hur fuskare döljer sina spår
admin

Upptäck hur bedragare döljer sina spår och hur du kan överlista dem

Uppdaterad 06.19.24

De flesta gifta par anser att otrohet är den ultimata "deal-breaker". Statistik visar att 54% av par i en fast relation kommer att göra slut när sanningen om deras otrohet kommer i dagen. Det finns specifika saker som bedragare säger för att dölja sina affärer, varav de flesta är behagliga för örat.

Undrar du hur bedragare döljer sina spår? Den här artikeln förklarar några populära tekniker som de använder för att undvika att bli upptäckta av sina makar.

Vad innebär fusk?

Fusk avser den avsiktliga handlingen att kränka din partners förtroende genom att utlösa en romantisk relation eller delta i bedrägliga aktiviteter med en annan person. Fuskare kommer ofta att ge absurda skäl till varför de har en affär ─ vissa kommer att hävda att deras känslomässiga behov inte uppfylldes, medan andra kommer att erkänna att frestelsen blev bättre av dem.

Att lära sig hur bedragare döljer sina spår på iPhone kan hjälpa dig att ta reda på om din partner är otrogen eller inte och hur länge den hemliga relationen har pågått.

8 verifierade sätt för bedragare att dölja sina spår

  1. Deras enheter är lösenordsskyddade

Har din partner ett lösenord för att låsa upp alla enheter de äger? Om ja, har de förmodligen något att dölja. Bedragare skapar ofta nya lösenord för att hindra dig från att komma åt deras telefon. Det är inte förvånande, med tanke på att alla bevis på deras otrohet finns i dessa smidiga prylar.

Att be en fuskare om telefonens lösenord kan sannolikt leda till konflikter ─ de kan till och med anklaga dig för att försöka inkräkta på deras integritet.

  1. De undanhåller information

Ett annat tecken på att din partner är otrogen är att de kontrollerar den information de delar med dig. De kommer att svara smart på dina protester och lugna ner dig med lugnande ord när du väcker giltiga farhågor om deras beteende.

Fuskare förklarar hur de använt familjens pengar eller varför de kom hem sent med kortfattade, välorkestrerade uttalanden som väcker fler frågor än svar.

  1. Vissa bedragare tenderar att berätta för mycket

Å andra sidan har vissa människor en benägenhet att berätta för mycket när de känner sig hotade av sin partner. Detta psykologiska trick innebär att du avslöjar nästan allt du gjorde under hela dagen. Som förväntat kommer fuskare att justera vissa detaljer i sin berättelse för att de ska kunna täcka sina spår.

Om du har dolt saker för din partner är chansen stor att du berättar för mycket för att undvika att väcka deras misstankar. Detta drag kan dock tyda på att du är skyldig till något.

  1. De använder särskilda fuskkoder

Att gå igenom din partners telefon kan ge gott om bevis på deras otrohet. När du läser igenom hans texter, kontrollera om han använder koder, emojis och slanguttryck som DTF (Down To F*ck). Bedragare kommer att använda sådana dolda chiffer för att dölja sina meddelanden, vilket gör det ännu svårare att fånga dem.

Idag innehåller emojis hemliga betydelser som vanligtvis är av sexuell natur. När du har lärt dig att avkoda dessa dolda koder och meddelanden kommer du att ha bättre förutsättningar att veta vad din otrogna partner diskuterar med sin älskare.

  1. De har installerat Second Space på sin telefon

Second Space är en unik telefonapplikation som bedragare använder för att noggrant dölja sina spår. Appen skapar separata konton på samma enhet, så att användarna kan skydda sina data från nyfikna ögon från obehöriga parter. Förutom att skapa en dold mapp skapar Second Space två olika utrymmen på din telefon för att underlätta ditt hemliga liv.

Att lära sig att dölja fusk på iPhone är anmärkningsvärt enkelt om du använder Second Space. Dina ohederliga aktiviteter kommer att förbli en hemlighet så länge din partner inte får reda på att du använder den här appen.

  1. Bedragare använder manipulation för att dölja sina spår

I åratal har bedragare varit kända för att vara mästerliga manipulatörer. De kommer att utnyttja sin partners sårbarheter för att hålla dem på kanten hela tiden. Till exempel kan de anklaga dig för att fuska trots att de har full kunskap om att du är trogen, bara för att distrahera dig från sin egen otrohet.

När bedragare konfronteras med sanningen kommer de helt att undvika att erkänna sina handlingar. Istället kommer de att berätta de saker som bedragare säger för att dölja affärer, till exempel "Det kommer inte att hända igen".

  1. De följer ett visst schema religiöst

De flesta bedragare har mönster och scheman som de följer utan undantag. Till exempel vaknar de mycket tidigt för att "arbeta" och kommer hem ganska sent. När helgen kommer berättar de för dig om en brådskande företagsworkshop eller retreat som de måste delta i utanför staden.

Otrogna människor betalar också med kontanter när de gör inköp för att undvika att lämna ett digitalt spår av sina utgifter. Dessutom undviker de att kalla människor vid deras namn när de deltar i telefonsamtal, särskilt när de har flera kärleksintressen.

  1. De undviker att visa sig nakna i sin partners bostad

Kan din partner klä av sig i din närvaro? Om inte, kan de dölja några tvivelaktiga kroppsmärken, såsom sugmärken och BDSM-fransar. Sådana märken är lätta att upptäcka, även för ett otränat öga. Otrogna personer raderar också sina digitala fotspår för att se till att du inte får reda på vad de håller på med.

Så var gömmer kvinnor saker från sina män? Alla bevis finns förmodligen lagrade på deras lösenordsskyddade telefoner.

Utforska hur bedragare döljer sina handlingar
Prova nu

Slutsats

Att försöka komma på en bedragare kan ibland kännas som att leka katt och råtta. Förhoppningsvis har den här artikeln belyst hur bedragare döljer sina spår. När du upptäcker att din partner är otrogen är det viktigt att undvika att agera i ilska. Ta dig tid att ta reda på om de verkligen är värda att spendera ditt liv med. Detta kan till och med innebära att du besöker en parterapeut i ett försök att återuppbygga ditt förhållande från grunden.

Lämna ett svar:

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.