Cum să prindeți un trișor prin hacking telefonic
admin

Cum să prindeți un trișor prin hacking telefonic

Actualizat 06.19.24

Rata divorțurilor în rândul cuplurilor căsătorite a crescut dramatic în ultimii ani. De exemplu, în Statele Unite, aproximativ 50% din căsătorii se încheie prin separare sau divorț. Infidelitatea este, fără îndoială, cea mai mare cauză a despărțirilor din zilele noastre. Din fericire, piratarea mesajelor de text de pe telefon și a e-mailurilor vă poate ajuta să stabiliți dacă partenerul dvs. are sau nu o aventură.

În acest articol, vom discuta despre cel mai bun mod de a prinde un trișor prin piratarea telefonului său.

5 semne de înșelăciune la care trebuie să fii atent

Există câteva semne particulare pe care le vei observa odată ce soțul tău începe să te înșele. Acești indicatori includ:

 1. Schimbarea drastică a rutinei

Ca adulți, avem programe specifice pe care le respectăm cu religiozitate. Orice abatere de la această rutină ar putea indica o tranziție semnificativă în viața noastră. Dacă soțul/soția dumneavoastră începe brusc să vină acasă târziu de la serviciu sau să petreacă weekendurile departe de casă, există șanse ca acesta să se întâlnească cu un alt interes amoros pe la spatele dumneavoastră.

 1. Devin supraprotectorii dispozitivelor lor

Telefonul partenerului tău are un cod de deblocare pe care nu-l cunoști? Dacă da, aveți toate motivele să vă faceți griji. Persoanele care își setează parole puternice pe dispozitivele lor au, de obicei, ceva sinistru de ascuns ─ poate că este vorba de o relație amoroasă clandestină pe care încearcă cu disperare să o ascundă. Cel mai bun mod de a recupera mesajele text înșelătoare este să folosești o aplicație de urmărire intuitivă, care a fost testată și dovedită.

 1. Îmbunătățiri de garderobă și schimbări de îngrijire

Veți observa, de asemenea, că cei care înșală își vor cumpăra haine noi și își vor modifica obiceiurile de îngrijire în încercarea de a-și cuceri iubita secretă. Unii ar putea chiar să înceapă să meargă la sală sau să se înscrie la cursuri de dans. Este un declanșator psihologic care îi îndeamnă să arate cât mai atrăgător. Dacă jumătatea ta semnificativă începe să prezinte aceste semne revelatoare, atunci ar putea fi util să investighezi mai mult.

 1. Minciună constantă

Înșelătorii vor minți în legătură cu aproape orice: ce fac în prezent, cu cine s-au întâlnit și de ce au întârziat atât de mult. Învățând să depistați minciunile nevinovate ale partenerului dvs. vă puteți da o idee generală dacă vă înșală sau nu. Dacă par mai secretoși în preajma ta sau mai nervoși ori de câte ori aduci în discuție anumite subiecte, acesta este un mare semnal de alarmă.

 1. Cheltuieli inexplicabile și probleme bănești

V-ați confruntat recent cu provocări financiare? Poate că obiceiurile misterioase de cheltuieli ale partenerului dvs. v-au pus între ciocan și nicovală. Dacă banii încep brusc să devină o problemă, iar soțul/soția dvs. începe să facă cheltuieli inutile pe cardurile de credit, atunci este posibil ca acesta să se distreze cu amantul său secret. Din fericire, puteți folosi o aplicație catch a cheater pentru a obține fotografiile și mesajele private ale partenerului dvs.

Cum să prindeți un trișor prin piratarea telefonului său

Dacă doriți să citiți mesajele de text ale soțului/soției care vă înșeală și să îi urmăriți telefonul, aceste sfaturi vă pot fi de folos:

 1. Încercați să recuperați textele lor șterse

Dacă soțul dvs. înșală, va șterge în mod constant orice text care l-ar putea incrimina. În mod impresionant, puteți recupera toate acele SMS-uri șterse accesând spațiul său de stocare de rezervă în cloud. Această opțiune este disponibilă atât pentru dispozitivele Apple, cât și pentru cele Android.

Cu toate acestea, partenerul dvs. trebuie să fie conectat la un serviciu de stocare în cloud pentru ca această soluție să funcționeze. De asemenea, ați putea utiliza o aplicație de recuperare dedicată pentru a obține mesajele lor șterse. Acest software poate fi descărcat cu ușurință pe PC și oferă atât planuri gratuite, cât și plătite.

Din păcate, aveți nevoie în continuare de acces fizic la telefonul soțului/soției dvs. pentru a recupera mesajele sale. Există, de asemenea, riscul de a fi prins în timp ce îi citiți mesajele.

 1. Treceți prin mesajele partenerului dvs.

O tehnică alternativă presupune obținerea accesului fizic la telefonul soțului/soției și parcurgerea discretă a mesajelor acestuia. Puteți aștepta până când este ocupat sau distras pentru a-i lua telefonul. Odată ce l-ați deblocat, verificați dacă există coduri comune pentru mesajele text ale soțului/soției care înșală, care includ NSFS (Not Suitable For Spouse) și ASL (Age/Sex/Location).

Înșelătorii vor folosi o varietate de texte criptice și coduri ascunse pentru a conversa cu iubiții lor secreți. Odată ce vă familiarizați cu aceste coduri, va fi remarcabil de ușor să vă dați seama ce încearcă să comunice. Din păcate, această metodă este foarte riscantă și necesită cunoașterea prealabilă a parolei de deblocare a telefonului țintă.

 1. Utilizați Haqerra Message Spying App
haqerra

Haqerra este o aplicație puternică de monitorizare a telefoanelor care permite utilizatorilor să spargă orice dispozitiv țintă și să recupereze toate datele stocate în acesta. Această aplicație este echipată cu o serie de funcții utile de spionaj care includ:

 • Spion de mesaje text ─ Haqerra vă permite să citiți toate mesajele de înșelăciune stocate pe telefonul partenerului dumneavoastră. În afară de piratarea mesajelor SMS ale acestora, această aplicație recuperează, de asemenea, texte, fotografii și link-uri care sunt partajate pe WhatsApp, Viber, Skype și alte aplicații de mesagerie similare. Toate mesajele primite, trimise și șterse vor fi puse la dispoziție odată ce instalați Haqerra pe dispozitivul care urmează să fie urmărit.
 • Localizator de locație GPS ─ Puteți urmări în mod convenabil mișcările soțului/soției dumneavoastră pe o hartă folosind funcția de geolocalizare a Haqerra.
 • Verificator galerie ─ Ești curios să descoperi fotografii sugestive ale iubitului secret al partenerului tău? Această aplicație poate afișa în mod automat toate fotografiile și videoclipurile care există pe telefonul acestuia.
 • Monitorizarea istoricului browserului ─ Rămâneți la curent cu toate site-urile web pe care le vizitează partenerul dumneavoastră (inclusiv cele în modul incognito) pentru a descoperi dacă se întâmplă ceva dubios.
Prindeți un trișor prin intermediul telefonului de hacking
Încearcă acum

Concluzie

Odată ce ați descoperit că partenerul vă înșeală, evitați să-l confruntați cu furie. Mai degrabă, acordați-vă ceva timp pentru a vă vindeca și pentru a vă gândi la opțiunile pe care le aveți în continuare. După ce am efectuat o mulțime de teste, am descoperit că cea mai bună modalitate de a prinde un infidel prin piratarea telefonului este să folosești o aplicație de hacking fiabilă și ușor de utilizat, cum ar fi Haqerra.

Lăsați un răspuns:

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *