Преглед на Haqerra
Администратор

Преглед на приложението Haqerra: Всичко, което трябва да знаете

Актуализиран 08.02.24

Според последните статистически данни около 6,7 милиарда смартфона потребители в цял свят. Това означава, че ако искате да наблюдавате ежедневните дейности на някого, е много вероятно той да използва смартфон. Следователно проследяването на техния телефон може да ви помогне да постигнете това.

Haqerra е едно от най-популярните и често използвани приложения за мобилно проследяване на пазара. Ако се интересувате от това приложение, продължете да четете този задълбочен преглед на Haqerra, за да научите за неговите функции, съвместимост, цени, както и плюсове и минуси.

Как работи

Haqerra е цялостно приложение за наблюдение на телефона, което предлага широк набор от мощни функции за проследяване на телефона. С това приложение можете дискретно да наблюдавате всички дейности на целевото устройство, като използвате собствения си смартфон, таблет или компютър.

Ето списък на основните функции, които приложението Haqerra предлага.

  • Мониторинг на социалните медии: Позволява ви да наблюдавате всички дейности, като харесвания, коментари и споделяния в различни платформи на социалните медии, включително Facebook, Instagram, Snapchat и Tinder.
  • Преглед на повиквания и списък с контакти: Предлага история на изходящите и входящите повиквания (включително изтритите), както и достъп до целия списък с контакти.
  • Проследяване на местоположението: Осигурява информация за местоположението на целевите устройства в реално време и подробна GPS история, за да видите посетените места и използваните маршрути.
  • Месинджъри и SMS: Показва получените, изпратените и изтритите текстове и разговори на мобилния оператор в различни приложения, включително WhatsApp, Telegram, iMessage, Viber, Line и Messenger.
  • Интернет история и отметки: Позволява ви да преглеждате историята на сърфиране и запазените отметки на целевото устройство, за да видите какво търсят и гледат.
  • Медийни файлове: Предлага достъп до галерията за преглед на всички видове съхранени мултимедийни файлове, включително снимки и видеоклипове, дори изтритите и скритите.
  • Скрито наблюдение: Скритият режим на Haqerra всъщност ни впечатли, тъй като работи напълно безшумно на телефона, без да показва никакви известия или икони.
  • Отдалечен Keylogger: Записва всяко натискане на клавиш на целевото устройство, за да ви помогне да откриете какво, кога и къде пишат, без да бъдат открити.
  • Тайно записване на екрана: Предлага се с инструмент за автоматично заснемане на екранни снимки, за да се установи какво се случва в телефона на потребителя.

Haqerra Съвместимост с устройства и платформи

Приложението Haqerra поддържа двете основни операционни системи за смартфони, включително iOS и Android. Това означава, че можете да го стартирате на всички iPhone, iPad и смартфони и таблети с Android, които поддържат интернет.

Всички устройства iPhone и iPad обаче трябва да работят с iOS 7 до 13+ без Jailbreak. Устройствата с Android трябва да работят с Android 4.0 или по-нова версия. Освен това за наблюдение на WhatsApp, Viber, Skype, Facebook, Gmail, Wi-Fi мрежи и незабавни съобщения се изисква рутиране на устройствата с Android.

Отзиви за Haqerra: Предимства и недостатъци на приложението

Подобно на всяко друго приложение, Haqerra идва със свой набор от предимства и недостатъци и е важно да ги разберете, за да вземете информирано решение. Ние очертахме тези плюсове и минуси въз основа на собствения си опит и онлайн прегледите на потребителите на Haqerra.

Плюсове

✅ Изчерпателни функции за наблюдение на телефона

✅ Поддръжка на всички популярни платформи за социални медии

✅ Съвместим с двете основни операционни системи за смартфони

✅ Работи безшумно на целевото устройство за скрито наблюдение

✅ Съвременно криптиране за безопасност на личните данни

✅ Удобен за потребителя и интуитивен интерфейс

✅ Отличен keylogger.

Против

❌ Изисква се достъп до целевия телефон за инсталиране

❌ За мониторинг на социалните медии е необходимо да се изкорени устройство с Android

❌ Не е налична демо версия или безплатна пробна версия.

Как да инсталирате приложението Haqerra

Ръководство за инсталиране на haqerra

Ако се чудите как да използвате Haqerra, имате късмет, защото процесът е лесен. Единствената потенциална пречка, която открихме, е, че за инсталацията ви е необходим достъп до целевото устройство.
Ето как да инсталирате Haqerra.

  1. Отидете на официалния уебсайт на Haqerra и кликнете върху "Започнете сега", разположен в горния десен ъгъл.

  2. Изберете желаната операционна система (iOS или Android) и щракнете върху "Следваща."

  3. Изберете дейностите, които искате да наблюдавате, и решете дали искате достъп до данни в реално време.

  4. Включете или изключете невидимия режим, след което щракнете върху "Следваща."

  5. Въведете имейл адреса си и изберете предпочитания от вас модел на абонамент.

  6. Проверете електронната си поща за връзка за изтегляне и инструкции.

  7. Инсталирайте приложението на целевото устройство и го стартирайте.

След това можете да отворите таблото за управление на приложението Haqerra в любимия си браузър, като използвате всяко устройство, за да започнете наблюдение.

Hack Any Mobile Davice лесно
Опитайте сега

Ценообразуване и модел на абонамент на Haqerra

Haqerra се предлага с множество абонаментни планове и ние считаме това за добра характеристика, тъй като тя може да посрещне потребители с различни бюджетни ограничения и нужди. Ако искате да знаете колко струва Haqerra, ето трите модела на абонамент и техните цени, които приложението предлага:

Първа стъпка от инсталацията на haqerra

Месечен пакет

  • Разходи: $41.99 на месец
  • Цикъл на плащане: Начислява се в началото на всеки месец

3-месечен пакет

  • Разходи: $24,00 на месец, общо $72
  • Цикъл на плащане: Заплаща се изцяло в началото на 3-месечния период

12-месечен пакет

  • Разходи: $10,00 на месец, общо $120
  • Цикъл на плащане: Заплаща се изцяло в началото на всяка година

Често задавани въпроси

Как можете да наблюдавате телефона, без да имате достъп до него?

Можете да използвате Haqerra за наблюдение на телефон без постоянен физически достъп, тъй като тя предоставя данни в реално време по интернет, които могат да бъдат преглеждани от всяко устройство с помощта на браузър. Първоначално обаче ще ви е необходим физически достъп до целевото устройство, за да инсталирате приложението.

Законно ли е да се използва приложението Haqerra?

Преди да използвате Haqerra или което и да е друго приложение за наблюдение на телефона, е важно да се запознаете с местните разпоредби за поверителност, тъй като те могат да се различават на различните места. Обикновено, за да наблюдавате дадено устройство, ви е необходимо разрешението на собственика. Затова се уверете, че сте запознати с местните закони и ги спазвате, за да избегнете правни проблеми.

Можете ли да използвате Haqerra за родителски контрол?

Да, със сигурност можете да използвате приложението Haqerra за родителски контрол благодарение на неговите мощни функции за наблюдение на телефона. То може да ви помогне да следите дейностите на децата си и да гарантирате тяхната безопасност.

Как да изберем най-доброто приложение за проследяване на телефона?

Най-ефективният начин за избор на най-доброто приложение за проследяване на телефона е да определите нуждите си и да потърсите приложение, което ги удовлетворява. Като цяло, докато търсите приложение за проследяване на телефони, трябва да вземете предвид три основни фактора, включително функции, поддръжка на клиенти и лекота на използване.

Заключителни мисли

Ако търсите лесно за използване и богато на функции приложение за проследяване на телефони, което дава приоритет на поверителността на данните и работи на всички масови смартфони, Haqerra може да бъде най-добрият ви избор.

По наше мнение единственият значителен недостатък е, че за инсталирането му е необходим достъп до целевото устройство. След това тя работи гладко и безшумно, за да ви помогне да наблюдавате всички желани дейности на телефона.

Надяваме се, че този подробен преглед на Haqerra ви е помогнал да определите дали това е правилният вариант за вас. И накрая, уверете се, че сте разбрали добре местните правила и разпоредби, преди да използвате приложение за проследяване на телефона, за да останете от правилната страна на закона.

Оставете отговор:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *