recenzie aplicație eyezy
admin

Recenzie cuprinzătoare Eyezy: Caracteristici, avantaje și dezavantaje

Actualizat 08.06.24

Sunteți un părinte sau un soț îngrijorat care încearcă din răsputeri să îi protejeze pe cei dragi de lumea online? Astăzi, lumea se apropie, dar și escrocii devin din ce în ce mai isteți. Utilizarea abuzivă a internetului este la tot pasul și, uneori, copiii noștri naivi devin o țintă a acesteia. 

În alte situații, cu soți înșelători, un partener este mereu îngrijorat dacă îl înșeală din nou sau minte. Astfel, ei caută aplicații de monitorizare și, deoarece există prea multe opțiuni, alegerea uneia necesită multă muncă. Cu toate acestea, una dintre aplicații, Eyezy, este în centrul atenției de ceva timp. Dar este aceasta cea mai bună aplicație de monitorizare? 

Să ne adâncim în revizuirea Eyezy pentru a afla răspunsul. 

Cum funcționează Eyezy?

Eyezy este o aplicație concepută pentru a monitoriza proza. Această aplicație permite utilizatorilor săi să urmărească toate activitățile persoanei vizate. Puteți utiliza caracteristicile sale pentru a obține detaliile de care aveți nevoie de pe telefonul lor. Caracteristicile aplicației vă oferă acces la mesaje text, urmărirea locației, istoricul de navigare, urmărirea activităților din rețelele sociale și chiar la apăsarea tastelor. 

Panoul de control ușor de utilizat al aplicației asigură o navigare ușoară, iar modul său invizibil asigură faptul că persoana monitorizată nu știe nimic despre aceasta. Datele sunt sincronizate în timp real, deci fiți siguri că niciun detaliu nu se pierde în timpul procesului. În plus, în caz de probleme, aveți la dispoziție și cel mai rapid și cel mai bun suport pentru clienți Eyezy.

  • Blocare site web/Wi-Fi 

Dacă copilul dvs. este prea ocupat pe internet, utilizați funcția pentru a bloca wi-fi sau un anumit site web care îi distrage atenția de la viața de rutină. 

  • Blocarea aplicațiilor 

Dacă o aplicație pare să aibă o influență negativă asupra copiilor dvs., utilizați o funcție pentru a o bloca de pe telefoanele lor. 

  • Urmărirea locației și Geofencing 

Fiți mereu în alertă în cazul în care persoana vizată depășește o anumită limită. Păstrați-vă persoana iubită în siguranță urmărindu-i locația și fiind conștienți că nu s-a rătăcit. 

  • Social Spotlight 

Supravegheați activitatea lor pe rețelele sociale pentru a vă asigura că vă sunt loiali și că nu interacționează cu cineva dăunător. 

  • Urmărirea cuvintelor cheie

Urmăriți cuvintele cheie pentru a afla parolele sau frazele lor comune, astfel încât să știți că persoana nu este implicată în activități dăunătoare. 

Compatibilitatea aplicației Eyezy cu dispozitivele 

EyeZy funcționează perfect cu toate dispozitivele majore iOS și Android, permițând utilizarea sa pe o varietate de smartphone-uri și tablete. Cu toate acestea, în cazul dispozitivelor iPhone, ar putea fi necesar să depuneți un efort suplimentar în procesul de jailbreaking. 

Avantaje și dezavantaje ale aplicației

Totul are avantajele sale, dar are și partea sa de dezavantaje, iar aici sunt atât argumente pro și contra pentru dvs. 

Pro

✅ Keylogger-ul înregistrează fiecare apăsare de tastă efectuată de persoana vizată.

✅ Blocator de conexiuni pentru a bloca programele, site-urile web și rețelele Wi-Fi nedorite

✅ Notificările magice vă vor anunța imediat ori de câte ori este tastat un prompt marcat.

✅ Vă permite să vizualizați textele șterse

✅ Înregistratorul de ecran vă permite să capturați instantanee ale dispozitivului țintă.

✅ Urmărirea locației punctuale cu o funcție de geofencing.

Contra

❌ Procesul de instalare este oarecum complex.

❌ Nu există acces la camera de la distanță.

❌ Nu este cea mai rentabilă aplicație de monitorizare.

❌ Este necesar un abonament separat pentru fiecare dispozitiv pe care îl urmăriți. 

Cum se instalează Eyezy pe telefonul țintă?

cum să instalați eyezy pe telefonul țintă

Înainte de a instala EyeZy, asigurați-vă că dispozitivul dvs. îndeplinește cerințele de sistem. Acest pas este necesar pentru ca software-ul să funcționeze corect și să ofere cele mai bune performanțe.
Pentru a utiliza Eyezy pentru a monitoriza un smartphone Android, trebuie să ajungeți fizic la telefon pentru instalare. Puteți începe prin a vă înregistra pe site-ul Eyezy și a achiziționa aplicația. 
Odată ce aplicația Eyezy este încărcată pe dispozitivul dvs. Android, puteți monitoriza de la distanță activitatea acestuia fără a mai fi nevoie să îl atingeți.
Metoda cu iPhone-urile este diferită. Nu trebuie să instalați aplicația Eyezy pe iPhone. În schimb, aveți nevoie doar de contul iCloud și parola persoanei monitorizate. Eyezy monitorizează acțiunile iPhone prin obținerea accesului la contul iCloud al persoanei vizate. Cu toate acestea, 3 pași de bază pentru toate dispozitivele sunt aceiași: 

  1. Descărcați cererea

    Utilizatorii pot descărca aplicația EyeZy de pe site-ul oficial.

  2. Ghid de configurare a contului

    După descărcarea aplicației, utilizatorii trebuie să creeze un cont EyeZy și să trimită informații de bază. Procesul de configurare este simplu și durează de obicei câteva minute.

  3. Configurarea dispozitivului

    Pentru a vă configura dispozitivul, urmați ghidul de instalare. Metoda este simplă și directă, permițând chiar și persoanelor care sunt noi în domeniul aplicațiilor de monitorizare să înceapă imediat.

Prețul Eyezy și modelul de abonament

is eyezy free

Există diferite modele și planuri pentru Eyezy. Puteți consulta site-ul lor web pentru cele mai recente, dar pentru moment, următoarele sunt planurile disponibile: 

  • Plan lunar

Abonamentul lunar costă $38,39 și oferă o soluție flexibilă pentru nevoile de monitorizare pe termen scurt.

  • Plan trimestrial

Pachetul pe trei luni costă $67,18, cu o medie lunară de $22,39.

  • Planul anual

Abonamentul anual oferă cea mai bună valoare la $95.91, cu o medie de doar $7.99 pe lună. Economiile semnificative la planul anual fac din acesta o alternativă extrem de rentabilă pentru monitorizarea pe termen lung.

Hack orice dispozitiv mobil cu ușurință
Încearcă acum

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Este Eyezy detectabil?

Metoda Eyezy de urmărire a telefonului este neobișnuită prin faptul că menține utilizatorul dispozitivului țintă ignorant cu privire la orice operațiuni de monitorizare. Eyezy colectează toate datele necesare în fundal înainte de a le trimite la tabloul dvs. de bord.

Este Eyezy Legit?

Eyezy este o aplicație validă de control parental. Conform recenziei aplicației Eyezy de pe Trustpilot, aceasta are un rating de 3,6 din 222 de recenzii. Mulți adulți folosesc Eyezy pentru a-și urmări copiii și frații mai mici acasă și la școală, pentru a fi liniștiți. Eyezy oferă asistență pentru clienți, care este utilă atunci când utilizatorii sunt blocați.

Este Eyezy gratuit?

Ei bine, după cum puteți vedea, nu am discutat niciodată despre niciun plan de încercare sau gratuit. Deci, nu, nu este gratuit. Cu toate acestea, costul pare justificat pe baza caracteristicilor oferite de Eyezy. În plus, știm cu toții că aplicațiile gratuite colectează, în general, datele utilizatorului și cine știe unde ajung acestea?

Gânduri finale

În cele din urmă, deși puteți citi o mulțime de recenzii ale ochilor pe multe platforme diferite, cea mai bună înțelegere a aplicației poate veni doar din încercarea acesteia. Deci, încercați-o dacă puteți și apoi decideți singur. Există planuri simple și accesibile, așa că alegeți unul care vi se potrivește și apoi puteți lua o decizie finală în consecință. 

Lăsați un răspuns:

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *