historie vyhledávání safari iphone
admin

Jak snadno zobrazit historii vyhledávání v zařízení iPhone

Aktualizováno 06.19.24

Protože máte k dispozici tolik informací, není divu, že můžete ztratit přehled o užitečných webových stránkách, které jste navštívili.

Sledování a správa historie vyhledávání na iPhonu je důležitá z několika důvodů.

V tomto článku se dozvíte, jak snadno zobrazit historii vyhledávání v iPhonu.

Najdete zde tipy pro bezproblémovou práci s historií - od standardních nástrojů dostupných v prohlížečích Safari a Chrome až po složitější nástroje.

Proč potřebujete vidět historii vyhledávání v iPhonu?

Vždy je důležité pochopit, jak zkontrolovat úplnou historii vyhledávání na iPhonu v nastavení pro osobní použití, které může pomoci při vyvolání navštívených webových stránek a odstranění nepotřebných údajů.

Je velmi důležité, aby rodiče, zejména ti, kteří mají malé děti, sledovali, co si jejich děti prohlížejí, a zajistili, že navštěvují pouze relevantní a bezpečné stránky.

Zaměstnanci a studenti mohou také vyžadovat sledování historie prohlížení pro pracovní a akademické účely, aby se zabránilo rozptylování a zajistilo se dodržování zásad přijatelného používání.

Pak máte manžela/manželku, osobu, se kterou byste měli strávit zbytek života. Možná máte nějaké problémy s důvěrou nebo prostě chcete vědět, co dělal.

5 nejlepších způsobů kontroly historie na iPhonu

Níže jsou uvedeny běžné přístupy, pomocí kterých můžete zobrazit historii vyhledávání na iPhonu:

Tyto techniky vám pomohou sledovat aktivity na webu, pokud musíte sledovat určitý web nebo se jen chcete ujistit, že vám neunikla žádná aktivita na webu.

1. Kontrola webové historie pomocí Haqerra

haqerra

Haqerra je velmi doporučovaná aplikace vytvořená speciálně pro sledování webové historie v telefonech iPhone.

Snadno se používá a má vynikající funkce, takže je ideální pro rodiče a všechny, kteří potřebují sledovat aktivity uživatele při prohlížení webu.

Jednou z výhod používání aplikace Haqerra je možnost sledovat historii vyhledávání na iPhonu obecně a například konkrétní vyhledávání v Safari a dalších prohlížečích.

Jedná se o nejjednodušší způsob zobrazení odstraněné historie.

Vlastnosti systému Haqerra

  • Podrobné přehledy historie procházení
  • Upozornění na nevhodný obsah
  • Snadná instalace a uživatelsky přívětivé rozhraní
  • Kompatibilita napříč zařízeními

Instalace a nastavení systému Haqerra je jednoduché. Po instalaci poskytuje aktualizace v reálném čase a jasný přehled o všech aktivitách při procházení, čímž zajišťuje plnou kontrolu nad používáním internetu ve vašem zařízení.

2. Jak zobrazit historii Safari na jiném zařízení

jak zkontrolovat historii vyhledávání v iphonu v nastavení

iPhone má jako výchozí webový prohlížeč Safari, a proto je jedním z nejčastěji používaných míst pro zobrazení webové historie.

Chcete-li zobrazit historii vyhledávání v prohlížeči Safari na iPhonu, otevřete prohlížeč, přejděte do pravého horního rohu, kde najdete ikonu záložky, a klikněte na historii.

Historii Safari v iPhonu lze snadno zkontrolovat; zobrazí se všechny vaše webové aktivity v zařízení.

Chcete-li zobrazit historii Safari na jiném zařízení, například na Macu nebo iPadu, zajistěte, aby bylo Safari synchronizováno prostřednictvím. iCloud.

V počítači Mac otevřete Safari a kliknutím na nabídku "Historie" zobrazte seznam naposledy navštívených stránek.

V zařízení iPad otevřete Safari, klepněte na ikonu záložky a poté klepnutím na kartu historie získáte přístup k historii procházení.

3. Kontrola historie vyhledávání na iPhonu v prohlížeči Chrome

kontrola historie vyhledávání v iphonu v prohlížeči Chrome

Pokud uživatelé dávají přednost prohlížeči Chrome před prohlížečem Safari, je kontrola historie vyhledávání tak snadná, jak to jen jde.

Pokud používáte prohlížeč Chrome, musíte jej otevřít, přejít na tři tečky v dolní části obrazovky a vybrat možnost Historie. Tím se zobrazí všechny navštívené webové stránky a všechna vyhledávání provedená v prohlížeči Chrome.

Google Chrome organizuje historii procházení napříč zařízeními, která jsou přihlášena k účtu Google, a usnadňuje tak její správu na více zařízeních.

Tato funkce je užitečná zejména pro uživatele, kteří používají iPhone a další zařízení k procházení internetu.

Kontrola historie vyhledávání na iPhonu
Vyzkoušejte nyní

4. Jak zkontrolovat historii vyhledávání na iPhonu v Nastaveních

Kromě historie konkrétních prohlížečů mají iPhony i další možnosti, které uživatelům umožňují kontrolovat historii vyhledávání a manipulovat s ní.

Na levém panelu klikněte na Nastavení a na kartě Aplikace vyberte možnost Kontrola historie Safari na iPhonu nebo Chrome.

Zde si můžete zobrazit data a historii procházení, což vám dává větší kontrolu nad operacemi na internetu.

To je užitečnější pro ty, kteří chtějí manipulovat se soubory cookie, mezipamětí a dalšími aspekty prohlížení, aniž by museli otevřít prohlížeč.

Poznání různých nastavení historie procházení iPhone umožňuje spravovat zařízení z hlediska výkonu a zabezpečení.

5. Jak zobrazit historii vyhledávání na iPhonu pomocí zálohy iCloud

zobrazení historie vyhledávání v iphonu pomocí zálohy icloud

iCloud Backup je další funkcí, kterou lze použít k zobrazení historie vyhledávání v iPhonu.

V nastavení iCloudu je možnost zálohovat všechna data o procházení, abyste o ně nepřišli v případě ztráty nebo resetování zařízení.

Chcete-li zobrazit historii prostřednictvím služby iCloud, přihlaste se k účtu iCloud na jiném zařízení a přejděte do souboru zálohy přiřazeného k tomuto zařízení.

Kromě toho, že poskytuje celkový přehled o historii používání webu, zajišťuje také zabezpečení dat a jejich obnovení.

Zapojení služby iCloud pro ukládání historie vyhledávání představuje dodatečné zabezpečení a efektivitu, a proto by ji uživatelé iPhonu měli zvážit.

Závěr

Je důležité naučit se kontrolovat historii vyhledávání na iPhonu, abyste mohli kontrolovat webovou aktivitu a vyhnout se potenciálně nebezpečným stránkám.

Každá z metod, včetně Safari, webové historie Chrome v iPhonu, nabídky nastavení nebo zálohování iCloud, má své vlastní výhody v závislosti na požadavcích uživatele.

Znalost historie procházení vám zajistí, že při sledování své internetové aktivity budete mít z iPhonu plný užitek.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *