recenze rodičů
admin

Recenze aplikace Parentaler: Vyberte si spolehlivou rodičovskou kontrolu

Aktualizováno 08.06.24

O stránkách 42% dětí má telefony do deseti let, což na rodiče vyvíjí velký psychický tlak, aby své děti chránili před hrůzami internetu. Aplikace pro sledování telefonu, jako je aplikace Parentaler, mohou rodičům pomoci najít duševní klid. Mohou zjistit jejich polohu, aktivitu na sociálních sítích, kontakty a zprávy.

Díky těmto spolehlivým ovládacím prvkům mohou rodiče bez obav předávat telefony mladším dětem. Tento článek s recenzí programu Parentaler se zabývá všemi jeho funkcemi a způsobem instalace.

Rodičovský Recenze: Jak funguje?

Parentaler odesílá oznámení na ovládací panel účtu rodičů z telefonu jejich dítěte. Může sledovat polohu, hovory, kontakty, e-maily, sociální média, vyhledávání a zeměpisnou polohu.

Aplikace je dostatečně výkonná na to, aby odesílala upozornění na určitá klíčová slova z odeslaných a přijatých zpráv a souborů. Parentaler to dělá bez jakékoli detekce, pracuje plynule na pozadí. Další výhodou je nalezení ztraceného telefonu v případě, že ho vaše dítě někde ztratí. 

Ukládá také snímky obrazovky aktivity telefonu na ovládacím panelu pro pozdější prohlížení. Níže si tyto funkce podrobně rozebereme.

Vlastnosti zařízení Parentaler:

  • Filtrování obsahu: Můžete kontrolovat a filtrovat určité webové stránky a online obsah, abyste zabránili tomu, že se s nimi vaše dítě setká. Vaše dítě tak uvidí pouze povolený obsah.
  • Monitorování činnosti: Podívejte se na používání internetu, historii prohlížeče, interakci se sociálními sítěmi a další aplikace. Parentaler je bude sdílet v reálném čase, takže vám nic neunikne.
  • Sledování pomocí GPS: Pomocí sledování polohy GPS v aplikaci Parentaler můžete vždy vědět, kde se vaše dítě nachází. Zajistíte tak jejich bezpečnost, když nejsou doma.
  • Geofencing: Při sledování zeměpisné polohy můžete také nastavit obvod pro své děti. Pokud jej překročí, budete upozorněni na jejich pohyb v nové oblasti.
  • Blokování WiFi: Pokud se obáváte, že vaše dítě tráví na internetu příliš mnoho času, můžete mu zablokovat a omezit přístup k mobilní Wi-Fi.
  • Bezpečnost na internetu: Zablokovat v jejich zařízení webové stránky a hry pro dospělé, abyste je před takovým obsahem ochránili.
  • Kontrola hovorů a kontaktů: Můžete zobrazit jejich seznam kontaktů a příchozí a odchozí hovory. Můžete také kontrolovat jejich zprávy a e-maily.
  • Kontrola aplikace: Zjistěte všechny aplikace, které si vaše dítě stáhlo do svých zařízení, i když se je snaží později odstranit a skrýt.

Aplikace Parentaler Kompatibilita

Aplikace Parentaler je navržena tak, aby byla kompatibilní s různými operačními systémy a zařízeními. Funguje dobře v systémech iOS a Android a bude fungovat se systémem Android 4.0 a nejnovějšími zařízeními Apple. Pro získání všech aktualizací budete také potřebovat dobré připojení k internetu nebo Wi-Fi. Z telefonu můžete snadno přistupovat k účtu Parentaler a sledovat cílový telefon.

Je Parentaler Legit: Pochopení výhod a nevýhod aplikace

je parentaler legit

Mnoho rodičů se může ptát, zda je aplikace Parentaler legitimní. Na internetu však existují skutečné recenze, které dokazují účinnost a dopad aplikace. Podle těchto recenzí se uživatelům líbí, jak snadné je aplikaci zjistit a nainstalovat.

Rodiče mohou získat přehled o používání internetu a sociálních médií svými dětmi. Navíc mohou být bez obav po zablokování her, nadměrného používání Wi-Fi a obsahu pro dospělé. Níže si rozebereme výhody a nevýhody aplikace Parentaler.

Klady

✅ Uživatelsky přívětivá instalace a navigace v aplikaci

✅ Funguje na více operačních systémech: iOS a Android

✅ Ideální pro sledování polohy, sociálních médií a internetu

✅ Nápomocná zákaznická podpora 

✅ Oznámení na mobilním telefonu rodiče

Nevýhody

❌ Stížnosti na recenze rodičů na nedostatek bezplatné zkušební verze

❌ Méně internetových kontrolních metod

❌ Nefunguje na počítači Mac nebo PC pro monitorování

Jak nainstalovat Aplikace Parentaler?

Instalace aplikace Parentaler je poměrně snadná. Zjistěte, jak ji nainstalovat v několika jednoduchých krocích.

  • Navštivte webové stránky společnosti Parentaler.
  • Klikněte na Vyzkoušejte nyní na domovské stránce.
  • Budete přesměrováni na několik otázek.
  • Odpovězte na otázky nebo je přeskočte.
  • Zaregistrujte se na serveru Parentaler pomocí svého e-mailového ID a nastavte si heslo.
  • Můžete také použít účet Google. 
  • Vyberte si plán předplatného a začněte. 
  • Postupujte podle pokynů v e-mailu od společnosti Parentaler.
  • Stáhněte a nastavte Parentaler v cílovém zařízení.
  • Podle pokynů spárujte zařízení a vytvořte připojení.
  • Přihlaste se ke svému účtu Parentaler.
  • Spusťte monitorování pomocí ovládacího panelu.

Aplikace Parentaler Ceny a plány předplatného

cena rodičů

Protože neexistuje žádná bezplatná zkušební verze, možná se ptáte: "Kolik stojí předplatné Parentaler?". Chcete-li získat přístup k této monitorovací aplikaci, musíte se zaregistrovat a vybrat si plán, který vyhovuje vašim potřebám.

Náklady na rodičovské pojištění jsou přijatelné a s delší dobou trvání se relativně zlevňují. Na výběr jsou měsíční, čtvrtletní a roční plány.

Cena Parentaler plány a předplatné:

  • $42,69/měsíc jednoměsíční předplatné 
  • $73,2/čtvrtletní tříměsíční předplatné ($24,40/měsíc)
  • $122,04/rok jednoroční předplatné ($10,17/měsíc)

Tyto plány nabízejí flexibilní volba pro rodiče. Mohou si vybrat roční nebo měsíční plány. Jako rodič chcete mít nad telefonem svého dítěte nepřetržitou kontrolu. Také roční předplatné vás bude měsíčně stát nejméně. Mnoho uživatelů si vybírá tento tarif, protože je cenově nejdostupnější a nejpohodlnější.

Snadné hackování jakéhokoli mobilního zařízení
Vyzkoušejte nyní

Nejčastější dotazy

Je aplikace Parentaler legální?

Jako rodič můžete být rozpolceni mezi tím, co je etické, a tím, jak své dítě chránit. Zajištění a respektování soukromí dítěte je důležité, i když používáte monitorovací aplikaci. Ujistěte se, že při používání takové aplikace dodržujete všechna platná nařízení o souhlasu a zákony o ochraně osobních údajů.

Mohou mé děti aplikaci Parentaler detekovat?

Aplikace Parentaler je neodhalitelná, protože pracuje diskrétně na pozadí. Vaše děti tak nemohou aplikaci ve svých telefonech vystopovat. Aplikace je navržena tak, aby v systému nepůsobila rušivě.

Mohu pomocí služby Parentaler sledovat více zařízení?

Ano, jeden účet Parentaler můžete použít ke sledování více zařízení. Pokud tedy máte více dětí, pořízení této aplikace vám zajistí informace o používání mobilních zařízení každým z nich. Navíc můžete sledovat aktivitu napříč různými zařízeními ve vaší domácnosti.

Závěrečné myšlenky

Aplikace Parentaler patří mezi nejlepší mobilní monitorovací aplikace, které nabízejí kontrolu zeměpisné polohy, e-mailů, zpráv a sociálních médií v reálném čase. Můžete také blokovat nepotřebné webové stránky, které mohou mít vliv na mladý mozek. Parentaler také nabízí různé plány předplatného, ze kterých si můžete vybrat. Díky spolehlivému monitorování je placení za bezpečnost vašeho dítěte malou cenou.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *