eyezy app recension
admin

Omfattande Eyezy-granskning: Funktioner, fördelar och nackdelar

Uppdaterad 08.06.24

Är du en orolig förälder eller make/maka som försöker skydda dina nära och kära från onlinevärlden? Idag kommer världen allt närmare, men bedragarna blir också allt smartare. Missbruket av internet ökar hela tiden och ibland blir våra naiva barn måltavlor för det. 

I andra situationer, med svekfulla makar, är en partner alltid orolig för om de är otrogna igen eller ljuger. Därför letar de efter övervakningsappar, och eftersom det finns så många alternativ är det svårt att välja en. Ändå har en av apparna, Eyezy, varit i rampljuset under en tid. Men är det den bästa övervakningsappen? 

Låt oss gräva djupt in i Eyezy-recensionen för att få veta svaret. 

Hur fungerar Eyezy?

Eyezy är en app som är utformad för att övervaka prosa. Denna app tillåter sina användare att hålla reda på alla aktiviteter hos deras målperson. Du kan använda dess funktioner för att få de detaljer du behöver från deras telefon. Funktionerna i appen ger dig tillgång till textmeddelanden, platsspårning, webbhistorik, spårning av sociala medieaktiviteter och till och med tangenttryckningar. 

Appens användarvänliga kontrollpanel säkerställer enkel navigering och dess stealth-läge säkerställer att den person som övervakas är helt ovetande om det. Data synkroniseras i realtid, så var säker på att inga detaljer går förlorade under processen. Dessutom, i händelse av problem, har du också snabb och den bästa Eyezy-kundsupporten.

  • Webbplats/Wi-Fi-blockerare 

Om ditt barn är för upptaget på internet kan du använda funktionen för att blockera wi-fi eller en specifik webbplats som distraherar dem från det dagliga livet. 

  • App-blockerare 

Om någon app verkar påverka dina barn negativt kan du använda en funktion för att blockera den från deras telefoner. 

  • Spårning av plats och geofencing 

Var alltid på alerten om målpersonen skulle passera en viss gräns. Håll din nära och kära säker genom att spåra deras plats och vara medveten om att de inte är förlorade. 

  • Social Spotlight 

Håll ett öga på deras aktivitet på sociala medier för att se till att de är lojala mot dig och inte interagerar med någon skadlig person. 

  • Sökordsspårare

Spåra nyckelorden för att lära dig lösenorden eller deras vanliga fraser så att du vet att personen inte ägnar sig åt skadliga aktiviteter. 

Eyezy App Kompatibilitet med enheter 

EyeZy fungerar perfekt med alla större iOS- och Android-enheter, vilket gör att den kan användas på en mängd olika smartphones och surfplattor. Men med iPhone-enheter kan du behöva lägga lite extra ansträngning i jailbreaking-processen. 

Fördelar och nackdelar med appen

Allt har sina fördelar, men det har också sin beskärda del av nackdelar, och här är både för- och nackdelar för dig. 

Proffs

✅ Keyloggaren registrerar varje tangenttryckning som görs av målpersonen.

✅ Anslutningsblockerare för att blockera oönskade program, webbplatser och Wi-Fi-nätverk

✅ Magiska meddelanden kommer omedelbart att tala om för dig när en flaggad prompt skrivs.

✅ Gör att du kan visa raderade texter

✅ Med skärminspelaren kan du ta ögonblicksbilder av målenheten.

✅ Spårning av exakt plats med en geofencing-funktion.

Cons

❌ Installationsprocessen är något komplicerad.

❌ Det finns ingen fjärråtkomst till kameran.

❌ Inte den mest kostnadseffektiva övervakningsappen.

❌ En separat prenumeration krävs för varje enhet som du spårar. 

Hur man installerar Eyezy på Target Phone?

hur man installerar eyezy på måltelefonen

Innan du installerar EyeZy bör du kontrollera att din enhet uppfyller systemkraven. Detta steg krävs för att programvaran ska fungera korrekt och ge bästa möjliga prestanda.
För att använda Eyezy för att övervaka en Android smartphone måste du fysiskt nå telefonen för installation. Du kan börja med att registrera dig på Eyezys webbplats och köpa appen. 
När Eyezy-appen har laddats på din Android-enhet kan du fjärrövervaka dess aktivitet utan att behöva röra vid den igen.
Metoden med iPhones är annorlunda. Du behöver inte installera Eyezy-appen på iPhone. Istället behöver du bara den övervakade personens iCloud-konto och lösenord. Eyezy övervakar iPhone-åtgärder genom att få tillgång till målets iCloud-konto. Men 3 grundläggande steg för alla enheter är desamma: 

  1. Ladda ner ansökan

    Användare kan ladda ner EyeZy-appen från den officiella webbplatsen.

  2. Guide för konfiguration av konto

    Efter att ha laddat ner appen måste användaren skapa ett EyeZy-konto och skicka in grundläggande information. Installationsprocessen är enkel och tar vanligtvis några minuter.

  3. Konfigurera enheten

    Följ installationsguiden för att ställa in din enhet. Metoden är enkel och okomplicerad, vilket gör att även personer som inte är vana vid övervakningsappar kan komma igång direkt.

Eyezy Prissättning & Prenumerationsmodell

är eyezy fri

Det finns olika modeller och planer för Eyezy. Du kan gå igenom deras webbplats för det senaste, men för närvarande är följande de tillgängliga planerna: 

  • Månadsvis plan

Månadsabonnemanget kostar $38,39 och är en flexibel lösning för kortsiktiga övervakningsbehov.

  • Kvartalsplan

Ett tremånaderspaket kostar $67,18, med ett månatligt genomsnitt på $22,39.

  • Årlig plan

Den årliga prenumerationen erbjuder det bästa värdet på $95,91, i genomsnitt endast $7,99 per månad. De betydande besparingarna på årsplanen gör det till ett extremt kostnadseffektivt alternativ för långsiktig övervakning.

Hacka alla mobila enheter enkelt
Prova nu

VANLIGA FRÅGOR

Är Eyezy detekterbart?

Eyezys telefonspårningsmetod är ovanlig eftersom den håller användaren av målenheten ovetande om alla övervakningsoperationer. Eyezy samlar in all nödvändig data i bakgrunden innan den skickas till din instrumentpanel.

Är Eyezy Legit?

Eyezy är en giltig app för föräldrakontroll. Enligt Eyezy-apprecensionen på Trustpilot har den ett betyg på 3,6 av 222 recensioner. Många vuxna använder Eyezy för att hålla koll på sina barn och yngre syskon hemma och i skolan för sinnesfrid. Eyezy erbjuder kundsupport, vilket är användbart när användare sitter fast.

Är Eyezy gratis?

Som du kan se har vi aldrig diskuterat några prov- eller gratisplaner. Så nej, det är inte gratis. Kostnaden verkar dock motiverad baserat på de funktioner som Eyezy erbjuder. Dessutom vet vi alla att gratisappar i allmänhet samlar in användardata, och vem vet var det hamnar?

Avslutande tankar

Slutligen, även om du kan läsa massor av ögonrecensioner på många olika plattformar, kan den bästa förståelsen av appen bara komma från att prova den. Så ge det ett försök om du kan, och bestäm sedan själv. Det finns enkla och prisvärda planer, så välj en som passar dig, så kan du sedan fatta ett slutgiltigt beslut därefter. 

Lämna ett svar:

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.