Πώς να πιάσετε έναν απατεώνα μέσω του τηλεφώνου Hacking
admin

Πώς να πιάσετε έναν απατεώνα μέσω του τηλεφώνου Hacking

Ενημερωμένο 08.22.24

Τα ποσοστά διαζυγίων μεταξύ των παντρεμένων ζευγαριών έχουν εκτοξευθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια. Για παράδειγμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, περίπου 50% των γάμων καταλήγουν σε χωρισμό ή διαζύγιο. Η απιστία είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη αιτία χωρισμού σήμερα. Ευτυχώς, η υποκλοπή τηλεφωνικών μηνυμάτων κειμένου και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να σας βοηθήσει να εξακριβώσετε αν ο σύντροφός σας έχει σχέση ή όχι.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τον καλύτερο τρόπο για να πιάσετε έναν απατεώνα μέσω της παραβίασης του τηλεφώνου του.

5 σημάδια εξαπάτησης που πρέπει να προσέξετε

Υπάρχουν ορισμένα συγκεκριμένα σημάδια που θα παρατηρήσετε όταν ο σύζυγός σας αρχίσει να σας απατά. Αυτές οι ενδείξεις περιλαμβάνουν:

  1. Δραστική αλλαγή ρουτίνας

Ως ενήλικες, έχουμε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα που ακολουθούμε με θρησκευτική ευλάβεια. Οποιαδήποτε απόκλιση από αυτή τη ρουτίνα θα μπορούσε να υποδηλώνει μια σημαντική μετάβαση στη ζωή μας. Αν ο σύζυγός σας αρχίζει ξαφνικά να επιστρέφει αργά στο σπίτι από τη δουλειά ή να περνάει τα Σαββατοκύριακα μακριά από το σπίτι, οι πιθανότητες είναι ότι συναντά ένα άλλο ερωτικό ενδιαφέρον πίσω από την πλάτη σας.

  1. Γίνονται υπερπροστατευτικοί με τις συσκευές τους

Μήπως το τηλέφωνο του συντρόφου σας έχει έναν κωδικό πρόσβασης που δεν γνωρίζετε; Αν ναι, έχετε κάθε λόγο να ανησυχείτε. Οι άνθρωποι που θέτουν ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης στις συσκευές τους έχουν συνήθως κάτι σκοτεινό να κρύψουν ─ ίσως πρόκειται για μια παράνομη ερωτική σχέση που προσπαθούν απεγνωσμένα να αποκρύψουν. Ο καλύτερος τρόπος για να ανακτήσετε τα μηνύματα κειμένου που σας εξαπατούν είναι χρησιμοποιώντας μια διαισθητική εφαρμογή εντοπισμού που έχει δοκιμαστεί.

  1. Αναβαθμίσεις της ντουλάπας και αλλαγές στον καλλωπισμό

Θα παρατηρήσετε επίσης ότι οι απατεώνες αγοράζουν νέα ρούχα και αλλάζουν τις συνήθειες περιποίησης τους σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν το κρυφό τους έρωτα. Κάποιοι μπορεί ακόμη και να αρχίσουν να πηγαίνουν στο γυμναστήριο ή να εγγράφονται σε μαθήματα χορού. Είναι ένα ψυχολογικό έναυσμα που τους ωθεί να φαίνονται όσο πιο ελκυστικοί μπορούν. Εάν ο σημαντικός σας άλλος αρχίζει να παρουσιάζει αυτά τα αποκαλυπτικά σημάδια, τότε ίσως βοηθήσει να ερευνήσετε περαιτέρω.

  1. Συνεχές ψέμα

Οι απατεώνες λένε ψέματα σχεδόν για τα πάντα: τι κάνουν αυτή τη στιγμή, με ποιον συναντήθηκαν και γιατί άργησαν τόσο πολύ. Το να μάθετε να εντοπίζετε τα λευκά ψέματα του συντρόφου σας μπορεί να σας δώσει μια γενική αίσθηση του αν σας απατάει. Αν εμφανίζονται πιο μυστικοπαθείς κοντά σας ή νευρικοί κάθε φορά που αναφέρετε ορισμένα θέματα, αυτό είναι μια τεράστια κόκκινη σημαία.

  1. Ανεξήγητα έξοδα και χρηματικά ζητήματα

Αντιμετωπίσατε πρόσφατα οικονομικές προκλήσεις; Ίσως οι μυστηριώδεις καταναλωτικές συνήθειες του συντρόφου σας να σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Εάν τα χρήματα αρχίζουν ξαφνικά να γίνονται θέμα και ο σύζυγός σας αρχίζει να κάνει περιττές χρεώσεις στις πιστωτικές σας κάρτες, τότε είναι πιθανό να διασκεδάζει τον κρυφό εραστή του. Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή catch a cheater για να αποκτήσετε τις προσωπικές φωτογραφίες και τα μηνύματα του συντρόφου σας.

Πώς να πιάσετε έναν απατεώνα με το να χακάρετε το τηλέφωνό του

Αν θέλετε να διαβάσετε τα μηνύματα κειμένου ενός απατημένου συζύγου και να εντοπίσετε το τηλέφωνό του, αυτές οι συμβουλές μπορεί να σας φανούν χρήσιμες:

  1. Προσπαθήστε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα κείμενά τους

Αν ο σύζυγός σας απατά, θα διαγράφει συνεχώς κάθε μήνυμα που θα μπορούσε να τον ενοχοποιήσει. Εντυπωσιακό είναι ότι μπορείτε να ανακτήσετε όλα αυτά τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου, αποκτώντας πρόσβαση στην εφεδρική αποθήκευση στο cloud του. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές Apple όσο και για συσκευές Android.

Ωστόσο, ο συνεργάτης σας πρέπει να είναι συνδεδεμένος σε μια υπηρεσία αποθήκευσης στο σύννεφο για να λειτουργήσει αυτή η λύση. Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ειδική εφαρμογή ανάκτησης για να λάβετε τα διαγραμμένα μηνύματά του. Αυτό το λογισμικό μπορεί εύκολα να μεταφορτωθεί στον υπολογιστή σας και προσφέρει τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή πακέτα.

Δυστυχώς, εξακολουθείτε να χρειάζεστε φυσική πρόσβαση στο τηλέφωνο του συζύγου σας για να ανακτήσετε τα κείμενά του. Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να σας πιάσουν ενώ διαβάζετε τα μηνύματά του.

  1. Ελέγξτε τα κείμενα του συντρόφου σας

Μια εναλλακτική τεχνική περιλαμβάνει την απόκτηση φυσικής πρόσβασης στο τηλέφωνο του συζύγου σας και τη διακριτική περιήγηση στα μηνύματά του. Μπορείτε να περιμένετε μέχρι να είναι απασχολημένος ή αφηρημένος για να αρπάξετε το τηλέφωνό του. Μόλις το ξεκλειδώσετε, ελέγξτε για μερικούς κοινούς κωδικούς μηνυμάτων κειμένου απατημένου συζύγου που περιλαμβάνουν NSFS (ακατάλληλο για σύζυγο) και ASL (ηλικία/φύλο/τοποθεσία).

Οι απατεώνες θα χρησιμοποιήσουν μια ποικιλία κρυπτογραφημένων κειμένων και κρυφών κωδικών για να συνομιλήσουν με τους κρυφούς εραστές τους. Μόλις εξοικειωθείτε με αυτά τα κρυπτογραφήματα, θα είναι εξαιρετικά εύκολο να καταλάβετε τι προσπαθούν να επικοινωνήσουν. Δυστυχώς, αυτή η μέθοδος είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και απαιτεί προηγούμενη γνώση του κωδικού πρόσβασης ξεκλειδώματος του τηλεφώνου-στόχου.

  1. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή κατασκοπείας μηνυμάτων Haqerra
haqerra

Haqerra είναι μια ισχυρή εφαρμογή παρακολούθησης τηλεφώνου που επιτρέπει στους χρήστες να παραβιάζουν οποιαδήποτε συσκευή-στόχο και να ανακτούν όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αυτήν. Αυτή η εφαρμογή είναι εξοπλισμένη με μια σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά κατασκοπείας που περιλαμβάνουν:

  • Κατάσκοπος μηνυμάτων κειμένου ─ Το Haqerra σας επιτρέπει να διαβάσετε όλα τα κείμενα εξαπάτησης που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνο του συντρόφου σας. Εκτός από την παραβίαση των μηνυμάτων SMS τους, αυτή η εφαρμογή ανακτά επίσης κείμενα, φωτογραφίες και συνδέσμους που μοιράζονται στο WhatsApp, το Viber, το Skype και παρόμοιες εφαρμογές messenger. Όλα τα εισερχόμενα, εξερχόμενα και διαγραμμένα μηνύματα θα είναι διαθέσιμα μόλις εγκαταστήσετε το Haqerra στη συσκευή που θα παρακολουθείτε.
  • Εντοπιστής θέσης GPS ─ Μπορείτε να παρακολουθείτε με ευκολία τις κινήσεις του συζύγου σας σε χάρτη χρησιμοποιώντας τη λειτουργία γεωγραφικού εντοπισμού του Haqerra.
  • Ελεγκτής γκαλερί ─ Είστε περίεργοι να ανακαλύψετε υποβλητικές φωτογραφίες του μυστικού εραστή του άλλου σας; Αυτή η εφαρμογή μπορεί να εμφανίσει αυτόματα όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που υπάρχουν στο τηλέφωνό του/της.
  • Παρακολούθηση ιστορικού προγράμματος περιήγησης ─ Μείνετε ενήμεροι για όλους τους ιστότοπους που επισκέπτεται ο σύντροφός σας (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται σε κατάσταση ινκόγκνιτο) για να ανακαλύψετε αν συμβαίνει κάτι ύποπτο.
Πιάστε έναν απατεώνα μέσω του τηλεφώνου Hacking
Δοκιμάστε τώρα

Συμπέρασμα

Μόλις διαπιστώσετε ότι ο σύντροφός σας εξαπατά, αποφύγετε να τον αντιμετωπίσετε με θυμό. Αντίθετα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να επουλωθείτε και να σκεφτείτε τις επιλογές σας για το μέλλον. Μετά από τη διεξαγωγή πολλών δοκιμών, ανακαλύψαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να πιάσετε έναν απατεώνα μέσω hacking ενός τηλεφώνου είναι χρησιμοποιώντας μια αξιόπιστη, φιλική προς το χρήστη εφαρμογή hacking, όπως η Haqerra.

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμένα με *