Parentaler recensioner
admin

Parentaler App Review: Välj en pålitlig föräldrakontroll

Uppdaterad 08.06.24

Om 42% av barnen har telefon vid tio års ålder, vilket sätter stor mental press på föräldrar att skydda sina barn från internets fasor. Telefonövervakningsappar som Parentaler-appen kan hjälpa föräldrar att hitta mental frid. De kan hitta deras platser, aktivitet på sociala medier, kontakter och meddelanden.

Med sådana pålitliga kontroller kan föräldrar med säkerhet ge telefoner till yngre barn utan bekymmer. Denna Parentaler-granskningsartikel kommer att diskutera alla funktioner och hur du kan installera den.

Parentaler Granskning: Hur fungerar det?

Parentaler skickar aviseringar till förälderns kontos instrumentpanel från deras barns telefon. Det kan spåra plats, samtal, kontakter, e-post, sociala medier, sökningar och geofencing.

Appen är tillräckligt kraftfull för att skicka aviseringar om vissa nyckelord från skickade och mottagna meddelanden och filer. Parentaler gör detta utan någon upptäckt och arbetar sömlöst i bakgrunden. En annan fördel är att hitta den förlorade telefonen om ditt barn tappar den någonstans. 

Den lagrar också skärmdumpar av telefonaktivitet på instrumentpanelen för senare visning. Vi kommer att diskutera funktionerna i detalj nedan.

Egenskaper hos Parentaler:

  • Filtrering av innehåll: Du kan kontrollera och filtrera vissa webbplatser och onlineinnehåll för att förhindra att ditt barn stöter på det. På så sätt kommer ditt barn bara att se tillåtet innehåll.
  • Övervakning av aktiviteter: Se ditt barns internetanvändning, webbläsarhistorik, interaktion med sociala medier och användning av andra appar. Parentaler kommer att dela detta i realtid så att du inte missar något.
  • GPS-spårning: Använd Parentaler-appens GPS-platsspårning för att veta var ditt barn befinner sig hela tiden. Detta kommer att garantera deras säkerhet när de inte är hemma.
  • Geofencing: Samtidigt som du spårar den geografiska platsen kan du också ställa in en omkrets för dina barn. Om de passerar den får du ett meddelande om att de rör sig i ett nytt område.
  • WiFi-blockerare: Om du oroar dig för att ditt barn tillbringar för mycket tid på internet kan du blockera och begränsa deras mobila WiFi-åtkomst.
  • Säkerhet på nätet: Blockera webbplatser och spel för vuxna från deras enhet för att skydda dem från sådant innehåll.
  • Kontrollera samtal och kontakter: Du kan se deras kontaktlista och inkommande och utgående samtal. Du kan också kontrollera deras meddelanden och e-postmeddelanden.
  • Appkontroll: Ta reda på alla appar som ditt barn har laddat ner på sina enheter, även om de försöker radera och gömma dem senare.

Appen Parentaler Kompatibilitet

Parentaler-appen är utformad för att vara kompatibel med olika operativsystem och enheter. Den fungerar bra på iOS och Android, och den kommer att fungera med Android 4.0 och de senaste Apple-enheterna. Du behöver också en bra internet- eller WiFi-anslutning för att få alla uppdateringar. Du kan enkelt komma åt Parentaler-kontot från din telefon för att övervaka måltelefonen.

Är Parentaler Legit: Förstå för- och nackdelar med appen

är parentaler legit

Många föräldrar kanske undrar om Parentaler är en legitim app. Det finns dock riktiga recensioner online som bevisar appens effektivitet och påverkan. Enligt dessa recensioner gillar användarna hur lätt appen är att räkna ut och installera.

Föräldrar kan få insyn i sina barns användning av internet och sociala medier. Dessutom kan de vara bekymmersfria efter att ha blockerat spel, överdriven WiFi-användning och vuxeninnehåll. Vi kommer att diskutera för- och nackdelar med Parentaler-appen nedan.

Proffs

✅ Användarvänlig installation och navigering av applikationer

✅ Fungerar på flera operativsystem: iOS och Android

✅ Perfekt för övervakning av plats, sociala medier och internet

✅ Hjälpsam kundsupport 

✅ Snabbavisering på förälderns mobil

Cons

❌ Klagomål på Parentaler om avsaknad av gratis provperiod

❌ Färre metoder för internetkontroll

❌ Det fungerar inte på Mac eller PC för övervakning

Så här installerar du Appen Parentaler?

Det är ganska enkelt att installera Parentaler-appen. Se hur du installerar den i några enkla steg.

  • Besök Parentalers webbplats.
  • Klicka på Prova nu på hemsidan.
  • Du kommer att få svara på några frågor.
  • Svara på frågorna eller hoppa över dem.
  • Registrera dig på Parentaler med hjälp av ditt e-post-ID och ange ett lösenord.
  • Du kan också använda ett Google-konto. 
  • Välj en prenumerationsplan för att komma igång. 
  • Följ instruktionerna i e-postmeddelandet från Parentaler.
  • Ladda ner och installera Parentaler på målenheten.
  • Para ihop enheter enligt uppmaning för att skapa en anslutning.
  • Logga in på ditt Parentaler-konto.
  • Börja övervaka med hjälp av instrumentpanelen.

Appen Parentaler Prissättning och prenumerationsplaner

parentaler pris

Eftersom det inte finns någon gratis provperiod kanske du undrar: "Hur mycket kostar Parentaler-abonnemanget?". För att få tillgång till denna övervakningsapp måste du registrera dig och välja en plan som passar dina behov.

Parentaler-kostnaden är överkomlig och blir relativt billigare när du väljer planer med längre varaktighet. Det finns månads-, kvartals- och årsplaner att välja mellan.

Parentaler pris planer och abonnemang:

  • $42,69/månad en månads prenumeration 
  • $73,2/kvartal tre månaders abonnemang ($24,40/månad)
  • $122,04/år ettårsprenumeration ($10,17/månad)

Dessa planer erbjuder en flexibelt val för föräldrar. De kan välja årliga eller månatliga planer. Som förälder skulle du vilja ha oavbruten kontroll över ditt barns telefon. Också, den årlig prenumeration kommer att kosta dig minst på månadsbasis. Många användare väljer denna plan eftersom den är den mest prisvärda och bekväma.

Hacka alla mobila enheter enkelt
Prova nu

Vanliga frågor

Är Parentaler en laglig app?

Som förälder kanske du slits mellan vad som är etiskt och hur du ska skydda ditt barn. Det är viktigt att säkerställa och respektera barnets integritet, även när du använder en övervakningsapp. Se till att du följer alla tillämpliga samtyckesregler och lagar om datasekretess när du använder en sådan applikation.

Kan mina barn upptäcka Parentaler-appen?

Parentaler-appen är omöjlig att upptäcka eftersom den arbetar diskret i bakgrunden. Så dina barn kan inte spåra appen på sina telefoner. Appen är utformad för att inte vara påträngande på systemet.

Kan jag övervaka flera enheter med hjälp av Parentaler?

Ja, du kan använda ett Parentaler-konto för att övervaka flera enheter. Så om du har fler barn kan du skaffa den här appen för att säkerställa att du har information om varje barns mobilanvändning. Dessutom kan du övervaka aktiviteten på olika enheter i ditt hem.

Avslutande tankar

Parentaler-applikationen är bland de bästa mobilövervakningsapparna som erbjuder realtidskontroller på geografiska platser, e-postmeddelanden, meddelanden och sociala medier. Du kan också blockera onödiga webbplatser som kan påverka den unga hjärnan. Parentaler kommer också med olika prenumerationsplaner som du kan välja mellan. Med tillförlitlig övervakning är det ett litet pris att betala för ditt barns säkerhet.

Lämna ett svar:

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.