jak podvodníci zametají stopy
admin

Zjistěte, jak podvodníci skrývají své stopy a jak je přelstít

Aktualizováno 08.22.24

Většina manželských párů považuje nevěru za největší problém. Statistiky ukazují, že 54% párů v partnerském vztahu se rozejde, jakmile pravda o jejich nevěře vyjde najevo. Existují specifické věci, které nevěrníci říkají, aby aféry utajili, a které většinou lahodí uchu.

Zajímá vás, jak podvodníci zametají stopy? Tento článek vysvětluje některé oblíbené techniky, které používají, aby je manželé neodhalili.

Co je podvod?

Podvádění znamená úmyslné narušení důvěry partnera tím, že navážete milostný vztah nebo se zapojíte do podvodných aktivit s jinou osobou. Podvádějící často uvádějí absurdní důvody, proč mají poměr ─ někteří tvrdí, že jejich citové potřeby nebyly uspokojeny, jiní se přiznají, že je přemohlo pokušení.

Zjištění, jak nevěrníci skrývají své stopy na iPhonu, vám pomůže zjistit, zda vás partner podvádí a jak dlouho už tajný vztah trvá.

8 ověřených způsobů, jak podvodníci skrývají své stopy

  1. Jejich zařízení jsou chráněna heslem

Má váš partner odemykací kód pro každé zařízení, které vlastní? Pokud ano, pravděpodobně má co skrývat. Nevěrníci často vytvářejí nová hesla, aby vám zabránili v přístupu do svého telefonu. Není se čemu divit, vzhledem k tomu, že všechny důkazy o jejich nevěře jsou obsaženy v těchto šikovných gadgetech.

Pokud se nevěrníka zeptáte na heslo k jeho telefonu, může to vyvolat konflikt ─ mohl by vás dokonce obvinit, že se snažíte narušit jeho soukromí.

  1. Zatajují informace

Dalším signálem, že vás váš protějšek podvádí, je kontrola informací, které s vámi sdílí. Chytře reagují na vaše protesty a uklidňují vás ujišťujícími slovy, kdykoli vznesete oprávněné obavy ohledně jejich chování.

Podvodníci vysvětlují, jak využili rodinné peníze nebo proč přišli domů pozdě, pomocí stručných a dobře naaranžovaných prohlášení, která vyvolávají více otázek než odpovědí.

  1. Někteří nevěrníci mají tendenci se příliš dělit

Na druhou stranu mají někteří lidé sklon k přehnanému sdílení, kdykoli se cítí ohroženi svým partnerem. Tento psychologický trik spočívá v prozrazení téměř všeho, co jste během dne dělali. Jak se dalo očekávat, nevěrníci si určité detaily svého příběhu upraví, aby po sobě zametli stopy.

Pokud před partnerem něco tajíte, je pravděpodobné, že se s ním budete svěřovat příliš často, abyste nevzbudili jeho podezření. Tento rys však může naznačovat, že jste se něčím provinili.

  1. Používají konkrétní podvodné kódy

Prohlížení partnerova telefonu může být dostatečným důkazem jeho nevěry. Při pročítání jeho zpráv zkontrolujte, zda nepoužívá kódy, emotikony a slangové výrazy, jako je DTF (Down To F*ck). Nevěrníci takové skryté šifry používají k utajení svých zpráv, což ještě více ztěžuje jejich dopadení.

Dnes emoji obsahují tajné významy, které jsou obvykle sexuální povahy. Jakmile se naučíte tyto skryté kódy a zprávy dekódovat, budete mít lepší možnost zjistit, o čem váš nevěrný partner se svou milenkou diskutuje.

  1. Nainstalovali si do telefonu aplikaci Second Space

Second Space je jedinečná aplikace v telefonu, kterou podvodníci používají k pečlivému zametání stop. Tato aplikace vytváří oddělené účty na stejném zařízení, což uživatelům umožňuje chránit svá data před zvědavýma očima nepovolaných osob. Kromě vytvoření skryté složky vytvoří Second Space v telefonu dva odlišné prostory, které usnadní váš tajný život.

Naučit se skrývat podvádění na iPhonu je velmi snadné, pokud používáte aplikaci Second Space. Vaše nečestné aktivity zůstanou utajeny, dokud váš partner nezjistí, že používáte tuto aplikaci.

  1. Podvodníci používají manipulaci, aby zakryli své stopy

Podvodníci jsou již léta známí jako mistři manipulace. Využívají zranitelnosti svého partnera, aby ho udrželi v neustálém napětí. Mohou vás například obvinit z nevěry, přestože plně vědí, že jste věrní, jen aby odvedli vaši pozornost od své vlastní nevěry.

Jakmile jsou nevěrníci konfrontováni s pravdou, zcela se vyhnou přiznání svých činů. Místo toho vám budou říkat věci, které nevěrníci říkají, aby aféry utajili, například "už se to nestane".

  1. Nábožensky dodržují určitý plán

Většina podvodníků má své vzorce a plány, které bezpodmínečně dodržuje. Například vstávají velmi brzy do "práce" a domů se vracejí dost pozdě. Když nastane víkend, řeknou vám o naléhavém firemním semináři nebo výjezdním zasedání, kterého se musí zúčastnit mimo město.

Nevěrní lidé také při nákupech platí v hotovosti, aby nezanechali digitální stopu svých výdajů. Kromě toho se budou při telefonických rozhovorech vyhýbat oslovování lidí jejich jmény, zejména pokud mají více milostných zájmů.

  1. Vyhýbají se svlékání v přítomnosti partnera.

Může se váš partner svléknout ve vaší přítomnosti? Pokud ne, může skrývat pochybné stopy na těle, jako jsou cucfleky nebo řasy BDSM. Takové stopy lze snadno odhalit i netrénovaným okem. Nevěrníci také mažou své digitální stopy, abyste nepřišli na to, co mají za lubem.

Kde tedy ženy schovávají věci před svými manžely? Všechny důkazy jsou pravděpodobně bezpečně uloženy v jejich zaheslovaných telefonech.

Prozkoumejte, jak podvodníci skrývají své činy.
Vyzkoušejte nyní

Závěr

Snaha chytit nevěrníka může někdy vypadat jako hra na kočku a myš. Doufejme, že tento článek objasnil, jak podvodníci skrývají své stopy. Jakmile zjistíte, že vás partner podvádí, je důležité vyhnout se jednání ve vzteku. Věnujte čas tomu, abyste zjistili, zda vám skutečně stojí za to, abyste s ním strávili život. To může znamenat i návštěvu párového terapeuta ve snaze obnovit váš vztah od základů.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *