Hack Cineva & #039;s Instagram Account
admin

Cum să spargi contul de Instagram al cuiva - Metode de hacking de top

Actualizat 08.22.24

Te gândești cum să spargi Instagram și cauți câteva sfaturi? Instagram este una dintre cele mai mari aplicații de social media din prezent. Peste 2,35 miliarde de oameni folosesc această platformă, iar numărul acestora se așteaptă să crească și mai mult în timp.

Există multe motive pentru care oamenii pot decide să folosească un hack Instagram pe contul altcuiva. Dacă aveți un copil pe care doriți să îl spionați sau un partener care s-a comportat suspect în ultima vreme, veți fi bucuroși să aflați că există multe modalități de a hack Instagram pentru a vedea ce au făcut.

Ne-am făcut cercetările și am dat peste câteva metode grozave care fac din Instagram hacking o bucată de tort, iar noi le vom împărtăși cu tine mai jos.

Motive pentru Hack un Instagram Cont

De ce ar vrea cineva să spargă un cont de Instagram? Există mai multe motive pentru acest lucru, printre care:

  • Confruntarea cu un soț înșelător - Uneori, soții decid să trădeze încrederea partenerului lor și îl înșală. Deoarece rețelele de socializare le permit oamenilor să se găsească și să comunice atât de ușor, mulți folosesc Instagram pentru a găsi aventuri. Așadar, spargerea Instagramului soțului/soției poate fi o modalitate bună de a afla ce pune la cale.
  • Supravegherea copilului dumneavoastră - Copiii care au acces la internet își pot crea cu ușurință conturi de Instagram - chiar dacă nu li se permite acest lucru. Online, copiii riscă să dea peste hărțuitori cibernetici și prădători și pot face chiar lucruri îngrijorătoare. Deși un cont este privat, puteți sparge un Instagram dacă este pentru bunăstarea copilului dumneavoastră.
  • Monitorizarea angajaților - Dacă sunteți un angajator, ați putea dori să utilizați un instrument de hacking Instagram pentru a vă supraveghea angajații. Acest lucru vă poate ajuta să vă dați seama dacă lucrătorii dvs. își fac treaba în mod onest și eficient sau își petrec cea mai mare parte a timpului derulând feed-ul.

Poți să spionezi contul de Instagram al cuiva?

Da, spionarea unei alte persoane Pagina de Instagram este posibil. Totuși, nu este atât de ușor - pentru a spiona un alt cont, aveți nevoie de informațiile de conectare ale acestuia, care includ o parolă unică pe care numai proprietarul contului o cunoaște.

Cu toate acestea, există câteva trucuri care vă ajută să ocoliți acest lucru. Puteți lua telefonul vizat atunci când persoana nu este în preajmă, în special dacă nu are cod sau dacă telefonul este deblocat. Acest lucru vă permite să schimbați parola. Un alt lucru pe care îl puteți face este să instalați aplicații spion care pot sparge un cont Instagram.

6 Metode pe care le puteți folosi pentru a Hack Instagram-ul cuiva ID

Există diverse modalități de a intra în Instagram-ul cuiva. Iată ce puteți face:

Metoda 1: Utilizarea Instrumentul Haqerra

Haqerra este o aplicație spion fiabilă care vă permite să sparge Instagram-ul cuiva fără a fi nevoie să instalați software-ul pe telefon.

Iată cum poți sparge un cont cu ajutorul acestei aplicații:

  1. Cumpărați aplicația Haqerra.
  2. Găsiți linkul de descărcare și instrucțiunile în căsuța de e-mail.
  3. Rulați programul.
  4. Începeți să spionați contul de Instagram al țintei.

Metoda 2: Phishing

Phishing-ul este una dintre cele mai comune modalități de a sparge contul de Instagram al cuiva. Aceasta implică trimiterea unui e-mail care pare să provină de la o companie mare și de încredere. Atunci când persoana respectivă deschide link-ul, va trebui să ofere informații personale, ceea ce vă va permite să obțineți acces la contul său.

Metoda 3: Utilizarea unui keylogger

Un keylogger vă poate permite, de asemenea, să spargeți un cont. Dar nu uitați că acest lucru necesită ca software-ul de înregistrare a tastelor să fie instalat și pe dispozitivul țintă. Cu un keylogger, puteți înregistra toate tastele pe care ținta le-a apăsat pe dispozitivul său, ceea ce vă oferă apoi acces la acreditările și contul său.

Metoda 4: Ghiciți parola lor

Ghicitul unei parole este un lucru pe care numai un apropiat îl poate face. Dacă doriți să obțineți acces la contul unui copil, puteți încerca să ghiciți parola. Poate fi ziua de naștere a copilului, formația preferată, personajul preferat sau orice altceva de acest gen.

Metoda 5: Deschiderea depozitului de parole salvate

Această metodă este adesea utilizată împreună cu phishing-ul. Necesită accesul la dispozitiv, după care se poate intra în fișierele din memoria de parole și se pot obține parolele pentru site-urile sau aplicațiile utilizate frecvent - inclusiv Instagram.

Metoda 6: Resetați e-mailul contului pentru a sparge contul de Instagram al cuiva

De asemenea, puteți reseta adresa de e-mail a unei persoane pentru a avea acces la datele sale de pe Instagram. Pentru a face acest lucru, puteți urma acești pași:

  1. Pe Instagram, apăsați "Forgot password" (Am uitat parola) după ce ați introdus numele de utilizator.
  2. Alegeți numele de utilizator sau adresa de e-mail a persoanei vizate pentru a reseta parola. Abțineți-vă să alegeți un număr de telefon.
  3. Faceți clic pe e-mailul trimis de Instagram și urmați link-ul de e-mail și de schimbare a parolei.
  4. Introduceți informațiile în telefon și deconectați-vă.

Cum să preveniți un hack Instagram?

Ultimul lucru pe care vi-l doriți este să aveți un cont ușor de spart. Există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă proteja contul, respectiv:

  • Activarea autentificării cu doi factori
  • Crearea unei parole puternice care să combine litere, numere și simboluri
  • Păstrarea confidențialității informațiilor dvs. personale
  • Deconectarea contului de pe un dispozitiv pe care îl partajați cu alte persoane
  • Stați departe de aplicațiile necunoscute

Concluzie

Învățarea modului de a sparge un cont Instagram poate dura ceva timp. Cu toate acestea, există diverse modalități de a sparge Instagram-ul cuiva, iar cea mai ușoară metodă este folosirea aplicațiilor de spionaj. Dacă doriți să folosiți aplicații spion, puteți încerca Haqerra pentru un proces fără probleme!

Lăsați un răspuns:

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *