverwatch

Μεταξύ των εφαρμογών για να πιάσετε έναν απατεώνα, το Hoverwatch είναι ιδανικό για τη βασική παρακολούθηση του τηλεφώνου. Αν η φίλη σας πιστεύει ότι μπορεί να παραμείνει κάτω από το ραντάρ βγαίνοντας εκτός σύνδεσης, το Hoverwatch διασφαλίζει ότι είστε πάντα ενήμεροι για τυχόν μυστικές συναντήσεις που μπορεί να σχεδιάζει.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Παρακολούθηση κλήσεων, επαφών και μηνυμάτων
  • Παρακολούθηση ημερολογιακών καταγραφών
  • Εντοπιστής GPS
Πλεονεκτήματα:Μειονεκτήματα:
Σας επιτρέπει να βλέπετε συναντήσεις στο ημερολόγιο και παρέχει την τρέχουσα τοποθεσία GPS.Το σύνολο λειτουργιών του iOS είναι περιορισμένο σε σύγκριση με το λογισμικό Android.
Διαθέτει ένα κομψό, εύχρηστο περιβάλλον εργασίας για τον Πίνακα Ελέγχου.Το GPS tracker μπορεί να είναι ανακριβές σε παλαιότερες συσκευές.
Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία stealth για αόρατη παρακολούθηση.Θα χρειαστεί να κάνετε root στο τηλέφωνο Android.

Τιμή: $9.36/μήνα.

10. XNSPY

xnspy

Αν οι τεχνολογικές σας δεξιότητες είναι πάνω από το μέσο όρο, η εφαρμογή XNSPY για να πιάσετε έναν απατηλό σύζυγο θα μπορούσε να είναι ο αξιόπιστος σύμμαχός σας. Μόλις τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις της συσκευής του συζύγου σας, το XNSPY θα συγκεντρώσει αδιαμφισβήτητες αποδείξεις για τυχόν απιστία.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Παρακολούθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και messenger
  • Παρακολούθηση κλήσεων και μηνυμάτων
  • Ηχογράφηση φωνής
Πλεονεκτήματα:Μειονεκτήματα:
Καταγράφει κρυφά το περιβάλλον για να υποστηρίξει τις υποψίες σας για εξαπάτηση.Τα προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως η εγγραφή φωνής, περιλαμβάνονται στο πιο ακριβό πακέτο.
Ενημερώνει τακτικά και δωρεάν το λογισμικό.Η εγκατάσταση είναι πολύπλοκη. Θα χρειαστεί να κάνετε root ή jailbreak στη συσκευή-στόχο για να λειτουργήσει σωστά το XNSPY.
Υποστηρίζει τηλέφωνα και tablet.Οι ενημερώσεις δεδομένων μπορεί να είναι αργές.

Τιμή: $20/μήνα.

Μάθετε αν εξαπατούν
Δοκιμάστε τώρα

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πώς να πιάσετε έναν απατεώνα χωρίς το τηλέφωνό του στο διαδίκτυο;

Όλες οι εφαρμογές κατασκοπείας που αναφέρονται στη δημοσίευση απαιτούν εφάπαξ φυσική πρόσβαση στο κινητό τηλέφωνο του συντρόφου σας για την εγκατάσταση. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά τους από απόσταση.

Είναι πραγματικό να πιάσετε έναν απατεώνα δωρεάν;

Παρόλο που υπάρχουν κάποιες δωρεάν εφαρμογές κατασκοπείας, δεν τις έχω συμπεριλάβει στην ανασκόπηση λόγω της έλλειψης της δυνατότητας κρυφής λειτουργίας. Για να πιάσετε κρυφά έναν απατεώνα μέσω hack στο τηλέφωνο, εξετάστε οποιαδήποτε από τις προαναφερθείσες εφαρμογές με επιλογή Κρυφής λειτουργίας.

Πώς να πιάσετε έναν απατεώνα στο Android;

Οι περισσότερες εφαρμογές για τη σύλληψη ενός απατεώνα τρέχουν σε συσκευές Android. Οι εφαρμογές Haqerra και mSpy προσφέρουν το πιο εκτεταμένο σύνολο λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τηλέφωνα Android.

Πώς να πιάσετε έναν απατεώνα που διέγραψε τα πάντα;

Μπορείτε να καταγράψετε τον κωδικό πρόσβασής του στην αποθήκευση iCloud ή στο Google Drive χρησιμοποιώντας την εφαρμογή κατασκοπείας με keylogger για να πιάσετε έναν απατεώνα. Μετά, το μόνο που απομένει είναι να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία και κείμενα από το αντίγραφο ασφαλείας.

Μπορώ να πιάσω έναν απατεώνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Βέβαια! Με τις εφαρμογές κατασκοπείας για να πιάσετε έναν απατεώνα, μπορείτε να διαβάσετε άμεσα μηνύματα, ακόμη και προστατευμένα με κωδικό πρόσβασης ή διαγραμμένα. Συνιστούμε τις εφαρμογές Haqerra και Eyezy για αυτόν τον σκοπό.

Συμπέρασμα

Μερικές φορές, αναβάλλουμε την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις σχέσεις μας, ειδικά όταν αυτά είναι τόσο δύσκολα όσο η υποψία εξαπάτησης. Αλλά σας αξίζει να γνωρίζετε τι πραγματικά συμβαίνει όταν αλλάζει η συμπεριφορά του συντρόφου σας. Μπορείτε να διαλέξετε οποιαδήποτε εφαρμογή για να πιάσετε έναν απατεώνα για την οποία μίλησα εδώ και να φτάσετε στο βάθος αυτών των μηνυμάτων μέχρι αργά το βράδυ ή των ξαφνικών επαγγελματικών ταξιδιών. 

Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, σκεφτείτε το Haqerra ή το mSpy. Και οι δύο αυτές εφαρμογές διαθέτουν διαισθητικά χαρακτηριστικά και προσιτές τιμές.

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμένα με *