Sådan fanger du en snyder ved at hacke telefonen
Administrator

Sådan fanger du en snyder ved at hacke telefonen

Opdateret 08.22.24

Antallet af skilsmisser blandt ægtepar er steget voldsomt i de senere år. I USA ender f.eks. omkring 50% af alle ægteskaber med separation eller skilsmisse. Utroskab er uden tvivl den største årsag til brud i dag. Heldigvis kan hacking af sms'er og e-mails hjælpe dig med at finde ud af, om din partner har en affære eller ej.

I denne artikel diskuterer vi den bedste måde at fange en snyder på ved at hacke deres telefon.

5 tegn på utroskab, du skal være opmærksom på

Der er nogle særlige tegn, som du vil lægge mærke til, når din ægtefælle begynder at være utro. Disse indikatorer omfatter:

  1. Drastisk ændring af rutiner

Som voksne har vi specifikke tidsplaner, som vi følger religiøst. Enhver afvigelse fra denne rutine kan være tegn på en væsentlig forandring i vores liv. Hvis din ægtefælle pludselig begynder at komme sent hjem fra arbejde eller tilbringe weekenderne væk fra hjemmet, er der stor sandsynlighed for, at han eller hun møder en anden kæreste bag din ryg.

  1. De bliver overbeskyttende over for deres enheder

Har din partners telefon en oplåsningskode, som du ikke kender til? Hvis ja, har du al mulig grund til at være bekymret. Folk, der indstiller stærke adgangskoder på deres enheder, har som regel noget dystert at skjule - måske er det en hemmelig kærlighedsaffære, som de desperat forsøger at skjule. Den bedste måde at finde snyde-sms'er på er ved at bruge en intuitiv sporingsapp, som er gennemprøvet og testet.

  1. Opgraderinger af garderoben og ændringer i plejen

Du vil også bemærke, at snydere køber nyt tøj og ændrer deres plejevaner i et forsøg på at bejle til deres hemmelige forelskelse. Nogle begynder måske endda at gå i fitnesscenter eller tilmelde sig danseundervisning. Det er en psykologisk udløser, der får dem til at se så tiltrækkende ud som muligt. Hvis din kæreste begynder at udvise disse tegn, kan det være en god idé at undersøge sagen nærmere.

  1. Konstant løgn

Utroskab vil lyve om næsten alt: hvad de laver for tiden, hvem de har mødt, og hvorfor de er så sent på den. Hvis du lærer at spotte din partners hvide løgne, kan du få en generel fornemmelse af, om de er utro. Hvis de virker mere hemmelighedsfulde omkring dig eller nervøse, når du bringer visse emner på bane, er det et stort rødt flag.

  1. Uforklarlige udgifter og pengeproblemer

Har du haft økonomiske udfordringer på det seneste? Måske har din partners mystiske forbrugsvaner bragt dig i en svær situation. Hvis penge pludselig begynder at blive et problem, og din ægtefælle begynder at trække unødvendige beløb på jeres kreditkort, er det muligt, at han eller hun underholder sin hemmelige elsker. Heldigvis kan du bruge en catch a cheater-app til at få fat i din partners private billeder og sms'er.

Sådan fanger du en utro ved at hacke deres telefon

Hvis du gerne vil læse en utro ægtefælles sms'er og spore deres telefon, kan disse tips være nyttige:

  1. Prøv at gendanne deres slettede sms'er

Hvis din mand er utro, vil han konstant slette alle sms'er, der kan inkriminere ham. Imponerende nok kan du hente alle de slettede sms'er ved at få adgang til hans backup-lager i skyen. Denne mulighed er tilgængelig for både Apple- og Android-enheder.

Din partner skal dog være tilsluttet en cloud storage-tjeneste, for at denne løsning kan fungere. Du kan også bruge en dedikeret gendannelsesapp til at få fat i deres slettede beskeder. Denne software kan nemt downloades til din pc, og de tilbyder både gratis og betalte planer.

Desværre skal du stadig have fysisk adgang til din ægtefælles telefon for at gendanne deres sms'er. Der er også risiko for at blive opdaget, mens man læser hans beskeder.

  1. Gå igennem din partners sms'er

En alternativ teknik går ud på at få fysisk adgang til din ægtefælles telefon og scrolle diskret gennem deres beskeder. Du kan vente med at tage deres telefon, til de har travlt eller er distraherede. Når du har låst den op, kan du tjekke for nogle af de mest almindelige koder for utroskabsbeskeder, som omfatter NSFS (Not Suitable For Spouse) og ASL (Age/Sex/Location).

Bedragere bruger en række kryptiske tekster og skjulte koder til at tale med deres hemmelige elskere. Når du først er fortrolig med disse koder, er det bemærkelsesværdigt nemt at finde ud af, hvad de forsøger at kommunikere. Desværre er denne metode meget risikabel og kræver forudgående kendskab til måltelefonens oplåsningskode.

  1. Brug Haqerra Message Spying App
haqerra

Haqerra er en kraftfuld telefonovervågningsapp, der giver brugerne mulighed for at hacke enhver målenhed og hente alle de data, der er gemt deri. Denne app er udstyret med en række nyttige spionfunktioner, der inkluderer:

  • Sms-spionage ─ Haqerra giver dig mulighed for at læse alle snydetekster, der er gemt på din partners telefon. Bortset fra at hacke deres SMS-beskeder henter denne app også tekster, fotos og links, der deles på WhatsApp, Viber, Skype og lignende messenger-apps. Alle indgående, udgående og slettede beskeder vil blive gjort tilgængelige, når du installerer Haqerra på den enhed, der skal spores.
  • GPS-positionssporing ─ Du kan nemt se din ægtefælles bevægelser på et kort ved hjælp af Haqerras geolokaliseringsfunktion.
  • Kontrol af galleri ─ Er du nysgerrig efter at finde suggestive billeder af din kærestes hemmelige elsker? Denne app kan automatisk vise alle billeder og videoer, der findes på hans/hendes telefon.
  • Overvågning af browserhistorik ─ Hold dig orienteret om alle hjemmesider, din partner besøger (også dem i inkognitotilstand) for at opdage, om der foregår noget mistænkeligt.
Fang en snyder ved at hacke telefonen
Prøv nu

Konklusion

Når du har opdaget, at din partner er utro, skal du undgå at konfrontere ham eller hende med vrede. Tag dig hellere tid til at hele og overveje dine muligheder fremover. Efter at have udført masser af tests har vi opdaget, at den bedste måde at fange en utro på ved at hacke en telefon er ved at bruge en pålidelig, brugervenlig hacking-app som f.eks. Haqerra.

Efterlad et svar:

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *.