revizuire phonsee
admin

Recenzie Phonsee App: Descoperiți monitorizarea puternică a telefonului cu acest instrument

Actualizat 08.06.24

Phonesee este o aplicație ușor de utilizat care vă permite să monitorizați locația, media, apelurile, mesajele și multe altele ale telefonului țintă. O puteți utiliza pentru a vă menține copilul în siguranță online și offline. În plus, o puteți utiliza în cazul în care vă suspectați soțul de minciună și înșelăciune.

Phonsee oferă actualizări GPS, configurare avansată a geo-limitelor și posibilitatea de a vedea ce tastează cineva pe telefon folosind funcția de keylogger. Vom discuta despre cum să vă înregistrați pe Phonsee și să o instalați pe telefonul țintă. Aflați ce puteți face folosind aplicația în recenzia Phonsee de mai jos.

Cum face Phonsee Muncă?

Phonsee este un tracker pentru telefoane mobile care funcționează atât pe Android, cât și pe iOS. Are urmărire GPS fiabilă cu notificări avansate în timp real de pe telefonul țintă. Acesta oferă liniște sufletească și securitate online pentru cei dragi.

Împreună cu monitorizarea telefonului, puteți vedea activitatea telefonului utilizând un keylogger și înregistrarea ecranului. Puteți monitoriza discret telefonul țintă pentru a supraveghea mesajele, imaginile și aplicațiile de social media. Vom discuta mai multe caracteristici mai jos:

  • Monitorizarea locației GPS: Vedeți istoricul traseului și locurile vizitate frecvent împreună cu locația curentă.
  • Obțineți date despre locație: Vedeți adresa exactă, coordonatele și ultimul punct de conexiune Wi-Fi.
  • Limite virtuale: Setați un perimetru virtual pentru telefonul țintă și primiți notificări atunci când acesta îl depășește.
  • Fotografii și videoclipuri: Vedeți media pe telefon cu data și ora înregistrării.
  • Keylogger: Verificați înregistrarea tastelor apăsate pe dispozitiv, inclusiv căutările incognito, parolele și utilizarea rețelelor sociale.
  • Capturi de ecran: Vedeți capturile de ecran automate ale conturilor sociale, aplicațiilor de întâlniri și mesajelor.
  • Blocarea: Blocați site-urile web și telefoanele nepotrivite de pe telefoanele copiilor.
  • SMS-uri și apeluri: Scanați mesajele trimise și primite. Obțineți detalii despre apelurile ratate, primite și efectuate. De asemenea, citiți e-mailurile și linkurile atașate.

Compatibilitatea aplicațiilor pe baza evaluării Phonsee

Aplicația Phonsee este compatibilă cu Apple iOS și alte mărci de telefoane Android, inclusiv Samsung, Xiaomi și Huawei. Aceasta acceptă Android 4+ și iOS 7+. În plus, nu trebuie să faceți jailbreak pe iOS pentru a utiliza Phonsee. Pentru dispozitivele Android, rooting-ul va fi obligatoriu atunci când utilizați aplicația pentru urmărire. Puteți accesa tabloul de bord Phonsee pe dispozitivul mobil, precum și pe desktop.

Este Phonsee Legit: Avantaje și dezavantaje

Phonsee este un software legitim de urmărire și monitorizare a telefonului. Deci, nu trebuie să vă faceți griji este Phonsee o înșelătorie. Dispozitivul său de urmărire GPS este precis. Toate modificările de pe telefonul țintă sunt raportate pe tabloul de bord. Fie că doriți să urmăriți istoricul locației, apelurile, rețelele sociale sau aplicațiile de întâlniri, Phonsee se dovedește a fi destul de fiabil.

Mulți utilizatori consideră că Phonsee este un dispozitiv premium de monitorizare a dispozitivelor. Planul anual accesibil este demn de laudă conform multor utilizatori. Caracteristicile Phonsee și interfața ușoară îl fac să merite prețul. Nu există astfel de plângeri ale recenziilor Phonsee.

În plus, echipa de clienți este receptivă și eficientă în cazul oricăror probleme cu aplicația. În general, Phonsee este o soluție excelentă pentru cei care caută planuri de urmărire pe termen lung.

Pro

✅ Procesul de instalare este ușor.

✅ Phonsee are o interfață ușor de utilizat.

✅ Există diferite planuri de tarifare din care puteți alege.

✅ Urmărirea GPS este precisă.

✅ Urmărește schimbările în timp real din telefonul țintă.

✅ Planul anual este accesibil.

✅ Nu este nevoie de jailbreak pe dispozitivele iOS.

✅ Disponibilitatea keyloggerului pe Android și iOS.

Contra

❌ Nu există o versiune de încercare gratuită pentru a verifica aplicația.

❌ Procesul de rambursare este un pic complex.

❌ Aplicația trebuie să aibă acces la telefonul țintă.

Cum să instalați Aplicația Phonsee?

aplicație phonsee

Puteți instala Phonsee în câțiva pași simpli:

  • Accesați site-ul web Phonsee și faceți clic pe Încearcă acum.
  • Răspundeți la câteva întrebări simple.
  • Puteți sări peste aceste întrebări pentru instalare mai rapidă.
  • Introduceți adresa dvs. de e-mail și configurați o parolă pentru a crea contul.
  • Alternativ, utilizați Cont Gmail pentru a vă înscrie rapid.
  • Alege un abonament care se potrivește nevoilor dumneavoastră.
  • Verifică-ți e-mail pentru configurația finală.
  • Du-te pentru a Phonsee app Descărcare pe dispozitivul țintă.
  • Conectați-vă la contul Phonsee cu datele dvs. de identificare de pe telefon sau desktop.
  • Utilizați tablou de bord pentru a începe monitorizarea.

Phonsee este ușor de instalat. Odată instalat, vă puteți conecta la contul dvs. Phonsee folosind orice dispozitiv și puteți accesa panoul de control. Puteți verificați tabloul de bord pentru jurnalele de apeluri, mesaje, istoric și locația telefonului.

Aplicația Phonsee Prețuri și planuri

Preț phonsee

Phonsee oferă 3 modele diferite de prețuri la care vă puteți abona în funcție de nevoile dumneavoastră. Nu există o versiune de încercare gratuită, deci trebuie să plătiți pentru a utiliza funcțiile. Cu toate acestea, puteți vedea demo-ul de pe site pentru a ști cum va arăta interfața.

Prețul Phonsee și planurile lunare pentru un dispozitiv:

  • $42.51/lună - plan pe 1 lună
  • $24.79/lună - plan pe 3 luni
  • $8.85/lună - 12 luni

Planurile Phonsee vin cu caracteristici complete, eliminând necesitatea unui upgrade, deoarece toate caracteristicile sunt disponibile după cumpărare. Phonsee are acces la până la 16 aplicații de social media, apeluri și mesagerie, ceea ce îl face o afacere excelentă.

Cei care nu sunt mulțumiți de plan pot obține o rambursare într-un interval de 14 zile. Ei vor trebui să trimită un e-mail departamentului de facturare cu solicitarea. Acest lucru funcționează bine deoarece nu există un plan gratuit, astfel încât banii dvs. sunt în siguranță dacă nu vă place aplicația.

Hack orice dispozitiv mobil cu ușurință
Încearcă acum

Întrebări frecvente

Aplicația Phonsee este ușor de utilizat?

Spre deosebire de alte aplicații, Phonsee este o aplicație ușor de instalat, cu un suport bun pentru clienți. După instalare, are o interfață centrată pe utilizator, cu instrucțiuni detaliate de configurare.

Pot urmări telefonul țintă fără să fiu prins?

Phonsee este o aplicație nedetectabilă care vă permite să urmăriți telefonul țintă fără a fi prins. Are caracteristici premium pentru a oferi o monitorizare de încredere.

Cu ce este Phonsee mai bun decât alte aplicații?

Phonsee acoperă peste 16 aplicații de telefon, urmărire și verificări ale istoricului pe dispozitivele țintă. Acesta funcționează atât pentru Android, cât și pentru iPhone, cu o interfață ușor de utilizat. Phonsee a făcut urmărirea telefonului destul de ușoară, chiar și pentru începători.

Gânduri finale

Aici aveți toate informațiile despre recenzia Phonsee și cum să o instalați. Fie că doriți să vă monitorizați copilul pentru siguranța online sau soțul/soția pentru probleme de încredere, Phonsee va fi util. Funcționează pe Android și iPhone, făcând urmărirea și monitorizarea telefonului super-ușor.

Lăsați un răspuns:

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *