κρυφές εφαρμογές εξαπάτησης για iphone
admin

Πώς να αποκρύψετε την εξαπάτηση στο iPhone

Ενημερωμένο 06.19.24

Λόγω της αυξημένης χρήσης των smartphones, είναι εύκολο για τους ανθρώπους να απατούν τους συντρόφους τους χωρίς να τους πιάνουν.

Σε περίπτωση που έχετε την αίσθηση ότι ο σύντροφός σας σας απατά, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε τις μυστικές εφαρμογές εξαπάτησης για iPhone.

Αυτό το άρθρο θα σας δώσει πληροφορίες για το πώς να εντοπίσετε τα σημάδια της εξαπάτησης, τις κρυφές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία και πώς να προχωρήσετε σε αυτήν.

Ποια είναι τα σημάδια ότι απατάει στο iPhone;

Αν παρατηρήσετε κάποιο από τα παρακάτω σημάδια, μπορεί να σημαίνει ότι ο σύντροφός σας χρησιμοποιεί εφαρμογές εξαπάτησης για iPhone:

  1. Αυξημένη μυστικότητα: Μπορεί να φαίνονται πιο προστατευτικοί από το συνηθισμένο με τα τηλέφωνά τους, να τα κουβαλούν μαζί τους παντού ή ακόμη και να τα αποστρέφονται από εσάς.
  2. Αλλαγές στη χρήση του τηλεφώνου: Αν υπάρχει μια ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του τηλεφώνου τους, όπως αν αρχίσουν να το χρησιμοποιούν πολύ περισσότερο.
  3. Νέες εφαρμογές: Θα πρέπει επίσης να παρακολουθείτε τυχόν νέες ή άγνωστες εφαρμογές στο τηλέφωνο, δεν θα πρέπει να προσπαθούν να τις αποκρύψουν.

5 Μη αναγνωρίσιμες κρυφές εφαρμογές εξαπάτησης για το iPhone

κρυφές εφαρμογές στο iphone για εξαπάτηση

Πολλές μεταμφιεσμένες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων μοιάζουν με άλλες εφαρμογές. Ορισμένες έχουν αναπτυχθεί για να μοιάζουν με συνηθισμένα εργαλεία, αλλά στην πραγματικότητα χρησιμοποιούνται για κρυφή ανταλλαγή μηνυμάτων.

Εδώ είναι πέντε κρυφά εικονίδια εφαρμογών εξαπάτησης iPhone:

Αριθμομηχανή Pro+

Φαίνεται να είναι μια απλή εφαρμογή που μοιάζει με αριθμομηχανή, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατο να την προσέξετε.

Παρ' όλα αυτά, αυτή η απλή εφαρμογή διαθέτει ένα μυστικό κουτί όπου οι χρήστες μπορούν να διατηρούν μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο.

Vaulty

Το Vaulty είναι μια εφαρμογή θησαυροφυλακίου φωτογραφιών που δίνει επίσης την ψευδή εντύπωση μιας εφαρμογής αποθήκευσης φωτογραφιών. Στην πραγματικότητα, μπορεί να αποκρύψει μηνύματα και οποιαδήποτε άλλη μορφή πληροφοριών που μπορεί να θεωρηθούν εμπιστευτικές.

Απόκρυψη των κλήσεών μου/του μηνύματός μου

Μεταμφιεσμένη ως εφαρμογή σημειώσεων, έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με ένα τυπικό εργαλείο παραγωγικότητας. Βοηθάει όμως στην προστασία των μηνυμάτων κειμένου και των αρχείων καταγραφής κλήσεων από τους άλλους και τα κρατάει μυστικά.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ψεύτικων εξωφύλλων εφαρμογών, κάνοντας την εφαρμογή να φαίνεται ακόμη πιο πραγματική.

Catch a Cheater στο iPhone
Δοκιμάστε τώρα

Μυστικό θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών

Συνεχίζοντας την τάση των εφαρμογών εξαπάτησης μυστικών δολωμάτων για το iPhone, αυτή η εφαρμογή μεταμφιέζεται σε γκαλερί φωτογραφιών και επιτρέπει την αποθήκευση μηνυμάτων και κλήσεων. Οι χρήστες μπορούν να κρυπτογραφήσουν τα προσωπικά τους δεδομένα με PIN, δακτυλικό αποτύπωμα και αναγνώριση προσώπου.

Ιδιωτικά SMS & κλήσεις - Απόκρυψη κειμένου

Αυτή η εφαρμογή κρύβει τα μηνύματα και τις κλήσεις πίσω από ένα απλό εικονίδιο, όπως ένα ημερολόγιο ή ένα εικονίδιο εργαλείων συστήματος, καθιστώντας το δυσδιάκριτο από άλλα εικονίδια.

Μπορείτε να δημιουργήσετε κρυφές επαφές, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η πρόσβαση σε οποιοδήποτε μήνυμα που ανταλλάσσεται μεταξύ των χρηστών ή σε κλήσεις που πραγματοποιούνται σε αυτές τις επαφές από άλλα άτομα.

Οι κορυφαίες 5 εφαρμογές γνωριμιών για να κρύψετε την εξαπάτηση στο iPhone

κρυφά εικονίδια εφαρμογών εξαπάτησης iphone

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές γνωριμιών που φημίζονται για τη χρησιμότητά τους στην εύρεση συντρόφου και πολλές εφαρμογές που φημίζονται για την εξαπάτηση.

Εδώ είναι οι πέντε κορυφαίες εφαρμογές γνωριμιών που χρησιμοποιούν οι απατεώνες:

Προσάναμμα

Με εκατομμύρια χρήστες, το Tinder είναι αρκετά διάσημο- ωστόσο, λόγω της λειτουργίας του swipe, συνδέεται κυρίως με περιστασιακές σχέσεις.

Διαθέτει επίσης μια επιλογή μυστικών μηνυμάτων, ιδανική για όσους θέλουν να μάθουν πώς να κρύβουν την εξαπάτηση στο iPhone.

Η επιλογή γεωεντοπισμού της εφαρμογής διευκολύνει τους χρήστες να βρίσκουν συνεργάτες σε κοντινή απόσταση, επιτρέποντας περιστασιακές και μυστικές συναντήσεις.

Ashley Madison

Προωθώντας τον εαυτό της ως μια πλατφόρμα για ανθρώπους που θέλουν να απατήσουν τους συντρόφους τους, η Ashley Madison είναι μια ιστοσελίδα για όσους είναι παντρεμένοι και πρόθυμοι να εμπλακούν σε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Το σλόγκαν της, "Η ζωή είναι σύντομη, κάνε μια σχέση", αναφέρεται άμεσα στο γεγονός ότι είναι η τέλεια εφαρμογή για απατεώνες για iPhone δωρεάν.

Bumble

Ενώ η Bumble είναι μια κανονική εφαρμογή γνωριμιών, είναι επίσης δημοφιλής μεταξύ εκείνων που αναζητούν περιστασιακές συνδέσεις.

Ένα χαρακτηριστικό που το διαφοροποιεί από άλλες εφαρμογές γνωριμιών και ενθαρρύνει τις κυρίες να κάνουν την πρώτη κίνηση είναι το μπόνους της ιδιωτικότητας.

Grindr

Το Grindr χρησιμοποιείται επίσης για μυστικές συναντήσεις, κυρίως για την κοινότητα LGBTQ+.

Η έμφαση που δίνει η εφαρμογή στο ταίριασμα βάσει τοποθεσίας επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν και να συνδέονται γρήγορα με άλλους που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Ενήλικος φίλος Finder

Το Adult Friend Finder είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους για όσους προτιμούν να έχουν μη σοβαρές σχέσεις και υποθέσεις.

Είναι προφανές ότι η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για ενήλικες που αναζητούν ραντεβού, και ως εκ τούτου, είναι μια εφαρμογή για όσους επιθυμούν να εξαπατήσουν.

Ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν οι απατεώνες στο iPhone για μυστική συνομιλία

πώς να κρύψετε την εξαπάτηση στο iphone

Οι άνθρωποι που απατούν χρησιμοποιούν εφαρμογές που τους επιτρέπουν να επικοινωνούν κρυφά. Ακολουθούν πέντε από τις πιο συνηθισμένες εφαρμογές εξαπάτησης για iPhone δωρεάν:

Snapchat

Η κύρια λειτουργία της εφαρμογής είναι η αποστολή μηνυμάτων και φωτογραφιών που εξαφανίζονται μετά την ανάγνωση, κάτι που είναι χρήσιμο για εξαπάτηση.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή που ονομάζεται "My Eyes Only", η οποία επιτρέπει στο χρήστη να αποθηκεύσει κάποιο περιεχόμενο με κωδικό πρόσβασης.

Facebook Messenger

Το Facebook Messenger χρησιμοποιείται συχνά για μυστικές συνομιλίες και είναι εύκολο να ενσωματωθεί σε άλλες συνομιλίες.

Περιλαμβάνει μια λειτουργία "μυστικής συνομιλίας" που κρυπτογραφεί τα μηνύματα και επιτρέπει στον αποστολέα να διαγράφει χρονομετρημένα μηνύματα.

WhatsApp

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων διαθέτει μια ασφαλή υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που επιτρέπει μόνο στον αποστολέα και τον παραλήπτη του μηνύματος να δουν το μήνυμα, ούτε καν η εφαρμογή δεν μπορεί να διαβάσει το μήνυμα.

Catch a Cheater στο iPhone
Δοκιμάστε τώρα

Τηλεγράφημα

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Telegram είναι οι μυστικές συνομιλίες με δυνατότητα ρύθμισης του χρόνου αυτοκαταστροφής. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανώνυμα, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να παρέχουν την πραγματική τους ταυτότητα.

Kik

Το Kik έχει τη φήμη της ανώνυμης ανταλλαγής μηνυμάτων και της μυστικής επικοινωνίας. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν σε λογαριασμό χωρίς αριθμό τηλεφώνου, ώστε να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.

Πιάστε έναν απατεώνα στο iPhone με Haqerra

haqerra

Το Haqerra είναι ένα ισχυρό και αξιόπιστο εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να πιάσετε έναν απατεώνα στο iPhone σας με ευκολία.

Αν υποψιάζεστε απιστία, ο οδηγός αυτός παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να διερευνήσετε τη ρίζα του προβλήματος και να αντιδράσετε κατάλληλα.

Δείτε πώς μπορεί να σας βοηθήσει η Haqerra:

  • Μηνύματα: Παρακολούθηση μηνυμάτων κειμένου, συμπεριλαμβανομένων των διαγραμμένων.
  • Κλήσεις: Παρακολουθήστε τα αρχεία καταγραφής κλήσεων και καταγράψτε ακόμη και συνομιλίες.
  • Τοποθεσία: Παρακολούθηση GPS σε πραγματικό χρόνο για να γνωρίζετε πού βρίσκονται.
  • Χρήση της εφαρμογής: Δείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούνται και πόσο συχνά.

Η απιστία είναι ένα ευαίσθητο και δύσκολο θέμα, αλλά με την Haqerra, μπορείτε να συλλέξετε αδιάσειστες αποδείξεις για την απιστία και να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα κατά μέτωπο.

Είναι κρυφό, ανιχνεύει κρυφές εφαρμογές στο iPhone για εξαπάτηση και είναι εύκολο στη χρήση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κατασκοπεύετε το στόχο σας χωρίς να γίνεται αντιληπτό.

Τελικές σκέψεις

Ο εντοπισμός κρυφών εικονιδίων εφαρμογών εξαπάτησης στο iPhone μπορεί να είναι δύσκολος, αλλά αν γνωρίζετε τα σημάδια και τις εφαρμογές που πρέπει να προσέχετε, μπορείτε να προστατευτείτε από την εξαπάτηση.

Εργαλεία όπως το Haqerra παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες και μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε την αλήθεια. Να προσεγγίζετε πάντα την κατάσταση με προσοχή και να εξετάζετε το ενδεχόμενο να ζητήσετε επαγγελματική συμβουλή, αν χρειαστεί.

Η επαγρύπνηση σχετικά με τα σημάδια της απιστίας και η κατανόηση των διαφόρων κρυφών εφαρμογών εξαπάτησης μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την πιθανή απιστία.

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμένα με *