cum să spargi un cont de discordie
admin

Cum să spargi contul de Discord al cuiva

Actualizat 06.19.24

Discord este o platformă de comunicare socială unde oameni cu interese diferite se pot alătura și pot discuta prin voce, text și video. În prezent, este cel mai popular în rândul gamerilor, care pot împărtăși diverse trucuri și idei pentru a îmbunătăți jocul.

Jucătorii se pot alătura oricărui Discord de jocuri și pot juca jocuri împreună. Odată cu creșterea numărului de Discorduri de gaming, există mai multe posibilități de a sparge orice Contul Discord. Această postare pe blog va discuta despre cel mai simplu și mai sigur mod de a sparge orice cont Discord.

Dacă vă întrebați cum să spargeți contul Discord al cuiva, continuați să citiți pentru a afla răspunsul. 

De ce ai avea nevoie să spargi contul de Discord al cuiva?

Ar putea exista multe motive pentru care doriți să spargeți contul de Discord al cuiva. Totul depinde de prioritățile și preocupările tale. Unele dintre motivele principale pot fi:

 • Supravegheați-vă copiii: Copiii sunt întotdeauna o țintă ușoară pentru hackeri. Potrivit unui studiu, peste 7 milioane de atacuri cibernetice au fost lansate asupra copiilor numai în 2022. Dacă sunteți părinte și deveniți curios, de ce copilul dvs. petrece mai mult timp pe Discord decât înainte; Dacă activitățile sale sunt suspecte, ar fi motivul pentru a-i sparge contul Discord pentru a vedea activitățile sale online pe Discord.
 • Monitorizați activitățile partenerului dumneavoastră: Un alt motiv este atunci când partenerul dvs. se comportă suspect sau petrece mai mult timp pe Discord, iar dvs. credeți că vă înșeală. Puteți sparge contul Discord al partenerului dvs. pentru a afla adevărul. De asemenea, puteți verifica dacă se întâlnesc online. De asemenea, puteți verifica istoricul lor de chat.
 • Pentru a menține secretul companiei: Discord este o platformă sigură. Cu toate acestea, caracteristicile sale unice de comunicare pot ajuta un angajat de rea-credință să expună secretele companiei oricui. Așadar, în calitate de proprietar de companie, puteți să spargeți contul oricărui angajat și să verificați conversațiile, chat-urile, mesajele vocale sau mesajele video de pe Discord ale acestuia.
 • Pentru a afla mai multe tactici de joc: Dacă sunteți un jucător, hacking-ul vă poate ajuta să accesați mai multe discuții și conversații despre jocuri și veți afla mai multe despre tacticile de joc pe care le folosesc alți jucători. Hackingul oricărui cont Discord poate fi folosit și pentru a trișa în joc.
Hack Cineva & #039; s Discord Cont fără Token
Încearcă acum

Top 3 aplicații pentru a sparge contul Discord

Dacă doriți să spargeți contul Discord al cuiva, alegerea instrumentului potrivit vă poate permite să îl accesați. Acum, sunt disponibile mai multe instrumente online pentru a sparge conturile Discord. Cu toate acestea, alegerea celui potrivit poate fi o provocare dacă nu-i cunoașteți caracteristicile și fiabilitatea. După ce am încercat multe instrumente, am găsit trei dintre cele mai autentice programe software pentru a sparge un cont Discord. 

Hack contul de Discord al cuiva cu Haqerra

haqerra

Haqerra este un software sigur și robust de monitorizare mobilă și socială. Acesta vă permite să spargeți telefonul mobil sau orice cont social al cuiva. Este compatibil cu dispozitivele iOS și Android, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru părinți, angajatori și persoane care doresc să monitorizeze pe oricine.

Cu Haqerra, puteți sparge cu ușurință un cont Discord fără ca nimeni să știe și să vă supravegheați copilul sau pe oricine altcineva. Vă recomandăm Haqerra datorită caracteristicilor sale unice. Să discutăm despre caracteristicile sale, astfel încât să înțelegeți cum funcționează.

Haqerra Caracteristici cheie

Monitorizarea social media: Aplicația Haqerra vă permite să spargeți toate conturile de social media și să monitorizați toate activitățile, inclusiv postările de pe Facebook, like-urile de pe Instagram și orice cont social de pe dispozitivul țintă. De asemenea, puteți sparge orice cont Discord și puteți vedea toate activitățile, chat-urile, mesajele vocale și videoclipurile.

Monitorizați la distanță: Cu Haqerra, puteți monitoriza de la distanță apelurile, mesajele text, e-mailurile, durata apelurilor, jurnalele de apeluri, jurnalele de apeluri șterse și chiar mesajele șterse.

Keylogger: Funcția Haqerra keylogger înregistrează toate tastele apăsate pe dispozitivul țintă și oferă detalii despre toate datele de autentificare, numele de utilizator, parolele și alte informații sensibile. Așadar, dacă vă întrebați cum să intrați în contul Discord al cuiva fără un token, atunci nu vă faceți griji - caracteristica Haqerra keylogger poate face tot ceea ce doriți pentru a accesa contul Discord.

Să spargi camera telefonului cuiva: O altă caracteristică unică a lui Haqerra este că puteți sparge camera telefonului dispozitivului țintă de la distanță și puteți vedea ce se întâmplă. Puteți avea acces la conținut media, imagini și videoclipuri.

Urmărirea locației: O altă caracteristică avansată a acestei aplicații este că vă permite să urmăriți locația live a dispozitivului țintă. Activând GPS-ul pe dispozitiv, puteți verifica locul exact unde se află copilul, soțul/soția sau angajatul dumneavoastră.

Modul invizibil: Înainte de hacking, întrebarea principală este cum să intri în contul Discord al cuiva fără ca acesta să știe. Deci, nu vă faceți griji - Haqerra are caracteristica unică a modului stealth. După instalare, acesta intră în modul invizibil și funcționează în liniște pe mobil. Face ceea ce doriți fără ca cineva să știe.

Monitorizați istoricul de navigare: Cu Haqerra, vă puteți monitoriza și istoricul de navigare. Puteți verifica ce site web a fost vizitat, cât timp a fost petrecut și multe altele. Această funcție îi interesează pe părinții care doresc ca copiii lor să vadă conținut sigur și sănătos în funcție de vârstă.

Hack Cineva & #039; s Discord Cont fără Token
Încearcă acum

Cum de a intra în contul Discord cu Haqerra

Ghid de instalare haqerra

Dacă doriți să învățați cum să spargeți un cont Discord cu Haqerra, urmați pașii simpli de mai jos:

 În primul rând, achiziționați orice pachet de abonament de pe site-ul oficial. Veți primi un e-mail cu linkul de descărcare și instrucțiuni.

Pașii de instalare a dispozitivului Android:

Pasul 1: În setările dispozitivului, activați instalarea din surse necunoscute pe dispozitivul țintă.

Pasul 2: Descărcați aplicația Haqerra.

Pasul 3: După descărcare, urmați instrucțiunile din e-mail pentru a instala aplicația.

Pasul 4: Selectați funcțiile de monitorizare din panoul de setări după introducerea codului de activare.

Etapele de instalare a iOS:

Pasul 1: Dacă nu este, faceți Jailbreak la dispozitivul iOS țintă.

Pasul 2: Conectați-vă la contul Haqerra de pe dispozitivul țintă și descărcați Haqerra de pe site-ul oficial.

Pasul 3: Urmați instrucțiunile de instalare.

Pasul 4: Introduceți codul de activare pe care l-ați primit prin e-mail și configurați funcțiile de monitorizare dorite.

Utilizați Moniterro

aplicație moniterro

Moniterro este o aplicație de monitorizare cuprinzătoare, care oferă diferite caracteristici utilizatorilor. Aceasta este construită pentru a monitoriza și urmări toate activitățile online și oferă detalii despre toate utilizările dumneavoastră.

Pro 

 • Urmărește toate detaliile din istoricul de navigare sau de pe orice alt dispozitiv.
 • Oferă o funcție de urmărire a locației în direct.
 • Urmărește toate activitățile din social media și vă oferă o imagine de ansamblu a activităților online.

Contra

 • Nu este compatibil cu anumite dispozitive și sisteme de operare vechi. 
 • Nu poate trece automat la modul invizibil. Trebuie să faceți acest lucru manual în timpul configurării.

Utilizați Eyezy

eyezy

Eyezy este o aplicație unică de monitorizare care vă permite să verificați mesajele copilului dumneavoastră și tot ceea ce a scris pe telefon.

Pro

 • Acesta poate bloca cu succes orice aplicație sau Wi-Fi pe dispozitivul țintă.
 • Urmărește geolocalizarea dispozitivului țintă.
 • Monitorizează jurnalele de apeluri și apelurile primite și efectuate.

Contra

 • Nu este compatibil cu dispozitivele Windows și Mac.
 • Trebuie să activați manual opțiunea "nedetectabil" din permisiunile aplicației.
 • Nu este ușor de instalat.

Gânduri finale

Piratarea contului cuiva ar putea fi considerată un lucru rău, dar vă poate salva de la pierderi viitoare. Pare imposibil să spargi contul Discord al cuiva. Dar, cu instrumentul potrivit, puteți face acest lucru. Ați învățat cum să spargeți un cont Discord folosind instrumentul potrivit, precum Haqerra.

Dintre toate instrumentele de spionaj, Haqerra este cel mai bun instrument pentru a sparge un cont Discord și are multe alte caracteristici unice. Este nevoie de doar câteva minute pentru a configura aplicația pe dispozitivul țintă, iar apoi veți fi la curent cu toate activitățile online ale oricărei persoane pe care doriți să o cunoașteți.

Lăsați un răspuns:

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *