Χακάρετε τον λογαριασμό Instagram κάποιου's
admin

Πώς να χακάρετε το λογαριασμό Instagram κάποιου - Κορυφαίες μέθοδοι hacking

Ενημερωμένο 08.22.24

Σκέφτεστε πώς να χακάρετε το Instagram και ψάχνετε για μερικές συμβουλές; Το Instagram είναι μία από τις μεγαλύτερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης σήμερα. Περισσότεροι από 2,35 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτή την πλατφόρμα και οι αριθμοί αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο με την πάροδο του χρόνου.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι μπορεί να αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν ένα hack στο Instagram στο λογαριασμό κάποιου άλλου. Αν έχετε ένα παιδί που θέλετε να κατασκοπεύσετε ή έναν σύντροφο που συμπεριφέρεται ύποπτα τον τελευταίο καιρό, θα χαρείτε να μάθετε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να hack Instagram λογαριασμούς και να δείτε τι κάνουν.

Κάναμε την έρευνά μας και ανακαλύψαμε μερικές εξαιρετικές μεθόδους που κάνουν το hacking στο Instagram παιχνιδάκι και θα τις μοιραστούμε μαζί σας παρακάτω.

Λόγοι για να Hack ένα Instagram Λογαριασμός

Τι θα ήθελε κάποιος να χακάρει έναν λογαριασμό στο Instagram; Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι' αυτό, μεταξύ των οποίων:

  • Αντιμετώπιση ενός απατημένου συζύγου - Μερικές φορές, οι σύζυγοι αποφασίζουν να προδώσουν την εμπιστοσύνη του συντρόφου τους και τον απατούν. Επειδή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθιστούν τόσο εύκολο για τους ανθρώπους να βρίσκουν ο ένας τον άλλον και να επικοινωνούν, πολλοί χρησιμοποιούν το Instagram για να βρουν δεσμούς. Έτσι, η παραβίαση του Instagram του συζύγου σας μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να μάθετε τι ετοιμάζει.
  • Προσέχετε το παιδί σας - Τα παιδιά που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν λογαριασμούς στο Instagram - ακόμη και αν δεν τους επιτρέπεται. Στο διαδίκτυο, τα παιδιά κινδυνεύουν να πέσουν πάνω σε cyberbullies και αρπακτικά και μπορεί ακόμη και να κάνουν πράγματα που αφορούν. Παρόλο που ένας λογαριασμός είναι ιδιωτικός, μπορείτε να χακάρετε ένα Instagram, αν πρόκειται για την ευημερία του παιδιού σας.
  • Παρακολούθηση των εργαζομένων - Αν είστε εργοδότης, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο hack του Instagram για να παρακολουθείτε τους υπαλλήλους σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε αν οι εργαζόμενοί σας κάνουν τη δουλειά τους με ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα ή αν περνούν τον περισσότερο χρόνο τους κάνοντας scrolling στην τροφοδοσία.

Μπορείτε να κατασκοπεύσετε τον λογαριασμό Instagram κάποιου;

Ναι, κατασκοπεία του άλλου ατόμου Σελίδα Instagram είναι δυνατόν. Ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολο - για να κατασκοπεύσετε έναν άλλο λογαριασμό, χρειάζεστε τα στοιχεία σύνδεσής του, τα οποία περιλαμβάνουν έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης που γνωρίζει μόνο ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικά κόλπα που σας βοηθούν να το παρακάμψετε. Μπορείτε να πάρετε το τηλέφωνο-στόχο όταν το άτομο δεν είναι παρών, ιδίως αν δεν έχει κωδικό ή αν το τηλέφωνό του είναι ξεκλείδωτο. Αυτό σας επιτρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης. Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε εφαρμογές κατασκοπείας που μπορούν να χακάρουν έναν λογαριασμό Instagram.

6 μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να Χακάρετε το Instagram κάποιου ID

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να παραβιάσετε το Instagram κάποιου. Ακολουθούν οι τρόποι που μπορείτε να κάνετε:

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιώντας το Εργαλείο Haqerra

Το Haqerra είναι μια αξιόπιστη εφαρμογή κατασκοπείας που σας επιτρέπει να χακάρετε το Instagram κάποιου χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε το λογισμικό στο τηλέφωνό σας.

Δείτε πώς μπορείτε να χακάρετε έναν λογαριασμό με αυτή την εφαρμογή:

  1. Αγοράστε την εφαρμογή Haqerra.
  2. Βρείτε τον σύνδεσμο λήψης και τις οδηγίες στα εισερχόμενα email σας.
  3. Εκτελέστε το πρόγραμμα.
  4. Αρχίστε να κατασκοπεύετε τον λογαριασμό Instagram του στόχου.

Μέθοδος 2: Phishing

Το phishing είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους για να χακάρετε το λογαριασμό κάποιου στο Instagram. Περιλαμβάνει την αποστολή ενός email που μοιάζει να προέρχεται από μια μεγάλη, αξιόπιστη εταιρεία. Όταν το άτομο ανοίξει τον σύνδεσμο, θα πρέπει να προσφέρει τα προσωπικά του στοιχεία, τα οποία θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό του.

Μέθοδος 3: Χρήση ενός keylogger

Ένα keylogger μπορεί επίσης να σας επιτρέψει να παραβιάσετε έναν λογαριασμό. Έχετε όμως κατά νου ότι αυτό απαιτεί την εγκατάσταση του λογισμικού keylogging και στη συσκευή του στόχου. Με ένα keylogger, μπορείτε να καταγράψετε όλα τα πλήκτρα που έχει πατήσει ο στόχος στη συσκευή του, γεγονός που σας δίνει στη συνέχεια πρόσβαση στα διαπιστευτήρια και το λογαριασμό του.

Μέθοδος 4: Μαντέψτε τον κωδικό πρόσβασης

Το να μαντέψεις έναν κωδικό πρόσβασης είναι κάτι που μόνο ένας κοντινός σου άνθρωπος μπορεί να κάνει. Αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό ενός παιδιού, μπορείτε να προσπαθήσετε να μαντέψετε τον κωδικό πρόσβασης. Μπορεί να είναι τα γενέθλια του παιδιού, η αγαπημένη του μπάντα, ο αγαπημένος του χαρακτήρας ή οτιδήποτε άλλο.

Μέθοδος 5: Άνοιγμα της αποθήκευσης αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης

Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται συχνά παράλληλα με το phishing. Απαιτεί πρόσβαση στη συσκευή, μετά την οποία μπορείτε να μπείτε στα αρχεία από την αποθήκευση κωδικών πρόσβασης και να αποκτήσετε κωδικούς πρόσβασης για τους συχνά χρησιμοποιούμενους ιστότοπους ή εφαρμογές - συμπεριλαμβανομένου του Instagram.

Μέθοδος 6: Επαναφέρετε το email του λογαριασμού για να παραβιάσετε το λογαριασμό Instagram κάποιου

Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε το email κάποιου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα του Instagram. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  1. Στο Instagram, πατήστε "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης" αφού πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη.
  2. Επιλέξτε το όνομα χρήστη ή το email του στόχου για την επαναφορά του κωδικού πρόσβασης. Αποφύγετε την επιλογή αριθμού τηλεφώνου.
  3. Κάντε κλικ στο email που σας έστειλε το Instagram και ακολουθήστε το email και τον σύνδεσμο αλλαγής κωδικού πρόσβασης.
  4. Εισάγετε τις πληροφορίες στο τηλέφωνό σας και αποσυνδεθείτε.

Πώς να αποτρέψετε ένα Hack στο Instagram;

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να έχετε έναν λογαριασμό που είναι εύκολο να παραβιαστεί. Υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε το λογαριασμό σας, αντίστοιχα:

  • Ενεργοποίηση του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων
  • Δημιουργία ενός ισχυρού κωδικού πρόσβασης που συνδυάζει γράμματα, αριθμούς και σύμβολα
  • Διατηρώντας τις προσωπικές σας πληροφορίες ιδιωτικές
  • Αποσύνδεση από το λογαριασμό σε μια συσκευή που μοιράζεστε με άλλους
  • Μείνετε μακριά από άγνωστες εφαρμογές

Συμπέρασμα

Η εκμάθηση του τρόπου παραβίασης ενός λογαριασμού Instagram μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να χακάρετε το Instagram κάποιου, και η πιο εύκολη μέθοδος είναι η χρήση εφαρμογών κατασκοπείας. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές κατασκοπείας, μπορείτε να δοκιμάσετε το Haqerra για μια ομαλή διαδικασία!

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμένα με *