ιστορικό αναζήτησης safari iphone
admin

Πώς να δείτε το Ιστορικό αναζήτησης στο iPhone Easy

Ενημερωμένο 06.19.24

Δεδομένου ότι έχετε τόσες πολλές πληροφορίες στη διάθεσή σας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί να χάσετε τον έλεγχο των χρήσιμων ιστότοπων που έχετε επισκεφθεί.

Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε το ιστορικό αναζήτησης σε ένα iPhone για μερικούς λόγους.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να προβάλετε εύκολα το ιστορικό αναζήτησης στο iPhone σας.

Από τα τυπικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα στο Safari και το Chrome μέχρι πιο εξελιγμένα εργαλεία, θα βρείτε συμβουλές για να εργαστείτε ομαλά με το ιστορικό σας.

Γιατί πρέπει να βλέπετε το Ιστορικό αναζήτησης στο iPhone σας;

Είναι πάντα σημαντικό να καταλαβαίνετε πώς να ελέγχετε το πλήρες ιστορικό αναζήτησης σε ένα iPhone στις ρυθμίσεις για προσωπική χρήση που μπορεί να βοηθήσει στην ανάκληση των ιστοτόπων που επισκέφθηκαν και στην εξάλειψη περιττών λεπτομερειών.

Είναι πολύ σημαντικό για τους γονείς, ιδίως για όσους έχουν μικρά παιδιά, να παρακολουθούν τις δραστηριότητες περιήγησης των παιδιών τους, ώστε να διασφαλίζουν ότι επισκέπτονται μόνο σχετικούς και ασφαλείς ιστότοπους.

Οι εργαζόμενοι και οι φοιτητές μπορεί επίσης να απαιτούν την παρακολούθηση του ιστορικού περιήγησης για επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς σκοπούς, ώστε να αποτρέπουν την απόσπαση της προσοχής και να διασφαλίζουν την τήρηση των πολιτικών αποδεκτής χρήσης.

Στη συνέχεια, έχετε το σύζυγό σας, το μοναδικό άτομο με το οποίο αναμένεται να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας. Ίσως έχετε κάποια προβλήματα εμπιστοσύνης ή απλά θέλετε να ξέρετε τι κάνει.

5 καλύτεροι τρόποι για να ελέγξετε το Ιστορικό στο iPhone

Ακολουθούν οι κοινές προσεγγίσεις μέσω των οποίων μπορείτε να δείτε το ιστορικό αναζήτησης στο iPhone:

Αυτές οι τεχνικές θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο, αν πρέπει να παρακολουθείτε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο ή αν θέλετε απλώς να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε χάσει καμία δραστηριότητα στο διαδίκτυο.

1. Έλεγχος ιστορικού ιστού χρησιμοποιώντας Haqerra

haqerra

Το Haqerra είναι μια ιδιαίτερα συνιστώμενη εφαρμογή που δημιουργήθηκε ειδικά για την παρακολούθηση του ιστορικού ιστού σε iPhones.

Είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει εξαιρετική λειτουργικότητα, καθιστώντας το ιδανικό για γονείς και οποιονδήποτε χρειάζεται να παρακολουθεί τις δραστηριότητες περιήγησης ενός χρήστη.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης της εφαρμογής Haqerra είναι η δυνατότητα παρακολούθησης του ιστορικού αναζήτησης στο iPhone γενικά και, για παράδειγμα, συγκεκριμένων αναζητήσεων στο Safari και σε άλλα προγράμματα περιήγησης.

Είναι η απλούστερη μέθοδος για την προβολή του διαγραμμένου ιστορικού.

Χαρακτηριστικά του Haqerra

  • Λεπτομερείς αναφορές ιστορικού περιήγησης
  • Ειδοποιήσεις για ακατάλληλο περιεχόμενο
  • Εύκολη εγκατάσταση και φιλική προς το χρήστη διεπαφή
  • Συμβατότητα μεταξύ συσκευών

Η εγκατάσταση και η ρύθμιση του Haqerra είναι απλή. Μόλις εγκατασταθεί, παρέχει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο και σαφή επισκόπηση όλων των δραστηριοτήτων περιήγησης, εξασφαλίζοντας ότι έχετε πλήρη έλεγχο της χρήσης του διαδικτύου από τη συσκευή σας.

2. Πώς να δείτε το ιστορικό του Safari σε άλλη συσκευή

πώς να ελέγξετε το ιστορικό αναζήτησης στο iphone στις ρυθμίσεις

Το iPhone έχει το Safari ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και, ως εκ τούτου, είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα μέρη για την προβολή του ιστορικού ιστού.

Για να δείτε το ιστορικό αναζήτησης του Safari στο iPhone, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης, πηγαίνετε στην επάνω δεξιά γωνία για να βρείτε το εικονίδιο σελιδοδείκτη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ιστορικό.

Είναι εύκολο να ελέγξετε το ιστορικό του Safari σε ένα iPhone.Θα εμφανιστούν όλες οι δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο στη συσκευή.

