moniterro recension
admin

Moniterro granskning: Funktioner, kompatibilitet och prissättning förklaras

Uppdaterad 08.02.24

På grund av den utbredda användningen av smartphones och internet ökar antalet fall av cybermobbning och trakasserier på nätet. Statistik visar att omkring 30% av tonåringar faller offer för cybermobbning över hela världen.

Ett praktiskt sätt att bekämpa detta problem är att använda en app för telefonövervakning. Dessa appar kan också vara praktiska i många andra scenarier, till exempel övervakning av anställdas aktivitet och spårning av förlorade eller stulna telefoner. När det gäller de bästa apparna för telefonövervakning är Moniterro ett populärt val.

Om du är intresserad av den här appen men vill veta om det är värt din tid och pengar, fortsätt läsa. Denna fördjupade Moniterro-recension täcker allt du behöver veta om den här appen, inklusive dess funktioner, arbetsmekanism, prissättning och fördelar och nackdelar.

Är Moniterro Legit och hur fungerar det?

Efter vår testning kan vi berätta att Moniterro är legitimt och utför alla annonserade funktioner effektivt. Bortsett från förekomsten av några buggar, vilket är vanligt för de flesta appar, är det en omfattande övervakningslösning som hjälper dig att spåra alla mobiltelefonaktiviteter.

Om du undrar hur Moniterro fungerar kan du läsa mer om vad du kan uppnå med den här appen.

  • Sociala medier: Övervaka aktiviteter på sociala medier, t.ex. kommentarer, delningar och gillamarkeringar, på alla populära plattformar, inklusive Instagram, Facebook, WhatsApp och Snapchat.
  • GPS-läge: Ta reda på deras exakta plats, bestäm deras favoritrouter och upptäck alla platser som de besöker mest.
  • Samtalshistorik: Skanna hela samtalshistoriken för att se inkommande och utgående samtal, även borttagna, tillsammans med datum och tid.
  • Text SMS och e-postmeddelanden: Få tillgång till och spara textmeddelanden som skickas och tas emot via mobiloperatören, samt e-postmeddelanden och konversationer på sociala medier.
  • Internethistoria: Kontrollera webbläsarhistoriken, inklusive sökaktiviteter och bokmärken, för att se vilka webbplatser de besöker.
  • Keylogger: Håll dig informerad genom att fånga upp varje ord och symbol som de skriver på tangentbordet i sin smartphone.
  • Mediefiler: Få tillgång till gallerihistorik och titta på foton och ljud-/videofiler för att hitta dolt innehåll.
  • Blockering av webbplatser: Blockera åtkomst till oönskade webbplatser och appar, vilket är särskilt användbart för föräldrar som vill hantera sina barns aktiviteter på nätet.
  • Skärminspelning: Spela in skärmen på målenheten för att automatiskt fånga alla aktiviteter på skärmen.

Även om alla dessa funktioner är extremt användbara, är det vi älskade mest med Moniterro-appen att den levereras med ett stealth-läge. Det gör att appen kan förbli dold på målenheten för oupptäckbar övervakning.

Kompatibilitet med Moniterro-appen

En annan aspekt av Moniterro-appen som imponerade på oss är att den finns tillgänglig på både Android- och iOS-plattformar. Det betyder att du kan använda den med nästan vilken smartphone som helst, eftersom dessa två operativsystem dominerar över 99% av den globala marknaden.

Tänk dock på att Moniterro stöder iOS 7 till 13+ utan jailbreak för iPhones och iPads. Appen kräver Android 4.0 eller högre för Android-enheter. Dessutom behövs rotade Android-enheter för spårning av Gmail, Wi-Fi-nätverk, Skype, WhatsApp, Facebook, Viber och snabbmeddelanden.

Moniterro recensioner: Fördelar och nackdelar med appen

Det är viktigt att förstå både fördelarna och nackdelarna med en app för smartphoneövervakning, eftersom det kan hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut. Det är därför vi har sammanställt en lista över för- och nackdelar med Moniterro baserat på vår egen erfarenhet och online Moniterro-recensioner av verkliga användare.

Proffs

✅ Kraftfulla funktioner för övervakning av telefonaktivitet

✅ Enkel installationsprocess

✅ Kompatibilitet med både iOS och Android

✅ Stealth-läge för oupptäckbar spårning

✅ Visuella demos för att illustrera funktionaliteten i varje funktion

✅ Tillhandahållande av data i realtid

✅ Stöd för alla populära appar för sociala medier

✅ Effektiv blockering av appar

✅ Precisionsnoggrannhet för platsspårning

Cons

❌ Ingen gratis provperiod tillgänglig

❌ Kräver fysisk åtkomst till målenheten för installation

❌ Rootede Android-enheter krävs för vissa funktioner

Hur man installerar Moniterro

hur man installerar moniterro

Här följer en lista med steg som hjälper dig att förstå hur du installerar Moniterro:

  1. Besök den officiella Moniterro-appen och välj "Starta nu"-knappen finns i det övre högra hörnet.

  2. Ange din e-postadress och klicka på "NÄSTA". 

  3. Välj den abonnemangsmodell som passar dig bäst och klicka på "KÖP NU" för att slutföra processen med att köpa prenumerationen.

  4. Kontrollera din e-post (mot den angivna e-postadressen) för installationsinstruktioner.

  5. Installera appen på målenheten med hjälp av dessa instruktioner.

  6. Öppna Moniterros instrumentpanel i valfri webbläsare på din telefon, surfplatta eller bärbara dator och börja övervaka.

Moniterro App Prissättning & Prenumerationsmodell

Moniterro levereras med tre olika abonnemangsmodeller, vilket enligt vår mening är bra eftersom det hjälper till att tillgodose olika kunders behov.

moniterro kostnad

Så här mycket kostar Moniterro:

1-månaders plan

  • Kostnad: $46.62 månadsvis
  • Betalningscykel: Debiteras i början av varje månad

3-månaders plan

  • Kostnad: $27,19 per månad, totalt $81,57
  • Betalningscykel: Det totala beloppet debiteras i början av 3-månadersperioden

12-månaders plan

  • Kostnad: $9,71 per månad, totalt $116,52
  • Betalningscykel: Det totala beloppet debiteras i början av varje år
Hacka alla mobila enheter enkelt
Prova nu

Vanliga frågor

Fungerar Moniterro i realtid?

Som nämnts i denna Moniterro-recension fungerar appen i realtid. Detta innebär att den ger uppdaterad information om målenhetens aktiviteter när de händer, som du kan komma åt med din Moniterro-instrumentpanel.

Är det lagligt att använda en telefonövervakningsapp som Moniterro?

Ja, appar för telefonövervakning som Moniterro är lagliga. Det är dock viktigt att ha samtycke från den person du vill övervaka. Om du till exempel är förälder ska du se till att ditt barn känner till och samtycker till övervakningen. Dessutom är det viktigt att vara medveten om och följa alla lokala lagar och förordningar om telefonövervakning.

Behöver du fysisk tillgång till målenheten för att använda Moniterro?

Du behöver fysisk åtkomst till målenheten en gång, inte löpande, bara för att installera Moniterro-appen. Efter det kan du fjärrövervaka den från din egen enhet. Om målenheten är en iPhone och du kan logga in på dess iCloud-konto krävs dessutom inte fysisk åtkomst eftersom du kan installera appen från iCloud.

Finns det några gratis appar för övervakning av smartphones?

Ja, det finns gratis appar för smartphoneövervakning tillgängliga på marknaden, men de har nackdelar. De erbjuder vanligtvis begränsade funktioner, har föråldrad programvara och saknar kundsupport. Dessutom har de flesta av dem säkerhetsbrister, vilket kan leda till dataintrång och äventyra din enhets säkerhet.

Avslutande tankar

Moniterro är en utmärkt app för telefonövervakning och det kan vara ditt bästa val om du letar efter en enkel och lättanvänd lösning. Den fungerar tyst på målenheten och ger detaljerade data som hjälper dig att övervaka alla aktiviteter effektivt.

Vi hoppas att denna Moniterro-recension har hjälpt dig att fatta ett välgrundat beslut om att välja rätt övervakningslösning för dina behov. Oavsett om du väljer den här appen eller en annan, kom ihåg att kontrollera lokala lagar för att säkerställa efterlevnad av regler och undvika juridiska problem.

Lämna ett svar:

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.