κριτικές γονέων
admin

Ανασκόπηση της εφαρμογής Parentaler: Επιλέξτε έναν αξιόπιστο γονικό έλεγχο

Ενημερωμένο 08.06.24

Σχετικά με το 42% των παιδιών έχουν τηλέφωνα από την ηλικία των δέκα ετών, γεγονός που ασκεί μεγάλη ψυχική πίεση στους γονείς να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τη φρίκη του διαδικτύου. Οι εφαρμογές παρακολούθησης τηλεφώνου, όπως η εφαρμογή Parentaler, μπορούν να βοηθήσουν τους γονείς να βρουν ψυχική ηρεμία. Μπορούν να βρουν τις τοποθεσίες τους, τη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις επαφές και τα μηνύματά τους.

Με τέτοιους αξιόπιστους ελέγχους, οι γονείς μπορούν να δώσουν τα τηλέφωνα σε μικρότερα παιδιά χωρίς ανησυχίες. Αυτό το άρθρο αναθεώρησης του Parentaler θα συζητήσει όλα τα χαρακτηριστικά και πώς μπορείτε να το εγκαταστήσετε.

Parentaler Αναθεώρηση: Πώς λειτουργεί;

Το Parentaler στέλνει ειδοποιήσεις στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού του γονέα από το τηλέφωνο του παιδιού του. Μπορεί να παρακολουθεί την τοποθεσία, τις κλήσεις, τις επαφές, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις αναζητήσεις και το geofencing.

Η εφαρμογή είναι αρκετά ισχυρή ώστε να στέλνει ειδοποιήσεις σχετικά με ορισμένες λέξεις-κλειδιά από τα μηνύματα και τα αρχεία που αποστέλλονται και λαμβάνονται. Το Parentaler το κάνει αυτό χωρίς καμία ανίχνευση, λειτουργώντας απρόσκοπτα στο παρασκήνιο. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η εύρεση του χαμένου τηλεφώνου σε περίπτωση που το παιδί σας το χάσει κάπου. 

Αποθηκεύει επίσης στιγμιότυπα οθόνης της δραστηριότητας του τηλεφώνου στον πίνακα οργάνων για μεταγενέστερη προβολή. Θα συζητήσουμε τις λειτουργίες λεπτομερώς παρακάτω.

Χαρακτηριστικά του Parentaler:

  • Φιλτράρισμα περιεχομένου: Μπορείτε να ελέγχετε και να φιλτράρετε ορισμένους ιστότοπους και διαδικτυακό περιεχόμενο για να αποτρέψετε το παιδί σας από το να το συναντήσει. Με αυτόν τον τρόπο, το παιδί σας θα βλέπει μόνο το επιτρεπόμενο περιεχόμενο.
  • Παρακολούθηση δραστηριότητας: Δείτε τη χρήση του διαδικτύου από το παιδί σας, το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης, την αλληλεπίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη χρήση άλλων εφαρμογών. Το Parentaler θα τα μοιράζεται όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μη σας διαφεύγει τίποτα.
  • Εντοπισμός GPS: Χρησιμοποιήστε τον εντοπισμό θέσης GPS της εφαρμογής Parentaler για να ξέρετε πού βρίσκεται το παιδί σας ανά πάσα στιγμή. Αυτό θα διασφαλίσει την ασφάλειά τους όταν δεν βρίσκονται στο σπίτι.
  • Geofencing: Ενώ παρακολουθείτε τη γεωγραφική θέση, μπορείτε επίσης να ορίσετε μια περίμετρο για τα παιδιά σας. Εάν την υπερβούν, θα ειδοποιηθείτε για τις κινήσεις τους σε μια νέα περιοχή.
  • Αποκλεισμός WiFi: Αν ανησυχείτε ότι το παιδί σας περνάει πολύ χρόνο στο διαδίκτυο, μπορείτε να μπλοκάρετε και να περιορίσετε την πρόσβαση στο WiFi από το κινητό του.
  • Ασφάλεια στο διαδίκτυο: Αποκλείστε ιστοσελίδες και παιχνίδια ενηλίκων από τη συσκευή τους για να τα προστατέψετε από τέτοιο περιεχόμενο.
  • Ελέγξτε κλήσεις και επαφές: Μπορείτε να δείτε τη λίστα επαφών τους και τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις τους. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα μηνύματα και τα email τους.
  • Έλεγχος εφαρμογής: Μάθετε για όλες τις εφαρμογές που έχει κατεβάσει το παιδί σας στις συσκευές του, ακόμη και όταν προσπαθεί να τις διαγράψει και να τις κρύψει αργότερα.

Εφαρμογή Parentaler Συμβατότητα

Η εφαρμογή Parentaler έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατή με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και συσκευές. Λειτουργεί καλά σε iOS και Android και θα λειτουργήσει με το Android 4.0 και τις τελευταίες συσκευές της Apple. Θα χρειαστείτε επίσης μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο ή στο WiFi για να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό Parentaler από το τηλέφωνό σας για να παρακολουθείτε το τηλέφωνο-στόχο.

Είναι το Parentaler νόμιμο: Κατανόηση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων της εφαρμογής

είναι parentaler legit

Πολλοί γονείς μπορεί να αναρωτιούνται αν το Parentaler είναι μια νόμιμη εφαρμογή. Ωστόσο, υπάρχουν πραγματικές κριτικές στο διαδίκτυο που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και τον αντίκτυπο της εφαρμογής. Σύμφωνα με αυτές τις κριτικές, στους χρήστες αρέσει το πόσο εύκολο είναι να καταλάβουν και να εγκαταστήσουν την εφαρμογή.

Οι γονείς μπορούν να αποκτήσουν εικόνα για τη χρήση του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από το παιδί τους. Επιπλέον, μπορούν να είναι ξέγνοιαστοι μετά τον αποκλεισμό των παιχνιδιών, της υπερβολικής χρήσης WiFi και του περιεχομένου για ενήλικες. Θα συζητήσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εφαρμογής Parentaler παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

✅ Φιλική προς το χρήστη εγκατάσταση και πλοήγηση εφαρμογών

✅ Λειτουργεί σε πολλαπλά λειτουργικά συστήματα: iOS και Android

✅ Ιδανικό για παρακολούθηση τοποθεσίας, κοινωνικών μέσων και διαδικτύου

✅ Χρήσιμη υποστήριξη πελατών 

✅ Άμεση ειδοποίηση στο κινητό του γονέα

Μειονεκτήματα

❌ Παράπονα από την κριτική της Parentaler σχετικά με την έλλειψη δωρεάν δοκιμής

❌ Λιγότερες μέθοδοι ελέγχου στο διαδίκτυο

❌ Δεν λειτουργεί σε Mac ή PC για παρακολούθηση

Πώς να εγκαταστήσετε Εφαρμογή Parentaler?

Η εγκατάσταση της εφαρμογής Parentaler είναι αρκετά εύκολη. Μάθετε πώς να την εγκαταστήσετε σε μερικά εύκολα βήματα.

  • Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Parentaler.
  • Κάντε κλικ στο Δοκιμάστε τώρα στην αρχική σελίδα.
  • Θα οδηγηθείτε σε μερικές ερωτήσεις.
  • Απαντήστε στις ερωτήσεις ή παραλείψτε τις.
  • Εγγραφείτε στο Parentaler χρησιμοποιώντας το email σας και ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης.
  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό Google. 
  • Επιλέξτε ένα συνδρομητικό πρόγραμμα για να ξεκινήσετε. 
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες στο email του Parentaler.
  • Κατεβάστε και ρυθμίστε το Parentaler στη συσκευή-στόχο.
  • Συνδέστε τις συσκευές όπως σας ζητείται για να δημιουργήσετε μια σύνδεση.
  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Parentaler.
  • Ξεκινήστε την παρακολούθηση χρησιμοποιώντας το ταμπλό.

Εφαρμογή Parentaler Τιμολόγηση και σχέδια συνδρομής

τιμή γονικής μέριμνας

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή, μπορεί να αναρωτιέστε, "Πόσο κοστίζει το συνδρομητικό πρόγραμμα Parentaler;". Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή την εφαρμογή παρακολούθησης, θα πρέπει να εγγραφείτε και να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το γονικό κόστος είναι προσιτό και γίνεται σχετικά φθηνότερο όσο επιλέγετε προγράμματα μεγαλύτερης διάρκειας. Υπάρχουν μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια πακέτα για να διαλέξετε.

Τιμή Parentaler σχέδια και συνδρομή:

  • $42.69/μήνα συνδρομή ενός μήνα 
  • $73.2/τρίμηνο τρίμηνης συνδρομής ($24.40/μήνα)
  • $122.04/ετήσια συνδρομή ενός έτους ($10.17/μήνα)

Τα σχέδια αυτά προσφέρουν ευέλικτη επιλογή για τους γονείς. Μπορούν να επιλέξουν ετήσια ή μηνιαία προγράμματα. Ως γονέας, θα θέλατε να έχετε αδιάλειπτο έλεγχο του τηλεφώνου του παιδιού σας. Επίσης, το ετήσια συνδρομή θα σας κοστίσει το λιγότερο σε μηνιαία βάση. Πολλοί χρήστες επιλέγουν αυτό το πρόγραμμα, καθώς είναι το πιο προσιτό και βολικό.

Hack οποιαδήποτε κινητή συσκευή εύκολα
Δοκιμάστε τώρα

Συχνές ερωτήσεις

Είναι το Parentaler μια νόμιμη εφαρμογή;

Ως γονέας, μπορεί να διχαστείτε ανάμεσα στο τι είναι ηθικό και πώς να προστατεύσετε το παιδί σας. Η διασφάλιση και ο σεβασμός της ιδιωτικής ζωής του παιδιού είναι σημαντικά, ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή παρακολούθησης. Βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε με τους ισχύοντες κανονισμούς συναίνεσης και τους νόμους περί απορρήτου δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε μια τέτοια εφαρμογή.

Μπορούν τα παιδιά μου να ανιχνεύσουν την εφαρμογή Parentaler;

Η εφαρμογή Parentaler είναι μη ανιχνεύσιμη, καθώς λειτουργεί διακριτικά στο παρασκήνιο. Έτσι, τα παιδιά σας δεν μπορούν να εντοπίσουν την εφαρμογή στα τηλέφωνά τους. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να μην είναι παρεμβατική στο σύστημα.

Μπορώ να παρακολουθώ πολλαπλές συσκευές χρησιμοποιώντας το Parentaler;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό Parentaler για την παρακολούθηση πολλών συσκευών. Έτσι, αν έχετε περισσότερα παιδιά, αποκτώντας αυτή την εφαρμογή θα διασφαλίσετε ότι έχετε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των κινητών τηλεφώνων κάθε παιδιού. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα σε διάφορες συσκευές στο σπίτι σας.

Τελικές σκέψεις

Η εφαρμογή Parentaler είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων που προσφέρουν ελέγχους σε πραγματικό χρόνο σχετικά με γεωγραφικές τοποθεσίες, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε επίσης να μπλοκάρετε περιττούς ιστότοπους που μπορεί να επηρεάσουν τον νεαρό εγκέφαλο. Το Parentaler διαθέτει επίσης διάφορα συνδρομητικά πακέτα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Με την αξιόπιστη παρακολούθηση, το να πληρώνετε για την ασφάλεια του παιδιού σας είναι ένα μικρό τίμημα.

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμένα με *