hack whatsapp cu numărul de telefon și imei
admin

Top 5 moduri de a sparge WhatsApp cu numărul de telefon și IMEI

Actualizat 06.19.24

Începând cu 2009, baza de utilizatori WhatsApp a crescut rapid, ajungând la peste 2 miliarde de euro utilizatori activi lunari în 2022. Unul dintre cele mai solide motive pentru acest succes este securitatea pe care o oferă, inclusiv criptarea de la un capăt la altul și autentificarea pe două niveluri.

Din acest motiv, nivelul ridicat de protecție poate fi dificil dacă încercați să accesați WhatsApp-ul cuiva. Nu puteți pur și simplu să vă conectați la contul său sau să descărcați backup-ul chat-ului fără ca acesta să primească o notificare.

Cu toate acestea, la fel ca toate aplicațiile de mesagerie, există lacune care pot fi exploatate. În acest ghid, vă voi explica cum să spargeți WhatsApp folosind numărul de telefon în secret. Vă voi ghida prin câteva metode ușor de folosit și eficiente. 

De ce oamenii au nevoie să spioneze pe WhatsApp?

Înainte de a ne scufunda în modalitățile practice de a sparge contul de WhatsApp prin numărul de telefon, haideți să explorăm câteva motive pentru care ați putea avea nevoie să spionați activitățile celor dragi. Nu este vorba doar de satisfacerea curiozității dumneavoastră, deoarece WhatsApp nu este atât de inocent pe cât pare.

 • Pentru a proteja copiii de amenințările online. Un studiu recent al Pew Research Center a constatat că 46% din experiența adolescenților din SUA hărțuirea cibernetică pe platformele de socializare, inclusiv WhatsApp. Urmărind activitatea copilului dumneavoastră, puteți interveni dacă este necesar.
 • Pentru a păstra relațiile. Despre 12% de persoane în relații stabile au recunoscut că au fost implicați într-o formă de infidelitate online. O verificare rapidă a chat-urilor lor poate ajuta la determinarea dacă partenerul dvs. vă înșeală.
 • Pentru a monitoriza activitățile angajaților. Multe întreprinderi folosesc WhatsApp ca principal instrument de comunicare corporativă. Supraveghind mesajele acestora, puteți asigura un flux de lucru fără probleme și puteți preveni scurgerea de informații confidențiale.

Cum să accesați locația numărului WhatsApp?

scaner

Dacă vă întrebați cum să spargeți un cont WhatsApp cu numărul de telefon pentru a vedea locația curentă a utilizatorului? Nu veți avea nevoie de abilități complexe de hacking. 

Aplicația web Scannero oferă o tehnologie unică de urmărire GPS compatibilă cu orice dispozitiv mobil. Tot ce aveți nevoie este numărul de telefon al țintei - nu este necesar accesul la telefonul acesteia. 

Pentru a utiliza Scannero chiar acum, urmați acești pași simpli:

 1. Accesați site-ul oficial https://scannero.io/ și introduceți numărul de telefon pe care doriți să îl urmăriți.
 2. Creați un mesaj text scurt și anonim. Scannero îl va trimite cu un link de urmărire ascuns. Apăsați "Localizează".
 3. Scannero va afișa locația lor pe o hartă după ce vor deschide mesajul tău. Veți primi, de asemenea, detalii utile, cum ar fi adresa exactă și ora ultimei actualizări a poziției.

❗️Scannero va lansa în curând o actualizare. Veți putea sparge numărul WhatsApp direct prin intermediul mesagerului. Nu uitați să o încercați!

Mai mult decât o locație: Top 4 aplicații pentru a sparge numărul WhatsApp

În timp ce Scannero urmărește cu ușurință orice număr de WhatsApp, există soluții și mai puternice de luat în considerare. Aplicațiile pe care sunt pe cale să le împărtășesc sunt perfecte pentru oricine dorește să descopere cum să spargă contul de WhatsApp cu numărul de telefon. Iată care sunt recomandările mele de top.

ProdusCaracteristici cheieGaranție de returnare a banilorScorul meu
HaqerraMonitorizează jurnalele de apeluri, textele și fișierele media
Face capturi de ecran
Urmează locația24/7 suport
14 zile⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MoniterroKeylogger
Urmărire GPS live
Trimite notificări inteligente
Rapoarte de activitate
14 zile⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ClevGuardUrmărește chat-urile private și de grup
Afișează fotografiile și videoclipurile partajate
30 de zile⭐️⭐️⭐️⭐️
FlexispyMonitorizează contactele și jurnalele de apeluri
Oferă acces la istoricul de chat
10 zile⭐️⭐️⭐️⭐️

Haqerra

haqerra whatsapp

Haqeraa oferă un mod cuprinzător de a sparge contul WhatsApp cu numărul de telefon. În afară de istoricul chat-urilor, Haqerra urmărește locația în timp real, recuperează mesajele șterse și chiar captează orice fotografii și videoclipuri care dispar pe care utilizatorii le-ar putea schimba. Aplicația atașează toate informațiile relevante, cum ar fi numerele de contact, numele și marcajele de timp, astfel încât să puteți afla cu ușurință ce fac cei dragi.

ProContra
Se execută în mod invizibil pe dispozitivul țintă.Nici unul
Vă oferă acces la toate datele WhatsApp, inclusiv la fișierele și mesajele șterse.
Împuternicit de dispozitivul de urmărire GPS
Monitorizează alte aplicații de socializare, precum Facebook, Instagram și Snapchat.

Cum să hackeriți numărul WhatsApp folosind Haqerra

 • Pasul 1.

  Creați-vă un cont pe site-ul oficial.

 • Pasul 2.

  Selectați tipul dispozitivului țintă, Android sau iOS. Configurați Haqerra urmând instrucțiunile atașate la e-mailul de bun venit.

 • Pasul 3.

  Conectați-vă la contul dvs. de pe orice dispozitiv și începeți să monitorizați!

Moniterro

moniterro whatsapp

Moniterro se evidențiază ca o aplicație inteligentă pentru monitorizarea social media. Dacă sunteți curioși cum să spargeți WhatsApp doar cu numărul de telefon, dați-i o șansă. Mulțumită rapoartelor de utilizare bazate pe inteligență artificială, puteți descoperi rapid cu cine contactează cel mai mult ținta dvs. și chiar primiți alerte atunci când anumite cuvinte sunt menționate în texte.

Pro:Contra:
Generează rapoarte complete privind utilizarea WhatsApp.costisitor pentru urmărirea mai multor dispozitive.
Urmărește locația în timp real.
Acesta nu poate fi găsit sau șters.

ClevGuard

clevguard

Chiar dacă ClevGuard se comercializează ca o aplicație parentală, o puteți folosi pentru a sparge un număr de WhatsApp. Este compatibilă atât cu dispozitivele Android, cât și cu cele iOS și are o interfață ușor de utilizat.

Pro:Contra:
Vă permite să accesați chat-urile, apelurile și fișierele partajate.Efectuează capturi de ecran ale tuturor mesajelor în loc să sorteze chat-urile în funcție de contacte. Astfel, trebuie să petreceți mult timp cernând conținutul. 
Poate funcționa chiar și cu o conexiune slabă la internet.Planuri de abonament costisitoare. 

Flexispy

flexispy

Flexispy îmi rotunjește lista de soluții despre cum să spargi mesajele WhatsApp folosind numărul de telefon. Pentru cei care caută instrumente de urmărire de bază fără funcții suplimentare, această aplicație este o alegere bună.

Pro:Contra:
Vă permite să vizualizați contactele și jurnalele de apeluri.Instalarea ar putea fi complexă.
Recuperează istoricul de chat.Necesită înrădăcinare sau jailbreaking.
Urmărirea WhatsApp este disponibilă doar în pachetul de abonament Premium.

Cum să accesați WhatsApp folosind numărul IMEI?

Nu cu mult timp în urmă, existau ghiduri online care explicau cum să spargi WhatsApp cu numărul de telefon și IMEI. Tehnica "WhatsApp mirroring" exploata vulnerabilitatea de identificare a dispozitivului. Trebuia să introduceți IMEI-ul și numărul de telefon al țintei în software-ul de clonare pentru a face WhatsApp să "creadă" că sunteți proprietarul unui cont legitim.

Cu toate acestea, patch-uri de securitate recente de la Meta au rezolvat această vulnerabilitate. Astfel, dacă vreun serviciu promite să vă ajute să spargeți WhatsApp folosind numărul IMEI, este posibil să aveți de-a face cu escroci. În loc să riscați datele personale, încercați una dintre soluțiile recomandate de mine. Sunt ușoare, puternice și sigure.

Hack WhatsApp cu numărul de telefon
Încearcă acum

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Vor fi vizibile pe dispozitivul monitorizat? Sunt aplicațiile de spionaj vizibile pe dispozitivul țintă?

În această postare am abordat doar aplicațiile invizibile, astfel încât puteți fi siguri că activitățile de urmărire vor rămâne nedetectate.

Cum să știți dacă cineva vă monitorizează WhatsApp?

Puteți rula un scaner antivirus pentru a detecta programele spion WhatsApp pe dispozitivul dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă hackerii folosesc aplicații de spionaj avansate, este posibil să nu găsiți nicio aplicație sau fișier neobișnuit. În acest caz, contactați serviciul tehnic și solicitați o inspecție.

Poate cineva să-mi vadă mesajele WhatsApp de pe un alt telefon?

Dacă cineva folosește aplicații de spionaj pentru a citi mesajele WhatsApp, poate accesa istoricul conversațiilor dvs. de pe orice telefon, tabletă sau PC conectat la internet.

Lăsați un răspuns:

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *