jak hacknout účet tiktok
admin

Jak se v roce 2024 nabourat do cizího účtu TikTok

Aktualizováno 08.22.24

V roce 2022 byla aplikace TikTok nejstahovanější aplikací na světě, a to s 672 milionů stažení. Odhaduje se, že má 955,3 milionu aktivních uživatelů do konce roku 2024.

Nabourat se do cizího účtu TikTok už není žádná věda. Se správným nástrojem to zvládnete, i když nejste profesionální hacker.

Je možné Hacknout účet TikTok?

Ano, hacknout účet TikTok je možné. Ačkoli má TikTok různá nastavení, která brání hacknutí účtů uživatelů, stále je možné se do něj nabourat. Profesionální hackeři se do účtů TikTok nabourávají pomocí malwaru nebo s využitím slabých hesel.

Hackování účtu TikTok nebo jiného účtu na sociální síti se zdá být nevhodné, ale za určitých podmínek musíte.

Proč můžete potřebovat hacknout TikTok?

Přístup k něčímu účtu na sociální síti nebo TikToku zní špatně, ale můžete to udělat, pokud jste znepokojený rodič nebo manžel/manželka. Některé správné nebo běžné důvody, které mohou vybízet k nabourání se do účtu TikTok, jsou následující:

  • Sledujte své děti: Jako rodič můžete hacknout účet TikTok, pokud máte pocit, že vaše dítě tráví příliš mnoho času, nebo chcete zavést rodičovskou kontrolu aplikace.
  • Sledujte svého manžela/manželku: Můžete také zkontrolovat konverzace na TikToku a zjistit, zda vás manžel nebo manželka nepodvádí.
  • Umístění stopy: Hacknutí účtu TikTok lze také využít k získání živé polohy vašich blízkých.
Nabourání se do něčího účtu TikTok's
Vyzkoušejte nyní

3 způsoby, jak hacknout TikTok

Pokud stále chcete vědět, jak se nabourat do účtu TikTok, našli jsme tři nejjednodušší způsoby. Pomocí nich se můžete nabourat do účtu TikTok, aniž by o tom kdokoli věděl, sledovat aktivity svého dítěte a manžela/manželky, sledovat polohu a další. 

Hackování TikToku pomocí Haqerra

haqerra

Haqerra je spolehlivá monitorovací aplikace, která dokáže hacknout něčí účet TikTok, Facebook, WhatsApp, Snapchat nebo Instagram. Tato aplikace umožňuje sledovat všechny aktivity na sociálních sítích, lajky, sdílení, komentáře, a dokonce i smazané zprávy. Můžete tak lépe sledovat své blízké a starat se o ně. Kromě sledování sociálních sítí má aplikace Haqerra několik jedinečných funkcí.

  • Vzdálené sledování

Haqerra je výkonná a všestranná aplikace, která umožňuje vzdálený přístup k cílovému zařízení. Můžete vzdáleně sledovat veškeré aktivity, kontrolovat historii hovorů, zprávy, a dokonce i odstraněné chaty, zprávy a protokoly hovorů.

  • Sledování polohy

Pomocí systému Haqerra můžete zjistit živou polohu cílového zařízení. Tato funkce je velmi výhodná pro rodiče, kteří se velmi starají o bezpečnost svých dětí. Pokud se děti nevrátí včas domů ze školy nebo odkudkoli, mohou je lokalizovat a zjistit, zda jsou v bezpečí, nebo ne.

  • Sledování historie prohlížeče

Další fantastickou funkcí systému Haqerra je sledování historie procházení vašeho dítěte. Můžete zkontrolovat, které webové stránky navštívilo, kolik času strávilo prohlížením a vše ostatní, co chcete vědět, abyste zajistili, že vaše dítě prohlíží bezpečný a věku přiměřený obsah na internetu.

  • Hacknutí fotoaparátu telefonu na dálku

Zdá se nemožné, aby se někdo na dálku naboural do fotoaparátu telefonu. Ale s Haqerrou není nic nemožné. Dokáže se na dálku nabourat do fotoaparátu telefonu a získat přístup ke všem médiím, včetně fotografií, videí a smazaných médií. Navíc můžete vzdáleným přepnutím kamery telefonu zkontrolovat okolí a to, co se děje.

  • Protokolování kláves

Nejpokročilejší funkcí systému Haqerra je zaznamenávání kláves. Ukládá všechny stisky kláves provedené na cílovém zařízení, včetně hesel, uživatelských jmen a citlivých informací potřebných k přihlášení k určitému účtu. 

  • Režim Stealth

Po instalaci programu Haqerra do cílového zařízení automaticky zmizí a pracuje ve skrytém režimu. Nikdo tak nemůže zjistit a zjistit, že jej někdo neustále monitoruje prostřednictvím mobilního telefonu.

Jak hacknout TikTok pomocí aplikace Haqerra

Nabourání účtu TikTok pomocí aplikace Haqerra je velmi jednoduché. Stačí postupovat podle jednoduchých kroků. Pak můžete kdykoli vzdáleně hacknout TikTok nebo jakýkoli sociální účet na cílové jednotce.

Krok 1: Před instalací aplikace Haqerra si na jejích oficiálních stránkách zakupte balíček předplatného. Odkaz ke stažení a pokyny obdržíte poštou.

Instalace systému haqerra v prvním kroku

Krok 2: Získejte fyzický přístup k cílovému zařízení na několik minut. Nyní postupujte podle níže uvedených kroků pro Android a iOS zvlášť a nainstalujte aplikaci.

Pro zařízení se systémem Android

  • V nastavení zařízení se systémem Android povolí stahování z neznámých zdrojů.
  • Stáhněte si aplikaci Haqerra.
  • Nyní nainstalujte aplikaci do cílového zařízení podle pokynů v mailu.
  • Zadejte aktivační kód a na panelu nastavení vyberte funkce, které chcete sledovat.

Pro zařízení iOS

  • V případě potřeby proveďte útěk z vězení na cílovém zařízení.
  • Stáhněte si aplikaci.
  • Aplikaci nainstalujte podle pokynů v e-mailu.
  • Zadejte aktivační kód a vyberte požadované funkce pro sledování.

Hackování TikToku pomocí Keyloggeru

Pokud chcete vědět, jak se nabourat do cizího účtu TikTok, další metodou je keylogging. Na internetu jsou k dispozici různé aplikace pro keylogger, které vám mohou umožnit přístup přečtením uživatelských jmen, hesel a přihlašovacích údajů. 

Stačí si stáhnout aplikaci a postupovat podle pokynů. Funkce keyloggeru Haqerra umí vše, co potřebujete k přihlášení nebo hacknutí účtu TikTok, spolu s mnoha dalšími funkcemi.

Hackování TikToku pomocí phishingu

jak se nabourat do něčího účtu tiktok's

Do účtu TikTok se můžete nabourat také pomocí phishingu. Nejběžnější formou phishingu je, když hackeři pošlou zprávu, která vypadá, že pochází z legitimního zdroje.

Kliknutím na zprávu nebo odkaz jsou vaše údaje, osobní informace nebo přihlašovací údaje sdíleny s hackerem. Pokud chcete vědět, jak se nabourat do cizího účtu TikTok pomocí phishingu, postupujte podle následujících kroků:

  • Chcete-li v prohlížeči spustit podvodnou kampaň, otevřete podvodnou webovou stránku.
  • Na podvodné webové stránce se přihlaste pomocí své e-mailové adresy.
  • Webová stránka vygeneruje odkaz. Tento odkaz můžete sdílet se svými dětmi nebo s kýmkoli jiným prostřednictvím e-mailu nebo jiné služby zasílání zpráv.
  • Kdokoli klikne na odkaz, budou jeho přihlašovací údaje hacknuty a sdíleny s vámi prostřednictvím e-mailu.

Nyní můžete sledovat, co dělají na svém účtu TikTok.

Závěr

Se správným nástrojem a metodou není hacknutí účtu TikTok žádný problém. Nyní, když jste se dozvěděli, jak hacknout účet TikTok, začněme s nejspolehlivějším a nejbezpečnějším nástrojem Haqerra.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *