istoric de căutare safari iphone
admin

Cum să vezi istoricul căutărilor pe iPhone Easy

Actualizat 06.19.24

Din moment ce aveți atât de multe informații la dispoziție, nu este surprinzător că puteți pierde urma site-urilor utile pe care le-ați vizitat.

Este important să urmăriți și să gestionați istoricul căutărilor pe un iPhone din mai multe motive.

În acest articol, veți afla cum să vizualizați cu ușurință istoricul căutărilor de pe iPhone.

De la instrumentele standard disponibile în Safari și Chrome la instrumente mai sofisticate, veți găsi sfaturi pentru a lucra fără probleme cu istoricul dvs.

De ce trebuie să vedeți istoricul căutărilor pe iPhone?

Este întotdeauna important să înțelegeți cum să verificați istoricul complet al căutărilor pe un iPhone în setările pentru uz personal, care vă pot ajuta să vă amintiți site-urile web vizitate și să eradicați detaliile inutile.

Este foarte important ca părinții, în special cei care au copii mici, să monitorizeze activitățile de navigare ale copiilor lor pentru a se asigura că aceștia vizitează numai site-uri relevante și sigure.

Angajații și studenții pot solicita, de asemenea, urmărirea istoricului de navigare în scopuri profesionale și academice pentru a preveni distragerea atenției și pentru a asigura respectarea politicilor de utilizare acceptabilă.

Apoi ai soțul/soția, singura persoană cu care se așteaptă să îți petreci restul vieții. Poate aveți probleme de încredere sau pur și simplu vreți să știți ce a făcut.

5 cele mai bune moduri de a verifica istoricul pe iPhone

Următoarele sunt abordările comune prin care puteți vizualiza istoricul căutărilor pe iPhone:

Aceste tehnici vă vor ajuta să țineți evidența activităților dvs. web dacă trebuie să monitorizați un anumit site sau dacă doriți doar să vă asigurați că nu ați ratat nicio activitate pe web.

1. Verificați istoricul web utilizând Haqerra

haqerra

Haqerra este o aplicație foarte recomandată, creată special pentru monitorizarea istoricului web pe iPhone.

Este ușor de utilizat și are o funcționalitate excelentă, ceea ce îl face perfect pentru părinți și pentru oricine trebuie să monitorizeze activitățile de navigare ale unui utilizator.

Unul dintre avantajele utilizării aplicației Haqerra este capacitatea de a monitoriza istoricul căutărilor pe iPhone în general și, de exemplu, anumite căutări în Safari și alte browsere.

Este cea mai simplă metodă de vizualizare a istoricului șters.

Caracteristici ale Haqerra

  • Rapoarte detaliate privind istoricul navigării
  • Alerte pentru conținut inadecvat
  • Instalare ușoară și interfață ușor de utilizat
  • Compatibilitate între dispozitive

Instalarea și configurarea Haqerra este simplă. Odată instalat, acesta oferă actualizări în timp real și o imagine de ansamblu clară a tuturor activităților de navigare, asigurându-vă un control deplin asupra utilizării internetului de către dispozitivul dumneavoastră.

2. Cum să vizualizați istoricul Safari pe un alt dispozitiv

cum să verificați istoricul căutărilor pe iphone în setări

iPhone are Safari ca browser web implicit și, prin urmare, acesta este unul dintre cele mai frecvent utilizate locuri pentru a vizualiza istoricul web.

Pentru a vizualiza istoricul căutărilor din Safari pe iPhone, deschideți browserul, mergeți în colțul din dreapta sus pentru a găsi pictograma marcaj și apoi faceți clic pe istoric.

Este ușor să verificați istoricul Safari pe un iPhone; acesta va afișa toate activitățile dvs. web de pe dispozitiv.

Pentru a vizualiza istoricul Safari pe un alt dispozitiv, cum ar fi un Mac sau un iPad, asigurați-vă că Safari este sincronizat prin iCloud.

Pe Mac, deschideți Safari și faceți clic pe meniul "Istoric" pentru a vedea o listă a site-urilor vizitate recent.

Pe un iPad, deschideți Safari, atingeți pictograma marcaj și apoi fila istoric pentru a accesa istoricul de navigare.

3. Verificarea istoricului căutărilor pe iPhone în Chrome

verificarea istoricului căutărilor pe iphone în Chrome

Dacă utilizatorii preferă Chrome în locul Safari, de exemplu, verificarea istoricului căutărilor este cât se poate de ușoară.

Dacă utilizați Chrome, va trebui să deschideți Chrome, să mergeți la cele trei puncte din partea de jos a ecranului și să selectați Istoric. Aceasta va afișa toate site-urile web vizitate și toate căutările efectuate în cadrul Chrome.

Google Chrome organizează istoricul de navigare pe toate dispozitivele care sunt conectate la contul Google, facilitând menținerea acestuia pe mai multe dispozitive.

Această caracteristică este utilă în special pentru persoanele care utilizează un iPhone și alte dispozitive pentru a naviga pe internet.

Verificarea istoricului căutărilor pe iPhone
Încearcă acum

4. Cum să verificați istoricul căutărilor pe iPhone în Setări

În afară de istoricul specific al browserului, iPhone-urile au alte opțiuni care permit utilizatorilor să verifice și să manipuleze istoricul căutărilor.

În panoul din stânga, faceți clic pe Setări, iar sub fila Aplicații, alegeți să verificați istoricul Safari pe iPhone sau Chrome.

De aici, puteți vizualiza datele de navigare și istoricul, ceea ce vă oferă mai mult control asupra operațiunilor pe Internet.

Acest lucru este mai util pentru persoanele care doresc să manipuleze modulele cookie, memoria cache și alte aspecte ale navigării fără a fi nevoite să deschidă browserul.

Învățarea diferitelor setări ale istoricului de navigare iPhone vă permite să vă gestionați dispozitivul în termeni de performanță și securitate.

5. Cum să vedeți istoricul căutărilor pe iPhone folosind copia de rezervă iCloud

vezi istoricul căutărilor pe iphone folosind icloud backup

iCloud Backup este o altă funcție care poate fi utilizată pentru a vizualiza istoricul căutărilor de pe iPhone.

În setările iCloud, există o modalitate de a salva toate datele de navigare pentru a evita pierderea acestora în cazul în care dispozitivul se pierde sau se resetează.

Pentru a vizualiza istoricul prin iCloud, conectați-vă la contul iCloud de pe un alt dispozitiv și accesați fișierul de rezervă asociat cu dispozitivul.

Pe lângă faptul că oferă o perspectivă generală asupra istoricului utilizării web, se asigură, de asemenea, că datele sunt securizate și pot fi recuperate.

Încorporarea iCloud pentru stocarea istoricului căutărilor este o măsură suplimentară de securitate și eficiență, motiv pentru care utilizatorii de iPhone ar trebui să o ia în considerare.

Concluzie

Este important să învățați cum să verificați istoricul căutărilor pe un iPhone pentru a controla activitatea web și a evita întâlnirea cu site-uri potențial nesigure.

Fiecare dintre metode, inclusiv istoricul web Safari, Chrome pe iPhone, meniul de setări sau copia de rezervă iCloud are propriile beneficii, în funcție de cerințele unui utilizator.

Cunoscându-vă istoricul de navigare, vă veți asigura că obțineți întreaga valoare a iPhone-ului dvs. în timp ce vă monitorizați activitatea pe internet.

Lăsați un răspuns:

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *