как да прочетете някой's съобщения в WhatsApp, без те да знаят
Администратор

Как да прочетете съобщенията на WhatsApp от друго устройство: Ръководство стъпка по стъпка

Актуализиран 08.22.24

Търсенето на информация за близките ни или защитата на любимите ни хора накара някои да се чудят как да видят съобщенията на някого в WhatsApp, без той да знае.

Въпреки че това поражда сериозни опасения, разбирането на възможностите и ограниченията е от решаващо значение за отговорното използване.

Мога ли да видя съобщенията на някой друг в WhatsApp?

За да отговорите бързо на въпроса си: "Мога ли да видя съобщенията на някой друг в WhatsApp?" Да, можете.

Ако искате да наблюдавате съобщенията в WhatsApp безпроблемно, тези методи предлагат иновативно решение, което да ви помогне да научите как да четете съобщенията на някого в WhatsApp, без той да знае.

Метод 1: Haqerra

Haqerra whatsapp

Ако искате да научите как лесно да четете други съобщения в WhatsApp на iPhone, Haqerra е усъвършенстван инструмент за наблюдение, който осигурява достъп в реално време до съобщенията в WhatsApp.

Как да инсталирате Haqerra

  • Създаване на акаунт: Посетете официалния уебсайт на Haqerra и се регистрирайте за акаунт.
  • План за абонамент: Изберете абонаментен план, който отговаря на нуждите ви за наблюдение, и завършете процеса на покупка.
  • Инсталирайте приложението: Следвайте инструкциите, за да изтеглите приложението Haqerra на целевото устройство.
  • Активиране на скрит режим: Конфигурирайте приложението да работи в скрит режим, за да остане скрито за потребителя на устройството.
  • Съобщения от монитора: Влезте в таблото за управление на Haqerra от всеки уеб браузър, за да наблюдавате съобщенията в WhatsApp, изпратени и получени на целевото устройство.

Плюсове

✅ Предлага незабавен достъп до разговорите в WhatsApp на целевото устройство, като предоставя актуална информация.

✅ Работи напълно незабележимо, като гарантира, че целевият потребител не знае за наблюдението.

✅ Това включва подробни отчети за съобщенията, включително за изтритите, времеви маркери и информация за контакт.

Против

❌ Използването на такъв инструмент повдига сериозни въпроси, свързани с неприкосновеността на личния живот, като може да наруши правото на лицата на поверителност.

Метод 2: WhatsApp Web

WhatsApp Web е функция, която позволява на потребителите да отразяват мобилния си акаунт в WhatsApp в уеб браузър, което им позволява да научат как да четат съобщения в WhatsApp от друго устройство.

Как да използвате WhatsApp Web

  • Отворете WhatsApp Web: Отидете на уебсайта на WhatsApp, като въведете web.whatsapp.com в уеб браузъра на компютъра си. На екрана ще се появи QR код. С това можете да научите как да четете нечии съобщения в WhatsApp с QR код.
  • Стартирайте WhatsApp в телефона си: Отворете WhatsApp на мобилното си устройство. Навигирайте до настройките, като докоснете трите точки (или иконата на зъбно колело на iPhone) в горния ъгъл на приложението.
  • Изберете WhatsApp Web/Desktop: В менюто с настройки изберете "WhatsApp Web/Desktop". Това отваря скенер за QR кодове в приложението.
  • Сканирайте QR кода: Използвайте телефона си, за да сканирате QR кода на екрана на компютъра си.
  • Установяване на връзка: Вашият акаунт в WhatsApp веднага ще се синхронизира с уеб браузъра и съобщенията ви ще бъдат достъпни на екрана на компютъра ви.

Плюсове

✅ Предлага пълноразмерна клавиатура и по-изразен дисплей за по-лесно писане и четене, което подобрява цялостното преживяване при изпращане на съобщения.

✅ Улеснява опциите за лесно плъзгане и пускане за споделяне на документи, изображения и други файлове, което го прави изключително удобен за работа или лична употреба.

✅ Отразява мобилния ви WhatsApp, като гарантира, че всички съобщения се синхронизират в реално време между телефона и компютъра ви.

Против

❌ За да поддържате уеб връзка, телефонът ви трябва да е свързан с интернет и да не е твърде далеч от компютъра.

Метод 3: Архивиране

как да видите някои съобщения в WhatsApp, без да знаят

Ако се чудите как да прочетете съобщенията на някого в WhatsApp, достъпът до резервните копия на съобщенията (като Google Drive или iCloud) може да ви позволи да прочетете съобщенията му.

Как да получите достъп до съобщенията на WhatsApp чрез Backup

  • Проверка на съществуването на резервно копие: Уверете се, че акаунтът в WhatsApp е архивиран в Google Drive или iCloud. Обикновено това може да се провери в настройките на приложението WhatsApp под "Чатове" > "Архивиране на чатове".
  • Достъп до акаунта в облака: Влезте в акаунта в Google Drive или iCloud, където се съхраняват резервните копия.
  • Намерете резервно копие на WhatsApp: Потърсете архивния файл на WhatsApp в хранилището в облака. Обикновено той се намира в специална папка на WhatsApp във водещата директория на устройството.
  • Изтегляне на резервното копие: Ако платформата позволява, изтеглете файла с резервното копие на сигурно място на компютъра или на устройството, на което възнамерявате да го възстановите.
  • Деинсталиране и преинсталиране на WhatsApp: На устройството, на което искате да прочетете съобщенията, деинсталирайте и след това инсталирайте отново WhatsApp.
  • Проверете телефонния номер: Отворете WhatsApp и следвайте процеса на конфигуриране. Въведете телефонния номер, който е използван за създаване на резервно копие.
  • Възстановяване от резервно копие: Когато бъдете подканени, докоснете "Възстановяване", за да изтеглите съобщенията от изтегления резервен файл.

Плюсове

✅ Позволява ви да възстановите почти всички обменени преди това съобщения, снимки и видеоклипове, ако те са били включени в резервното копие.

✅ Идеален за легитимно възстановяване на историята на съобщенията при смяна на телефона или след нулиране на фабричните настройки.

✅ След като разполагате с архивния файл, не е необходимо да имате непрекъснат достъп до оригиналното устройство.

Против

❌ Достъпът до резервни копия на някой друг без негово съгласие и използването им, за да научите как да четете съобщенията в WhatsApp на някого без неговия телефон, е значително нарушение на неприкосновеността на личния живот и потенциално незаконно.

Прочетете съобщенията на някого в WhatsApp, без да знаете
Опитайте сега

Метод 4: Подправяне на Mac

Подправянето на Mac включва имитиране на Mac адреса на телефона на мишената на вашето устройство, за да заблудите сървърите на WhatsApp и да ви позволи да научите как да четете съобщенията на други хора в WhatsApp.

Как да използвате Mac Spoofing за WhatsApp

  • Деинсталиране на WhatsApp: Първо деинсталирайте WhatsApp от устройството си. Необходимо е да настроите WhatsApp с подправения MAC адрес.
  • Получаване на MAC адреса на целта: Трябва да получите достъп до целевото устройство, за да откриете физически неговия MAC адрес. Отидете в настройките на телефона, след това в раздела "За телефона" и запишете Wi-Fi MAC адреса. Той се различава в зависимост от операционната система (iOS, Android и др.).
  • Запишете MAC адреса на устройството си: Преди да промените MAC адреса си, запишете оригиналния MAC адрес на устройството си за по-късно възстановяване.
  • Подправяне на вашия MAC адрес: Използвайте приложение или софтуер за подправяне на MAC адреси, за да промените MAC адреса на устройството си на MAC адреса на целта.
  • Преинсталирайте WhatsApp: След като MAC адресът е подправен, преинсталирайте WhatsApp на устройството си и го настройте, като използвате телефонния номер на целта.
  • Проверка на акаунта: Ще трябва за кратко да подновите достъпа до телефона на мишената, за да получите кода за проверка, изпратен от WhatsApp (чрез SMS или повикване), за да завършите настройката на устройството си.
  • Достъп до съобщенията в WhatsApp: След успешна проверка можете да получите достъп и да получавате съобщенията в WhatsApp на мишената на вашето устройство, като отразявате техния акаунт в WhatsApp.

Плюсове

✅ Той осигурява достъп в реално време до съобщенията в WhatsApp на целта, докато подмяната е активна.

✅ След като се настроите, не е необходимо да имате постоянен достъп до целевото устройство, за да получавате съобщения от WhatsApp.

✅ Ако се изпълни правилно, целевият потребител може да не открие никаква промяна или да не разбере, че акаунтът му в WhatsApp е огледален, което позволява дискретно наблюдение.

Против

❌ Изискват се технически познания, включително достъп до и промяна на MAC адреси, което може да наложи рутиране или джейлбрейкване на устройството.

Заключителни мисли

В крайна сметка изборът на метод за отдалечен достъп до съобщенията в WhatsApp на някого зависи от конкретните обстоятелства и нужди.

Всеки от тях предлага уникален начин да останете информирани и свързани, запълвайки пропастта между обикновеното любопитство и информираността.

Отговорното възприемане на тези технологии може да подобри разбирането и взаимодействието ви.

Оставете отговор:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *