πώς να διαβάσετε κάποιον's whatsapp μηνύματα χωρίς να το γνωρίζουν
admin

Πώς να διαβάσετε μηνύματα WhatsApp από άλλη συσκευή: Οδηγός Βήμα-προς-Βήμα

Ενημερωμένο 08.22.24

Η απαίτηση να ενημερωνόμαστε για τους κοντινούς μας ανθρώπους ή να προστατεύουμε τους αγαπημένους μας οδήγησε κάποιους να αναρωτιούνται πώς μπορούμε να δούμε τα μηνύματα WhatsApp κάποιου χωρίς να το γνωρίζει.

Αν και αυτό εγείρει σημαντικές ανησυχίες, η κατανόηση των δυνατοτήτων και των περιορισμών είναι ζωτικής σημασίας για την υπεύθυνη χρήση.

Μπορώ να δω τα μηνύματα WhatsApp κάποιου άλλου?

Για να απαντήσετε γρήγορα στην ερώτησή σας: "Μπορώ να δω τα μηνύματα WhatsApp κάποιου άλλου;" Ναι, μπορείτε.

Αν θέλετε να παρακολουθείτε απρόσκοπτα τα μηνύματα WhatsApp, αυτές οι μέθοδοι προσφέρουν μια καινοτόμο λύση που θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να διαβάζετε τα μηνύματα WhatsApp κάποιου χωρίς να το γνωρίζει.

Μέθοδος 1: Haqerra

haqerra whatsapp

Αν θέλετε να μάθετε πώς να διαβάζετε εύκολα άλλα μηνύματα WhatsApp σε ένα iPhone, το Haqerra είναι ένα εξελιγμένο εργαλείο παρακολούθησης που παρέχει πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στα μηνύματα WhatsApp.

Πώς να εγκαταστήσετε το Haqerra

  • Δημιουργία λογαριασμού: Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Haqerra και εγγραφείτε για λογαριασμό.
  • Σχέδιο συνδρομής: Επιλέξτε ένα συνδρομητικό πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες παρακολούθησης και ολοκληρώστε τη διαδικασία αγοράς.
  • Εγκαταστήστε την εφαρμογή: Ακολουθήστε τις οδηγίες για να κατεβάσετε την εφαρμογή Haqerra στη συσκευή-στόχο.
  • Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Stealth: Ρυθμίστε την εφαρμογή ώστε να εκτελείται σε κρυφή λειτουργία, διασφαλίζοντας ότι παραμένει κρυφή από τον χρήστη της συσκευής.
  • Μηνύματα παρακολούθησης: Συνδεθείτε στο ταμπλό Haqerra από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να παρακολουθείτε τα μηνύματα WhatsApp που αποστέλλονται και λαμβάνονται στη συσκευή προορισμού.

Πλεονεκτήματα

✅ Προσφέρει άμεση πρόσβαση στις συνομιλίες WhatsApp της συσκευής-στόχου, παρέχοντας ενημερωμένες πληροφορίες.

✅ Λειτουργεί εντελώς απαρατήρητο, διασφαλίζοντας ότι ο χρήστης-στόχος δεν γνωρίζει την παρακολούθηση.

✅ Αυτό περιλαμβάνει λεπτομερείς αναφορές σχετικά με τα μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων των διαγραμμένων μηνυμάτων, των χρονοσφραγίδων και των πληροφοριών επικοινωνίας.

Μειονεκτήματα

❌ Η χρήση ενός τέτοιου εργαλείου εγείρει σημαντικά ζητήματα προστασίας της ιδιωτικής ζωής, ενδεχομένως παραβιάζοντας τα δικαιώματα των ατόμων στην εμπιστευτικότητα.

Μέθοδος 2: WhatsApp Web

Το WhatsApp Web είναι μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να αντικατοπτρίζουν τον λογαριασμό WhatsApp του κινητού τους σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, επιτρέποντάς τους να μάθουν πώς να διαβάζουν μηνύματα WhatsApp από άλλη συσκευή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp Web

  • Ανοίξτε το WhatsApp Web: Μεταβείτε στον ιστότοπο του WhatsApp πληκτρολογώντας web.whatsapp.com στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας. Στην οθόνη θα εμφανιστεί ένας κωδικός QR. Με αυτό, μπορείτε να μάθετε πώς να διαβάζετε τα μηνύματα WhatsApp κάποιου με κωδικό QR.
  • Εκκινήστε το WhatsApp στο τηλέφωνό σας: Ανοίξτε το WhatsApp στην κινητή σας συσκευή. Πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις πατώντας τις τρεις τελείες (ή το εικονίδιο με το γρανάζι στα iPhone) στην επάνω γωνία της εφαρμογής.
  • Επιλέξτε WhatsApp Web/Desktop: Στο μενού ρυθμίσεων, επιλέξτε "WhatsApp Web/Desktop". Αυτό ανοίγει έναν σαρωτή κωδικού QR μέσα στην εφαρμογή.
  • Σαρώστε τον κωδικό QR: Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας για να σαρώσετε τον κωδικό QR στην οθόνη του υπολογιστή σας.
  • Δημιουργία σύνδεσης: Ο λογαριασμός σας WhatsApp θα συγχρονιστεί αμέσως με το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και τα μηνύματά σας θα είναι προσβάσιμα στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Πλεονεκτήματα

✅ Προσφέρει πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους και πιο ευδιάκριτη οθόνη για ευκολότερη πληκτρολόγηση και ανάγνωση, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων.

✅ Διευκολύνει τις απλές επιλογές drag-and-drop για την κοινή χρήση εγγράφων, εικόνων και άλλων αρχείων, καθιστώντας το ιδιαίτερα βολικό για εργασία ή προσωπική χρήση.

✅ Κατοπτρίζει το WhatsApp του κινητού σας, διασφαλίζοντας ότι όλα τα μηνύματα συγχρονίζονται σε πραγματικό χρόνο μεταξύ του τηλεφώνου και του υπολογιστή σας.

Μειονεκτήματα

❌ Για να διατηρήσετε μια σύνδεση στο διαδίκτυο, το τηλέφωνό σας πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο και να μην είναι πολύ μακριά από τον υπολογιστή.

Μέθοδος 3: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

πώς να δείτε τα μηνύματα whatsapp κάποιου χωρίς να το γνωρίζει

Αν αναρωτιέστε πώς να διαβάσετε τα μηνύματα WhatsApp κάποιου, η πρόσβαση στα αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων του (όπως το Google Drive ή το iCloud) μπορεί να σας επιτρέψει να διαβάσετε τα μηνύματά του.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στα μηνύματα WhatsApp μέσω Backup

  • Επαλήθευση ύπαρξης αντιγράφων ασφαλείας: Βεβαιωθείτε ότι έχει δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας του λογαριασμού WhatsApp στο Google Drive ή στο iCloud. Αυτό μπορεί συνήθως να ελεγχθεί στις ρυθμίσεις της εφαρμογής WhatsApp στην ενότητα "Συνομιλίες" > "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας συνομιλίας".
  • Πρόσβαση στο λογαριασμό Cloud: Συνδεθείτε στο λογαριασμό Google Drive ή iCloud όπου αποθηκεύονται τα αντίγραφα ασφαλείας.
  • Εντοπίστε το WhatsApp Backup: Αναζητήστε το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας του WhatsApp στην αποθήκευση στο cloud. Συνήθως βρίσκεται σε έναν ειδικό φάκελο WhatsApp μέσα στον κύριο κατάλογο της μονάδας δίσκου.
  • Κατεβάστε το αντίγραφο ασφαλείας: Εάν το επιτρέπει η πλατφόρμα, μεταφορτώστε το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας σε μια ασφαλή τοποθεσία στον υπολογιστή σας ή σε μια συσκευή όπου σκοπεύετε να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας.
  • Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του WhatsApp: Στη συσκευή στην οποία θέλετε να διαβάσετε τα μηνύματα, καταργήστε την εγκατάσταση και, στη συνέχεια, επανεγκαταστήστε το WhatsApp.
  • Επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου: Ανοίξτε το WhatsApp και ακολουθήστε τη διαδικασία εγκατάστασης. Εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του αντιγράφου ασφαλείας.
  • Επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας: Όταν σας ζητηθεί, πατήστε "Επαναφορά" για να ανακτήσετε τα μηνύματα από το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας που κατεβάσατε.

Πλεονεκτήματα

✅ Σας επιτρέπει να ανακτήσετε σχεδόν όλα τα μηνύματα, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανταλλάξατε προηγουμένως, υποθέτοντας ότι συμπεριλαμβάνονταν στο αντίγραφο ασφαλείας.

✅ Ιδανικό για τη νόμιμη ανάκτηση του ιστορικού των μηνυμάτων σας κατά την αλλαγή τηλεφώνου ή μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

✅ Μόλις αποκτήσετε το εφεδρικό αρχείο, δεν χρειάζεστε συνεχή πρόσβαση στην αρχική συσκευή.

Μειονεκτήματα

❌ Η πρόσβαση στα αντίγραφα ασφαλείας κάποιου άλλου χωρίς τη συγκατάθεσή του και η χρήση τους για να μάθετε πώς να διαβάζετε τα μηνύματα WhatsApp κάποιου χωρίς το τηλέφωνό του αποτελεί σημαντική παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και δυνητικά παράνομη.

Διαβάστε τα μηνύματα WhatsApp κάποιου χωρίς να το γνωρίζει
Δοκιμάστε τώρα

Μέθοδος 4: Mac Spoofing

Το Mac spoofing περιλαμβάνει τη μίμηση της διεύθυνσης Mac του τηλεφώνου του στόχου στη συσκευή σας για να εξαπατήσετε τους διακομιστές WhatsApp και να σας επιτρέψετε να μάθετε πώς να διαβάζετε τα μηνύματα WhatsApp άλλων ανθρώπων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Mac Spoofing για το WhatsApp

  • Απεγκαταστήστε το WhatsApp: Πρώτον, απεγκαταστήστε το WhatsApp από τη συσκευή σας. Είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε το WhatsApp με την παραποιημένη διεύθυνση MAC.
  • Λάβετε τη διεύθυνση MAC του στόχου: Πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στη συσκευή-στόχο για να βρείτε τη διεύθυνση MAC της με φυσικό τρόπο. Πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και, στη συνέχεια, στην ενότητα "Σχετικά με το τηλέφωνο" και σημειώστε τη διεύθυνση MAC Wi-Fi. Αυτή διαφέρει ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα (iOS, Android κ.λπ.).
  • Καταγράψτε τη διεύθυνση MAC της συσκευής σας: Πριν αλλάξετε τη διεύθυνση MAC, σημειώστε την αρχική διεύθυνση MAC της συσκευής σας για μελλοντική αποκατάσταση.
  • Απομίμηση της διεύθυνσης MAC σας: Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή ή ένα λογισμικό παραποίησης διεύθυνσης MAC για να αλλάξετε τη διεύθυνση MAC της συσκευής σας με τη διεύθυνση MAC του στόχου.
  • Επανεγκαταστήστε το WhatsApp: Αφού παραποιηθεί η διεύθυνση MAC, επανεγκαταστήστε το WhatsApp στη συσκευή σας και ρυθμίστε το χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου του στόχου.
  • Επαλήθευση του λογαριασμού: Θα χρειαστεί να αποκτήσετε σύντομη εκ νέου πρόσβαση στο τηλέφωνο του στόχου για να λάβετε τον κωδικό επαλήθευσης που αποστέλλεται από το WhatsApp (μέσω SMS ή κλήσης) για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση στη συσκευή σας.
  • Πρόσβαση στα μηνύματα WhatsApp: Μετά την επιτυχή επαλήθευση, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να λαμβάνετε τα μηνύματα WhatsApp του στόχου στη συσκευή σας, αντικατοπτρίζοντας το λογαριασμό WhatsApp του.

Πλεονεκτήματα

✅ Παρέχει πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στα μηνύματα WhatsApp του στόχου όσο είναι ενεργή η παραποίηση.

✅ Μόλις ρυθμιστεί, δεν χρειάζεστε συνεχή πρόσβαση στη συσκευή προορισμού για να λαμβάνετε μηνύματα WhatsApp.

✅ Εάν εκτελεστεί σωστά, ο χρήστης-στόχος μπορεί να μην εντοπίσει καμία αλλαγή ή να μην αντιληφθεί ότι ο λογαριασμός του WhatsApp αντικατοπτρίζεται, επιτρέποντας τη διακριτική παρακολούθηση.

Μειονεκτήματα

❌ Απαιτεί τεχνικές γνώσεις, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης και της αλλαγής των διευθύνσεων MAC, η οποία μπορεί να απαιτεί rooting ή jailbreaking της συσκευής.

Τελικές σκέψεις

Τελικά, η επιλογή της μεθόδου για τον τρόπο πρόσβασης στα μηνύματα WhatsApp κάποιου από απόσταση εξαρτάται από τις συγκεκριμένες συνθήκες και ανάγκες σας.

Κάθε ένα από αυτά προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε ενημερωμένοι και συνδεδεμένοι, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ της απλής περιέργειας και της ενημερωμένης ευαισθητοποίησης.

Η υπεύθυνη υιοθέτηση αυτών των τεχνολογιών μπορεί να βελτιώσει την κατανόηση και την αλληλεπίδρασή σας.

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμένα με *