haqerra recenze
admin

Recenze aplikace Haqerra: Vše, co potřebujete vědět

Aktualizováno 08.02.24

Podle nejnovějších statistik je přibližně 6,7 miliardy chytrých telefonů uživatelů po celém světě. To znamená, že pokud chcete sledovat něčí každodenní aktivity, je velmi pravděpodobné, že používá chytrý telefon. Sledování jejich telefonu vám proto může pomoci tohoto cíle dosáhnout.

Haqerra je jednou z nejoblíbenějších a nejpoužívanějších mobilních sledovacích aplikací na trhu. Pokud vás tato aplikace zaujala, pokračujte ve čtení této podrobné recenze aplikace Haqerra a dozvíte se o jejích funkcích, kompatibilitě, cenách a výhodách a nevýhodách.

Jak to funguje

Haqerra je komplexní aplikace pro sledování telefonu, která nabízí širokou škálu výkonných funkcí pro sledování telefonu. Pomocí této aplikace můžete diskrétně sledovat veškeré aktivity na cílovém zařízení pomocí vlastního smartphonu, karty nebo počítače.

Zde je seznam klíčových funkcí, které aplikace Haqerra přináší.

  • Monitorování sociálních médií: Umožňuje sledovat všechny aktivity, jako jsou lajky, komentáře a sdílení na různých platformách sociálních médií, včetně Facebooku, Instagramu, Snapchatu a Tinderu.
  • Zobrazení hovorů a seznamu kontaktů: Nabízí historii odchozích i příchozích hovorů (včetně smazaných) a přístup k celému seznamu kontaktů.
  • Sledování polohy: Poskytuje informace o poloze cílových zařízení v reálném čase a podrobnou historii GPS pro zobrazení navštívených míst a použitých tras.
  • Messengery a SMS: Zobrazuje přijaté, odeslané a smazané zprávy a konverzace mobilního operátora v různých aplikacích, včetně aplikací WhatsApp, Telegram, iMessage, Viber, Line a Messenger.
  • Internetová historie a záložky: Umožňuje zobrazit historii procházení a uložené záložky v cílovém zařízení a zjistit, co hledají a prohlížejí.
  • Mediální soubory: Nabízí přístup do galerie pro zobrazení všech typů uložených mediálních souborů, včetně fotografií a videí, a to i těch smazaných a skrytých.
  • Skryté sledování: Skrytý režim aplikace Haqerra nás skutečně zaujal, protože v telefonu běží zcela tiše, aniž by zobrazoval jakákoli oznámení nebo ikony.
  • Vzdálený keylogger: Zaznamenává každý stisk klávesy na cílovém zařízení a pomáhá vám zjistit, co, kdy a kde dotyčný píše, aniž by byl odhalen.
  • Tajný záznamník obrazovky: Je vybaven nástrojem pro automatické pořizování snímků obrazovky, který umožňuje zjistit, co se děje v telefonu uživatele.

Haqerra Kompatibilita se zařízeními a platformami

Aplikace Haqerra podporuje oba hlavní operační systémy chytrých telefonů, včetně iOS a Androidu. To znamená, že ji můžete spustit na všech chytrých telefonech iPhone, iPadech a tabletech se systémem Android s připojením k internetu.

Všechna zařízení iPhone a iPad však musí mít systém iOS 7 až 13+ bez útěku z vězení. Zařízení se systémem Android musí mít systém Android 4.0 nebo vyšší. Kromě toho je pro sledování aplikací WhatsApp, Viber, Skype, Facebook, Gmail, sítí Wi-Fi a instant messenger vyžadováno rootování zařízení se systémem Android.

Haqerra Recenze: Výhody a nevýhody aplikace

Stejně jako každá jiná aplikace má i Haqerra své výhody a nevýhody a pro informované rozhodnutí je důležité jim porozumět. Tyto výhody a nevýhody jsme nastínili na základě vlastních zkušeností a online recenzí uživatelů aplikace Haqerra.

Klady

✅ Komplexní funkce sledování telefonu

✅ Podpora všech populárních platforem sociálních médií

✅ Kompatibilní s oběma hlavními operačními systémy chytrých telefonů

✅ Pro skryté sledování běží na cílovém zařízení v tichosti

✅ Moderní šifrování pro bezpečnost soukromých dat

✅ Uživatelsky přívětivé a intuitivní rozhraní

✅ Vynikající keylogger.

Nevýhody

❌ Pro instalaci je nutný přístup k cílovému telefonu.

❌ Pro sledování sociálních médií je nutné zakořenění zařízení se systémem Android

❌ Není k dispozici demo ani bezplatná zkušební verze.

Jak nainstalovat aplikaci Haqerra

Průvodce instalací systému haqerra

Pokud vás zajímá, jak Haqerru používat, máte štěstí, protože postup je jednoduchý. Jedinou potenciální překážkou, kterou jsme našli, je to, že k instalaci potřebujete přístup k cílovému zařízení.
Zde najdete návod k instalaci systému Haqerra.

  1. Přejděte na oficiální webové stránky společnosti Haqerra a klikněte na "Začněte nyní" v pravém horním rohu.

  2. Vyberte požadovaný operační systém (iOS nebo Android) a klikněte na tlačítko "Další."

  3. Vyberte činnosti, které chcete sledovat, a rozhodněte, zda chcete mít přístup k datům v reálném čase.

  4. Zapněte nebo vypněte neviditelný režim a klikněte na tlačítko "Další."

  5. Zadejte svou e-mailovou adresu a vyberte preferovaný model předplatného.

  6. Zkontrolujte si e-mail, kde najdete odkaz ke stažení a pokyny.

  7. Nainstalujte aplikaci do cílového zařízení a spusťte ji.

Poté můžete otevřít ovládací panel aplikace Haqerra ve svém oblíbeném prohlížeči pomocí libovolného zařízení a zahájit monitorování.

Hackněte snadno jakýkoli mobilní telefon Davice
Vyzkoušejte nyní

Cenový model a model předplatného Haqerra

Haqerra je dodávána s několika plány předplatného, což považujeme za dobrou vlastnost, protože se může přizpůsobit uživatelům s různými rozpočtovými omezeními a potřebami. Pokud chcete vědět, kolik Haqerra stojí, zde jsou tři modely předplatného a jejich ceny, které aplikace nabízí:

Instalace systému haqerra v prvním kroku

Měsíční balíček

  • Náklady: $41,99 měsíčně
  • Platební cyklus: Účtováno na začátku každého měsíce

Balíček na 3 měsíce

  • Náklady: $24,00 měsíčně, celkem $72
  • Platební cyklus: Účtováno v plné výši na začátku tříměsíčního období.

12měsíční balíček

  • Náklady: $10,00 měsíčně, celkem $120
  • Platební cyklus: Účtuje se v plné výši na začátku každého roku.

Nejčastější dotazy

Jak můžete sledovat telefon, aniž byste k němu měli přístup?

Pomocí systému Haqerra můžete telefon sledovat i bez neustálého fyzického přístupu, protože poskytuje data v reálném čase přes internet, která lze zobrazit prostřednictvím libovolného zařízení s využitím prohlížeče. K instalaci aplikace však budete zpočátku potřebovat fyzický přístup k cílovému zařízení.

Je používání aplikace Haqerra legální?

Před použitím aplikace Haqerra nebo jakékoli jiné aplikace pro sledování telefonu je důležité znát místní předpisy o ochraně osobních údajů, protože se mohou v jednotlivých místech lišit. Obecně platí, že ke sledování zařízení potřebujete souhlas majitele. Ujistěte se tedy, že znáte a dodržujete místní zákony, abyste se vyhnuli právním problémům.

Můžete použít Haqerru pro rodičovskou kontrolu?

Ano, aplikaci Haqerra můžete určitě použít k rodičovské kontrole, protože má výkonné funkce pro sledování telefonu. Pomůže vám sledovat aktivity vašich dětí a zajistit jejich bezpečnost.

Jak vybrat nejlepší aplikaci pro sledování telefonu?

Nejúčinnějším způsobem, jak vybrat nejlepší aplikaci pro sledování telefonu, je určit své potřeby a hledat aplikaci, která je splňuje. Obecně byste při hledání aplikace pro sledování telefonu měli zvážit tři hlavní faktory, mezi které patří funkce, zákaznická podpora a snadnost použití.

Závěrečné myšlenky

Pokud hledáte snadno použitelnou a funkčně bohatou aplikaci pro sledování telefonu, která upřednostňuje ochranu osobních údajů a funguje na všech běžných smartphonech, může být Haqerra tou nejlepší volbou.

Podle našeho názoru je jedinou podstatnou nevýhodou to, že k instalaci je nutný přístup k cílovému zařízení. Poté běží hladce a tiše a pomůže vám sledovat všechny požadované činnosti telefonu.

Doufáme, že vám tato podrobná recenze společnosti Haqerra pomohla určit, zda je to pro vás ta správná volba. Nakonec se ujistěte, že před použitím aplikace pro sledování telefonu důkladně znáte místní pravidla a předpisy, abyste zůstali na správné straně zákona.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *