hur man läser någon's whatsapp-meddelanden utan att de vet
admin

Hur man läser WhatsApp-meddelanden från en annan enhet: En steg-för-steg-guide

Uppdaterad 06.19.24

Kravet på att hålla sig informerad om sina nära och kära eller skydda dem har fått vissa att undra hur man kan se någons WhatsApp-meddelanden utan att de vet om det.

Även om detta väcker betydande farhågor är det viktigt att förstå möjligheterna och begränsningarna för en ansvarsfull användning.

Kan jag se någon annans WhatsApp-meddelanden?

För att svara snabbt på din fråga: "Kan jag se någon annans WhatsApp-meddelanden?" Ja, det kan du.

Om du vill övervaka WhatsApp-meddelanden sömlöst erbjuder dessa metoder en innovativ lösning som hjälper dig att lära dig hur du läser någons WhatsApp-meddelanden utan att de vet om det.

Metod 1: Haqerra

haqerra whatsapp

Om du vill lära dig att läsa andra WhatsApp-meddelanden på en iPhone enkelt är Haqerra ett sofistikerat övervakningsverktyg som ger realtidsåtkomst till WhatsApp-meddelanden.

Hur man installerar Haqerra

 • Skapa ett konto: Besök Haqerras officiella webbplats och registrera dig för ett konto.
 • Abonnemangsplan: Välj en prenumerationsplan som passar dina övervakningsbehov och slutför köpprocessen.
 • Installera applikationen: Följ instruktionerna för att ladda ner Haqerra-appen till målenheten.
 • Aktivera smygläge: Konfigurera applikationen så att den körs i stealth-läge, så att den förblir dold för enhetens användare.
 • Övervaka meddelanden: Logga in på din Haqerra-instrumentpanel från valfri webbläsare för att övervaka WhatsApp-meddelanden som skickas och tas emot på målenheten.

Proffs

✅ Ger omedelbar åtkomst till målenhetens WhatsApp-konversationer, vilket ger aktuell information.

✅ Fungerar helt omärkligt, vilket säkerställer att målanvändaren inte är medveten om övervakningen.

✅ Detta inkluderar detaljerade rapporter om meddelanden, inklusive raderade meddelanden, tidsstämplar och kontaktinformation.

Cons

❌ Att använda ett sådant verktyg ger upphov till betydande integritetsfrågor och kan potentiellt inkräkta på enskilda personers rätt till konfidentialitet.

Metod 2: WhatsApp Web

WhatsApp Web är en funktion som gör det möjligt för användare att spegla sitt mobila WhatsApp-konto i en webbläsare, så att de kan lära sig att läsa WhatsApp-meddelanden från en annan enhet.

Hur man använder WhatsApp Web

 • Öppna WhatsApp Web: Gå till WhatsApps webbplats genom att skriva web.whatsapp.com i din dators webbläsare. En QR-kod visas på skärmen. Med detta kan du lära dig att läsa någons WhatsApp-meddelanden med en QR-kod.
 • Starta WhatsApp på din telefon: Öppna WhatsApp på din mobila enhet. Navigera till inställningarna genom att trycka på de tre punkterna (eller kugghjulsikonen på iPhone) i det övre hörnet av appen.
 • Välj WhatsApp Web/Desktop: I inställningsmenyn väljer du "WhatsApp Web/Desktop". Detta öppnar en QR-kodskanner i appen.
 • Skanna QR-koden: Använd din telefon för att skanna QR-koden på din datorskärm.
 • Upprätta förbindelse: Ditt WhatsApp-konto synkroniseras direkt med webbläsaren och dina meddelanden är tillgängliga på din datorskärm.

Proffs

✅ Med ett tangentbord i full storlek och en mer framträdande display blir det enklare att skriva och läsa, vilket förbättrar den övergripande meddelandeupplevelsen.

✅ Med enkla drag-och-släpp-alternativ kan du dela dokument, bilder och andra filer, vilket gör det mycket bekvämt för både arbete och privat bruk.

✅ Speglar ditt mobila WhatsApp så att alla meddelanden synkas i realtid mellan din telefon och dator.

Cons

❌ För att upprätthålla en webbanslutning måste telefonen vara ansluten till Internet och inte för långt från datorn.

Metod 3: Säkerhetskopiering

hur man ser någons whatsapp-meddelanden utan att de vet

Om du undrade hur man läser någons WhatsApp-meddelanden kan du komma åt deras meddelandesäkerhetskopior (som Google Drive eller iCloud) så att du kan läsa deras meddelanden.

Så här får du tillgång till WhatsApp-meddelanden via Backup

 • Kontrollera att säkerhetskopian finns: Se till att WhatsApp-kontot har säkerhetskopierats till Google Drive eller iCloud. Detta kan vanligtvis kontrolleras i WhatsApp-appens inställningar under "Chattar" > "Säkerhetskopiering av chatt".
 • Öppna molnkontot: Logga in på det Google Drive- eller iCloud-konto där säkerhetskopiorna lagras.
 • Leta reda på WhatsApp Backup: Leta efter WhatsApp-säkerhetskopian i molnlagringen. Den finns vanligtvis i en dedikerad WhatsApp-mapp i enhetens ledande katalog.
 • Ladda ner säkerhetskopian: Om plattformen tillåter det, ladda ner säkerhetskopian till en säker plats på din dator eller en enhet där du tänker återställa säkerhetskopian.
 • Avinstallera och installera om WhatsApp: På den enhet där du vill läsa meddelandena avinstallerar du och installerar sedan om WhatsApp.
 • Verifiera telefonnummer: Öppna WhatsApp och följ installationsprocessen. Ange telefonnumret som användes för att skapa säkerhetskopian.
 • Återställ från säkerhetskopia: När du uppmanas trycker du på "Återställ" för att hämta meddelandena från den nedladdade säkerhetskopian.

Proffs

✅ Gör att du kan hämta nästan alla tidigare utväxlade meddelanden, foton och videor, förutsatt att de inkluderades i säkerhetskopian.

✅ Perfekt för att på ett legitimt sätt återställa din meddelandehistorik när du byter telefon eller efter en fabriksåterställning.

✅ När du har säkerhetskopian behöver du inte längre ha tillgång till den ursprungliga enheten.

Cons

❌ Att få tillgång till någon annans säkerhetskopior utan dennes samtycke och använda dem för att lära sig hur man läser någons WhatsApp-meddelanden utan dennes telefon är ett betydande intrång i privatlivet och potentiellt olagligt.

Läs någons WhatsApp-meddelanden utan att de vet om det
Prova nu

Metod 4: Spoofing av Mac

Mac-spoofing innebär att du härmar Mac-adressen för målpersonens telefon på din enhet för att lura WhatsApp-servrar och låta dig lära dig att läsa andra människors WhatsApp-meddelanden.

Hur man använder Mac Spoofing för WhatsApp

 • Avinstallera WhatsApp: Avinstallera först WhatsApp från din enhet. Det är nödvändigt att ställa in WhatsApp med den förfalskade MAC-adressen.
 • Hämta målets MAC-adress: Du måste komma åt målenheten för att hitta dess MAC-adress fysiskt. Navigera till telefonens inställningar, sedan till avsnittet "Om telefonen" och anteckna Wi-Fi MAC-adressen. Detta skiljer sig beroende på operativsystem (iOS, Android, etc.).
 • Registrera MAC-adressen för din enhet: Innan du ändrar din MAC-adress bör du notera enhetens ursprungliga MAC-adress för senare återställning.
 • Spoofa din MAC-adress: Använd en app eller programvara för MAC-adressförfalskning för att ändra din enhets MAC-adress till målets MAC-adress.
 • Installera om WhatsApp: När MAC-adressen har förfalskats installerar du om WhatsApp på din enhet och konfigurerar den med målpersonens telefonnummer.
 • Verifiera kontot: Du måste kortvarigt komma åt målpersonens telefon igen för att få verifieringskoden som skickas av WhatsApp (via SMS eller samtal) för att slutföra installationen på din enhet.
 • Få tillgång till WhatsApp-meddelanden: Efter en lyckad verifiering kan du komma åt och ta emot målpersonens WhatsApp-meddelanden på din enhet och spegla deras WhatsApp-konto.

Proffs

✅ Det ger realtidsåtkomst till målets WhatsApp-meddelanden så länge förfalskningen är aktiv.

✅ När du har konfigurerat behöver du inte ha kontinuerlig åtkomst till målenheten för att ta emot WhatsApp-meddelanden.

✅ Om det utförs korrekt kanske målanvändaren inte upptäcker någon förändring eller inser att deras WhatsApp-konto speglas, vilket möjliggör diskret övervakning.

Cons

❌ Kräver teknisk kunskap, inklusive åtkomst till och ändring av MAC-adresser, vilket kan göra det nödvändigt att roota eller jailbreaka enheten.

Avslutande tankar

I slutändan beror valet av metod för hur man får åtkomst till någons WhatsApp-meddelanden på distans på dina specifika omständigheter och behov.

Varje produkt erbjuder ett unikt sätt att säkerställa att du förblir informerad och uppkopplad, och överbryggar klyftan mellan enkel nyfikenhet och informerad medvetenhet.

Genom att använda dessa tekniker på ett ansvarsfullt sätt kan du öka din förståelse och interaktion.

Lämna ett svar:

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.