hvordan man læser andres whatsapp-beskeder, uden at de ved det
Administrator

Sådan læser du WhatsApp-beskeder fra en anden enhed: En trin-for-trin-guide

Opdateret 08.22.24

Kravet om at holde sig orienteret om vores nærmeste eller beskytte dem, vi holder af, har fået nogle til at spekulere på, hvordan man kan se nogens WhatsApp-beskeder, uden at de ved det.

Det giver anledning til bekymring, men det er afgørende for ansvarlig brug at forstå mulighederne og begrænsningerne.

Kan jeg se en andens WhatsApp-beskeder??

For at besvare dit spørgsmål hurtigt: "Kan jeg se en andens WhatsApp-beskeder?" Ja, det kan du.

Hvis du ønsker at overvåge WhatsApp-beskeder problemfrit, tilbyder disse metoder en innovativ løsning, der hjælper dig med at lære, hvordan du læser en persons WhatsApp-beskeder, uden at de ved det.

Metode 1: Haqerra

haqerra whatsapp

Hvis du vil lære, hvordan du nemt kan læse andre WhatsApp-beskeder på en iPhone, er Haqerra et sofistikeret overvågningsværktøj, der giver adgang til WhatsApp-beskeder i realtid.

Sådan installeres Haqerra

  • Opret en konto: Besøg Haqerras officielle hjemmeside og opret en konto.
  • Abonnementsplan: Vælg en abonnementsplan, der passer til dine overvågningsbehov, og gennemfør købsprocessen.
  • Installer applikationen: Følg instruktionerne for at downloade Haqerra-appen til målenheden.
  • Aktivér Stealth Mode: Konfigurer programmet til at køre i stealth-tilstand, så det forbliver skjult for enhedens bruger.
  • Overvåg meddelelser: Log ind på dit Haqerra-dashboard fra en hvilken som helst webbrowser for at overvåge de WhatsApp-beskeder, der sendes og modtages på målenheden.

Fordele

✅ Giver øjeblikkelig adgang til målenhedens WhatsApp-samtaler, hvilket giver opdaterede oplysninger.

✅ Fungerer helt uopdaget, hvilket sikrer, at målbrugeren ikke er klar over overvågningen.

✅ Dette omfatter detaljerede rapporter om beskeder, herunder slettede beskeder, tidsstempler og kontaktoplysninger.

Ulemper

❌ Brugen af et sådant værktøj rejser væsentlige spørgsmål om privatlivets fred og kan potentielt krænke enkeltpersoners ret til fortrolighed.

Metode 2: WhatsApp Web

WhatsApp Web er en funktion, der giver brugerne mulighed for at spejle deres mobile WhatsApp-konto i en webbrowser, så de kan lære at læse WhatsApp-beskeder fra en anden enhed.

Sådan bruger du WhatsApp Web

  • Åbn WhatsApp Web: Gå til WhatsApps hjemmeside ved at skrive web.whatsapp.com i din computers webbrowser. En QR-kode vises på skærmen. På den måde kan du lære at læse andres WhatsApp-beskeder med en QR-kode.
  • Start WhatsApp på din telefon: Åbn WhatsApp på din mobile enhed. Naviger til indstillingerne ved at trykke på de tre prikker (eller tandhjulsikonet på iPhones) i øverste hjørne af appen.
  • Vælg WhatsApp Web/Desktop: Vælg "WhatsApp Web/Desktop" i indstillingsmenuen. Dette åbner en QR-kodescanner i appen.
  • Scan QR-koden: Brug din telefon til at scanne QR-koden på din computerskærm.
  • Etablering af forbindelse: Din WhatsApp-konto synkroniseres øjeblikkeligt med webbrowseren, og dine beskeder bliver tilgængelige på din computerskærm.

Fordele

✅ Tilbyder et tastatur i fuld størrelse og en mere fremtrædende skærm, der gør det nemmere at skrive og læse, hvilket forbedrer den samlede beskedoplevelse.

✅ Gør det nemt at trække og slippe dokumenter, billeder og andre filer, hvilket gør det meget praktisk til både arbejde og privat brug.

✅ Spejler din mobile WhatsApp og sikrer, at alle beskeder synkroniseres i realtid mellem din telefon og computer.

Ulemper

❌ For at opretholde en webforbindelse skal din telefon være forbundet til internettet og ikke være for langt fra computeren.

Metode 3: Backup

hvordan man kan se andres whatsapp-beskeder, uden at de ved det

Hvis du undrer dig over, hvordan du kan læse en persons WhatsApp-beskeder, kan du få adgang til deres sikkerhedskopier af beskeder (som Google Drive eller iCloud) og læse deres beskeder.

