hur man hackar ett tiktok-konto
admin

Hur man hackar sig in på någons TikTok-konto år 2024

Uppdaterad 06.19.24

År 2022 var TikTok världens mest nedladdade app, med 672 miljoner nedladdningar. Den beräknas ha 955,3 miljoner aktiva användare i slutet av 2024.

Att hacka in på någons TikTok-konto är nu inte raketvetenskap. Du kan göra det med rätt verktyg, även om du inte är en professionell hackare.

Är det möjligt att Hacka ett TikTok-konto?

Ja, det är möjligt att hacka ett TikTok-konto. Även om TikTok har olika inställningar för att förhindra att användarnas konton hackas, kan det fortfarande hackas. Professionella hackare hackar TikTok-konton med skadlig kod eller utnyttjar svaga lösenord.

Det verkar olämpligt att hacka ett TikTok eller något annat socialt konto, men under vissa förhållanden måste du göra det.

Varför kan du behöva hacka TikTok?

Att komma åt någons sociala eller TikTok-konto låter dåligt, men du kan göra det om du är en bekymrad förälder eller make. Några av de rätta eller vanliga orsakerna som kan uppmuntra till att hacka ett TikTok-konto är:

 • Övervaka dina barn: Som förälder kan du hacka ett TikTok-konto när du tycker att ditt barn spenderar för mycket tid eller vill implementera föräldrakontroll i appen.
 • Övervaka din make/maka: Du kan också göra det för att kontrollera chattar på TikTok för att se om din make inte är otrogen mot dig.
 • Plats för spårning: Hackning av ett TikTok-konto kan också användas för att få liveplatsen för dina nära och kära.
Hacka dig in på någon annans TikTok-konto
Prova nu

3 sätt att hacka TikTok

Om du fortfarande vill veta hur man hackar in på ett TikTok-konto har vi hittat de tre mest enkla sätten. Med dessa kan du hacka ett TikTok-konto utan att någon vet, övervaka ditt barns och makens aktiviteter, spåra plats och mer. 

Hacka TikTok med Haqerra

Haqerra

Haqerra är en pålitlig övervakningsapp som kan hacka någons TikTok-, Facebook-, WhatsApp-, Snapchat- eller Instagram-konto. Med den här appen kan du övervaka alla sociala medieaktiviteter, likes, delningar, kommentarer och till och med raderade meddelanden. På detta sätt kan du bättre övervaka och ta hand om dina nära och kära. Förutom social övervakning har Haqerra några unika funktioner.

 • Fjärrövervakning

Haqerra är en kraftfull och mångsidig app som ger dig fjärråtkomst till målenheten. Du kan fjärrövervaka alla aktiviteter, kontrollera samtalshistorik, meddelanden och till och med raderade chattar, meddelanden och samtalsloggar.

 • Spårning av plats

Med Haqerra kan du få reda på var målenheten befinner sig i realtid. Den här funktionen är mycket användbar för föräldrar som är mycket måna om sina barns säkerhet. Om barnen inte kommer hem i tid från skolan eller någon annanstans, kan de lokalisera dem och veta om de är säkra eller inte.

 • Övervakning av webbläsarhistorik

En annan fantastisk funktion i Haqerra är övervakningen av ditt barns surfhistorik. Du kan kontrollera vilka webbplatser som besöks, hur mycket tid som läggs på att surfa och allt annat du vill veta för att se till att ditt barn surfar på säkert och åldersanpassat innehåll på Internet.

 • Hacka telefonkamera på distans

Det verkar omöjligt för någon att hacka en telefonkamera på distans. Men ingenting är omöjligt med Haqerra. Den kan fjärrhacka telefonkameran och komma åt alla medier, inklusive foton, videor och raderade medier. Genom att byta telefonkamera på distans kan du dessutom kontrollera omgivningen och vad som händer.

 • Keylogging

Haqerras mest avancerade funktion är keylogging. Den sparar alla tangenttryckningar som görs på målenheten, inklusive lösenord, användarnamn och känslig information som behövs för att logga in på ett visst konto. 

 • Stealth-läge

Efter installation av Haqerra på målenheten försvinner den automatiskt och fungerar i stealth-läge. På så sätt kan ingen upptäcka och upptäcka att någon ständigt övervakar den via mobilen.

Hur man hackar TikTok med Haqerra-appen

Att hacka ett TikTok-konto med Haqerra-appen är väldigt enkelt. Du måste bara följa enkla steg. Sedan kan du hacka TikTok eller något socialt konto på målenheten på distans när som helst.

Steg 1: Innan du installerar Haqerra-appen, köp dess prenumerationspaket från dess officiella webbplats. Du kommer att få nedladdningslänken och instruktionerna i e-postmeddelandet.

haqerra installation första steget

Steg 2: Få fysisk åtkomst till målenheten under några minuter. Följ nu stegen för Android och iOS separat nedan för att installera appen.

För Android-enheter

 • I Android-enhetens inställningar aktiveras nedladdning från okända källor.
 • Ladda ner Haqerra-appen.
 • Installera nu appen på målenheten genom att följa instruktionerna i e-postmeddelandet.
 • Ange aktiveringskoden och välj de funktioner som du behöver övervaka i inställningspanelen.

För iOS-enheter

 • Jailbreaka målenheten om det behövs.
 • Ladda ner appen.
 • Installera appen genom att följa instruktionerna i mailet.
 • Ange aktiveringskoden och välj de funktioner du vill ha för övervakning.

Hacka TikTok med Keylogger

Om du vill veta hur man hackar någons TikTok-konto är en annan metod keylogging. Olika keylogger-appar finns tillgängliga online som kan ge dig åtkomst genom att läsa användarnamn, lösenord och inloggningsuppgifter. 

Du behöver bara ladda ner appen och följa instruktionerna. Haqerras keylogger-funktion kan göra allt du vill för att logga in eller hacka ett TikTok-konto, tillsammans med många andra funktioner.

Hacka TikTok med phishing

hur man hackar sig in på någons tiktok-konto

Du kan också hacka ett TikTok-konto genom nätfiske. Den vanligaste formen av nätfiske är när hackare skickar ett meddelande som ser ut som om det kommer från en legitim resurs.

Genom att klicka på meddelandet eller länken delas dina data, personuppgifter eller inloggningsuppgifter med hackaren. Om du vill veta hur du hackar in på någons TikTok-konto med phishing, följ sedan stegen:

 • För en phishing-kampanj i din webbläsare, öppna en phishing-webbplats.
 • Logga in med din e-postadress på phishing-webbplatsen.
 • Webbplatsen kommer att generera en länk. Du kan dela länken med dina barn eller någon annan via e-post eller annan meddelandetjänst.
 • Den som klickar på länken kommer att få sina inloggningsuppgifter hackade och delade med dig via e-post.

Nu kan du övervaka vad de gör på sitt TikTok-konto.

Slutsats

Att hacka ett TikTok-konto är inte ett problem med rätt verktyg och metod. Nu när du har lärt dig hur du hackar ett TikTok-konto, låt oss börja med det mest pålitliga och säkra verktyget, Haqerra.

Lämna ett svar:

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.