recenzii parentaler
admin

Parentaler App Review: Alegeți un control parental fiabil

Actualizat 08.06.24

Despre 42% din copii au telefon până la vârsta de zece ani, ceea ce pune o mare presiune mentală asupra părinților pentru a-și proteja copiii de ororile internetului. Aplicațiile de monitorizare a telefonului, cum ar fi aplicația Parentaler, îi pot ajuta pe părinți să-și găsească liniștea mentală. Aceștia le pot afla locația, activitatea pe rețelele sociale, contactele și mesajele.

Cu astfel de controale fiabile, părinții pot oferi cu încredere telefoane copiilor mai mici, fără griji. Acest articol de revizuire Parentaler va discuta toate caracteristicile și modul în care îl puteți instala.

Parentaler Recenzie: Cum funcționează?

Parentaler trimite notificări către tabloul de bord al contului părintelui de pe telefonul copilului. Acesta poate urmări locația, apelurile, contactele, e-mailurile, rețelele sociale, căutările și geofencing-ul.

Aplicația este suficient de puternică pentru a trimite notificări cu privire la anumite cuvinte cheie din mesajele și fișierele trimise și primite. Parentaler face acest lucru fără nicio detectare, funcționând perfect în fundal. Un alt beneficiu este găsirea telefonului pierdut în cazul în care copilul dvs. îl pierde undeva. 

De asemenea, stochează capturi de ecran ale activității telefonului pe tabloul de bord pentru vizualizare ulterioară. Vom discuta caracteristicile în detaliu mai jos.

Caracteristici ale Parentaler:

  • Filtrarea conținutului: Puteți controla și filtra anumite site-uri web și conținuturi online pentru a împiedica accesul copilului dvs. la acestea. În acest fel, copilul dvs. va vedea doar conținutul permis.
  • Monitorizarea activității: Vedeți utilizarea internetului de către copilul dvs., istoricul browserului, interacțiunea cu rețelele sociale și utilizarea altor aplicații. Parentaler va partaja aceste informații în timp real, astfel încât să nu pierdeți nimic.
  • Urmărire GPS: Utilizați localizarea GPS a aplicației Parentaler pentru a ști unde se află copilul dvs. în orice moment. Acest lucru va asigura siguranța lor atunci când nu sunt acasă.
  • Geofencing: În timp ce urmăriți locația geografică, puteți seta și un perimetru pentru copiii dvs. Dacă îl depășesc, veți fi notificat cu privire la mișcările lor într-o zonă nouă.
  • Blocator WiFi: Dacă vă îngrijorează faptul că copilul dvs. petrece prea mult timp pe internet, puteți bloca și restricționa accesul său mobil la WiFi.
  • Siguranța online: Blocați site-urile și jocurile pentru adulți de pe dispozitivul lor pentru a-i proteja de astfel de conținut.
  • Verificați apelurile și contactele: Le puteți vedea lista de contacte și apelurile primite și efectuate. De asemenea, le puteți verifica mesajele și e-mailurile.
  • Verificare aplicație: Aflați despre toate aplicațiile pe care copilul dvs. le-a descărcat pe dispozitivele sale, chiar și atunci când încearcă să le șteargă și să le ascundă mai târziu.

Aplicația Parentaler Compatibilitate

Aplicația Parentaler este concepută pentru a fi compatibilă cu diferite sisteme de operare și dispozitive. Funcționează bine pe iOS și Android, și va funcționa cu Android 4.0 și cu cele mai recente dispozitive Apple. De asemenea, veți avea nevoie de o conexiune bună la internet sau WiFi pentru a primi toate actualizările. Puteți accesa cu ușurință contul Parentaler de pe telefonul dvs. pentru a monitoriza telefonul țintă.

Este Parentaler Legit: Înțelegerea argumentelor pro și contra ale aplicației

este parentaler legit

Mulți părinți se pot întreba dacă Parentaler este o aplicație legitimă. Cu toate acestea, există recenzii reale online care dovedesc eficacitatea și impactul aplicației. Conform acestor recenzii, utilizatorilor le place cât de ușor este de înțeles și de instalat aplicația.

Părinții pot obține informații despre utilizarea internetului și a rețelelor sociale de către copiii lor. În plus, aceștia pot fi liniștiți după ce blochează jocurile, utilizarea excesivă a WiFi și conținutul pentru adulți. Vom discuta mai jos avantajele și dezavantajele aplicației Parentaler.

Pro

✅ Instalarea și navigarea aplicațiilor ușor de utilizat

✅ Funcționează pe mai multe sisteme de operare: iOS și Android

✅ Ideal pentru monitorizarea locației, a rețelelor sociale și a internetului

✅ Asistență clienți utilă 

✅ Notificare promptă pe telefonul mobil al părintelui

Contra

❌ Parentaler recenzie plângeri privind lipsa de încercare gratuită

❌ Mai puține metode de control pe internet

❌ Nu funcționează pe Mac sau PC pentru monitorizare

Cum se instalează Aplicația Parentaler?

Instalarea aplicației Parentaler este destul de ușoară. Aflați cum să o instalați în câțiva pași simpli.

  • Vizitați site-ul Parentaler.
  • Faceți clic pe Încearcă acum pe pagina de pornire.
  • Veți fi direcționat către câteva întrebări.
  • Răspundeți la întrebări sau săriți peste ele.
  • Înregistrați-vă pe Parentaler folosind ID-ul dvs. de e-mail și setați o parolă.
  • De asemenea, puteți utiliza un cont Google. 
  • Alegeți un plan de abonament pentru a începe. 
  • Urmați instrucțiunile din e-mailul Parentaler.
  • Descărcați și configurați Parentaler pe dispozitivul țintă.
  • Asociați dispozitivele după cum vi se solicită pentru a crea o conexiune.
  • Conectați-vă la contul Parentaler.
  • Începeți monitorizarea utilizând tabloul de bord.

Aplicația Parentaler Prețuri și planuri de abonament

Preț parentaler

Deoarece nu există o versiune de încercare gratuită, probabil vă întrebați: "Cât costă planul de abonament Parentaler?". Pentru a avea acces la această aplicație de monitorizare, va trebui să vă înregistrați și să alegeți un plan care se potrivește nevoilor dvs.

Costul Parentaler este accesibil și devine relativ mai ieftin pe măsură ce alegeți planuri cu durată mai lungă. Există planuri lunare, trimestriale și anuale din care puteți alege.

Preț Parentaler planuri și abonamente:

  • $42.69/lună abonament de o lună 
  • $73.2/trimestru abonament pe trei luni ($24.40/lună)
  • $122.04/an abonament de un an ($10.17/lună)

Aceste planuri oferă o alegere flexibilă pentru părinți. Aceștia pot alege planuri anuale sau lunare. Ca părinte, ți-ai dori un control neîntrerupt asupra telefonului copilului tău. De asemenea, abonament anual vă va costa cel mai puțin pe o bază lunară. Mulți utilizatori aleg acest plan deoarece este cel mai accesibil și convenabil.

Hack orice dispozitiv mobil cu ușurință
Încearcă acum

Întrebări frecvente

Este Parentaler o aplicație legală?

Ca părinte, este posibil să fiți împărțit între ceea ce este etic și cum să vă protejați copilul. Asigurarea și respectarea vieții private a copilului este importantă, chiar și atunci când utilizați o aplicație de monitorizare. Asigurați-vă că respectați toate reglementările aplicabile privind consimțământul și legile privind confidențialitatea datelor atunci când utilizați o astfel de aplicație.

Copiii mei pot detecta aplicația Parentaler?

Aplicația Parentaler este nedetectabilă, deoarece funcționează discret în fundal. Astfel, copiii dvs. nu pot urmări aplicația pe telefoanele lor. Aplicația este concepută pentru a fi neintruzivă pe sistem.

Pot monitoriza mai multe dispozitive folosind Parentaler?

Da, puteți utiliza un cont Parentaler pentru a monitoriza mai multe dispozitive. Așadar, dacă aveți mai mulți copii, obținerea acestei aplicații vă va asigura că aveți informații despre utilizarea dispozitivelor mobile de către fiecare copil. În plus, puteți monitoriza activitatea pe diverse dispozitive din casa dvs.

Gânduri finale

Aplicația Parentaler este una dintre cele mai bune aplicații de monitorizare a telefoanelor mobile care oferă verificări în timp real ale locațiilor geografice, e-mailurilor, mesajelor și rețelelor sociale. De asemenea, puteți bloca site-urile inutile care pot avea un impact asupra creierului tânăr. Parentaler vine, de asemenea, cu diverse planuri de abonament din care puteți alege. Cu o monitorizare fiabilă, plata pentru siguranța copilului dvs. este un preț mic.

Lăsați un răspuns:

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *