hack whatsapp s telefonním číslem a imei
admin

Top 5 Způsoby, jak Hack WhatsApp s telefonním číslem a IMEI

Aktualizováno 06.19.24

Od roku 2009 uživatelská základna WhatsApp rychle roste a dosáhla více než 2 miliardy měsíčních aktivních uživatelů v roce 2022. Jedním z nejpádnějších důvodů tohoto úspěchu je zabezpečení, které nabízí, včetně end-to-end šifrování a dvouvrstvého ověřování.

Proto může být vysoká úroveň ochrany složitá, pokud se snažíte získat přístup k něčí aplikaci WhatsApp. Nemůžete se jen tak přihlásit k jeho účtu nebo stáhnout zálohu chatu, aniž by dostal upozornění.

Stejně jako u všech aplikací pro zasílání zpráv však i zde existují mezery, které lze využít. V tomto průvodci vám vysvětlím, jak tajně hacknout WhatsApp pomocí telefonního čísla. Provedu vás několika snadno použitelnými a účinnými metodami. 

Proč lidé potřebují špehovat WhatsApp?

Než se ponoříme do praktických způsobů, jak hacknout účet WhatsApp podle telefonního čísla, pojďme prozkoumat některé důvody, proč byste mohli potřebovat špehovat aktivity svých blízkých. Nejde jen o uspokojení vaší zvědavosti, protože WhatsApp není tak nevinný, jak se zdá.

  • Chránit děti před online hrozbami. Nedávná studie Pew Research Center zjistila, že 46% amerických teenagerů má zkušenosti kyberšikana na platformách sociálních médií, včetně aplikace WhatsApp. Když budete sledovat aktivity svého dítěte, můžete v případě potřeby zasáhnout.
  • Zachování vztahů. O stránkách 12% lidí v partnerských vztazích přiznalo, že se dopouští nějaké formy online nevěry. Rychlá kontrola jejich chatů může pomoci zjistit, zda vás partner podvádí.
  • Sledování činnosti zaměstnanců. Mnoho podniků používá WhatsApp jako hlavní firemní komunikační nástroj. Dohledem nad jejich zprávami můžete zajistit hladký průběh práce a zabránit úniku důvěrných informací.

Jak hacknout umístění čísla WhatsApp?

scannero

Pokud vás zajímá, jak hacknout účet WhatsApp s telefonním číslem, abyste viděli aktuální polohu uživatele? Nebudete potřebovat složité hackerské dovednosti. 

Webová aplikace Scannero nabízí jedinečnou technologii sledování GPS kompatibilní s jakýmkoli mobilním zařízením. Jediné, co potřebujete, je telefonní číslo cíle - není nutný přístup k jeho telefonu. 

Chcete-li Scannero používat hned teď, postupujte podle následujících jednoduchých kroků:

  1. Přejděte na oficiální webové stránky https://scannero.io/ a zadejte telefonní číslo, které chcete sledovat.
  2. Vytvořte krátkou anonymní textovou zprávu. Scannero ji odešle se skrytým sledovacím odkazem. Stiskněte tlačítko "Vyhledat".
  3. Po otevření vaší zprávy zobrazí Scannero jejich polohu na mapě. Obdržíte také užitečné údaje, jako je přesná adresa a čas poslední aktualizace polohy.

Na stránkách ❗️Scannero bude brzy vydána aktualizace. Budete moci hacknout číslo WhatsApp přímo přes messenger. Určitě to vyzkoušejte!

Více než umístění: Nejlepší 4 aplikace pro hackování čísla WhatsApp

Zatímco Scannero snadno sleduje jakákoli čísla WhatsApp, existují ještě výkonnější řešení. Aplikace, o které se chystám podělit, jsou ideální pro každého, kdo chce zjistit, jak hacknout účet WhatsApp s telefonním číslem. Zde jsou má nejlepší doporučení.

ProduktKlíčové vlastnostiZáruka vrácení penězMoje skóre
HaqerraMonitoruje protokoly hovorů, textové zprávy a mediální soubory.
Pořizuje snímky obrazovky
Umístění stop24/7 podpora
14 dní⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MoniterroKeyloggerem poháněné stránky
Sledování GPS v reálném čase
Odesílá chytrá oznámení
Zprávy o činnosti
14 dní⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ClevGuardSleduje soukromé a skupinové chaty
Zobrazuje sdílené fotografie a videa
30 dní⭐️⭐️⭐️⭐️
FlexispySleduje záznamy kontaktů a hovorů
Umožňuje přístup k historii chatu
10 dní⭐️⭐️⭐️⭐️

Haqerra

haqerra whatsapp

Haqeraa nabízí komplexní způsob, jak hacknout účet WhatsApp s telefonním číslem. Kromě historie chatu Haqeraa sleduje polohu v reálném čase, obnovuje smazané zprávy a dokonce zachycuje všechny mizející fotografie a videa, které si uživatelé mohou vyměňovat. Aplikace připojuje všechny důležité informace, jako jsou čísla kontaktů, jména a časové značky, takže můžete snadno zjistit, co dělají vaši blízcí.

KladyNevýhody
Spustí se neviditelně na cílovém zařízení.Žádné
Umožňuje přístup ke všem datům aplikace WhatsApp, včetně smazaných souborů a zpráv.
Posílený GPS trackerem
Monitoruje další aplikace sociálních médií, jako je Facebook, Instagram a Snapchat.

Jak Hack WhatsApp číslo pomocí Haqerra

  • Krok 1.

    Vytvořte si účet na oficiálních stránkách.

  • Krok 2.

    Vyberte typ cílového zařízení, Android nebo iOS. Nastavte aplikaci Haqerra podle pokynů přiložených k uvítacímu e-mailu.

  • Krok 3.

    Přihlaste se ke svému účtu z libovolného zařízení a začněte sledovat!

Moniterro

moniterro whatsapp

Moniterro je chytrá aplikace pro sledování sociálních médií. Pokud jste zvědaví, jak hacknout WhatsApp pouze s telefonním číslem, zkuste to. Díky přehledům o používání řízeným umělou inteligencí můžete rychle zjistit, koho vaše cílová skupina kontaktuje nejčastěji, a dokonce dostávat upozornění, když jsou v textech zmíněna konkrétní slova.

Klady:Nevýhody:
Generuje komplexní zprávy o používání aplikace WhatsApp.Nákladné pro sledování více zařízení.
Sleduje polohu v reálném čase.
Nelze ji najít ani odstranit.

ClevGuard

clevguard

I když se ClevGuard prodává jako rodičovská aplikace, můžete ji použít k hacknutí čísla WhatsApp. Je kompatibilní se zařízeními se systémem Android i iOS a má uživatelsky přívětivé rozhraní.

Klady:Nevýhody:
Umožňuje přístup ke konverzacím, hovorům a sdíleným souborům.Pořizuje snímky obrazovky všech zpráv místo třídění chatů podle kontaktů. Musíte tak strávit spoustu času procházením obsahu. 
Může fungovat i při slabém připojení k internetu.Drahé plány předplatného. 

Flexispy

flexispy

Flexispy zaokrouhluje můj seznam řešení, jak hacknout zprávy WhatsApp pomocí telefonního čísla. Pro ty, kteří hledají základní sledovací nástroje bez dalších funkcí, je tato aplikace dobrou volbou.

Klady:Nevýhody:
Umožňuje zobrazit kontakty a protokoly hovorů.Instalace může být složitá.
Obnoví historii chatu.Vyžaduje zakořenění nebo útěk z vězení.
Sledování aplikace WhatsApp je k dispozici pouze v balíčku předplatného Premium.

Jak hacknout WhatsApp pomocí čísla IMEI?

Není to tak dávno, co byly online průvodce vysvětlující, jak hacknout WhatsApp s telefonním číslem a IMEI. Technika "zrcadlení WhatsApp" využívala zranitelnost identifikace zařízení. Do klonovacího softwaru jste museli zadat IMEI cíle a telefonní číslo, aby si WhatsApp "myslel", že jste legitimní majitel účtu.

Nedávné bezpečnostní záplaty společnosti Meta však tuto zranitelnost opravily. Pokud vám tedy nějaká služba slibuje, že vám pomůže hacknout WhatsApp pomocí čísla IMEI, pravděpodobně máte co do činění s podvodníky. Místo riskování osobních údajů vyzkoušejte jedno z mnou doporučených řešení. Jsou snadná, výkonná a bezpečná.

Hack WhatsApp s telefonním číslem
Vyzkoušejte nyní

ČASTO KLADENÉ DOTAZY

Budou na sledovaném zařízení viditelné? Jsou špionážní aplikace viditelné na cílovém zařízení?

V tomto příspěvku jsem se zabýval pouze neviditelnými aplikacemi, takže si můžete být jisti, že vaše sledovací aktivity zůstanou neodhaleny.

Jak zjistit, zda někdo sleduje váš WhatsApp?

Můžete spustit antivirový skener, abyste zjistili spyware WhatsApp ve vašem zařízení. Pokud však hackeři používají pokročilé špionážní aplikace, nemusíte najít žádné neobvyklé aplikace nebo soubory. V takovém případě se obraťte na technickou službu a požádejte o kontrolu.

Může někdo vidět mé zprávy ve WhatsApp z jiného telefonu?

Pokud někdo používá ke čtení zpráv WhatsApp špionážní aplikace, může získat přístup k historii chatu z jakéhokoli telefonu, tabletu nebo počítače připojeného k internetu.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *