hack whatsapp με αριθμό τηλεφώνου και imei
admin

Κορυφή 5 Τρόποι για να Hack WhatsApp με τον αριθμό τηλεφώνου και IMEI

Ενημερωμένο 06.19.24

Από το 2009, η βάση χρηστών του WhatsApp αυξάνεται ραγδαία, φτάνοντας σε πάνω από 2 δισεκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες το 2022. Ένας από τους πιο σταθερούς λόγους για την επιτυχία αυτή είναι η ασφάλεια που προσφέρει, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο και της πιστοποίησης ταυτότητας δύο επιπέδων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το υψηλό επίπεδο προστασίας μπορεί να σας δυσκολέψει αν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο WhatsApp κάποιου. Δεν μπορείτε απλώς να συνδεθείτε στο λογαριασμό του ή να κατεβάσετε αντίγραφα ασφαλείας συνομιλίας χωρίς να λάβουν ειδοποίηση.

Ωστόσο, όπως όλες οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, υπάρχουν κενά που μπορούν να αξιοποιηθούν. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας εξηγήσω πώς να χακάρετε το WhatsApp χρησιμοποιώντας κρυφά τον αριθμό τηλεφώνου. Θα σας καθοδηγήσω μέσα από ορισμένες εύκολες στη χρήση και αποτελεσματικές μεθόδους. 

Γιατί οι άνθρωποι πρέπει να κατασκοπεύουν το WhatsApp;

Πριν ασχοληθούμε με πρακτικούς τρόπους για το πώς να χακάρουμε τον λογαριασμό WhatsApp με αριθμό τηλεφώνου, ας εξερευνήσουμε μερικούς λόγους για τους οποίους μπορεί να χρειαστεί να κατασκοπεύσετε τις δραστηριότητες των αγαπημένων σας προσώπων. Δεν πρόκειται μόνο για την ικανοποίηση της περιέργειάς σας, καθώς το WhatsApp δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται.

  • Προστασία των παιδιών από διαδικτυακές απειλές. Μια πρόσφατη μελέτη του Pew Research Center διαπίστωσε ότι 46% των Αμερικανών εφήβων βιώνουν διαδικτυακός εκφοβισμός σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του WhatsApp. Παρακολουθώντας τη δραστηριότητα του παιδιού σας, μπορείτε να παρέμβετε αν χρειαστεί.
  • Για να διατηρήσετε τις σχέσεις. Σχετικά με το 12% των ανθρώπων σε δεσμευμένες σχέσεις έχουν παραδεχτεί ότι έχουν εμπλακεί σε κάποια μορφή διαδικτυακής απιστίας. Ένας γρήγορος έλεγχος των συνομιλιών τους μπορεί να σας βοηθήσει να διαπιστώσετε αν ο σύντροφός σας απατάει.
  • Παρακολούθηση των δραστηριοτήτων των εργαζομένων. Πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το WhatsApp ως κύριο εργαλείο εταιρικής επικοινωνίας. Επιβλέποντας τα μηνύματά τους, μπορείτε να διασφαλίσετε την ομαλή ροή εργασιών και να αποτρέψετε τη διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών.

Πώς να χαράξετε την τοποθεσία του αριθμού WhatsApp;

scannero

Αν αναρωτιέστε πώς να χακάρετε έναν λογαριασμό WhatsApp με αριθμό τηλεφώνου για να δείτε την τρέχουσα τοποθεσία του χρήστη; Δεν θα χρειαστείτε πολύπλοκες δεξιότητες hacking. 

Η διαδικτυακή εφαρμογή Scannero προσφέρει μια μοναδική τεχνολογία εντοπισμού GPS συμβατή με οποιαδήποτε κινητή συσκευή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο αριθμός τηλεφώνου του στόχου - δεν απαιτείται πρόσβαση στο τηλέφωνό του. 

Για να χρησιμοποιήσετε το Scannero τώρα, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο https://scannero.io/ και πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να παρακολουθήσετε.
  2. Δημιουργήστε ένα σύντομο ανώνυμο μήνυμα κειμένου. Το Scannero θα το στείλει με έναν κρυφό σύνδεσμο παρακολούθησης. Πατήστε "Εντοπισμός".
  3. Το Scannero θα εμφανίσει τη θέση τους σε έναν χάρτη μόλις ανοίξουν το μήνυμά σας. Θα λάβετε επίσης χρήσιμες λεπτομέρειες, όπως η ακριβής διεύθυνση και η ώρα της τελευταίας ενημέρωσης της θέσης.

Το ❗️Scannero θα κυκλοφορήσει σύντομα μια ενημέρωση. Θα είστε σε θέση να χαράξετε τον αριθμό του WhatsApp απευθείας μέσω του messenger. Φροντίστε να το δοκιμάσετε!

Περισσότερο από την τοποθεσία: Top 4 Εφαρμογές για να Hack WhatsApp Αριθμός

Ενώ το Scannero εντοπίζει εύκολα οποιουσδήποτε αριθμούς WhatsApp, υπάρχουν ακόμη πιο ισχυρές λύσεις για να εξετάσετε. Οι εφαρμογές που πρόκειται να μοιραστώ είναι ιδανικές για όποιον θέλει να ανακαλύψει πώς να χακάρει τον λογαριασμό WhatsApp με τον αριθμό τηλεφώνου. Ακολουθούν οι κορυφαίες συστάσεις μου.

ΠροϊόνΒασικά χαρακτηριστικάΕγγύηση επιστροφής χρημάτωνΤο σκορ μου
HaqerraΠαρακολουθεί τα αρχεία καταγραφής κλήσεων, τα κείμενα και τα αρχεία πολυμέσων
Τραβάει στιγμιότυπα οθόνης
Παρακολουθεί την τοποθεσία24/7 υποστήριξη
14 ημέρες⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MoniterroKeylogger-powered
Ζωντανή παρακολούθηση GPS
Αποστέλλει έξυπνες ειδοποιήσεις
Αναφορές δραστηριοτήτων
14 ημέρες⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ClevGuardΠαρακολουθεί ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες
Εμφανίζει κοινές φωτογραφίες και βίντεο
30 ημέρες⭐️⭐️⭐️⭐️
FlexispyΠαρακολουθεί τις επαφές και τα αρχεία καταγραφής κλήσεων
Παρέχει πρόσβαση στο ιστορικό συνομιλιών
10 ημέρες⭐️⭐️⭐️⭐️

Haqerra

haqerra whatsapp

Haqeraa προσφέρει έναν ολοκληρωμένο τρόπο πώς να χαράξει το λογαριασμό WhatsApp με τον αριθμό τηλεφώνου. Εκτός από το ιστορικό συνομιλιών, το Haqerra παρακολουθεί την τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο, ανακτά τα διαγραμμένα μηνύματα και συλλαμβάνει ακόμη και τυχόν εξαφανισμένες φωτογραφίες και βίντεο που μπορεί να ανταλλάσσουν οι χρήστες. Η εφαρμογή επισυνάπτει όλες τις σχετικές πληροφορίες, όπως αριθμούς επαφών, ονόματα και χρονοσφραγίδες, ώστε να μπορείτε εύκολα να μάθετε τι κάνουν οι αγαπημένοι σας.

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Εκτελείται αόρατα στη συσκευή-στόχο.Κανένα
Σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του WhatsApp, συμπεριλαμβανομένων των διαγραμμένων αρχείων και μηνυμάτων.
Ενισχύεται από τον ιχνηλάτη GPS
Παρακολουθεί άλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Instagram και το Snapchat.

Πώς να χαράξετε τον αριθμό WhatsApp χρησιμοποιώντας το Haqerra

  • Βήμα 1.

    Δημιουργήστε το λογαριασμό σας στην επίσημη ιστοσελίδα.

  • Βήμα 2.

    Επιλέξτε τον τύπο της συσκευής προορισμού, Android ή iOS. Ρυθμίστε το Haqerra ακολουθώντας τις οδηγίες που επισυνάπτονται στο email καλωσορίσματος.

  • Βήμα 3.

    Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας από οποιαδήποτε συσκευή και ξεκινήστε την παρακολούθηση!

Moniterro

moniterro whatsapp

Το Moniterro ξεχωρίζει ως μια έξυπνη εφαρμογή για την παρακολούθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αν είστε περίεργοι πώς να χαράξετε το WhatsApp μόνο με τον αριθμό τηλεφώνου, δοκιμάστε το. Χάρη στις εκθέσεις χρήσης με βάση την τεχνητή νοημοσύνη, μπορείτε να ανακαλύψετε γρήγορα με ποιους επικοινωνεί περισσότερο ο στόχος σας και να λαμβάνετε ακόμη και ειδοποιήσεις όταν αναφέρονται συγκεκριμένες λέξεις σε κείμενα.

Πλεονεκτήματα:Μειονεκτήματα:
Δημιουργεί ολοκληρωμένες αναφορές σχετικά με τη χρήση του WhatsApp.Υψηλό κόστος για την παρακολούθηση πολλών συσκευών.
Παρακολουθεί την τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο.
Δεν μπορεί να βρεθεί ή να διαγραφεί.

ClevGuard

clevguard

Παρόλο που το ClevGuard διατίθεται στην αγορά ως γονική εφαρμογή, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να χακάρετε έναν αριθμό WhatsApp. Είναι συμβατό τόσο με συσκευές Android όσο και με iOS και διαθέτει φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας.

Πλεονεκτήματα:Μειονεκτήματα:
Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε συνομιλίες, κλήσεις και κοινόχρηστα αρχεία.Λαμβάνει στιγμιότυπα οθόνης όλων των μηνυμάτων αντί να ταξινομεί τις συνομιλίες ανά επαφή. Έτσι, θα πρέπει να ξοδέψετε πολύ χρόνο για να ξεσκονίσετε το περιεχόμενο. 
Μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και με αδύναμη σύνδεση στο Διαδίκτυο.Ακριβά συνδρομητικά πακέτα. 

Flexispy

flexispy

Το Flexispy στρογγυλοποιεί τη λίστα με τις λύσεις μου για το πώς να χακάρετε τα μηνύματα WhatsApp χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου. Για όσους αναζητούν βασικά εργαλεία παρακολούθησης χωρίς πρόσθετες λειτουργίες, αυτή η εφαρμογή είναι μια καλή επιλογή.

Πλεονεκτήματα:Μειονεκτήματα:
Σας επιτρέπει να προβάλετε επαφές και αρχεία καταγραφής κλήσεων.Η εγκατάσταση μπορεί να είναι πολύπλοκη.
Ανακτά το ιστορικό συνομιλιών.Απαιτεί rooting ή jailbreaking.
Η παρακολούθηση WhatsApp είναι διαθέσιμη μόνο στο πακέτο συνδρομής Premium.

Πώς να Hack WhatsApp χρησιμοποιώντας τον αριθμό IMEI?

Πριν από λίγο καιρό, υπήρχαν οδηγοί στο διαδίκτυο που εξηγούσαν πώς να χαράξετε το WhatsApp με τον αριθμό τηλεφώνου και το IMEI. Η τεχνική "WhatsApp mirroring" εκμεταλλευόταν την ευπάθεια αναγνώρισης της συσκευής. Έπρεπε να εισαγάγετε το IMEI του στόχου, και τον αριθμό τηλεφώνου στο λογισμικό κλωνοποίησης για να κάνετε το WhatsApp να "νομίζει" ότι είστε νόμιμος κάτοχος λογαριασμού.

Ωστόσο, οι πρόσφατες επιδιορθώσεις ασφαλείας της Meta έχουν διορθώσει αυτή την ευπάθεια. Έτσι, αν κάποια υπηρεσία υπόσχεται να σας βοηθήσει να χακάρετε το WhatsApp χρησιμοποιώντας τον αριθμό IMEI, είναι πιθανό να έχετε να κάνετε με απατεώνες. Αντί να ρισκάρετε τα προσωπικά σας δεδομένα, δοκιμάστε μία από τις προτεινόμενες λύσεις. Είναι εύκολες, ισχυρές και ασφαλείς.

Hack WhatsApp με αριθμό τηλεφώνου
Δοκιμάστε τώρα

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Θα είναι ορατά στην παρακολουθούμενη συσκευή; Είναι οι εφαρμογές κατασκοπείας ορατές στη συσκευή-στόχο;

Έχω καλύψει μόνο αόρατες εφαρμογές σε αυτή τη δημοσίευση, ώστε να είστε σίγουροι ότι οι δραστηριότητες παρακολούθησης θα παραμείνουν απαρατήρητες.

Πώς να ξέρετε αν κάποιος παρακολουθεί το WhatsApp σας;

Μπορείτε να εκτελέσετε έναν σαρωτή προστασίας από ιούς για να εντοπίσετε το λογισμικό κατασκοπείας WhatsApp στη συσκευή σας. Ωστόσο, εάν οι χάκερ χρησιμοποιούν προηγμένες εφαρμογές κατασκοπείας, ενδέχεται να μην βρείτε ασυνήθιστες εφαρμογές ή αρχεία. Σε αυτή την περίπτωση, επικοινωνήστε με την τεχνική σας υπηρεσία και ζητήστε έναν έλεγχο.

Μπορεί κάποιος να δει τα μηνύματά μου στο WhatsApp από άλλο τηλέφωνο;

Εάν κάποιος χρησιμοποιεί εφαρμογές κατασκοπείας για να διαβάσει τα μηνύματα WhatsApp, μπορεί να έχει πρόσβαση στο ιστορικό συνομιλιών σας από οποιοδήποτε τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή με σύνδεση στο Internet.

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμένα με *