psykologiske tricks til at fange en snyder
Administrator

6 usædvanlige psykologiske tricks til at fange en snyder

Opdateret 06.19.24

Som i ethvert andet forhold kan du opleve op- og nedture med din partner. Men når utroskab kommer ind i billedet, er det et twist, du sandsynligvis ikke har meldt dig til.

Sandheden om utroskab er, at det ikke sker ud af det blå. Faktisk ser mange mennesker tidligt tegn på følelsesmæssig utroskab, men vælger ikke at handle på det. Det er resultatet, 70% af par oplever utroskab mindst én gang i deres liv.

Så at være proaktiv kan gøre hele forskellen, hvis du vil beskytte dit hjerte mod et potentielt svigt. Jeg har seks unikke psykologiske tricks til at fange en utro, som du kan prøve. 

De virker måske ikke anderledes end typiske selvhjælpstips, men baseret på min egen erfaring virker de.

1. Overvåg ændringer i brugen af teknologi

En af de enkleste måder at narre konen til at indrømme utroskab på involverer noget, hun har med sig hele tiden: hendes mobiltelefon. Hvis du bemærker, at hun bruger sin telefon mere end normalt og har en tendens til at skjule skærmen, når du er i nærheden, skal du undersøge det nærmere.

Men vent lige lidt. Før du begynder at snage i hendes telefon, skal du nøje afveje de potentielle risici. Du vil ikke fanges, vel? Til diskret og konsekvent overvågning anbefaler jeg Haqerra app. Jeg brugte det på min eks' telefon, da han begyndte at opføre sig mærkeligt. Da Haqerra var oppe at køre, tjekkede jeg hans private beskeder, opkald og seneste placeringer. 

En bestemt detalje vakte min mistanke, så jeg tog et screenshot til senere diskussion. Med denne smarte taktik havde min eks ingen grund til at beskylde mig for paranoia.

2. Inviter dem ud flere gange

Trickspørgsmål til at fange en snyder

Hvis din partner har mødt en person uden for jeres forhold, kan deres entusiasme for at tilbringe tid sammen med dig hurtigt forsvinde. Et af de bedste psykologiske tricks til at fange en utro i dette tilfælde er at invitere dem ud på en dagstur eller noget andet, de ville nyde.

Hvis de er glade for din idé, men så på dag X gør alt, hvad de kan, for at afkorte jeres date, siger det meget om deres virkelige følelser over for dig. Dårlige dage sker for os alle. Det forstår jeg godt. Men hvis dette mønster gentager sig flere gange, er det en anden, der leverer den spænding, de ønsker, og det er helt sikkert ikke dig.

3. Tjek dem for overkompensation

At være sød og generøs er en standard for et sundt forhold. Men hvis din partner går langt for at opfylde alle dine ønsker, kan det være et tegn på, at han eller hun forsøger at kompensere for en skjult skyldfølelse. 

Så hvad er den bedste måde at fange en utro ægtefælle på, som er meget klog? Her er et trick: Bed dem pænt om en tjeneste, som de typisk ville afslå, og observer deres reaktion. Hvis de overraskende går med til det, så ved du, at der foregår noget mistænkeligt.

Find ud af, om de snyder
Prøv nu

4. Kom tættere på deres venner

Jeg kalder denne strategi for "det svageste led". I stedet for at bruge trickspørgsmål til at fange en snyder, skal du finde den person i din partners vennekreds, som højst sandsynligt vil lade noget slippe ud.

Her gælder det om at vinde personens tillid, før man taler om sin partner og dennes adfærd. Det handler om at holde tingene afslappede og naturlige.

Du kan for eksempel spørge:

  • Er du træt af dit nye projekt på arbejdet? X fortalte mig, at de ansætter nye folk til det.
  • Har du brugt mere tid sammen med X på det seneste? X sagde, at du er som familie for ham/hende.

5. Lad som om du ved mere, end du gør

Den første regel for enhver løgner er at udstråle selvtillid, især når ens partner forsøger at tale om problemer i forholdet. Tro mig, inderst inde skælver de måske af frygt for at blive opdaget.

Så hvorfor ikke prøve at bruge trickspørgsmål til at stille din kæreste for at se, om hun er utro? Her er nogle ideer:

  • Jeg så en notifikation sent om aftenen fra X på din telefon. Hvem er det?
  • I går kørte jeg forbi café X og så dig der. Var det en forretningsfrokost med din nye kollega?

Det er bedst, hvis du har solide beviser, før du stiller trickspørgsmål for at fange en snyder. Jeg brugte for eksempel Haqerras lokationssporingsværktøj. Resultat? Han var på en bar efter arbejde. Hvad gjorde jeg så? Det fortæller jeg om i næste afsnit.

Find ud af, om de snyder
Prøv nu

6. Test deres reaktion på uventede overraskelser

På alle tider af døgnet fylder overraskelsesbesøg eller små gaver fra vores kære altid vores hjerter med glæde. Det er dog ikke tilfældet for utro personer. Hvis du dukker op efter arbejde for at give dem aftensmad, kan de virke nervøse eller uinteresserede.

I nogle tilfælde kan du måske endda afdække årsagen til deres adfærd. Apropos mit tidligere forhold, så kom jeg til den bar, hvor han var ude at hænge ud fredag aften. Min værste frygt blev til virkelighed, da jeg fandt ud af, at han ikke var alene. Naturligvis forsøgte han at få mig i fedtefadet, men jeg havde en optagelse af hans lokationshistorik.

Efterlad et svar:

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *.