ψυχολογικά κόλπα για να πιάσετε έναν απατεώνα
admin

6 ασυνήθιστα ψυχολογικά κόλπα για να πιάσετε έναν απατεώνα

Ενημερωμένο 06.19.24

Όπως σε κάθε άλλη σχέση, μπορεί να έχετε σκαμπανεβάσματα με τον σύντροφό σας. Αλλά όταν η εξαπάτηση μπαίνει στο παιχνίδι, είναι μια ανατροπή για την οποία πιθανότατα δεν είχατε υπογράψει.

Η αλήθεια για την απιστία είναι ότι δεν συμβαίνει ξαφνικά. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι εντοπίζουν τα σημάδια της συναισθηματικής απιστίας από νωρίς, αλλά επιλέγουν να μην ενεργήσουν ανάλογα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, 70% των ζευγαριών βιώνουν απιστία τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους.

Έτσι, το να είστε προληπτικοί μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά αν θέλετε να προστατεύσετε την καρδιά σας από μια πιθανή προδοσία. Σας έχω έξι μοναδικά ψυχολογικά κόλπα για να πιάσετε έναν απατεώνα για να τα δοκιμάσετε. 

Μπορεί να μη φαίνονται διαφορετικές από τις τυπικές συμβουλές αυτοβοήθειας, αλλά με βάση τη δική μου εμπειρία, λειτουργούν.

1. Παρακολούθηση των αλλαγών στη χρήση της τεχνολογίας

Ένας από τους απλούστερους τρόπους για να ξεγελάσετε τη γυναίκα σας ώστε να παραδεχτεί ότι την απατάτε, περιλαμβάνει κάτι που έχει πάντα μαζί της: το κινητό της τηλέφωνο. Αν παρατηρήσετε ότι χρησιμοποιεί το τηλέφωνό της περισσότερο από το συνηθισμένο και τείνει να κρύβει την οθόνη της όταν είστε κοντά της, ερευνήστε περαιτέρω.

Αλλά περιμένετε. Πριν αρχίσετε να ψάχνετε το τηλέφωνό της, ζυγίστε προσεκτικά τους πιθανούς κινδύνους. Δεν θέλετε να σας πιάσουν, σωστά; Για διακριτική και συνεπή παρακολούθηση, συνιστώ το Εφαρμογή Haqerra. Το χρησιμοποίησα στο τηλέφωνο του πρώην μου όταν η συμπεριφορά του άρχισε να φαίνεται εκτός. Μόλις το Haqerra ήταν σε λειτουργία, έλεγξα τα προσωπικά του μηνύματα, τις κλήσεις και τις πρόσφατες τοποθεσίες του. 

Μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια μου κίνησε τις υποψίες, οπότε τράβηξα ένα στιγμιότυπο οθόνης για να το συζητήσω αργότερα. Με αυτή την έξυπνη τακτική, ο πρώην μου δεν είχε κανένα λόγο να με κατηγορήσει για παράνοια.

2. Προσκαλέστε τους έξω αρκετές φορές

ερωτήσεις-παγίδες για να πιάσετε έναν απατεώνα

Αν ο σύντροφός σας έχει γνωρίσει κάποιον εκτός της σχέσης σας, ο ενθουσιασμός του για να περνάει χρόνο μαζί σας μπορεί να εξασθενίσει γρήγορα. Ένα από τα καλύτερα ψυχολογικά κόλπα για να πιάσετε έναν απατεώνα, σε αυτή την περίπτωση, είναι να του ζητήσετε να βγείτε μια ημερήσια εκδρομή ή κάτι άλλο που θα του άρεσε.

Αν συμφωνούν με χαρά με την ιδέα σας, αλλά στη συνέχεια, την ημέρα Χ, κάνουν ό,τι μπορούν για να συντομεύσουν το ραντεβού σας, αυτό λέει πολλά για τα πραγματικά συναισθήματά τους απέναντί σας. Κακές μέρες συμβαίνουν σε όλους μας. Το καταλαβαίνω αυτό. Αλλά αν αυτό το μοτίβο επαναλαμβάνεται αρκετές φορές, κάποιος άλλος προσφέρει τον ενθουσιασμό που αποζητούν, και αυτός σίγουρα δεν είστε εσείς.

3. Ελέγξτε τους για υπεραντιστάθμιση

Το να είσαι καλός και γενναιόδωρος είναι ένα πρότυπο για μια υγιή σχέση. Ωστόσο, αν ο σύντροφός σας κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει κάθε σας ιδιοτροπία, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι προσπαθεί να επανορθώσει κρυφές ενοχές. 

Ποιος είναι λοιπόν ο καλύτερος τρόπος για να πιάσετε έναν απατηλό σύζυγο που είναι πολύ έξυπνος; Ακούστε ένα κόλπο: ζητήστε του ευγενικά μια χάρη που συνήθως αρνείται και παρατηρήστε την αντίδρασή του. Αν εκπληκτικά συμφωνήσουν, τότε ξέρετε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Μάθετε αν εξαπατούν
Δοκιμάστε τώρα

4. Πλησιάστε τους φίλους τους

Μου αρέσει να αποκαλώ αυτή τη στρατηγική "ο πιο αδύναμος κρίκος". Αντί να χρησιμοποιείτε ερωτήσεις-παγίδες για να πιάσετε έναν απατεώνα, εντοπίστε το άτομο στο φιλικό κύκλο του συντρόφου σας που πιθανότατα θα αφήσει κάτι να ξεφύγει.

Το κλειδί εδώ είναι να κερδίσετε την εμπιστοσύνη αυτού του ατόμου προτού συζητήσετε για τον σύντροφό σας και τη συμπεριφορά του. Το θέμα είναι να διατηρήσετε τα πράγματα χαλαρά και φυσικά.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να ρωτήσετε:

  • Έχετε κουραστεί από το νέο σας έργο στη δουλειά; Ο Χ μου είπε ότι προσλαμβάνουν νέους ανθρώπους γι' αυτό.
  • Περνάτε περισσότερο χρόνο με τον Χ τον τελευταίο καιρό; Ο Χ είπε ότι είσαι σαν οικογένεια γι' αυτόν/αυτήν.

5. Προσποιηθείτε ότι ξέρετε περισσότερα από όσα ξέρετε

Ο πρώτος κανόνας κάθε ψεύτη είναι να εκπέμπει αυτοπεποίθηση, ειδικά όταν ο ерушк σύντροφος προσπαθεί να συζητήσει τα προβλήματα της σχέσης. Πιστέψτε με, κατά βάθος, μπορεί να τρέμει από το φόβο μήπως τον πιάσουν.

Γιατί, λοιπόν, να μην δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ερωτήσεις-παγίδες για να ρωτήσετε την κοπέλα σας για να δείτε αν σας απατάει; Ακολουθούν μερικές ιδέες:

  • Είδα μια ειδοποίηση αργά το βράδυ από το X στο τηλέφωνό σας. Ποιος είναι αυτός;
  • Χθες, πέρασα από το καφέ Χ και σε είδα εκεί. Ήταν ένα επαγγελματικό γεύμα με τον νέο σας συνάδελφο;

Είναι καλύτερο να έχετε αδιάσειστα στοιχεία προτού κάνετε ερωτήσεις-παγίδες για να πιάσετε έναν απατεώνα. Για παράδειγμα, χρησιμοποίησα το εργαλείο εντοπισμού θέσης της Haqerra. Αποτελέσματα; Ήταν σε ένα μπαρ μετά τη δουλειά. Τι έκανα μετά; Θα το μοιραστώ στην επόμενη ενότητα.

Μάθετε αν εξαπατούν
Δοκιμάστε τώρα

6. Δοκιμάστε την αντίδρασή τους σε απροσδόκητες εκπλήξεις

Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας, οι επισκέψεις-έκπληξη ή τα μικρά δώρα από τους αγαπημένους μας γεμίζουν πάντα τις καρδιές μας με χαρά. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους απατεώνες. Αν εμφανιστείτε μετά τη δουλειά για να τους φέρετε δείπνο, μπορεί να φανούν νευρικοί ή αδιάφοροι.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί ακόμη και να αποκαλύψετε τον λόγο που κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά τους. Μιλώντας για την προηγούμενη σχέση μου, ήρθα στο μπαρ όπου σύχναζε την Παρασκευή το βράδυ. Ο χειρότερος φόβος μου έγινε πραγματικότητα όταν διαπίστωσα ότι δεν ήταν μόνος του. Φυσικά, προσπάθησε να με κάνει να πάθω γκάζι, αλλά είχα καταγράψει το ιστορικό της θέσης του.

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμένα με *