Sådan får du adgang til WhatsApp-beskeder via Backup

  • Bekræft, at sikkerhedskopien findes: Sørg for, at WhatsApp-kontoen er blevet sikkerhedskopieret til Google Drive eller iCloud. Dette kan normalt kontrolleres i WhatsApp-appens indstillinger under "Chats" > "Chat Backup".
  • Få adgang til cloud-kontoen: Log ind på den Google Drive- eller iCloud-konto, hvor sikkerhedskopierne er gemt.
  • Find WhatsApp Backup: Se efter WhatsApp-backupfilen i cloud-lageret. Den findes typisk i en dedikeret WhatsApp-mappe i drevets førende bibliotek.
  • Download sikkerhedskopien: Hvis platformen tillader det, skal du downloade backup-filen til et sikkert sted på din computer eller en enhed, hvor du har tænkt dig at gendanne backup'en.
  • Afinstaller og geninstaller WhatsApp: På den enhed, hvor du vil læse beskederne, skal du afinstallere og derefter geninstallere WhatsApp.
  • Bekræft telefonnummeret: Åbn WhatsApp, og følg opsætningsprocessen. Indtast det telefonnummer, der blev brugt til at oprette sikkerhedskopien.
  • Gendan fra sikkerhedskopi: Når du bliver bedt om det, skal du trykke på "Gendan" for at hente beskederne fra den downloadede backup-fil.

Fordele

✅ Giver dig mulighed for at hente næsten alle tidligere udvekslede beskeder, fotos og videoer, forudsat at de var inkluderet i sikkerhedskopien.

✅ Ideel til legitim gendannelse af din beskedhistorik, når du skifter telefon eller efter en fabriksnulstilling.

✅ Når du har backup-filen, behøver du ikke fortsat adgang til den originale enhed.

Ulemper

❌ At få adgang til andres sikkerhedskopier uden deres samtykke og bruge dem til at lære, hvordan man læser andres WhatsApp-beskeder uden deres telefon, er en betydelig krænkelse af privatlivets fred og potentielt ulovligt.

Læs nogens WhatsApp-beskeder, uden at de ved det
Prøv nu

Metode 4: Mac-spoofing

Mac-spoofing indebærer, at du efterligner Mac-adressen på målets telefon på din enhed for at narre WhatsApp-servere og give dig mulighed for at lære, hvordan du læser andres WhatsApp-beskeder.

Sådan bruger du Mac-spoofing til WhatsApp

  • Afinstaller WhatsApp: Først skal du afinstallere WhatsApp fra din enhed. Det er nødvendigt at konfigurere WhatsApp med den forfalskede MAC-adresse.
  • Få fat i målets MAC-adresse: Du skal have adgang til målenheden for at finde dens MAC-adresse fysisk. Gå til telefonens indstillinger og derefter til afsnittet "Om telefonen", og noter Wi-Fi-MAC-adressen. Den er forskellig afhængigt af operativsystemet (iOS, Android osv.).
  • Optag din enheds MAC-adresse: Før du ændrer din MAC-adresse, skal du notere enhedens oprindelige MAC-adresse til senere gendannelse.
  • Spoof din MAC-adresse: Brug en MAC-adresse-spoofing-app eller -software til at ændre din enheds MAC-adresse til målets MAC-adresse.
  • Geninstaller WhatsApp: Når MAC-adressen er forfalsket, skal du geninstallere WhatsApp på din enhed og konfigurere den ved hjælp af målets telefonnummer.
  • Bekræft kontoen: Du skal kortvarigt få adgang til målpersonens telefon igen for at få bekræftelseskoden sendt af WhatsApp (via sms eller opkald) for at fuldføre opsætningen på din enhed.
  • Få adgang til WhatsApp-beskeder: Efter en vellykket bekræftelse kan du få adgang til og modtage målets WhatsApp-beskeder på din enhed og spejle deres WhatsApp-konto.

Fordele

✅ Den giver adgang til målets WhatsApp-beskeder i realtid, så længe spoofingen er aktiv.

✅ Når det er sat op, behøver du ikke løbende adgang til målenheden for at modtage WhatsApp-beskeder.

✅ Hvis det udføres korrekt, opdager målbrugeren muligvis ikke nogen ændring eller indser, at deres WhatsApp-konto bliver spejlet, hvilket giver mulighed for diskret overvågning.

Ulemper

❌ Kræver teknisk viden, herunder adgang til og ændring af MAC-adresser, hvilket kan gøre det nødvendigt at roote eller jailbreake enheden.

Afsluttende tanker

I sidste ende afhænger valget af metode til at få fjernadgang til en persons WhatsApp-beskeder af dine specifikke omstændigheder og behov.

Hver af dem tilbyder en unik måde at sikre, at du forbliver informeret og forbundet, og bygger bro over kløften mellem simpel nysgerrighed og informeret bevidsthed.

Hvis du tager disse teknologier til dig på en ansvarlig måde, kan det forbedre din forståelse og interaktion.

Efterlad et svar:

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *.