hacka whatsapp med telefonnummer och imei
admin

Topp 5 sätt att hacka WhatsApp med telefonnummer och IMEI

Uppdaterad 06.19.24

Sedan 2009 har WhatsApps användarbas vuxit snabbt och nått över 2 miljarder euro aktiva användare per månad 2022. En av de främsta anledningarna till denna framgång är den säkerhet som erbjuds, inklusive end-to-end-kryptering och autentisering i två lager.

Det är därför den höga skyddsnivån kan göra det knepigt om du försöker komma åt någons WhatsApp. Du kan inte bara logga in på deras konto eller ladda ner chattbackup utan att de får ett meddelande.

Men som alla meddelandeappar finns det kryphål att utnyttja. I den här guiden kommer jag att förklara hur man hackar WhatsApp med telefonnummer i hemlighet. Jag leder dig genom några lättanvända och effektiva metoder. 

Varför behöver människor spionera på WhatsApp?

Innan vi dyker in i praktiska sätt att hacka WhatsApp-konto via telefonnummer, låt oss utforska några anledningar till varför du kanske behöver spionera på dina nära och kära aktiviteter. Det handlar inte bara om att tillfredsställa din nyfikenhet, eftersom WhatsApp inte är så oskyldigt som det verkar.

 • Att skydda barn från hot på nätet. En nyligen genomförd studie av Pew Research Center visade att 46% av amerikanska tonåringar upplever nätmobbning på sociala medieplattformar, inklusive WhatsApp. Genom att hålla ett öga på ditt barns aktiviteter kan du ingripa om det behövs.
 • För att bevara relationer. Om 12% av människor i fasta förhållanden har erkänt att de varit inblandade i någon form av otrohet på nätet. En snabb kontroll av deras chattar kan hjälpa dig att avgöra om din partner är otrogen.
 • Att övervaka de anställdas aktiviteter. Många företag använder WhatsApp som ett primärt kommunikationsverktyg. Genom att övervaka deras meddelanden kan du säkerställa ett smidigt arbetsflöde och förhindra att konfidentiell information läcker ut.

Hur hackar jag WhatsApp-nummerplats?

Scannero

Om du undrar hur man hackar ett WhatsApp-konto med telefonnummer för att se användarens aktuella plats? Du behöver inte komplexa hackfärdigheter. 

Den webbaserade appen Scannero erbjuder en unik GPS-spårningsteknik som är kompatibel med alla mobila enheter. Allt du behöver är målpersonens telefonnummer - ingen tillgång till deras telefon krävs. 

Följ dessa enkla steg för att använda Scannero direkt:

 1. Gå till den officiella webbplatsen https://scannero.io/ och ange det telefonnummer som du vill spåra.
 2. Skapa ett kort anonymt textmeddelande. Scannero skickar det med en dold spårningslänk. Tryck på "Lokalisera".
 3. Scannero kommer att visa sin position på en karta när de öppnar ditt meddelande. Du får också användbar information, t.ex. den exakta adressen och tiden för den senaste positionsuppdateringen.

❗️Scannero kommer att släppa en uppdatering snart. Du kommer att kunna hacka WhatsApp-nummer direkt via budbäraren. Var noga med att prova det!

Mer än plats: Topp 4 appar för att hacka WhatsApp-nummer

Medan Scannero enkelt spårar alla WhatsApp-nummer finns det ännu kraftfullare lösningar att överväga. Apparna jag ska dela med mig av är perfekta för alla som vill upptäcka hur man hackar WhatsApp-konto med telefonnummer. Här är mina bästa rekommendationer.

ProduktViktiga egenskaperPengar-tillbaka-garantiMitt resultat
HaqerraÖvervakar samtalsloggar, texter och mediefiler
Tar skärmdumpar
Spårläge24/7 support
14 dagar⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MoniterroDrivs av en keylogger
GPS-spårning i realtid
Skickar smarta meddelanden
Verksamhetsrapporter
14 dagar⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ClevGuardSpårar privata chattar och gruppchattar
Visar delade foton och videor
30 dagar⭐️⭐️⭐️⭐️
FlexispyÖvervakar kontakter och samtalsloggar
Ger åtkomst till chatthistorik
10 dagar⭐️⭐️⭐️⭐️

Haqerra

haqerra whatsapp

Haqeraa erbjuder ett omfattande sätt att hacka WhatsApp-konto med telefonnummer. Förutom chatthistorik spårar Haqerra plats i realtid, återställer raderade meddelanden och fångar till och med alla försvinnande foton och videor som användare kan utbyta. Appen bifogar all relevant information, till exempel kontaktnummer, namn och tidsstämplar, så att du enkelt kan ta reda på vad dina nära och kära håller på med.

ProffsCons
Körs osynligt på målenheten.Ingen
Ger dig tillgång till alla WhatsApp-data, inklusive raderade filer och meddelanden.
Stärkt av GPS-spårare
Övervakar andra appar för sociala medier som Facebook, Instagram och Snapchat.

Hur man hackar WhatsApp-nummer med Haqerra

 • Steg 1.

  Skapa ditt konto på den officiella webbplatsen.

 • Steg 2.

  Välj typ av målenhet, Android eller iOS. Installera Haqerra genom att följa instruktionerna i ditt välkomstmejl.

 • Steg 3.

  Logga in på ditt konto från vilken enhet som helst och börja övervaka!

Moniterro

moniterro whatsapp

Moniterro sticker ut som en smart app för övervakning av sociala medier. Om du är nyfiken på hur man hackar WhatsApp endast med telefonnummer, ge det en chans. Tack vare AI-drivna användningsrapporter kan du snabbt upptäcka vem din målgrupp kontaktar mest och till och med få varningar när specifika ord nämns i texter.

Proffs:Kons:
Skapar omfattande rapporter om WhatsApp-användning.Kostsamt för spårning på flera enheter.
Spårar plats i realtid.
Den kan inte hittas eller raderas.

ClevGuard

Clevguard

Även om ClevGuard marknadsför sig som en föräldraapp kan du använda den för att hacka ett WhatsApp-nummer. Den är kompatibel med både Android- och iOS-enheter och har ett användarvänligt gränssnitt.

Proffs:Kons:
Ger dig åtkomst till chattar, samtal och delade filer.Tar skärmdumpar av alla meddelanden istället för att sortera chattar efter kontakter. Således måste du spendera mycket tid på att sålla igenom innehåll. 
Kan fungera även med en svag internetanslutning.Dyra abonnemangsplaner. 

Flexispy

flexispy

Flexispy avrundar min lista över lösningar på hur man hackar WhatsApp-meddelanden med telefonnummer. För dem som letar efter grundläggande spårningsverktyg utan ytterligare funktioner är den här appen ett bra val.

Proffs:Kons:
Låter dig visa kontakter och samtalsloggar.Installationen kan vara komplicerad.
Återställer chatthistorik.Kräver rooting eller jailbreaking.
WhatsApp-spårning är endast tillgängligt i Premium-abonnemanget.

Hur hackar jag WhatsApp med IMEI-nummer?

För inte så länge sedan fanns det guider online som förklarade hur man hackar WhatsApp med telefonnummer och IMEI. Tekniken "WhatsApp mirroring" utnyttjade sårbarheten i enhetsidentifieringen. Du var tvungen att mata in målets IMEI och telefonnummer i kloningsprogramvaran för att WhatsApp skulle "tro" att du var en legitim kontoägare.

De senaste säkerhetsuppdateringarna från Meta har dock åtgärdat denna sårbarhet. Således, om någon tjänst lovar att hjälpa dig att hacka WhatsApp med IMEI-nummer, är det troligt att du har att göra med bedragare. Istället för att riskera personuppgifter, prova en av mina rekommenderade lösningar. De är enkla, kraftfulla och säkra.

Hacka WhatsApp med telefonnummer
Prova nu

VANLIGA FRÅGOR

Kommer de att vara synliga på den övervakade enheten? Är spionappar synliga på målenheten?

Jag har bara behandlat osynliga appar i det här inlägget, så du kan vara säker på att dina spårningsaktiviteter förblir oupptäckta.

Hur vet jag om någon övervakar din WhatsApp?

Du kan köra en antivirusskanner för att upptäcka WhatsApp-spionprogram på din enhet. Men om hackare använder avancerade spionappar kanske du inte hittar några ovanliga appar eller filer. Kontakta i så fall din tekniska service och be om en inspektion.

Kan någon se mina WhatsApp-meddelanden från en annan telefon?

Om någon använder spionappar för att läsa WhatsApp-meddelanden kan de komma åt din chatthistorik från vilken internetansluten telefon, surfplatta eller dator som helst.

Lämna ett svar:

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.