jak číst něčí's whatsapp zprávy, aniž by věděli
admin

Jak číst zprávy WhatsApp z jiného zařízení: Průvodce krok za krokem

Aktualizováno 08.22.24

Požadavek být informováni o svých blízkých nebo chránit své milované vedl některé k tomu, že se zajímali o to, jak vidět něčí zprávy ve WhatsApp, aniž by o tom věděli.

To sice vyvolává značné obavy, ale pro zodpovědné používání je zásadní pochopit možnosti a omezení.

Mohu vidět zprávy někoho jiného ve službě WhatsApp??

Abych rychle odpověděl na vaši otázku: "Mohu vidět zprávy WhatsApp někoho jiného?" Ano, můžete.

Pokud chcete bezproblémově sledovat zprávy WhatsApp, tyto metody nabízejí inovativní řešení, které vám pomůže naučit se číst něčí zprávy WhatsApp, aniž by o tom věděl.

Metoda 1: Haqerra

haqerra whatsapp

Pokud se chcete naučit, jak snadno číst další zprávy WhatsApp na iPhonu, Haqerra je sofistikovaný monitorovací nástroj, který poskytuje přístup ke zprávám WhatsApp v reálném čase.

Jak nainstalovat Haqerra

  • Vytvoření účtu: Navštivte oficiální webové stránky společnosti Haqerra a zaregistrujte si účet.
  • Plán předplatného: Vyberte si plán předplatného, který vyhovuje vašim potřebám monitorování, a dokončete proces nákupu.
  • Nainstalujte aplikaci: Podle pokynů stáhněte aplikaci Haqerra do cílového zařízení.
  • Aktivace skrytého režimu: Nakonfigurujte aplikaci tak, aby byla spuštěna ve skrytém režimu a zůstala uživateli zařízení skryta.
  • Zprávy z monitoru: Přihlaste se do řídicího panelu Haqerra z libovolného webového prohlížeče a sledujte zprávy WhatsApp odeslané a přijaté na cílovém zařízení.

Klady

✅ Nabízí okamžitý přístup ke konverzacím WhatsApp cílového zařízení a poskytuje aktuální informace.

✅ Funguje zcela nezjistitelně, takže cílový uživatel o sledování neví.

✅ Zahrnuje podrobné zprávy o zprávách, včetně smazaných, časových razítek a kontaktních informací.

Nevýhody

❌ Používání takového nástroje vyvolává značné problémy s ochranou soukromí a potenciálně porušuje právo jednotlivců na důvěrnost.

Metoda 2: WhatsApp Web

WhatsApp Web je funkce, která uživatelům umožňuje zrcadlit jejich mobilní účet WhatsApp ve webovém prohlížeči, což jim umožňuje naučit se číst zprávy WhatsApp z jiného zařízení.

Jak používat aplikaci WhatsApp Web

  • Otevřete aplikaci WhatsApp Web: Přejděte na webové stránky WhatsApp zadáním web.whatsapp.com do webového prohlížeče počítače. Na obrazovce se zobrazí QR kód. Pomocí něj se můžete naučit, jak číst něčí zprávy ve službě WhatsApp pomocí kódu QR.
  • Spuštění aplikace WhatsApp v telefonu: Otevřete aplikaci WhatsApp v mobilním zařízení. Přejděte do nastavení klepnutím na tři tečky (nebo na ikonu ozubeného kola na iPhonu) v horním rohu aplikace.
  • Vyberte možnost WhatsApp Web/Desktop: V nabídce nastavení vyberte možnost "WhatsApp Web/Desktop". Tím se v aplikaci otevře skener QR kódů.
  • Naskenujte kód QR: Pomocí telefonu naskenujte kód QR na obrazovce počítače.
  • Navázání spojení: Váš účet WhatsApp se okamžitě synchronizuje s webovým prohlížečem a vaše zprávy budou dostupné na obrazovce počítače.

Klady

✅ Nabízí klávesnici plné velikosti a výraznější displej pro snadnější psaní a čtení, což zlepšuje celkový zážitek ze zpráv.

✅ Umožňuje jednoduché sdílení dokumentů, obrázků a dalších souborů pomocí funkce drag-and-drop, takže je velmi vhodný pro pracovní i osobní použití.

✅ Zrcadlí mobilní aplikaci WhatsApp a zajišťuje synchronizaci všech zpráv v reálném čase mezi telefonem a počítačem.

Nevýhody

❌ Aby bylo možné udržovat webové připojení, musí být telefon připojen k internetu a nesmí být příliš daleko od počítače.

Metoda 3: Zálohování

jak zobrazit něčí zprávy WhatsApp, aniž by o tom věděli

Pokud vás zajímá, jak si přečíst něčí zprávy ve WhatsApp, můžete si přečíst jeho zprávy pomocí přístupu k zálohám zpráv (například na Disku Google nebo iCloudu).

Jak získat přístup ke zprávám WhatsApp prostřednictvím zálohování

  • Ověřit existenci zálohy: Zkontrolujte, zda byl účet WhatsApp zálohován na Disku Google nebo iCloudu. To lze obvykle zkontrolovat v nastavení aplikace WhatsApp v části "Chaty" > "Zálohování chatu".
  • Přístup ke cloudovému účtu: Přihlaste se k účtu Google Drive nebo iCloud, kde jsou zálohy uloženy.
  • Vyhledejte zálohu aplikace WhatsApp: Vyhledejte soubor zálohy aplikace WhatsApp v cloudovém úložišti. Obvykle se nachází ve vyhrazené složce WhatsApp v hlavním adresáři disku.
  • Stáhněte si zálohu: Pokud to platforma umožňuje, stáhněte soubor zálohy do bezpečného umístění v počítači nebo v zařízení, kde hodláte zálohu obnovit.
  • Odinstalujte a znovu nainstalujte aplikaci WhatsApp: V zařízení, kde chcete zprávy číst, odinstalujte a poté znovu nainstalujte aplikaci WhatsApp.
  • Ověření telefonního čísla: Otevřete aplikaci WhatsApp a postupujte podle postupu nastavení. Zadejte telefonní číslo, které bylo použito k vytvoření zálohy.
  • Obnovení ze zálohy: Po výzvě klepněte na "Obnovit" a načtěte zprávy ze staženého záložního souboru.

Klady

✅ Umožňuje obnovit téměř všechny dříve vyměněné zprávy, fotografie a videa za předpokladu, že byly zahrnuty do zálohy.

✅ Ideální pro legitimní obnovení historie zpráv při změně telefonu nebo po obnovení továrního nastavení.

✅ Jakmile máte záložní soubor, nepotřebujete mít k původnímu zařízení trvalý přístup.

Nevýhody

❌ Přístup k zálohám někoho jiného bez jeho souhlasu a jejich použití k tomu, abyste se dozvěděli, jak číst něčí zprávy v aplikaci WhatsApp bez jeho telefonu, představuje významný zásah do soukromí a je potenciálně nezákonné.

Čtení něčích zpráv ve WhatsApp, aniž by o tom věděli
Vyzkoušejte nyní

Metoda 4: Podvržení počítače Mac

Podvržení Macu zahrnuje napodobení adresy Macu cílového telefonu na vašem zařízení, abyste oklamali servery WhatsApp a mohli se naučit číst zprávy WhatsApp jiných lidí.

Jak používat podvržený Mac pro WhatsApp

  • Odinstalujte aplikaci WhatsApp: Nejprve odinstalujte aplikaci WhatsApp ze svého zařízení. Je nutné nastavit aplikaci WhatsApp s podvrženou adresou MAC.
  • Získejte adresu MAC cíle: Pro fyzické zjištění adresy MAC cílového zařízení je třeba získat k němu přístup. Přejděte do nastavení telefonu, poté do části "O telefonu" a zapište si adresu MAC Wi-Fi. Ta se liší v závislosti na operačním systému (iOS, Android atd.).
  • Zaznamenejte adresu MAC zařízení: Před změnou adresy MAC si poznamenejte původní adresu MAC zařízení pro pozdější obnovení.
  • Podvržení adresy MAC: Pomocí aplikace nebo softwaru pro podvržení adresy MAC změňte adresu MAC svého zařízení na adresu MAC cíle.
  • Přeinstalujte aplikaci WhatsApp: Po podvržení adresy MAC znovu nainstalujte aplikaci WhatsApp do svého zařízení a nastavte ji pomocí telefonního čísla cíle.
  • Ověření účtu: Budete muset krátce obnovit přístup k cílovému telefonu, abyste získali ověřovací kód zaslaný společností WhatsApp (prostřednictvím SMS nebo hovoru) a dokončili nastavení ve svém zařízení.
  • Přístup ke zprávám WhatsApp: Po úspěšném ověření můžete přistupovat ke zprávám WhatsApp cílového uživatele a přijímat je na svém zařízení, které zrcadlí jeho účet WhatsApp.

Klady

✅ Poskytuje přístup k cílovým zprávám WhatsApp v reálném čase, dokud je spoofing aktivní.

✅ Po nastavení nepotřebujete k přijímání zpráv WhatsApp trvalý přístup k cílovému zařízení.

✅ Při správném provedení nemusí cílový uživatel zjistit žádnou změnu nebo si uvědomit, že jeho účet WhatsApp je zrcadlen, což umožňuje diskrétní sledování.

Nevýhody

❌ Vyžaduje technické znalosti, včetně přístupu k MAC adresám a jejich změny, což může vyžadovat rootování nebo jailbreak zařízení.

Závěrečné myšlenky

Volba metody, jak získat vzdálený přístup ke zprávám WhatsApp, závisí na konkrétních okolnostech a potřebách.

Každý z nich nabízí jedinečný způsob, jak si zajistit informovanost a spojení, a překlenout tak propast mezi pouhou zvědavostí a informovaností.

Odpovědné využívání těchto technologií může zlepšit vaše porozumění a interakci.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *