recension av phonsee
admin

Phonsee App Review: Upptäck kraftfull telefonövervakning med detta verktyg

Uppdaterad 08.06.24

Phonesee är en lättanvänd applikation som låter dig övervaka måltelefonens plats, media, samtal, meddelanden och mer. Du kan använda den för att hålla ditt barn säkert online och offline. Dessutom kan du använda den om du misstänker att din make ljuger och fuskar.

Phonsee erbjuder GPS-uppdateringar, avancerad inställning av geogränser och möjligheten att se vad någon skriver på telefonen med hjälp av keylogger-funktionen. Vi kommer att diskutera hur man registrerar sig på Phonsee och installerar det på måltelefonen. Ta reda på vad du kan göra med appen i Phonsee-recensionen nedan.

Hur fungerar Phonsee Arbete?

Phonsee är en mobiltelefonspårare som fungerar på både Android och iOS. Den har pålitlig GPS-spårning med avancerade realtidsaviseringar från måltelefonen. Det erbjuder sinnesfrid och online-säkerhet för dina nära och kära.

Tillsammans med telefonövervakning kan du se telefonaktiviteten med hjälp av en keylogger och skärminspelning. Du kan diskret övervaka måltelefonen för att hålla koll på meddelanden, bilder och appar för sociala medier. Vi kommer att diskutera fler funktioner nedan:

  • Övervakning av GPS-plats: Se rutthistoriken och ofta besökta platser tillsammans med den aktuella positionen.
  • Hämta platsdata: Se den exakta adressen, koordinaterna och den senaste Wi-Fi-anslutningsplatsen.
  • Virtuella gränser: Ställ in en virtuell gräns för måltelefonen och få ett meddelande när de passerar den.
  • Foto och video: Se media på telefonen med datum och tid för tagningen.
  • Keylogger: Kontrollera registreringen av tangenttryckningar på enheten, inklusive inkognitosökningar, lösenord och användning av sociala medier.
  • Skärmdumpar: Se de automatiska skärmdumparna av sociala konton, dejtingappar och meddelanden.
  • Blockering: Blockera olämpliga webbplatser och telefoner från barnens telefoner.
  • Texter och samtal: Skanna skickade och mottagna meddelanden. Få detaljer om missade, inkommande och utgående samtal. Du kan också läsa e-postmeddelanden och bifogade länkar.

Appkompatibilitet baserad på Phonsee Review

Phonsee-appen är kompatibel med Apple iOS och andra Android-telefonmärken, inklusive Samsung, Xiaomi och Huawei. Den stöder Android 4+ och iOS 7+. Dessutom behöver du inte jailbreak på iOS för att använda Phonsee. För Android-enheter kommer rooting att vara obligatoriskt när du använder appen för spårning. Du kan komma åt Phonsee-instrumentpanelen på din mobila enhet såväl som på skrivbordet.

Är Phonsee Legit: För- och nackdelar

Phonsee är en legitim programvara för spårning och övervakning av telefoner. Så du behöver inte oroa dig är Phonsee en bluff. Dess GPS-tracker är korrekt. Alla ändringar på måltelefonen rapporteras på instrumentpanelen. Oavsett om du vill spåra platshistorik, samtal, sociala medier eller datingappar, visar Phonsee sig vara ganska tillförlitlig.

Många användare anser att Phonsee är en förstklassig enhet för övervakning av enheter. Den årliga prisvärda planen är berömvärd enligt många användare. Phonsees funktioner och enkla gränssnitt gör det värt priset. Det finns inga sådana klagomål på Phonsee-recensioner.

Dessutom är kundteamet lyhört och effektivt vid eventuella problem med appen. Sammantaget är Phonsee en bra lösning för dem som letar efter långsiktiga spårningsplaner.

Proffs

✅ Installationsprocessen är enkel.

✅ Phonsee har ett användarvänligt gränssnitt.

✅ Det finns olika prisplaner att välja mellan.

✅ GPS-spårningen är exakt.

✅ Den spårar realtidsändringar i måltelefonen.

✅ Den årliga planen är överkomlig.

✅ Det finns inget behov av att jailbreak på iOS-enheter.

✅ Tillgänglighet för keylogger på Android och iOS.

Cons

❌ Det saknas en gratis provperiod för att testa appen.

❌ Återbetalningsprocessen är lite komplicerad.

❌ Appen behöver tillgång till måltelefonen.

Så här installerar du Phonsee App?

phonsee app

Du kan installera Phonsee i några enkla steg:

  • Gå till Phonsees webbplats och klicka på Prova nu.
  • Svara på några frågor enkla frågor.
  • Du kan hoppa över dessa frågor för Snabbare installation.
  • Ange din e-postadress och ange ett lösenord för att skapa ett konto.
  • Alternativt kan du använda din Gmail-konto att anmäla sig snabbt.
  • Välj en prenumeration som passar dina behov.
  • Kontrollera din e-post för den slutliga installationen.
  • Gå för den Phonsee app Ladda ner på målenheten.
  • Logga in på ditt Phonsee-konto med dina autentiseringsuppgifter på din telefon eller dator.
  • Använd instrumentpanel för att påbörja övervakningen.

Phonsee är lätt att installera. När du har installerat kan du logga in på ditt Phonsee-konto med vilken enhet som helst och komma åt din kontrollpanel. Där kan du kontrollera instrumentpanelen för samtalsloggar, meddelanden, historik och telefonens plats.

Phonsee App Priser och planer

phonsee pris

Phonsee erbjuder 3 olika prismodeller som du kan prenumerera på efter dina behov. Det finns ingen gratis provperiod, så du måste betala för att använda funktionerna. Du kan dock se demo på webbplatsen för att veta hur gränssnittet kommer att se ut.

Phonsee pris och månadsabonnemang för en enhet:

  • $42,51/månad - 1 månads abonnemang
  • $24,79/månad - 3 månaders abonnemang
  • $8,85/månad - 12 månader

Phonsee-abonnemangen kommer med fullständiga funktioner, vilket eliminerar behovet av en uppgradering, eftersom alla funktioner är tillgängliga efter köpet. Phonsee har tillgång till upp till 16 appar för sociala medier, samtal och meddelanden, vilket gör det till en bra affär.

De som inte är nöjda med planen kan få en återbetalning inom ett 14-dagarsfönster. De måste skicka e-post till faktureringsavdelningen med begäran. Detta fungerar bra eftersom det inte finns någon gratis plan, så dina pengar är säkra om du inte gillar appen.

Hacka alla mobila enheter enkelt
Prova nu

Vanliga frågor

Är Phonsee-appen lätt att använda?

Till skillnad från andra appar är Phonsee en app som är lätt att installera och har bra kundsupport. Efter installationen har den ett användarcentrerat gränssnitt med detaljerade installationsinstruktioner.

Kan jag spåra måltelefonen utan att åka fast?

Phonsee är en oupptäckbar app som låter dig spåra måltelefonen utan att bli fångad. Den har premiumfunktioner för att erbjuda pålitlig övervakning.

Hur är Phonsee bättre än andra appar?

Phonsee täcker över 16 telefonapplikationer, spårning och historikkontroller på målenheter. Det fungerar för både Android och iPhone med ett användarvänligt gränssnitt. Phonsee har gjort telefonspårning ganska enkelt, även för nybörjare.

Avslutande tankar

Där har du all information om Phonsee-recension och hur du installerar den. Oavsett om du vill övervaka ditt barn för online-säkerhet eller din make över förtroendeproblem, kommer Phonsee att vara praktiskt. Det fungerar på Android och iPhone, vilket gör telefonspårning och övervakning superlätt.

Lämna ett svar:

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.