Παραβίαση λογαριασμού Gmail: Gmail: Ολοκληρωμένος οδηγός
admin

Παραβίαση λογαριασμού Gmail: Gmail: Ολοκληρωμένος οδηγός

Ενημερωμένο 08.22.24

Το Gmail είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται από την Google. Από την έναρξή της το 2004, η πλατφόρμα αυτή έχει αναπτυχθεί σημαντικά και τώρα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει περισσότερους από 1,8 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το Gmail είναι εξοπλισμένο με μια πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών, όπως η έξυπνη απάντηση και ο προγραμματισμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που το κάνει αγαπητό στους χρήστες παγκοσμίως.

Η εκμάθηση του τρόπου παραβίασης ενός λογαριασμού Gmail μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε αν τα αγαπημένα σας πρόσωπα στέλνουν ακατάλληλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αλληλεπιδρούν με αγνώστους στο διαδίκτυο. Ας βουτήξουμε λοιπόν!

4 Μοναδικοί τρόποι για να παραβιάσετε έναν λογαριασμό Gmail

Μια απλή αναζήτηση στο Google μπορεί να σας δείξει ότι υπάρχουν πολυάριθμες μέθοδοι hacking που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραβίαση ενός λογαριασμού Gmail. Ωστόσο, δεν είναι όλες αποτελεσματικές ή, ακόμη περισσότερο, ασφαλείς. Δοκιμάσαμε μερικές και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την ετυμηγορία μας σχετικά με την αποτελεσματικότητα, τη φιλικότητα προς το χρήστη και την ασφάλειά τους.

  1. Χρήση Instant Mailbox Hacker

Αναρωτιέστε πώς να χακάρετε το λογαριασμό Gmail χωρίς κανένα λογισμικό; Το Instant Mailbox Hacker μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε. Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο σας επιτρέπει να διαβάσετε τα αποσταλμένα και ληφθέντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός άλλου ατόμου χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία. Είναι αρκετά εύκολο στη χρήση ─ δεν χρειάζεστε καμία προηγούμενη εμπειρία hacking για να ελιχθείτε μέσω αυτής της λύσης.

Το Instant Mailbox Hacker έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια. Είναι εξοπλισμένο με συστήματα κρυπτογράφησης πολλαπλών επιπέδων για να προστατεύει τα δεδομένα σας και να εγγυάται πλήρη εμπιστευτικότητα. Ακόμα καλύτερα, αυτό το εργαλείο δεν χρειάζεται οι χρήστες να εγκαταστήσουν καμία εφαρμογή στο τηλέφωνο-στόχο.

Μπορείτε να παρακολουθείτε με ευκολία τα στοιχεία του παραλήπτη και να βλέπετε την ακριβή ώρα λήψης ή αποστολής κάθε email. Αυτή η λύση είναι διακριτική, πράγμα που σημαίνει ότι οι αγαπημένοι σας θα παραμείνουν ανυποψίαστοι για τις απόπειρες πειρατείας σας. Παρέχει επίσης ακριβή αποτελέσματα μέσα σε χρόνο ρεκόρ δέκα λεπτών.

Παραβίαση ενός λογαριασμού Gmail
Δοκιμάστε τώρα
  1. Χρησιμοποιήστε τον Διαχειριστή κωδικού πρόσβασης του προγράμματος περιήγησης

Η εκμάθηση του τρόπου παραβίασης του λογαριασμού Gmail και η ανάκτηση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάποιου μπορεί να βοηθήσει τα παντρεμένα ζευγάρια να ανακαλύψουν αν οι σύντροφοί τους χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να απατήσουν. Ένας θαυμάσιος τρόπος για να παραβιάσετε τον λογαριασμό Gmail του αγαπημένου σας προσώπου είναι να ελέγξετε τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης του προγράμματος περιήγησής του. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος απαιτεί φυσική πρόσβαση στη συσκευή-στόχο.

Μόλις αποκτήσετε το εν λόγω τηλέφωνο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης Gmail:

  • Εκκινήστε το Google Chrome (ή το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης)
  • Πατήστε τις τρεις κάθετες τελείες που βρίσκονται στο επάνω δεξί τμήμα της οθόνης.
  • Μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις και να βρείτε Αυτόματη συμπλήρωση και κωδικούς πρόσβασης
  • Πατήστε το Google Διαχείριση κωδικού πρόσβασης και μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να εντοπίσετε το Gmail
  • Κάντε κλικ στην επιλογή, εισαγάγετε το μοτίβο ξεκλειδώματος οθόνης και voila! Θα εμφανιστεί ο κωδικός πρόσβασής τους στο Gmail
  • Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης για να μπείτε στο Gmail
  1. Μέσω Phishing

Η παραβίαση ενός λογαριασμού Gmail δεν είναι περίπλοκη, αν διαθέτετε το σωστό σύνολο εργαλείων. Ορισμένοι χάκερ χρησιμοποιούν διάφορες τακτικές phishing για να εξαπατήσουν τα θύματά τους ώστε να δώσουν τους κωδικούς πρόσβασης του λογαριασμού τους. Το phishing συμβαίνει όταν ένα δόλιο άτομο που προσποιείται ότι είναι αξιόπιστος επαγγελματίας/εμπορική φίρμα ζητά προσωπικές πληροφορίες από ανυποψίαστους χρήστες του διαδικτύου.

Το email phishing είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής μορφή phishing, όπου οι χάκερς στέλνουν ένα email ή SMS στους χρήστες-στόχους απαιτώντας να κάνουν κλικ στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο για να αλλάξουν τον κωδικό πρόσβασής τους και να αποφύγουν το κλείδωμα του λογαριασμού τους. Παρόλο που αυτό το τέχνασμα απαιτεί κάποια τεχνική επιδεξιότητα, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ένα κιτ phishing.

Αφού κατεβάσετε ένα πακέτο phishing, ακολουθήστε αυτή τη διαδικασία για να hack Gmail λογαριασμό σε απευθείας σύνδεση δωρεάν:

  • Επισκεφθείτε οποιαδήποτε δωρεάν υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων και δημιουργήστε έναν λογαριασμό
  • Δημιουργήστε μια διπλή σελίδα εγγραφής στο Gmail που φαίνεται αρκετά επαγγελματική για να προσελκύσει το στόχο σας
  • Βεβαιωθείτε ότι η σελίδα τους ζητά να επαληθεύσουν τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασής τους και τους "ανακατευθύνει" για να ορίσουν νέο κωδικό πρόσβασης
  • Ρυθμίστε το κιτ phishing και δημιουργήστε ένα email που να ακούγεται νόμιμο, χωρίς ορθογραφικά και γραμματικά λάθη.
  • Δημιουργήστε έναν σύνδεσμο προς τη νέα ιστοσελίδα phishing που δημιουργήσατε και στείλτε τον στον χρήστη-στόχο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το phishing είναι παράνομο σε όλο τον κόσμο και μπορεί να σας στείλει πίσω από τα κάγκελα αν σας πιάσουν.

  1. Χρησιμοποιήστε το Haqerra Mobile Hacking App

Haqerra είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο hacking του Gmail που παρέχει στους χρήστες πλήρη πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα που περιέχονται σε μια συσκευή-στόχο. Αυτή η εφαρμογή είναι εξοπλισμένη με δύο βασικά χαρακτηριστικά παρακολούθησης του Gmail που περιλαμβάνουν:

  • Χάκερ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ─ Με το Haqerra, μπορείτε να προβάλετε εύκολα όλα τα αποσταλμένα και ληφθέντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι αποθηκευμένα στο γραμματοκιβώτιό τους.
  • Απομακρυσμένο keylogger ─ Αυτό το εργαλείο διαθέτει ένα keylogger που καταγράφει κάθε πληκτρολόγηση που γίνεται στη συσκευή-στόχο. Εκτός από το να βλέπετε ό,τι πληκτρολογούν, μπορείτε να υποκλέψετε τα διαπιστευτήριά τους στο Gmail και να τα χρησιμοποιήσετε για την ανάκτηση λογαριασμού Gmail.

Η Haqerra προσφέρει επίσης μια σειρά από βασικές λειτουργίες hacking για κινητά που περιλαμβάνουν:

  • Προβολή κλήσεων και επαφών ─ Ανακαλύψτε ποιος καλεί τον σύντροφό σας συχνά και πότε καλεί. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στις επαφές τους από απόσταση χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή.
  • Εντοπιστής θέσης GPS ─ Μπορείτε πλέον να ενημερώνεστε για την ακριβή τοποθεσία του αγαπημένου σας προσώπου καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το Haqerra θα στέλνει επίσης ειδοποιήσεις κάθε φορά που φεύγουν ή εισέρχονται σε ορισμένες καθορισμένες περιοχές.
  • Κατάσκοπος κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ─ Αυτή η εφαρμογή παρέχει μια άποψη από το μάτι του πουλιού των δραστηριοτήτων του στόχου σας στο Tinder, το Snapchat, το Facebook και παρόμοιες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Οι πληροφορίες που μπορείτε να συλλέξετε περιλαμβάνουν ιδιωτικές συνομιλίες, φίλους και ομαδικά μηνύματα.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι η εφαρμογή hacking του Gmail;

Πρόκειται για ένα ειδικό εργαλείο κατασκοπείας που μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό Gmail κάποιου άλλου και να ανακτήσει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα συνημμένα αρχεία του.

Πώς να χακάρετε έναν λογαριασμό Gmail χωρίς κανένα λογισμικό;

Στον σημερινό κόσμο, είναι πρακτικά αδύνατο να παραβιάσετε το Gmail χωρίς να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο παρακολούθησης τρίτου μέρους, όπως το Haqerra.

Hack Gmail λογαριασμούς σε απευθείας σύνδεση δωρεάν ─ είναι πραγματικό;

Παρόλο που είναι δυνατό να παραβιάσετε το Gmail χρησιμοποιώντας κάποια δωρεάν διαδικτυακά εργαλεία, δεν το συνιστούμε. Οι περισσότερες δωρεάν εφαρμογές προσφέρουν περιορισμένες δυνατότητες, προτρέποντας τους χρήστες να πληρώσουν ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για να ξεκλειδώσουν τις πλήρεις δυνατότητές τους. Επιπλέον, ορισμένα από αυτά τα δωρεάν εργαλεία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως κακόβουλο λογισμικό.

Συμπέρασμα

Η συχνή ανάγνωση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αγαπημένου σας προσώπου μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε αν μοιράζεται άσεμνο περιεχόμενο με άλλους. Μόλις μάθετε πώς να παραβιάζετε έναν λογαριασμό Gmail χρησιμοποιώντας Haqerra, θα είστε πιο κατάλληλοι για να προστατεύσετε τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους από τους ψηφιακούς κινδύνους.

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμένα με *