πώς να χακάρεις έναν λογαριασμό discord
admin

Πώς να χακάρετε το λογαριασμό Discord κάποιου

Ενημερωμένο 08.22.24

Το Discord είναι μια κοινωνική πλατφόρμα επικοινωνίας όπου άνθρωποι με διαφορετικά ενδιαφέροντα μπορούν να συμμετέχουν και να συνομιλούν μέσω φωνής, κειμένου και βίντεο. Είναι πλέον πιο δημοφιλές μεταξύ των gamers, οι οποίοι μπορούν να μοιράζονται διάφορα κόλπα και ιδέες για την ενίσχυση του παιχνιδιού.

Οι παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο Discord παιχνιδιών και να παίξουν παιχνίδια μαζί. Με την άνοδο των Discord παιχνιδιών, υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες για hacking οποιουδήποτε Λογαριασμός Discord. Αυτή η δημοσίευση στο blog θα συζητήσει τον ευκολότερο και ασφαλέστερο τρόπο για να χακάρεις οποιονδήποτε λογαριασμό Discord.

Αν αναρωτιέστε πώς να χακάρετε το λογαριασμό Discord κάποιου, συνεχίστε να διαβάζετε για να λάβετε την απάντηση. 

Γιατί θα πρέπει να χακάρετε τον λογαριασμό Discord κάποιου;

Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θέλετε να χακάρετε τον λογαριασμό Discord κάποιου. Όλα εξαρτώνται από τις προτεραιότητες και τις ανησυχίες σας. Μερικοί από τους πρωταρχικούς λόγους μπορεί να είναι:

  • Παρακολουθήστε τα παιδιά σας: Τα παιδιά είναι πάντα ο εύκολος στόχος των χάκερ. Σύμφωνα με μια μελέτη, μόνο το 2022 εξαπολύθηκαν περισσότερες από 7 εκατομμύρια κυβερνοεπιθέσεις σε παιδιά. Αν είστε γονέας και γίνετε περίεργοι, γιατί το παιδί σας περνάει περισσότερο χρόνο στο Discord από ό,τι πριν- αν οι δραστηριότητές του είναι ύποπτες, θα ήταν ο λόγος να χακάρετε το λογαριασμό του στο Discord για να δείτε τις διαδικτυακές του δραστηριότητες στο Discord.
  • Παρακολουθήστε τις δραστηριότητες του συντρόφου σας: Ένας άλλος λόγος είναι όταν ο σύντροφός σας συμπεριφέρεται ύποπτα ή περνάει περισσότερο χρόνο στο Discord και αισθάνεστε ότι σας απατάει. Μπορείτε να χακάρετε τον λογαριασμό Discord του συντρόφου σας για να μάθετε την αλήθεια. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε αν βγαίνουν ραντεβού στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το ιστορικό των συνομιλιών τους.
  • Για να διατηρηθεί το απόρρητο της εταιρείας: Το Discord είναι μια ασφαλής πλατφόρμα. Ωστόσο, τα μοναδικά χαρακτηριστικά επικοινωνίας του μπορούν να βοηθήσουν έναν κακόπιστο υπάλληλο να εκθέσει τα μυστικά της εταιρείας σε οποιονδήποτε. Έτσι, ως ιδιοκτήτης εταιρείας, μπορείτε να παραβιάσετε τον λογαριασμό οποιουδήποτε υπαλλήλου και να ελέγξετε τις συνομιλίες, τις συζητήσεις, τα φωνητικά μηνύματα ή τα μηνύματα βίντεο στο Discord.
  • Για να μάθετε περισσότερες τακτικές παιχνιδιού: Αν είστε παίκτης, το hacking μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες συζητήσεις και συνομιλίες παιχνιδιών και θα μάθετε περισσότερα για τις τακτικές παιχνιδιών που χρησιμοποιούν οι άλλοι παίκτες. Η πειρατεία οποιουδήποτε λογαριασμού Discord μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να εξαπατήσετε στο παιχνίδι.
Hack κάποιος's Discord λογαριασμό χωρίς Token
Δοκιμάστε τώρα

Κορυφή 3 Εφαρμογές για να Hack Discord λογαριασμό

Αν θέλετε να χακάρετε τον λογαριασμό Discord κάποιου, επιλέγοντας το σωστό εργαλείο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν. Τώρα, υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα διαδικτυακά εργαλεία για την παραβίαση λογαριασμών Discord. Ωστόσο, η επιλογή του σωστού μπορεί να αποτελέσει πρόκληση αν δεν γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά και την αξιοπιστία του. Αφού δοκιμάσαμε πολλά εργαλεία, βρήκαμε τρία από τα πιο αυθεντικά προγράμματα λογισμικού για να παραβιάσετε έναν λογαριασμό Discord. 

Χάκαρες τον λογαριασμό Discord κάποιου με Haqerra

haqerra

Το Haqerra είναι ένα ασφαλές και ισχυρό λογισμικό παρακολούθησης κινητών και κοινωνικών δικτύων. Σας επιτρέπει να χακάρετε το κινητό ή οποιονδήποτε κοινωνικό λογαριασμό κάποιου. Είναι συμβατό με συσκευές iOS και Android, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για γονείς, εργοδότες και άτομα που θέλουν να παρακολουθούν οποιονδήποτε.

Με το Haqerra, μπορείτε εύκολα να παραβιάσετε έναν λογαριασμό Discord χωρίς να το γνωρίζει κανείς και να παρακολουθείτε το παιδί σας ή οποιονδήποτε άλλον. Συνιστούμε το Haqerra λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών του. Ας συζητήσουμε τα χαρακτηριστικά του, ώστε να καταλάβετε πώς λειτουργεί.

Βασικά χαρακτηριστικά του Haqerra

Παρακολούθηση κοινωνικών μέσων: Η εφαρμογή Haqerra σας επιτρέπει να χακάρετε όλους τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων και να παρακολουθείτε όλες τις δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων στο Facebook, των likes στο Instagram και οποιουδήποτε κοινωνικού λογαριασμού στη συσκευή-στόχο. Μπορείτε επίσης να χακάρετε οποιονδήποτε λογαριασμό Discord και να δείτε όλες τις δραστηριότητες, τις συνομιλίες, τα φωνητικά μηνύματα και τα βίντεο.

Παρακολούθηση εξ αποστάσεως: Με το Haqerra, μπορείτε να παρακολουθείτε εξ αποστάσεως κλήσεις, μηνύματα κειμένου, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διάρκεια κλήσεων, αρχεία καταγραφής κλήσεων, διαγραμμένα αρχεία καταγραφής κλήσεων, ακόμη και διαγραμμένα μηνύματα.

Keylogger: Η λειτουργία keylogger της Haqerra καταγράφει όλες τις πληκτρολογήσεις στη συσκευή-στόχο και παρέχει λεπτομέρειες για όλα τα διαπιστευτήρια σύνδεσης, τα ονόματα χρήστη, τους κωδικούς πρόσβασης και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες. Έτσι, αν αναρωτιέστε πώς να χακάρετε το λογαριασμό Discord κάποιου χωρίς token, τότε μην ανησυχείτε - το χαρακτηριστικό keylogger της Haqerra μπορεί να κάνει ό,τι θέλετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό Discord.

Χακάρετε την κάμερα του τηλεφώνου κάποιου: Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του Haqerra είναι ότι μπορείτε να παραβιάσετε την κάμερα του τηλεφώνου της συσκευής-στόχου εξ αποστάσεως και να δείτε τι συμβαίνει. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μέσα ενημέρωσης, εικόνες και βίντεο.

Παρακολούθηση θέσης: Ένα άλλο προηγμένο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι ότι σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη ζωντανή τοποθεσία της συσκευής-στόχου. Ενεργοποιώντας το GPS στη συσκευή, μπορείτε να ελέγξετε την ακριβή τοποθεσία του παιδιού, του συζύγου ή του υπαλλήλου σας.

Λειτουργία Stealth: Πριν από το hacking, το κύριο ερώτημα είναι πώς να εισχωρήσετε στον λογαριασμό Discord κάποιου χωρίς να το γνωρίζει. Έτσι, μην ανησυχείτε - το Haqerra διαθέτει το μοναδικό χαρακτηριστικό της λειτουργίας stealth. Μετά την εγκατάσταση, μπαίνει σε λειτουργία stealth και λειτουργεί αθόρυβα στο κινητό. Κάνει αυτό που θέλετε χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Παρακολούθηση ιστορικού περιήγησης: Με το Haqerra, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε το ιστορικό περιήγησής σας. Μπορείτε να ελέγξετε ποιον ιστότοπο επισκεφτήκατε, πόσος χρόνος δαπανήθηκε και πολλά άλλα. Αυτή η λειτουργία ενδιαφέρει τους γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να βλέπουν ασφαλές και υγιεινό περιεχόμενο ανάλογα με την ηλικία τους.

Hack κάποιος's Discord λογαριασμό χωρίς Token
Δοκιμάστε τώρα

Πώς να Hack σε λογαριασμό Discord με Haqerra

Οδηγός εγκατάστασης haqerra

Αν θέλετε να μάθετε πώς να χαράξετε έναν λογαριασμό Discord με το Haqerra, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

 Πρώτον, αγοράστε οποιοδήποτε πακέτο συνδρομής από την επίσημη ιστοσελίδα. Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το σύνδεσμο λήψης και οδηγίες.

Βήματα εγκατάστασης συσκευής Android:

Βήμα 1: Στις ρυθμίσεις της συσκευής, ενεργοποιήστε την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές στη συσκευή-στόχο.

Βήμα 2: Κατεβάστε την εφαρμογή Haqerra.

Βήμα 3: Μετά τη λήψη, ακολουθήστε τις οδηγίες στο email για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Βήμα 4: Επιλέξτε τις λειτουργίες παρακολούθησης από τον πίνακα ρυθμίσεων μετά την εισαγωγή του κωδικού ενεργοποίησης.

Βήματα εγκατάστασης του iOS:

Βήμα 1: Διασπάστε το Jailbreak της συσκευής στόχου iOS, εάν δεν είναι.

Βήμα 2: Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Haqerra στη συσκευή-στόχο και κατεβάστε το Haqerra από την επίσημη ιστοσελίδα.

Βήμα 3: Ακολουθήστε τις οδηγίες για την εγκατάσταση.

Βήμα 4: Εισάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης που θα λάβετε μέσω email και ρυθμίστε τις επιθυμητές λειτουργίες παρακολούθησης.

Χρήση Moniterro

εφαρμογή moniterro

Το Moniterro είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή παρακολούθησης που προσφέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά στους χρήστες. Είναι κατασκευασμένο για να παρακολουθεί και να παρακολουθεί όλες τις διαδικτυακές δραστηριότητες και παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με όλη τη χρήση σας.

Πλεονεκτήματα 

  • Παρακολουθεί όλες τις λεπτομέρειες του ιστορικού περιήγησής σας ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής.
  • Παρέχει μια λειτουργία εντοπισμού θέσης σε ζωντανή σύνδεση.
  • Παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σας παρέχει μια επισκόπηση των διαδικτυακών δραστηριοτήτων.

Μειονεκτήματα

  • Δεν είναι συμβατό με συγκεκριμένες παλιές συσκευές και λειτουργικά συστήματα. 
  • Δεν μπορεί να μεταβεί αυτόματα σε λειτουργία μυστικότητας. Πρέπει να το κάνετε χειροκίνητα κατά τη διαμόρφωση των παραμέτρων.

Χρήση Eyezy

eyezy

Το Eyezy είναι μια μοναδική εφαρμογή παρακολούθησης που σας επιτρέπει να ελέγχετε τα μηνύματα του παιδιού σας και όλα όσα πληκτρολόγησε στο τηλέφωνό του.

Πλεονεκτήματα

  • Μπορεί να αποκλείσει με επιτυχία οποιαδήποτε εφαρμογή ή Wi-Fi στη συσκευή-στόχο.
  • Παρακολουθεί τη γεωγραφική θέση της συσκευής-στόχου.
  • Παρακολουθεί τα αρχεία καταγραφής κλήσεων και τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις.

Μειονεκτήματα

  • Δεν υποστηρίζει συσκευές Windows και Mac.
  • Πρέπει να ενεργοποιήσετε το "μη ανιχνεύσιμο" από τα δικαιώματα της εφαρμογής με μη αυτόματο τρόπο.
  • Δεν είναι εύκολο να εγκατασταθεί.

Τελικές σκέψεις

Η παραβίαση του λογαριασμού κάποιου μπορεί να θεωρηθεί κακή, αλλά μπορεί να σας σώσει από μελλοντικές απώλειες. Φαίνεται αδύνατο να χακάρετε το λογαριασμό κάποιου στο Discord. Αλλά με το σωστό εργαλείο, μπορείτε να το κάνετε. Έχετε μάθει πώς να χακάρετε έναν λογαριασμό Discord χρησιμοποιώντας το σωστό εργαλείο, όπως το Haqerra.

Μεταξύ όλων των εργαλείων κατασκοπείας, το Haqerra είναι το καλύτερο εργαλείο για την παραβίαση ενός λογαριασμού Discord και έχει πολλά άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη συσκευή-στόχο και στη συνέχεια θα γνωρίζετε όλες τις διαδικτυακές δραστηριότητες οποιουδήποτε θέλετε να γνωρίζετε.

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμένα με *