Για να δείτε το ιστορικό του Safari σε μια άλλη συσκευή, όπως ένας Mac ή ένα iPad, βεβαιωθείτε ότι το Safari είναι συγχρονισμένο μέσω iCloud.

Στον Mac, ανοίξτε το Safari και κάντε κλικ στο μενού "Ιστορικό" για να δείτε μια λίστα με τους ιστότοπους που επισκεφτήκατε πρόσφατα.

Σε ένα iPad, ανοίξτε το Safari, πατήστε το εικονίδιο σελιδοδείκτη και, στη συνέχεια, πατήστε την καρτέλα ιστορικού για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό περιήγησης.

3. Έλεγχος του ιστορικού αναζήτησης στο iPhone σας στο Chrome

έλεγχος του ιστορικού αναζήτησης στο iphone σας στο chrome

Εάν οι χρήστες προτιμούν το Chrome από το Safari, για παράδειγμα, ο έλεγχος του ιστορικού αναζήτησης είναι όσο πιο εύκολος γίνεται.

Αν κάποιος χρησιμοποιεί το Chrome, θα πρέπει να ανοίξει το Chrome, να πάει στις τρεις τελείες στο κάτω μέρος της οθόνης και να επιλέξει Ιστορικό. Αυτό θα εμφανίσει όλους τους ιστότοπους που επισκέφθηκε και όλες τις αναζητήσεις που έκανε μέσα στο Chrome.

Το Google Chrome οργανώνει το ιστορικό περιήγησης σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο λογαριασμό Google, διευκολύνοντας τη διατήρησή του σε πολλές συσκευές.

Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους χρησιμοποιούν το iPhone και άλλες συσκευές για να περιηγηθούν στο Διαδίκτυο.

Έλεγχος ιστορικού αναζήτησης στο iPhone
Δοκιμάστε τώρα

4. Πώς να ελέγξετε το Ιστορικό αναζήτησης στο iPhone στις Ρυθμίσεις

Εκτός από το συγκεκριμένο ιστορικό του προγράμματος περιήγησης, τα iPhone διαθέτουν και άλλες επιλογές που επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν και να χειρίζονται το ιστορικό αναζήτησης.

Στον αριστερό πίνακα, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις και στην καρτέλα Εφαρμογές, επιλέξτε να ελέγξετε το ιστορικό του Safari στο iPhone ή το Chrome.

Από εδώ, μπορείτε να προβάλετε τα δεδομένα περιήγησης και το ιστορικό, γεγονός που σας δίνει περισσότερο έλεγχο στις λειτουργίες του Διαδικτύου.

Αυτό είναι πιο χρήσιμο για όσους επιθυμούν να χειρίζονται τα cookies, την προσωρινή μνήμη και άλλες πτυχές της περιήγησης χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν το πρόγραμμα περιήγησης.

Η εκμάθηση των διαφόρων ρυθμίσεων του ιστορικού περιήγησης iPhone επιτρέπει σε κάποιον να διαχειρίζεται τη συσκευή του όσον αφορά την απόδοση και την ασφάλεια.

5. Πώς να δείτε το ιστορικό αναζήτησης στο iPhone χρησιμοποιώντας το iCloud Backup

δείτε το ιστορικό αναζήτησης στο iphone χρησιμοποιώντας το icloud backup

Το iCloud Backup είναι μια ακόμη λειτουργία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δείτε το ιστορικό αναζήτησης στο iPhone σας.

Στις ρυθμίσεις του iCloud, υπάρχει τρόπος να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων περιήγησης για να μην τα χάσετε σε περίπτωση απώλειας ή επαναφοράς της συσκευής.

Για να προβάλετε το ιστορικό μέσω του iCloud, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο iCloud σε μια άλλη συσκευή και μεταβείτε στο αρχείο αντιγράφων ασφαλείας που σχετίζεται με τη συσκευή.

Εκτός από το να δίνει μια συνολική εικόνα του ιστορικού της χρήσης του διαδικτύου σας, διασφαλίζει επίσης ότι τα δεδομένα είναι ασφαλή και μπορούν να ανακτηθούν.

Η ενσωμάτωση του iCloud για την αποθήκευση του ιστορικού αναζήτησης είναι ένα επιπλέον μέτρο ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, γι' αυτό και οι χρήστες iPhone θα πρέπει να το εξετάσουν.

Συμπέρασμα

Είναι σημαντικό να μάθετε πώς να ελέγχετε το ιστορικό αναζήτησης σε ένα iPhone, ώστε να ελέγχετε τη δραστηριότητα στο διαδίκτυο και να αποφεύγετε να συναντάτε δυνητικά μη ασφαλείς ιστότοπους.

Κάθε μία από τις μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων των Safari, Chrome ιστορικό ιστού στο iPhone, το μενού ρυθμίσεων ή το iCloud Backup έχει τα δικά της πλεονεκτήματα ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη.

Η γνώση του ιστορικού περιήγησής σας θα διασφαλίσει ότι θα αξιοποιήσετε πλήρως το iPhone σας, ενώ θα παρακολουθείτε τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο.

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμένα με *