psychologické triky, jak chytit podvodníka
admin

6 neobvyklých psychologických triků, jak chytit nevěrníka

Aktualizováno 06.19.24

Stejně jako v každém jiném vztahu můžete i ve vztahu s partnerem zažívat vzestupy a pády. Když se však do toho vloží nevěra, je to zvrat, ke kterému jste se pravděpodobně nepřipojili.

Pravda o nevěře je taková, že se nestane z ničeho nic. Mnoho lidí si příznaků citové nevěry všimne brzy, ale rozhodnou se na ni nereagovat. Výsledkem je, že, 70% párů alespoň jednou v životě zažilo nevěru.

Pokud tedy chcete ochránit své srdce před případnou zradou, může být aktivní přístup velmi důležitý. Mám pro vás šest jedinečných psychologických triků, jak nevěrníka nachytat. 

Možná se zdánlivě neliší od typických svépomocných rad, ale na základě vlastních zkušeností fungují.

1. Sledování změn v používání technologií

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak přimět manželku k přiznání nevěry, je něco, co má neustále u sebe: mobilní telefon. Pokud si všimnete, že telefon používá častěji než obvykle a má tendenci skrývat displej, když jste nablízku, pátrejte dál.

Ale počkejte. Než začnete slídit v jejím telefonu, pečlivě zvažte možná rizika. Nechcete se přece nechat chytit, ne? Pro diskrétní a důsledné sledování doporučuji aplikaci Aplikace Haqerra. Použil jsem ji na telefonu svého bývalého, když se mi jeho chování začalo zdát nestandardní. Jakmile byla Haqerra spuštěna, zkontrolovala jsem jeho soukromé zprávy, hovory a nedávné polohy. 

Jeden konkrétní detail ve mně vzbudil podezření, a tak jsem si pořídil snímek obrazovky pro pozdější diskusi. Díky této chytré taktice mě můj bývalý neměl důvod obviňovat z paranoie.

2. Pozvěte je několikrát ven

trikové otázky, jak chytit podvodníka

Pokud se váš partner seznámil s někým mimo váš vztah, může jeho nadšení pro trávení času s vámi rychle opadnout. Jedním z nejlepších psychologických triků, jak nevěrníka přistihnout, je v tomto případě pozvat ho na celodenní výlet nebo na něco jiného, co by ho bavilo.

Pokud s vaším nápadem nadšeně souhlasí, ale pak v den X udělají vše pro to, aby vaše rande zkrátili, vypovídá to o jejich skutečných citech k vám. Špatné dny se stávají každému z nás. Chápu to. Ale pokud se tento vzorec opakuje několikrát, vzrušení, po kterém touží, jim poskytuje někdo jiný a vy to rozhodně nejste.

3. Zkontrolujte, zda nejsou nadměrně kompenzováni

Být milý a štědrý je standardem zdravého vztahu. Pokud vám však partner vychází vstříc v každém vašem rozmaru, může to být znamení, že se vám snaží vynahradit skrytou vinu. 

Jak tedy nejlépe chytit nevěrného manžela, který je velmi chytrý? Tady je trik: požádejte ho hezky o laskavost, kterou by obvykle odmítl, a pozorujte jeho reakci. Pokud překvapivě souhlasí, pak víte, že se děje něco podezřelého.

Zjistěte, zda podvádějí
Vyzkoušejte nyní

4. Sblíží se s přáteli

Tuto strategii rád nazývám "nejslabší článek". Místo toho, abyste k přichycení nevěrníka používali záludné otázky, najděte v okruhu přátel svého partnera osobu, která s největší pravděpodobností něco prozradí.

Klíčem k úspěchu je získat si důvěru této osoby dříve, než začnete hovořit o svém partnerovi a jeho chování. Jde o to, aby vše bylo neformální a přirozené.

Můžete se například zeptat:

  • Jste unaveni z nového projektu v práci? X mi řekl, že na něj najímají nové lidi.
  • Trávíte v poslední době více času s X? X říkal, že jsi pro něj jako rodina.

5. Předstírejte, že víte víc, než víte

Prvním pravidlem každého lháře je vyzařovat sebedůvěru, zejména když se eruшк partner snaží diskutovat o problémech ve vztahu. Věřte, že se v hloubi duše možná třese strachem, že bude přistižen.

Proč tedy nezkusit pomocí záludných otázek zjistit, zda vás vaše přítelkyně podvádí? Zde je několik nápadů:

  • Pozdě v noci jsem na tvém telefonu viděl oznámení od X. Kdo to je?
  • Včera jsem jel kolem kavárny X a viděl jsem tě tam. Byl to pracovní oběd s tvým novým spolupracovníkem?

Než začnete klást záludné otázky, abyste podvodníka přistihli, je lepší mít k dispozici pádné důkazy. Použil jsem například nástroj Haqerra pro sledování polohy. Výsledky? Byl po práci v baru. Co jsem udělal dál? O to se podělím v další části.

Zjistěte, zda podvádějí
Vyzkoušejte nyní

6. Otestujte jejich reakce na nečekaná překvapení

Překvapivé návštěvy nebo drobné dárky od našich blízkých v kteroukoli denní či noční dobu vždy naplní naše srdce radostí. Pro nevěrníky to však neplatí. Pokud se objevíte po práci, abyste jim přinesli večeři, mohou se zdát nervózní nebo bez zájmu.

V některých případech můžete dokonce odhalit příčinu jejich chování. Když už mluvíme o mém minulém vztahu, v pátek večer jsem přišla do baru, kde se poflakoval. Moje nejhorší obavy se staly skutečností, když jsem zjistila, že není sám. Samozřejmě se mě snažil zplynovat, ale já jsem měla záznam historie jeho polohy.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *