Jak chytit podvodníka pomocí hackování telefonu
admin

Jak chytit podvodníka pomocí hackování telefonu

Aktualizováno 08.22.24

Počet rozvodů manželských párů v posledních letech prudce vzrostl. Například ve Spojených státech končí přibližně 50% manželství rozchodem nebo rozvodem. Největší příčinou rozchodů je dnes pravděpodobně nevěra. Naštěstí vám hackování telefonních textových zpráv a e-mailů může pomoci zjistit, zda váš partner nemá poměr.

V tomto článku se budeme zabývat nejlepším způsobem, jak chytit podvodníka pomocí hacknutí jeho telefonu.

5 příznaků podvádění, kterým je třeba věnovat pozornost

Existuje několik konkrétních příznaků, kterých si všimnete, jakmile vás váš partner začne podvádět. Mezi tyto ukazatele patří:

  1. Drastická změna rutiny

Jako dospělí máme určité rozvrhy, které nábožně dodržujeme. Jakákoli odchylka od této rutiny může znamenat významnou změnu v našem životě. Pokud se váš manželský partner najednou začne vracet pozdě z práce nebo trávit víkendy mimo domov, je pravděpodobné, že se za vašimi zády schází s jiným milostným zájmem.

  1. Příliš chrání svá zařízení

Má telefon vašeho partnera odemykací kód, o kterém nevíte? Pokud ano, máte důvod k obavám. Lidé, kteří na svých zařízeních nastavují silná hesla, obvykle skrývají něco zlověstného ─ možná jde o tajný milostný vztah, který se zoufale snaží utajit. Nejlepším způsobem, jak získat nevěrné textové zprávy, je použití intuitivní sledovací aplikace, která byla vyzkoušena.

  1. Modernizace šatníku a změny v péči o tělo

Všimněte si také, že nevěrníci si kupují nové oblečení a mění své návyky v péči o sebe ve snaze získat svou tajnou lásku. Někteří mohou dokonce začít navštěvovat posilovnu nebo se zapsat do tanečních kurzů. Je to psychologický spouštěč, který je podněcuje k tomu, aby vypadali co nejpřitažlivěji. Pokud vaše drahá polovička začne vykazovat tyto varovné příznaky, mohlo by vám pomoci další pátrání.

  1. Neustálé lhaní

Nevěrníci lžou téměř o všem: o tom, co právě dělají, s kým se sešli a proč se tak opozdili. Když se naučíte rozpoznat bílé lži svého partnera, můžete se dozvědět, zda vás podvádí. Pokud se ve vaší blízkosti jeví jako tajnůstkářštější nebo nervózní, kdykoli nadhodíte určitá témata, je to velká červená vlajka.

  1. Nevysvětlené výdaje a problémy s penězi

Potýkáte se v poslední době s finančními problémy? Možná jste se kvůli záhadným výdajům svého partnera ocitli mezi dvěma mlýnskými kameny. Pokud se peníze najednou začnou stávat problémem a váš partner začne zbytečně účtovat na vašich kreditních kartách, je možné, že se baví se svým tajným milencem. Naštěstí můžete použít aplikaci Chyťte nevěrníka a získat soukromé fotografie a zprávy svého partnera.

Jak chytit nevěrníka hacknutím jeho telefonu

Chcete-li si přečíst textové zprávy nevěrného manžela nebo manželky a sledovat jejich telefon, mohou se vám hodit tyto tipy:

  1. Zkuste obnovit jejich smazané zprávy

Pokud vás manžel podvádí, bude neustále mazat všechny zprávy, které by ho mohly usvědčit. Je působivé, že všechny tyto smazané textové zprávy můžete získat zpět přístupem do jeho cloudového záložního úložiště. Tato možnost je k dispozici pro zařízení Apple i Android.

Aby však toto řešení fungovalo, musí být váš partner připojen ke službě cloudového úložiště. K získání jeho smazaných zpráv můžete také použít specializovanou aplikaci pro obnovení. Tento software lze snadno stáhnout do počítače a nabízí bezplatné i placené plány.

Bohužel k obnovení textových zpráv svého manžela či manželky potřebujete fyzický přístup k telefonu. Existuje také riziko, že budete přistiženi při čtení jeho zpráv.

  1. Projděte si partnerovy zprávy

Alternativní technikou je získat fyzický přístup k telefonu partnera a diskrétně procházet jeho zprávy. Můžete počkat, až bude zaneprázdněný nebo rozptýlený, a vzít jeho telefon. Jakmile jej odemknete, zkontrolujte, zda se v něm nenachází některé běžné kódy pro textové zprávy podváděných manželů, mezi něž patří NSFS (Not Suitable For Spouse) a ASL (Age/Sex/Location).

Podvodníci používají ke komunikaci se svými tajnými milenci různé šifry a skryté kódy. Jakmile se s těmito šiframi seznámíte, bude pozoruhodně snadné zjistit, co se vám snaží sdělit. Tato metoda je bohužel velmi riskantní a vyžaduje předchozí znalost odemykacího hesla cílového telefonu.

  1. Použijte Haqerra Zpráva Špehování App
haqerra

Haqerra je výkonná aplikace pro sledování telefonu, která uživatelům umožňuje nabourat se do jakéhokoli cílového zařízení a získat všechna data v něm uložená. Tato aplikace je vybavena řadou užitečných špionážních funkcí, které zahrnují:

  • Špehování textových zpráv ─ Haqerra vám umožní přečíst si všechny nevěrné zprávy, které jsou uloženy v telefonu vašeho partnera. Kromě hackování jejich SMS zpráv tato aplikace také načítá texty, fotografie a odkazy sdílené v aplikacích WhatsApp, Viber, Skype a podobných aplikacích pro zasílání zpráv. Všechny příchozí, odchozí a smazané zprávy budou zpřístupněny, jakmile nainstalujete aplikaci Haqerra do sledovaného zařízení.
  • Sledování polohy GPS ─ Pomocí geolokační funkce systému Haqerra můžete pohodlně sledovat pohyb své manželky na mapě.
  • Kontrola galerie ─ Jste zvědaví na sugestivní fotografie tajného milence své drahé polovičky? Tato aplikace dokáže automaticky zobrazit všechny fotografie a videa, která existují v jeho/její telefonu.
  • Sledování historie prohlížeče ─ Buďte informováni o všech webových stránkách, které váš partner navštěvuje (včetně těch v režimu inkognito), abyste zjistili, zda se na nich neděje něco podezřelého.
Chytit podvodníka prostřednictvím hackování telefonu
Vyzkoušejte nyní

Závěr

Jakmile zjistíte, že vás partner podvádí, vyhněte se hněvu. Raději si dejte čas na uzdravení a zvažte své další možnosti. Po provedení mnoha testů jsme zjistili, že nejlepším způsobem, jak chytit nevěrníka prostřednictvím hacknutí telefonu, je použití spolehlivé, uživatelsky přívětivé hackerské aplikace, jako je např. Haqerra.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *