Прегледи на родителите
Администратор

Преглед на приложението Parentaler: Изберете надежден родителски контрол

Актуализиран 08.06.24

За 42% от децата имат телефони на десетгодишна възраст, което налага голям психически натиск върху родителите да предпазят децата си от ужасите на интернет. Приложенията за наблюдение на телефона, като например приложението Parentaler, могат да помогнат на родителите да намерят душевно спокойствие. Те могат да открият местоположението им, активността им в социалните мрежи, контактите и съобщенията.

С такива надеждни контроли родителите могат спокойно да дават телефони на по-малките деца, без да се притесняват. В тази статия за преглед на Parentaler ще обсъдим всички функции и как можете да го инсталирате.

Parentaler Преглед: Как работи?

Parentaler изпраща известия до таблото за управление на профила на родителя от телефона на детето. Той може да проследява местоположението, обажданията, контактите, имейлите, социалните мрежи, търсенията и географското определяне.

Приложението е достатъчно мощно, за да изпраща известия за определени ключови думи от изпратени и получени съобщения и файлове. Parentaler прави това без никакво откриване, като работи безпроблемно във фонов режим. Друго предимство е намирането на изгубения телефон, в случай че детето ви го изгуби някъде. 

Той също така съхранява скрийншоти на активността на телефона на таблото за управление за по-късен преглед. По-долу ще разгледаме подробно функциите.

Характеристики на Parentaler:

  • Филтриране на съдържанието: Можете да контролирате и филтрирате определени уебсайтове и онлайн съдържание, за да предотвратите попадането им в полезрението на детето ви. По този начин детето ви ще вижда само разрешено съдържание.
  • Наблюдение на дейността: Вижте използването на интернет от детето ви, историята на браузъра, взаимодействието със социалните мрежи и използването на други приложения. Parentaler ще споделя това в реално време, за да не пропуснете нищо.
  • GPS проследяване: Използвайте GPS проследяването на местоположението на приложението Parentaler, за да знаете къде се намира детето ви по всяко време. Това ще гарантира тяхната безопасност, когато не са вкъщи.
  • Геофенсинг: Докато проследявате географското местоположение, можете също така да зададете периметър за децата си. Ако те го преминат, ще получите известие за движението им в нов район.
  • Блокиране на WiFi: Ако се притеснявате, че детето ви прекарва твърде много време в интернет, можете да блокирате и ограничите достъпа му до мобилен Wi-Fi.
  • Безопасност онлайн: Блокирайте уебсайтовете и игрите за възрастни на тяхното устройство, за да ги предпазите от такова съдържание.
  • Проверявайте обажданията и контактите: Можете да видите техния списък с контакти и входящите и изходящите повиквания. Можете също така да проверявате съобщенията и имейлите им.
  • Проверка на приложението: Разберете за всички приложения, които детето ви е изтеглило на своите устройства, дори когато се опитва да ги изтрие и скрие по-късно.

Приложение Parentaler Съвместимост

Приложението Parentaler е проектирано така, че да е съвместимо с различни операционни системи и устройства. То работи добре с iOS и Android и ще работи с Android 4.0 и най-новите устройства на Apple. Ще ви е необходима и добра интернет или WiFi връзка, за да получавате всички актуализации. Можете лесно да осъществите достъп до акаунта на Parentaler от телефона си, за да наблюдавате целевия телефон.

Дали Parentaler е легитимен: Разбиране на плюсовете и минусите на приложението

е parentaler легитимни

Много родители може да се чудят дали Parentaler е легитимно приложение. Въпреки това има реални отзиви онлайн, които доказват ефикасността и въздействието на приложението. Според тези отзиви потребителите харесват колко лесно е да се разбере и инсталира приложението.

Родителите могат да се запознаят с използването на интернет и социалните медии от децата си. Освен това те могат да не се притесняват, след като блокират игри, прекомерно използване на Wi-Fi и съдържание за възрастни. По-долу ще обсъдим плюсовете и минусите на приложението Parentaler.

Плюсове

✅ Удобна за потребителя инсталация и навигация на приложението

✅ Работи с множество операционни системи: iOS и Android

✅ Идеален за наблюдение на местоположението, социалните медии и интернет

✅ Полезна поддръжка на клиенти 

✅ Известие на мобилния телефон на родителя

Против

❌ Жалби за преглед на Parentaler относно липсата на безплатна пробна версия

❌ По-малко методи за контрол в интернет

❌ Той не работи на Mac или PC за наблюдение

Как да инсталирате Приложение Parentaler?

Инсталирането на приложението Parentaler е доста лесно. Вижте как да го инсталирате в няколко лесни стъпки.

  • Посетете уебсайта на Parentaler.
  • Кликнете върху Опитайте сега на началната страница.
  • Ще ви бъдат зададени няколко въпроса.
  • Отговорете на въпросите или ги пропуснете.
  • Регистрирайте се в Parentaler, като използвате имейл адреса си, и задайте парола.
  • Можете да използвате и акаунт в Google. 
  • Изберете абонаментен план, за да започнете. 
  • Следвайте инструкциите в имейла от Parentaler.
  • Изтеглете и настройте Parentaler на целевото устройство.
  • Сдвоявайте устройствата, както е поискано, за да изградите връзка.
  • Влезте в профила си в Parentaler.
  • Започнете да наблюдавате с помощта на таблото за управление.

Приложение Parentaler Цени и абонаментни планове

цена на родител

Тъй като няма безплатна пробна версия, може би се чудите: "Колко струва абонаментният план на Parentaler?". За да получите достъп до това приложение за наблюдение, ще трябва да се регистрирате и да изберете план, който отговаря на вашите нужди.

Цената на родителските права е достъпна и става относително по-евтина, когато избирате планове с по-дълъг срок на действие. Има месечни, тримесечни и годишни планове, от които можете да избирате.

Цена на Parentaler планове и абонамент:

  • $42.69/месец едномесечен абонамент 
  • $73.2/тримесечен абонамент ($24.40/месец)
  • $122,04/годишен едногодишен абонамент ($10,17/месец)

Тези планове предлагат гъвкав избор за родители. Те могат да избират годишни или месечни планове. Като родител искате да имате непрекъснат контрол върху телефона на детето си. Също така годишен абонамент ще ви струва най-малко на месечна база. Много потребители избират този план, тъй като той е най-достъпен и удобен.

Хакнете всяко мобилно устройство лесно
Опитайте сега

Често задавани въпроси

Законно приложение ли е Parentaler?

Като родител може да сте раздвоени между това кое е етично и как да защитите детето си. Осигуряването и зачитането на неприкосновеността на личния живот на детето е важно, дори когато използвате приложение за наблюдение. Уверете се, че спазвате всички приложими разпоредби за съгласие и закони за защита на личните данни, когато използвате такова приложение.

Могат ли децата ми да открият приложението Parentaler?

Приложението Parentaler е незабележимо, тъй като работи дискретно във фонов режим. Така че децата ви не могат да проследят приложението в телефоните си. Приложението е проектирано така, че да не се натрапва на системата.

Мога ли да наблюдавам няколко устройства с помощта на Parentaler?

Да, можете да използвате един акаунт в Parentaler за наблюдение на няколко устройства. Така че, ако имате повече деца, с това приложение ще си осигурите информация за използването на мобилни устройства от всяко дете. Освен това можете да наблюдавате дейността на различни устройства в дома си.

Заключителни мисли

Приложението Parentaler е сред най-добрите приложения за мобилно наблюдение, които предлагат проверки в реално време на географски местоположения, имейли, съобщения и социални медии. Можете също така да блокирате ненужни уебсайтове, които могат да повлияят на младия мозък. Parentaler се предлага и с различни абонаментни планове, от които можете да избирате. С надеждното наблюдение плащането за безопасността на детето ви е малка цена.

Оставете отговор:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *