cum să spargi un cont tiktok
admin

Cum să intri în contul TikTok al cuiva în 2024

Actualizat 06.19.24

În 2022, TikTok a fost cea mai descărcată aplicație din lume, cu 672 de milioane de descărcări. Se estimează că are 955,3 milioane de persoane active utilizatori până la sfârșitul anului 2024.

Să intri în contul de TikTok al cuiva nu mai este acum o știință a rachetelor. Puteți face acest lucru cu instrumentul potrivit, chiar dacă nu sunteți un hacker profesionist.

Este posibil să Hack un cont TikTok?

Da, este posibil să spargi un cont TikTok. Deși TikTok are diferite setări pentru a împiedica spargerea conturilor utilizatorilor, acestea pot fi totuși sparte. Hackerii profesioniști sparg conturile TikTok folosind malware sau valorificând parolele slabe.

Pare nepotrivit să spargi un cont TikTok sau orice alt cont de socializare, dar în anumite condiții, trebuie să o faci.

De ce este posibil să aveți nevoie de Hack TikTok?

Accesarea contului de socializare sau a contului TikTok al cuiva sună rău, dar o puteți face dacă sunteți un părinte sau un soț îngrijorat. Unele dintre motivele corecte sau comune care pot încuraja să accesezi un cont TikTok sunt:

 • Supravegheați-vă copiii: În calitate de părinte, puteți sparge un cont TikTok atunci când considerați că copilul dvs. petrece prea mult timp sau doriți să implementați un control parental asupra aplicației.
 • Supraveghează-ți soțul/soția: De asemenea, o puteți face pentru a verifica chat-urile de pe TikTok pentru a vedea dacă soțul/soția dvs. nu vă înșeală.
 • Localizarea urmelor: Piratarea unui cont TikTok poate fi folosită, de asemenea, pentru a obține locația live a celor dragi.
Hack în contul TikTok al cuiva's
Încearcă acum

3 moduri de a sparge TikTok

Dacă tot vreți să știți cum să intrați într-un cont TikTok, am găsit cele mai simple trei modalități. Cu acestea, puteți sparge un cont TikTok fără ca nimeni să știe, puteți monitoriza activitățile copilului și ale soțului/soției, puteți urmări locația și multe altele. 

Hack TikTok cu Haqerra

haqerra

Haqerra este o aplicație de monitorizare de încredere care poate sparge contul TikTok, Facebook, WhatsApp, Snapchat sau Instagram al cuiva. Această aplicație vă permite să monitorizați toate activitățile din social media, like-urile, share-urile, comentariile și chiar mesajele șterse. În acest fel, puteți monitoriza mai bine și avea grijă de cei dragi. În afară de monitorizarea socială, Haqerra are câteva caracteristici unice.

 • Monitorizare la distanță

Haqerra este o aplicație puternică și versatilă care vă oferă acces de la distanță la dispozitivul țintă. Puteți monitoriza toate activitățile de la distanță, puteți verifica istoricul apelurilor, mesajele și chiar și chat-urile, mesajele și jurnalele de apeluri șterse.

 • Urmărirea locației

Cu Haqerra, puteți afla locația live a dispozitivului țintă. Această caracteristică este foarte benefică pentru părinții care sunt foarte preocupați de securitatea copiilor lor. Dacă copiii nu se întorc acasă la timp de la școală sau de oriunde, aceștia îi pot localiza și pot ști dacă sunt în siguranță sau nu.

 • Monitorizarea istoricului browserului

O altă caracteristică fantastică a Haqerra este monitorizarea istoricului de navigare al copilului dumneavoastră. Puteți verifica ce site-uri web sunt vizitate, cât timp este petrecut navigând și tot ceea ce doriți să știți pentru a vă asigura că copilul dumneavoastră navighează pe internet în condiții de siguranță și cu conținut adecvat vârstei.

 • Hack Camera telefonului de la distanță

Pare imposibil ca cineva să spargă de la distanță camera unui telefon. Dar nimic nu este imposibil cu Haqerra. Acesta poate sparge camera telefonului de la distanță și poate accesa toate mediile, inclusiv fotografii, videoclipuri și medii șterse. Mai mult, prin comutarea camerei telefonului de la distanță, puteți verifica împrejurimile și ce se întâmplă.

 • Keylogging

Cea mai avansată caracteristică a lui Haqerra este keylogging-ul. Aceasta salvează toate tastele apăsate pe dispozitivul țintă, inclusiv parolele, numele de utilizator și informațiile sensibile necesare pentru a se conecta la un anumit cont. 

 • Modul Stealth

După instalarea Haqerra pe dispozitivul țintă, acesta dispare automat și funcționează în mod invizibil. Astfel, nimeni nu poate detecta și afla că cineva îl monitorizează constant prin intermediul telefonului mobil.

Cum să hack TikTok cu Haqerra App

Piratarea unui cont TikTok cu aplicația Haqerra este foarte simplă. Trebuie doar să urmați niște pași simpli. Apoi, puteți sparge TikTok sau orice alt cont social de pe unitatea țintă de la distanță, în orice moment.

Pasul 1: Înainte de a instala aplicația Haqerra, achiziționați pachetul de abonament de pe site-ul oficial al acesteia. Veți primi linkul de descărcare și instrucțiunile pe mail.

haqerra instalare primul pas

Pasul 2: Obțineți acces fizic la dispozitivul țintă timp de câteva minute. Acum, urmați pașii de mai jos pentru Android și iOS separat pentru a instala aplicația.

Pentru dispozitivul Android

 • În setările dispozitivului Android, activează descărcarea din surse necunoscute.
 • Descărcați aplicația Haqerra.
 • Acum, instalați aplicația pe dispozitivul țintă, urmând instrucțiunile din e-mail.
 • Introduceți codul de activare, iar în panoul de setări, selectați caracteristicile pe care trebuie să le monitorizați.

Pentru dispozitive iOS

 • Dacă este necesar, faceți Jailbreak la dispozitivul țintă.
 • Descărcați aplicația.
 • Instalați aplicația urmând instrucțiunile din e-mail.
 • Introduceți codul de activare și alegeți caracteristicile pe care le doriți pentru monitorizare.

Hack TikTok cu Keylogger

Dacă doriți să știți cum să spargeți contul TikTok al cuiva, o altă metodă este keylogging-ul. Sunt disponibile online diverse aplicații keylogger care vă pot oferi acces prin citirea numelor de utilizator, a parolelor și a credențialelor de conectare. 

Trebuie doar să descărcați aplicația și să urmați instrucțiunile. Funcția de keylogger a lui Haqerra poate face tot ceea ce vă doriți pentru a vă conecta sau a sparge un cont TikTok, alături de multe alte funcții.

Hack TikTok cu Phishing

cum să intri în contul de tiktok al cuiva's tiktok

De asemenea, puteți sparge un cont TikTok prin phishing. Cea mai frecventă formă de phishing este atunci când hackerii trimit un mesaj care pare să provină de la o resursă legitimă.

Făcând clic pe mesaj sau pe link, datele, informațiile personale sau credențialele de conectare sunt partajate cu hackerul. Dacă doriți să știți cum să intrați în contul TikTok al cuiva prin phishing, urmați pașii:

 • Pentru o campanie de phishing în browser, deschideți un site web de phishing.
 • Pe site-ul de phishing, conectați-vă cu adresa de e-mail.
 • Site-ul va genera un link. Puteți partaja linkul cu copiii dumneavoastră sau cu oricine altcineva prin e-mail sau prin alt serviciu de mesagerie.
 • Oricine face clic pe link va avea credențialele de conectare piratate și vă vor fi transmise prin e-mail.

Acum, puteți monitoriza ceea ce fac aceștia pe contul lor TikTok.

Concluzie

Piratarea unui cont TikTok nu este o problemă cu instrumentul și metoda potrivită. Acum că ați învățat cum să hackuiți un cont TikTok, să începem cu cel mai fiabil și sigur instrument, Haqerra.

Lăsați un răspuns:

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *