Hacking într-un cont Gmail: Ghid complet
admin

Hacking într-un cont Gmail: Ghid complet

Actualizat 06.19.24

Gmail este un serviciu de e-mailing personalizat oferit de Google. De la lansarea sa în 2004, această platformă a cunoscut o creștere remarcabilă și acum se mândrește cu peste 1,8 miliarde de utilizatori activi din întreaga lume. Gmail este dotat cu o multitudine de funcții utile, precum Smart Reply și Email Scheduling, care îl fac simpatic în rândul utilizatorilor din întreaga lume.

Învățând cum să intrați într-un cont de Gmail, puteți descoperi dacă cei dragi trimit e-mailuri nepotrivite sau interacționează cu persoane străine online. Așadar, haideți să ne scufundăm!

4 Modalități unice de a sparge un cont Gmail

O simplă căutare pe Google vă poate arăta că există numeroase metode de hacking care pot fi folosite pentru a sparge un cont Gmail. Cu toate acestea, nu toate sunt eficiente sau chiar mai mult, sigure. Noi am testat câteva și suntem gata să ne dăm verdictul cu privire la eficiența, ușurința de utilizare și siguranța lor.

 1. Utilizați Instant Mailbox Hacker

Vă întrebați cum să hack contul Gmail fără nici un software? Instant Mailbox Hacker ar putea fi exact ceea ce căutați. Acest instrument bazat pe web vă permite să citiți e-mailurile trimise și primite de o altă persoană fără prea multe bătăi de cap. Este destul de ușor de utilizat ─ nu aveți nevoie de nicio experiență anterioară de hacking pentru a manevra prin această soluție.

Instant Mailbox Hacker a fost conceput cu gândul la securitate. Este echipat cu sisteme de criptare pe mai multe niveluri pentru a vă proteja datele și pentru a vă garanta confidențialitatea totală. Mai mult, acest instrument nu are nevoie ca utilizatorii să instaleze nicio aplicație pe telefonul țintă.

Puteți urmări în mod convenabil informațiile destinatarului și puteți vedea ora exactă la care fiecare e-mail a fost primit sau expediat. Această soluție este discretă, ceea ce înseamnă că cei dragi nu vor fi la curent cu încercările dvs. de piratare. De asemenea, oferă rezultate precise într-un timp record de zece minute.

Hacking Into a Gmail Account
Încearcă acum
 1. Utilizați managerul de parole al browserului

Învățarea modului de a sparge contul Gmail și de a recupera e-mailurile cuiva poate ajuta cuplurile căsătorite să descopere dacă partenerii lor folosesc platforma pentru a înșela. O modalitate superbă de a sparge contul de Gmail al persoanei iubite este verificarea managerului de parole din browserul acesteia. Cu toate acestea, această metodă necesită acces fizic la dispozitivul țintă.

După ce ați obținut telefonul în cauză, urmați acești pași pentru a recupera parola Gmail:

 • Lansați Google Chrome (sau browserul lor implicit)
 • Atingeți cele trei puncte verticale situate în secțiunea din dreapta sus a ecranului.
 • Derulați în jos și faceți clic pe Setări și găsiți Completare automată și parole
 • Atingeți Google Manager de parole și derulați în jos până când găsiți Gmail
 • Faceți clic pe opțiune, introduceți modelul de deblocare a ecranului și gata! Se va afișa parola Gmail
 • Folosiți acea parolă pentru a intra în Gmail
 1. Prin Phishing

Piratarea unui cont Gmail nu este complicată dacă aveți setul de instrumente potrivite. Unii hackeri folosesc o varietate de tactici de phishing pentru a-și păcăli victimele să le furnizeze parolele conturilor. Phishing-ul are loc atunci când o persoană frauduloasă care pretinde a fi un profesionist/un brand credibil solicită informații personale de la utilizatorii web neștiutori.

E-mail phishing este o formă remarcabil de populară de phishing prin care hackerii trimit un e-mail sau un SMS utilizatorilor țintă, cerându-le să facă clic pe link-ul atașat pentru a-și schimba parola și a evita să fie blocați din contul lor. Deși acest truc necesită o anumită îndemânare tehnică, puteți utiliza întotdeauna un kit de phishing.

După ce ați descărcat un pachet de phishing, urmați acest proces pentru a hack cont Gmail online gratuit:

 • Vizitați orice serviciu gratuit de găzduire web și creați un cont
 • Creați o pagină de înregistrare Gmail duplicat care să arate suficient de profesionist pentru a atrage ținta dvs.
 • Asigurați-vă că pagina le solicită să verifice parola curentă și îi "redirecționează" pentru a seta o nouă parolă.
 • Configurați kitul de phishing și creați un e-mail care să pară legitim, fără greșeli de ortografie și gramaticale.
 • Generați un link către site-ul de phishing nou creat și trimiteți-l utilizatorului țintă.

Este important să rețineți că phishing-ul este ilegal în întreaga lume și vă poate trimite după gratii dacă sunteți prins.

 1. Utilizați Haqerra Mobile Hacking App

Haqerra este un instrument superb de hacking Gmail care oferă utilizatorilor acces complet la toate datele conținute într-un dispozitiv țintă. Această aplicație este echipată cu două caracteristici cheie de monitorizare Gmail care includ:

 • E-mail hacker ─ Cu Haqerra, puteți vizualiza cu ușurință toate e-mailurile trimise și primite care sunt stocate în căsuța lor poștală.
 • Keylogger de la distanță ─ Această unealtă vine cu un keylogger care înregistrează fiecare apăsare de tastă efectuată pe dispozitivul țintă. Pe lângă faptul că vedeți tot ceea ce tastează, puteți intercepta acreditările lor Gmail și le puteți folosi pentru a recupera contul Gmail.

Haqerra oferă, de asemenea, un sortiment de caracteristici esențiale de hacking mobil care includ:

 • Vizualizator de apeluri și contacte ─ Descoperiți cine vă sună frecvent partenerul și când sună. De asemenea, puteți accesa contactele lor de la distanță cu ajutorul acestei aplicații.
 • Localizator de locație GPS ─ Acum puteți fi la curent cu locația exactă a persoanei dragi pe tot parcursul zilei. Haqerra va trimite, de asemenea, alerte ori de câte ori aceștia părăsesc sau intră în anumite zone desemnate.
 • Spion social media ─ Această aplicație oferă o imagine de ansamblu a activităților țintelor dvs. pe Tinder, Snapchat, Facebook și alte platforme de socializare similare. Informațiile pe care le puteți aduna includ chat-uri private, prieteni și mesaje de grup.

Întrebări frecvente

Ce este o aplicație de hacking Gmail?

Acesta este un instrument de spionaj dedicat care poate obține acces în contul de Gmail al altcuiva și poate prelua toate e-mailurile și atașamentele.

Cum să spargi un cont Gmail fără niciun software?

În lumea de astăzi, este practic imposibil să spargi Gmail fără a utiliza un instrument de monitorizare terță parte, cum ar fi Haqerra.

Hack conturile Gmail online gratuit ─ este real?

Deși este posibil să spargeți Gmail cu ajutorul unor instrumente online gratuite, nu vă recomandăm acest lucru. Majoritatea aplicațiilor gratuite oferă funcții limitate, determinând utilizatorii să plătească o anumită sumă de bani pentru a debloca întregul său potențial. În plus, unele dintre aceste instrumente gratuite ar putea fi folosite ca malware.

Concluzie

Citirea frecventă a e-mailurilor persoanei iubite vă poate ajuta să înțelegeți dacă aceasta împărtășește conținut indecent cu alte persoane. Odată ce ați învățat cum să intrați într-un cont Gmail folosind Haqerra, veți fi mai potrivit pentru a-i proteja pe cei apropiați de pericolele digitale.

Lăsați un răspuns:

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *