πώς να χακάρεις έναν λογαριασμό tiktok
admin

Πώς να μπείτε στον λογαριασμό TikTok κάποιου το 2024

Ενημερωμένο 08.22.24

Το 2022, το TikTok ήταν η εφαρμογή με τις περισσότερες λήψεις παγκοσμίως, με 672 εκατομμύρια λήψεις. Εκτιμάται ότι έχει 955,3 εκατομμύρια ενεργά χρήστες μέχρι το τέλος του 2024.

Η παραβίαση του λογαριασμού TikTok κάποιου δεν είναι πλέον επιστήμη πυραύλων. Μπορείτε να το κάνετε με το κατάλληλο εργαλείο, ακόμη και αν δεν είστε επαγγελματίας χάκερ.

Είναι δυνατόν να Χακάρετε έναν λογαριασμό TikTok;

Ναι, είναι δυνατό να παραβιάσετε έναν λογαριασμό TikTok. Παρόλο που το TikTok διαθέτει διαφορετικές ρυθμίσεις για να αποτρέψει την παραβίαση των λογαριασμών των χρηστών, μπορεί να παραβιαστεί. Επαγγελματίες χάκερς παραβιάζουν λογαριασμούς TikTok χρησιμοποιώντας κακόβουλο λογισμικό ή αξιοποιώντας αδύναμους κωδικούς πρόσβασης.

Φαίνεται ανάρμοστο να χακάρεις έναν λογαριασμό TikTok ή οποιονδήποτε άλλο κοινωνικό λογαριασμό, αλλά υπό ορισμένες συνθήκες, πρέπει να το κάνεις.

Γιατί μπορεί να χρειαστεί να Hack TikTok?

Η πρόσβαση στον κοινωνικό λογαριασμό ή τον λογαριασμό TikTok κάποιου ακούγεται άσχημη, αλλά μπορείτε να το κάνετε αν είστε ανήσυχος γονέας ή σύζυγος. Μερικοί από τους σωστούς ή κοινούς λόγους που μπορούν να ενθαρρύνουν την παραβίαση ενός λογαριασμού TikTok είναι οι εξής:

  • Παρακολουθήστε τα παιδιά σας: Ως γονέας, μπορείτε να χακάρετε έναν λογαριασμό TikTok όταν αισθάνεστε ότι το παιδί σας περνάει πολύ χρόνο ή θέλετε να εφαρμόσετε γονικό έλεγχο στην εφαρμογή.
  • Παρακολουθήστε το σύζυγό σας: Μπορείτε επίσης να το κάνετε για να ελέγξετε τις συνομιλίες στο TikTok για να δείτε αν ο σύζυγός σας δεν σας απατά.
  • Θέση ίχνους: Η παραβίαση ενός λογαριασμού TikTok μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να λάβετε τη ζωντανή τοποθεσία των αγαπημένων σας προσώπων.
Εισχωρήστε σε κάποιον'λογαριασμό TikTok
Δοκιμάστε τώρα

3 Τρόποι για να χακάρετε το TikTok

Αν εξακολουθείτε να θέλετε να μάθετε πώς να παραβιάσετε έναν λογαριασμό TikTok, βρήκαμε τους τρεις πιο απλούς τρόπους. Με αυτούς, μπορείτε να χακάρετε έναν λογαριασμό TikTok χωρίς να το γνωρίζει κανείς, να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του παιδιού και του συζύγου σας, να εντοπίζετε την τοποθεσία και πολλά άλλα. 

Hack TikTok με Haqerra

haqerra

Το Haqerra είναι μια αξιόπιστη εφαρμογή παρακολούθησης που μπορεί να χακάρει τον λογαριασμό TikTok, Facebook, WhatsApp, Snapchat ή Instagram κάποιου. Αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις δραστηριότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τις συμπάθειες, τις κοινοποιήσεις, τα σχόλια, ακόμη και τα διαγραμμένα μηνύματα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρακολουθείτε καλύτερα και να φροντίζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εκτός από την κοινωνική παρακολούθηση, το Haqerra διαθέτει ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά.

  • Απομακρυσμένη παρακολούθηση

Το Haqerra είναι μια ισχυρή και ευέλικτη εφαρμογή που σας παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση στη συσκευή-στόχο. Μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις δραστηριότητες από απόσταση, να ελέγχετε το ιστορικό κλήσεων, τα μηνύματα, ακόμη και τις διαγραμμένες συνομιλίες, τα μηνύματα και τα αρχεία καταγραφής κλήσεων.

  • Παρακολούθηση θέσης

Με το Haqerra, μπορείτε να μάθετε τη ζωντανή τοποθεσία της συσκευής-στόχου. Αυτή η λειτουργία είναι πολύ επωφελής για τους γονείς που ανησυχούν πολύ για την ασφάλεια των παιδιών τους. Εάν τα παιδιά δεν επιστρέφουν εγκαίρως στο σπίτι από το σχολείο ή οπουδήποτε αλλού, μπορούν να τα εντοπίσουν και να γνωρίζουν αν είναι ασφαλή ή όχι.

  • Παρακολούθηση ιστορικού προγράμματος περιήγησης

Ένα άλλο φανταστικό χαρακτηριστικό του Haqerra είναι η παρακολούθηση του ιστορικού περιήγησης του παιδιού σας. Μπορείτε να ελέγξετε ποιους ιστότοπους επισκέπτεται, πόσο χρόνο ξοδεύει στην περιήγηση και ό,τι άλλο θέλετε να γνωρίζετε για να διασφαλίσετε ότι το παιδί σας περιηγείται σε ασφαλές και κατάλληλο για την ηλικία του περιεχόμενο στο Διαδίκτυο.

  • Hack τηλέφωνο κάμερα εξ αποστάσεως

Φαίνεται ότι είναι αδύνατο για οποιονδήποτε να χακάρει μια κάμερα τηλεφώνου εξ αποστάσεως. Αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο με την Haqerra. Μπορεί να χακάρει την κάμερα του τηλεφώνου εξ αποστάσεως και να αποκτήσει πρόσβαση σε όλα τα μέσα, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών, των βίντεο και των διαγραμμένων μέσων. Επιπλέον, αλλάζοντας την κάμερα του τηλεφώνου εξ αποστάσεως, μπορείτε να ελέγξετε το περιβάλλον και τι συμβαίνει.

  • Keylogging

Το πιο προηγμένο χαρακτηριστικό του Haqerra είναι η καταγραφή πλήκτρων. Αποθηκεύει όλες τις πληκτρολογήσεις που πραγματοποιούνται στη συσκευή-στόχο, συμπεριλαμβανομένων των κωδικών πρόσβασης, των ονομάτων χρήστη και των ευαίσθητων πληροφοριών που απαιτούνται για τη σύνδεση σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό. 

  • Λειτουργία Stealth

Μετά την εγκατάσταση του Haqerra στη συσκευή-στόχο, εξαφανίζεται αυτόματα και λειτουργεί σε κατάσταση μυστικότητας. Έτσι, κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει και να διαπιστώσει ότι κάποιος την παρακολουθεί συνεχώς μέσω του κινητού.

Πώς να Hack TikTok με Haqerra App

Η παραβίαση ενός λογαριασμού TikTok με την εφαρμογή Haqerra είναι πολύ απλή. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε απλά βήματα. Στη συνέχεια, μπορείτε να χακάρετε το TikTok ή οποιονδήποτε κοινωνικό λογαριασμό στο δίσκο-στόχο εξ αποστάσεως ανά πάσα στιγμή.

Βήμα 1: Πριν εγκαταστήσετε την εφαρμογή Haqerra, αγοράστε το πακέτο συνδρομής της από την επίσημη ιστοσελίδα της. Θα λάβετε το σύνδεσμο λήψης και τις οδηγίες στο ταχυδρομείο.

πρώτο βήμα εγκατάστασης haqerra

Βήμα 2: Αποκτήστε φυσική πρόσβαση στη συσκευή-στόχο για λίγα λεπτά. Τώρα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για Android και iOS ξεχωριστά για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Για συσκευή Android

  • Στις ρυθμίσεις της συσκευής Android, επιτρέπει τη λήψη από άγνωστες πηγές.
  • Κατεβάστε την εφαρμογή Haqerra.
  • Τώρα, εγκαταστήστε την εφαρμογή στη συσκευή-στόχο ακολουθώντας τις οδηγίες που περιέχονται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Εισάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης και, στον πίνακα ρυθμίσεων, επιλέξτε τις λειτουργίες που θέλετε να παρακολουθείτε.

Για συσκευές iOS

  • Διαρρήξτε τη συσκευή-στόχο, εάν είναι απαραίτητο.
  • Κατεβάστε την εφαρμογή.
  • Εγκαταστήστε την εφαρμογή ακολουθώντας τις οδηγίες που περιέχονται στο email.
  • Εισάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης και επιλέξτε τις λειτουργίες που θέλετε για παρακολούθηση.

Hack TikTok με Keylogger

Αν θέλετε να μάθετε πώς να χακάρετε τον λογαριασμό TikTok κάποιου, μια άλλη μέθοδος είναι το keylogging. Διάφορες εφαρμογές keylogger είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο που μπορούν να σας δώσουν πρόσβαση διαβάζοντας τα ονόματα χρήστη, τους κωδικούς πρόσβασης και τα διαπιστευτήρια σύνδεσης. 

Αρκεί να κατεβάσετε την εφαρμογή και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Η λειτουργία keylogger του Haqerra μπορεί να κάνει ό,τι θέλετε για να συνδεθείτε ή να χακάρετε έναν λογαριασμό TikTok, μαζί με πολλές άλλες λειτουργίες.

Hack TikTok με Phishing

πώς να χακάρει κάποιος's tiktok λογαριασμό

Μπορείτε επίσης να παραβιάσετε έναν λογαριασμό TikTok μέσω phishing. Η πιο συνηθισμένη μορφή phishing είναι όταν οι χάκερ στέλνουν ένα μήνυμα που μοιάζει να προέρχεται από νόμιμο πόρο.

Κάνοντας κλικ στο μήνυμα ή στο σύνδεσμο, τα δεδομένα σας, οι προσωπικές σας πληροφορίες ή τα διαπιστευτήρια σύνδεσης κοινοποιούνται στον χάκερ. Αν θέλετε να μάθετε πώς να παραβιάσετε το λογαριασμό TikTok κάποιου με phishing, τότε ακολουθήστε τα βήματα:

  • Για μια εκστρατεία phishing στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ανοίξτε έναν ιστότοπο phishing.
  • Στον ιστότοπο phishing, συνδεθείτε με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
  • Ο ιστότοπος θα δημιουργήσει έναν σύνδεσμο. Μπορείτε να μοιραστείτε τον σύνδεσμο με τα παιδιά σας ή με οποιονδήποτε άλλον μέσω email ή άλλης υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων.
  • Όποιος κάνει κλικ στο σύνδεσμο, τα στοιχεία σύνδεσής του θα υποκλαπούν και θα μοιραστούν μαζί σας μέσω ταχυδρομείου.

Τώρα, μπορείτε να παρακολουθείτε τι κάνουν στο λογαριασμό τους στο TikTok.

Συμπέρασμα

Η πειρατεία ενός λογαριασμού TikTok δεν είναι πρόβλημα με το σωστό εργαλείο και τη σωστή μέθοδο. Τώρα που μάθατε πώς να χακάρετε έναν λογαριασμό TikTok, ας ξεκινήσουμε με το πιο αξιόπιστο και ασφαλές εργαλείο, το Haqerra.

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμένα με *